37033

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ez azt jelenti, hogy az 1.2 akárhányra kell ráhúzni és az auto uptade lezavarja majd? -
wittman #17094 Szagértő "újságírók"...
-
Ez viszont igaz. A jenki PGM mellett is bőven volt collateral damage... Viszon a gyök médiabohóc annyi lát, hogy most nem a célkereszt közepét találja el a bomba, kb. ennyit ért meg abból, amit lát...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.01. 14:04:27 -
wittman #17092 Ma lehet frissíteni az DCS World Open Beta 1.5-re -
sakkay #17091 Nem pont erre gondoltam, illetve csak részben. Megkezdik az oroszok a bombázásaikat-már most több kárt okoztak mint az amik 1 év alatt-és már jönnek a cikkek, hogy hány civil halott, nem is találta el a célt, ja és nem is a isist, hanem a "demokratikus ellenzék" csapatait támadják. Tudtam , hogy ez lesz, de azt gondoltam nem ilyen direkt nyomják. Az elmúlt 10 évbe egy millió!! iraki halt meg. Az bezzeg senkit nem érdekel. -
Most komolyan, szerinted melyik fősodrású sajtóorgánum munkatársainak van kicsit is fogalma a haditechnikáról? MN-nél a Zord Gabi és kb. ennyi...
Ha csak méterekkel ment volna mellé, akkor örünle az orosz, mint majdom a farkának. Legideálisabb estben van a LGB-nek méteres szórása és a GPS vezérlésű fegyvereknél bár volt olyan teszt, hogy az AGM-154 elkapott egy 1 méter magas kb. 25 centis oszolopot telibe, de azért ez a ritkaság, ott is méteres pontosság már istenkirály.
Buta bombákkal alacsonyan a F-16C a Sivatagi Vihar alatt tudott kb. 10 méteres CEP-et. Közepes magasságból 15 ezer láb táján ez 60 méter felett volt már. A linkelt videón kb. ez látható, a becsapódás körül kb. 50-60 méteres szórással a bombák fele. Csodák nincsenek... -
sakkay #17089 Mekkora egy szar ez a HVG!!! -
priluki #17088 jaaa.. tűkön ülök
-
Gyüjjön már... -
priluki #17086 :) -
priluki #17085 bevallom nem én eddig már nem tudok elszámolni.. 
-
Pedig szeretek offolni :) és simán "eltűröm" ha valaki offol. Persze vannak határok, de azt hiszem nem mondható el rólam, hogy túlzottan szigorú lennék ;) ÉS nem is akarok az lenni. Jó kis társaság ez itt. -
holnap tesztelünk ezerrel -
sakkay #17082 Putyin rájuk szólt
-
wittman #17081 Basszus nem hittem volna Leonpapa, hogy te fogod offolni a topikot ezekkel a videókkal..."Hát már ennyire rossz idők jönnek..." -
wittman #17080 Lehet visszaszámolni -
gsg16 #17079 átlag magyar celeb...nemzeti celeb... -
-
"A Viasat3 Észbontók című műsorának októberben induló évadjában volt olyan játékos, aki úgy tippelte, 1956-ban volt a honfoglalás, amikor is a törökök elfoglalták hazánk egy részét.
Októberben indul a Viasat3 Észbontók című műsorának új évada. A vetélkedő lényege, hogy csapatoknak ki kell találniuk, két kevésbé tájékozott játékos tudja-e a választ egy-egy kérdésre.
Az új évad Origo által közzétett beharangozóinak egyike szerint két nő arra jutott, hogy a Honfoglalás 1956-ban történt, amikor a törökök megszállták Magyarország egy részét. Egy másik videó szereplői pedig úgy tippelték, Ady Endre mondta, hogy „Te is, fiam, Brutus?”."
Én hajlok arra, hogy megrendezett... habár a józsika és a balázs sókra visszaemlékezve ...
Egyébként ha megrendezett lenne az hamar kiderülne és senki sem nézné. Így viszont most mindenki erről beszél és szerintem qrva nagy nézettsége lesz. AZ első adásnak mindenképpen.
Ja. És volt az az osoba, buta picsa, aki Woody Allenről azt hitte, hogy nő. Egy bemondó pedig még a 90-es évek közepén a Kossuth rádióban Andrea Bocellit nemes egyszerűséggel vak énekesnőnek titulálta. Ezt saját füllel hallottam, nem mesélték!!! Szóval én már nem lepődök meg semmin. -
sakkay #17076 Mostanában találkoztam egy általam nem nagyon ismert réteggel. Nem tudom mit gondoljak. De azt hiszem lehet, hogy igaz. Bár ez ellent mond minden logikának. -
Solt #17075 Szerintem is megvan rendezve... :) -
Vmi vetélkedő...de amúgy én sem tudom mit gondoljak róla, fake vagy nem. Én úgy gondoltam sokáig hogy ez meg van rendezve, de nem tudom. Lehetséges hogy felnőtt emberek ilyen hülyék legyenek? -
sakkay #17073
Ezek kik??? Azonnal megsemmisíteni őket. A végén még továbbadják a genetikai kódjukat és vége az emberiségnek
A tévémet odaadtam egy haveromnak és azóta nincs.(Kereskedelmit amúgy sem néztem 6-7 éve) Ez valami műsorból van? Vagy kik ezek az állatok? -
gsg16 #17072 így kell alacsonyan áthúzni nagy vassal: LINK -
gsg16 #17071 tegnap néztem ezeket a videókat,és az nem létezik,hogy emberek ennyire ostobák legyenek... -
Caterpillar #17070 -
... az a viagara
-
úgy tűnik... -
Ezek szerint az összerakással van már csak zizi és jön. (?) -
Caterpillar #17066 -
Á, régi CloD fórumon történt, és egy angol srác volt az a nagytudású :) -
Mit vársz egy olyan országban, ahol ilyen van?? :D :D :D
-
A legújabb hírek. A changelogot is frissitették pár helyen. -
Köszi. -
A repülőgépekben mindig a függőleges tengely menti G értéket mutatja a műszer, mert abban az irányban lehet könnyedén túlterhelni a gépet.
Egyszer fórumon volt ebből egy vicces eset, egy tunung verdákat építő gyereknek nem tudtuk megmagyarázni, hogy álló helyzetben miért mutat az a műszer 1-et. "neki ne magyarázzuk meg, évek óta gyorsulási versenyre épít autókat, ez általános iskolai fizika szint, a gyorsulásmérő 0-át mutat ha a kocsi (repülő) a földön áll"
-
Ma nézegettem a Mig-21-es SARPP vagyis a feketedoboz mentéseit és ott van G_vert és G_horiz, de a fülkében csak egy G erőt mutató müszer van, arra lennék kiváncsi hogy ez akkor melyiket mutatja. -
Nem is figyeltem hogy ez a sor is belekerült az 1.5 changelog-ba:
-0.7.0.0 Rift support with Direct Display mode and VR front end GUI, but still very much work-in-progress until hardware reaches consumer release versions
Ebben bízom azért, a DCS-nek kifejezetten jó a VR supportja. -
Solt #17058 A béta után a végleges 1.5 teljesen reális jövő karácsonyra! :D -
sakkay #17057 Vagy kész van de a füst után most pár nap pácolás következik
-
.. vagy nem