Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Nem vagyok pilóta, de ami infókat hallottam:
1. Gyakorlatilag mindent úgy van ahogy a tutorialban. (aktív 21-es pilóta is volt a fejlesztőcsapatban)
2. Valami hozzá férhető, bár nem konkrétan kiképzési anyag. Ha valaki megteszi és belinkeli ide neked Beczl pdf gyűjteményét. Nekem már nincs meg a link.
3. konkrétan 21-re ajánlom a szerb oktatófilmet. Bár érteni nem értem, de elég szemléletesre csinálták, úgyhogy ki lehet silabizálni.
https://www.youtube.com/watch?v=BTjlpxb24kQ
https://www.youtube.com/watch?v=vENNfVMGfHU
https://www.youtube.com/watch?v=4Ys0mosc7K0
1/4 része nincs fent.
Valamint van egy másik szerb oktató film is, de annak szerb címe van, nem tudom már mi.
4. Fegyverzetet nem visznek csak ha a feladathoz kell mivel a rakétáknak van levegőben töltött üzemideje is. Gyakorlatilag kiképző repülést max póttartály függesztménnyel repültek.
5. Ha azt mondják 3000 m akkor az 3000 m és nem 3050 ;) Ugyan ez a sebességre is. Pontosság? Rádiónavigáció felhőben vagy rossz látási viszonyok között? :D Több kilóméterre is elvétheted a célt ha nem tartod pontosan.
6. -
7. Kezdetnek a vezér gép pilótája próbáljon egyenes vonalon repülni emelkedés, süllyedés nélkül, pontosan tartsa az irányát, próbáljon meg mondjuk 600km/ó sebességet tartani. A kísérő meg a magasság és sebesség érték tudatában hátulról (nem röhögni :D ) menjen pozícióba és próbálja meg a kabinkerethez képest egy fix pozícióban tartani a vezér gépét.
A kísérőnek ugyebár most van viszonyítási alapja, tudja a magasságát és kb sebességét illetve az irányát a vezérnek. Gyakorlatilag a kísérőnek is csak egyenes vonalon kell tartania a gépet az adott irányon a vezér mellett. A sebesség tartásához sokszor "reszelni vagy fűrészelni" kell a gázkarral. Az az folyton mozgatod, korrigálod a sebességedet.
Nem kell egyből Thunderbirds közeli formációban menni, próbáljatok távolabbit ahol van hely manőverezni.
8. Mindent. :D . De gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. A technikai részről meg nagyban megkönnyíti az életed ha van jó HOTAS (joy + gázkar + ha gondolod még pedál is), Track IR fejmozgás érzékelő.
9. "Az ég katonái" című Magyar Néphadsereg Repülőerőit bemutató riport film nagyon jó! Valamint az "Őrjárat az égen" című régi fekete-fehér magyar repülős mini sorozatot tudom ajánlani (MiG-21 F-13 van benne meg MiG-17? vagy 15? már nem emlékszem). Ha beírod a youtube-ba hogy "mig-21", "taszár", "pápa" rengeteg videókamerás felvételt találhatsz magyar mig-21 üzemeltetésekről, repülésekről.
Ha gondolod összeröffenhetnénk valami MiG-21-es reppenésre..... nem kell félni. Akármire. :D