Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazábol most nézem. minden gépet engedne így... Ez a modotok része vagy egyéb furiság lehet?
Wittman!

Egy érdekesség.

Mission szerkesztés közben német oldalon SEAD gépeket pakoltam be amikor is belebotlottam a következőbe....

http://dcsworld.atw.hu/files/ezmiez.jpg

Szerinted mi nem stimmel a képen?
Szia Marci!

1. Energia gazdálkodás a windowsban be van állítva? Játékok esetén mindig teljesítménycentrikusra kell állítani, ez sokat segíthet.

2. A másik dolog sajnos a HD7900-as sorozat nem működik jól a DCS-vel, de minden másra bőven elég full grafikára is, de itt nem. Gyengébb Nvidia kártyákon, GTX580, GTX570, GTX660 és GTX660TI-vel is sokkal jobban megy full grafikán minőségjavító eljárások alkalmazásával is. Én GTX580-al tolom, de nem kell kompromisszum, 40FPS alá nem esik AMD FX 4350-el.

Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.12.31. 20:42:18
Valamint nézd meg,hogy az opsünben bevan-e bejelölve a TSAA.Az zabálja az fps-t.Sajnos DCS motorja nem szereti a Radeonokat.Vagy az AMD
szarik az optimalizálásra,vagy ED.

Ka-50

Hecker007
AMD vga-ra is van valami trükk, de lehet hogy csak cfhez, van róla youtubeon egy kb 6 részes videósorozat.

sure
BÚÉK neked is,

Nézd meg, hogy nincs-e a DCS-nek valami profilja a Catalyst Control Centerben, és nincs-e anizotróp szűrés rendelve a DCS-hez.
Nálam felezte az FPS-t a 16x-os.

Amúgy meg... "ez ilyen". Welcome to the DCS World, ahogy a művelt francia mondaná, az egyik mókás része kedvenc szimulátorunk használatának (már a Lock On-ban is az volt), hogy az ember megtanulja optimalizálni a gépét, minden egyes megahertzre és ravasz kis beállítás szakszerű variálására szükség van, hogy rendesen fusson a vasunkon.
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.31. 17:52:49

Isten nem bottal, hanem VMware.

AMD proci..sajnos ez van.

Sziasztok, BUÉK!

FPS hajkurászásban szeretném a segítségeteket kérni.

Probléma: Sötétedéskor és hajnalban durván olyan ~15 FPS eim vannak, világító bombák közelében írd és mond 1. Ez 1680*1050es felbontáson, Med-Low beállításokkal.

A gép: FX 8350 proci, Sapphire HD 7970 GE Vapor X (14.12es driver), 16 gb ram, win 7 64.

Ötletek?
Nesuten
BUJJÉK !!!

...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

<#alien>Utálom...meg ugye nincsen fa ami mögé el lehetne bújni. Na de majd az EDGE!<#vigyor>Reményhal..

GaBika6
kamov <#awink> csak finnyás f.sznak gatyában a helye! <#wave>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Kicsit erős ez egy minyónak..3 másodperces tűzharc után, épphogy el tudtam húzni a kilógó belemet<#alien> de amúgy fasza. Alig várom, hogy legyen végre egy kedvemre való harci heli..

BÚÉK!!!

DonZorro
BÚÉK Srácok!!! 😉

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Hecker007
B.U.É.K.!!

BÚÉK Mindenkinek!

HUNter

BUÉK mindenkinek!Bár még most kezdtem de azt látom hogy összetartó csapatra találtam. Jó repülést mindenkinek az elkövetkező évben is.
HDF 59th VAB szerver üzemel.

Mission: New Year v2, ez már tényleg 7:50-kor indul!

Köszi SnowFox!

A Jelszót látjátok majd a szerverlistában a szerver neve mellett.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.12.31. 12:03:58
Megvettem,de az idegesít a legjobban hogy februárig csak nézegethetem a honlapot...EDGE 2.0 mikor jön már?

Ka-50

Seaweed
Kell most!...nah jó születésnapomra pont jó lesz! 😊

BUÉK nektek!
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.12.31. 11:45:44
DCS: MiG-15bis Alpha - Start Up

BUÉK! 😊

Üdv.

Azért, mert ez egy kiképző küldetés ami most fut. Remélhetőleg a mai nap folyamán más mission kerül majd fel.
B.U.É.K.!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

i robot
Az 59-en miért csak 2 fajta géppel lehet repülni?

sure
Akkor az én BUÉK-om a topiknak néhány 2014-es kép a DCSW-ből.

Minden leszállás jó leszállás, ami után lazító lábfürdőt vehetünk

Na, újítottak srácok, már nem a föld alatt, hanem az égen hullámzik a víz?

Nem, csak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy soganlungi túlfutás után fejre álltam és a GTK ellenére sikerült túlélni

Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.31. 08:26:58

Isten nem bottal, hanem VMware.

Sorry hülye voltam. A modolt verziót nem linkeltem.

Ime: dcsworld.atw.hu/files/New_Year_V2.miz

Ebben tényleg reggel 7:50 kor indul a mission.

Üdv.
SnowFox
Kívánok Mindenkinek nagyon jó és emlékezetes szilveszter esti bulit, és utána egy Békés Boldog Új Esztendőt.
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.12.31. 07:26:14

a V2 ben nincs sokáig "este" reggel 7:50 kor indul a küldi. Tegnap teszteltük. elég hamar reggel lesz.
Én nemrég elindítottam szerverként a v2-est. Mivel éjszakai volt, senki nem maradt 2-3 percnél tovább. Úgy tűnik az éjszakai küldi nem fekszik sokaknak...
Ez most nem erről szól, de a másik ami ma este ment az telibe vezethető egységekkel van tele. Néha jöhetnél siratni a népet :-)
alapjaiban rossz a küldetés az 59-es szerveren!nem lehet benne a földi egységeket irányítani.bár az is igaz,hogy így nem lesz hangos gyereksírástól zajos a TS szerver.

nekem 5V-os a töltő,és nincs előttük ellenállás.

repvez
És mekkora ellenállással ? Párhuzamosan kötve? Nálad mekkor a a mA érték mert nekem 350et irnak és 1w os a tied meg 0,5w ha jól láttam .
Nem tudom ez mennyire befolyásoló tényező
nálam ezek a ledek folyamatosan működnek egy telefontöltőről.ki sincs húzva.legalább két éve egyfolytában.

macleody
Elvileg PageUP.
Én egy csúszkára raktam.
Fölösleges kivenni az IR szűrőt a PS3 eye-ből. elég volt nekem egy db floppy és éjjel nappal megy. A nap ne süssön bele közvetlenül a lencsébe és kész. Én sima 5 mm-es kékesfehér IR ledeket használok, melyet egy régi mobiltöltö hajt meg. Olykor, néhány hónapig bedugva marad.
Kb. 6 éve működik. Párhuzamosan vannak kötve a ledek, így a feszültség azonos. Addig rakosgattam elé az ellenállásokat, míg jó fénye nem lett kamerán keresztül. Nem vittem túlzásba a számolgatást.
PhantomAss
Hali,
meg tudná mondani vki, hogy a minyón milyen billentyűzet paranccsal tudom a gázt teljesen ráadni?
Tehát a kollektívet elcsavarni full open -re.
Néztem a tutorialokat a yt-on, de csak annyit mondanak forgasd el, egérrel ez nem működik, a billentyűzetparancsot pedig nem találom hozzá.
Köszi előre is!

GOOBY, pls

PS3 eye van nekem is FaceTrackNoIr progival. Szerintem is ez a legjobb. Kivett infraszűrő, és két réteg floppy benne. Pointtrackert meg Laca csinált.
repvez
egyenlöre ez az egy van ebből kell kihozni amit lehet .annyit nem játszok, hogy legyen egy kifejezetten erre a célra , de néha amikor igen akkor ott legyen használni.
3-4 ezer körül mozog egy új ps3 eye cam, akkor most számolgasd mennyi költöttél eddig egy félmegoldásra.

repvez
ha megoldható akkor nem szedném ki belőle,mert sima webkamera ként is használni szeretném még .
PS3 eye-ből már rég ki kellett volna dobni az IR-szűrőt. Nálam kidobott ir-szűrő mellett 1 réteg floppy és 2 réteg fotonegatív van a lencse elé rakva és így is kb egy méterről normálisan érzékeli az 5mm-es ledeket, mindezt nappali fényviszonyok mellett. Az usb-ről kergetem, a 3 led párhuzamosan van kötve , a ledeken átfolyó áramot 15mA-re állítottam be, nyilván ez tipusfüggő melyik led mennyit bír el és melyik az az érték ahol még melegedés nélkül bírja a többórás üzemet.
http://hobbybarkacsolas.mindenkilapja.hu/html/23583126/render/led-parameterek
http://www.hobbielektronika.hu/segedprogramok/?prog=led_elotet_parhuzamos

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.12.30. 21:46:06

Én is azt használtam több mint egy évig.Most már trackir 5.Nem is adnám semmiért!

Ka-50

repvez
én ezeket a LED-eket használom:

és innen lehet rendelni őket: bolt

nem olcsó,de tökéletes!

nintendo wii kontroller,is tökéletes freetrack-hez-kell hozzá egy bluetooth adapter,és annyi

repvez
Akkor elárulhatnád, hogy milyen beállitásokon használod és milyen point trackert, mert én már komolyan mondom , feladom , hogy nálam nem akr müködni semmi.
Vettem sima 5mm es Infra ledet megcsináltam hozzá a bekötést 2xAAA elemre kimérve mindegyik led 1.2V ot kapott ,de mégis 3 különbözö erőségen viláditottak,de a legerősebbet is csak 10cm-ről érzékelte a PS3eye. Ezután kicseréltem SMD1206 infra ledekre ,de ezek még annyira sem látszódtak. mobiltelefon kameráján sem.
Aztán vettem ebayen 1W-os power ledet, azt még nem állitottam össze,de arra azt irják, hogy hütés nélkül mp-en belül kifinganak, akkor most hogyan?
A PS3EYE-ből nem kell kivenni az infraszűrőt.
Köszi be is ruházok rá mert ami van az nem jó sajna.