Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelentkezőket várnék 2015.01.03.-ra Egy küldetés tesztelésére. A Teszt az 59-es szerveren lenne megtartva.
Fontosabb jellemzők a teljesség igénye nélkül:
- két oldalról játszható küldetés
- CA támogatotság
- AWACS támogatás
- Légitankolási lehetőség
- Vadászerőknek CAP feladatok illetve a csapásmérők oltalmazása
- Csapásmérőknek frontvonal és bázistámadási feladatok.
- Harci helikoptereknek még nincs kimondott cél de ez még alakul. A kopterek FARP ról üzemelnek.
A leírás délelőttre elkészül.
Jelentkezni itt a fórumon.
Thx.
SnowFox
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
GOOBY, pls
Segítségre lenne szükségem. Megvettem a MIG-21bis-t, jól emlékszem,h vki/k linkeltek ide doksikat? Ha igen, pls még1x.
Előre is köszi.
Ha együtt akarsz repülni azokkal, akiknek meg lesz Nevada, akkor megveszed. Ennyi.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.01.01. 20:08:05
Ka-50
(a mig 15 amúgy is közelebb áll hozzám mint a modern jetek)
tényleg, a magyar mig 15-ről tudtok valamit? Nem fogják már rendbe hozni?
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.01.01. 18:55:33
Ka-50
Ka-50
ezzel a regelt névvel és jelszóval tudsz multiban belépni.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
a DCS multiplayerbe hogyan kellene belépni?
kiírja hogy "wrong master password" , pedig jól írom be -vagy azt írja "something went wrong"...jó kis hibaüzenet 😄
ez lenne az első alkalom hogy online szerverre belépek, de nem igazán értem ezt az egész regisztrációs rendszert
el tudná vki magyarázni röviden hogy mit és hogyan kell regisztrálnom hogy működjön?
köszi
GOOBY, pls
Amennyire Eagle Forum topikokat bújtam, ott is ez jött le, hogy nem nagyon van megoldás 😞 Ati kártya tulajok megszívták...
A 6 részes sorozatot azért majd megnézem, de tartok tőle hogy csak CF, illetve Intel proci miatt van ott lehetőség javítani...
Nevada mappal együtt jönne EDGE, vagy az egy külön dolog? Mennyire hihető ez az early 2015-ös megjelenés, azért vannak itt csúszások keményen, vagy már nem olyan gáz? (Elvileg ez lehet majd megoldással szolgálna a problémáimra, addig nem repülök csak 'délben').
De legalább idetaláltam, sokkal jobban pörög ez a fórum mint az eagle 😊
Az egész nevadai helyszin nekem olyannak tűnik, mintha a Figther Ops-ból lett volna átmentve amit addig csináltak ,csak nem sikerült nekik megvalósitani.
De mint egy előttem szóló már mondta, Reményhal...
Ka-50
A domborzat árnyékai dinamikusak? Vagy szimplán a textura ilyen árnyékos?
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ka-50
BUÉK!