Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mint egy előttem szóló már mondta, Reményhal...
Ka-50
A domborzat árnyékai dinamikusak? Vagy szimplán a textura ilyen árnyékos?
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ka-50
BUÉK!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Egy érdekesség.
Mission szerkesztés közben német oldalon SEAD gépeket pakoltam be amikor is belebotlottam a következőbe....
http://dcsworld.atw.hu/files/ezmiez.jpg
Szerinted mi nem stimmel a képen?
1. Energia gazdálkodás a windowsban be van állítva? Játékok esetén mindig teljesítménycentrikusra kell állítani, ez sokat segíthet.
2. A másik dolog sajnos a HD7900-as sorozat nem működik jól a DCS-vel, de minden másra bőven elég full grafikára is, de itt nem. Gyengébb Nvidia kártyákon, GTX580, GTX570, GTX660 és GTX660TI-vel is sokkal jobban megy full grafikán minőségjavító eljárások alkalmazásával is. Én GTX580-al tolom, de nem kell kompromisszum, 40FPS alá nem esik AMD FX 4350-el.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.12.31. 20:42:18
szarik az optimalizálásra,vagy ED.
Ka-50
Nézd meg, hogy nincs-e a DCS-nek valami profilja a Catalyst Control Centerben, és nincs-e anizotróp szűrés rendelve a DCS-hez.
Nálam felezte az FPS-t a 16x-os.
Amúgy meg... "ez ilyen". Welcome to the DCS World, ahogy a művelt francia mondaná, az egyik mókás része kedvenc szimulátorunk használatának (már a Lock On-ban is az volt), hogy az ember megtanulja optimalizálni a gépét, minden egyes megahertzre és ravasz kis beállítás szakszerű variálására szükség van, hogy rendesen fusson a vasunkon.
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.31. 17:52:49
Isten nem bottal, hanem VMware.
FPS hajkurászásban szeretném a segítségeteket kérni.
Probléma: Sötétedéskor és hajnalban durván olyan ~15 FPS eim vannak, világító bombák közelében írd és mond 1. Ez 1680*1050es felbontáson, Med-Low beállításokkal.
A gép: FX 8350 proci, Sapphire HD 7970 GE Vapor X (14.12es driver), 16 gb ram, win 7 64.
Ötletek?
...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
HUNter
Mission: New Year v2, ez már tényleg 7:50-kor indul!
Köszi SnowFox!
A Jelszót látjátok majd a szerverlistában a szerver neve mellett.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.12.31. 12:03:58
Ka-50
BUÉK nektek!
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.12.31. 11:45:44
BUÉK! 😊
Azért, mert ez egy kiképző küldetés ami most fut. Remélhetőleg a mai nap folyamán más mission kerül majd fel.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Minden leszállás jó leszállás, ami után lazító lábfürdőt vehetünk
Na, újítottak srácok, már nem a föld alatt, hanem az égen hullámzik a víz?
Nem, csak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.31. 08:26:58
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ime: dcsworld.atw.hu/files/New_Year_V2.miz
Ebben tényleg reggel 7:50 kor indul a mission.
Üdv.
SnowFox
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.12.31. 07:26:14
Nem tudom ez mennyire befolyásoló tényező
Kb. 6 éve működik. Párhuzamosan vannak kötve a ledek, így a feszültség azonos. Addig rakosgattam elé az ellenállásokat, míg jó fénye nem lett kamerán keresztül. Nem vittem túlzásba a számolgatást.
meg tudná mondani vki, hogy a minyón milyen billentyűzet paranccsal tudom a gázt teljesen ráadni?
Tehát a kollektívet elcsavarni full open -re.
Néztem a tutorialokat a yt-on, de csak annyit mondanak forgasd el, egérrel ez nem működik, a billentyűzetparancsot pedig nem találom hozzá.
Köszi előre is!
GOOBY, pls