Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
FaceTrackNoir
Utoljára szerkesztette: asw27, 2014.12.27. 11:25:39
leszedtem vmi headtrack cuccost, de nem müködik. pls help
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ma délután 14-15-óra felé jó lenne egyet repkedni, én benne lennék :-)
üdv, HUNter
Szívesen csinálok ilyen dolgokat, mert ha Nektek tetszik akkor az már minden rá fordított perc megérte. :-)
Ezúton is emlékeztetnék mindenkit arra, hogy egy küldetés mindig azoktól az emberektől válik érdekessé és játszhatóvá akik használják!
Köszönöm az ez évben kapott sok-sok pozitív visszajelzést az általam kreált dolgokról. Igyekszem a jövőben is a Hazai DCS társadalom "hasznos" tagja lenni :-)
30. án publikálok még egy meglepi küldit. Addig is irány repülni az 59-es szerverre.
További szép napot mindenkinek.
Üdv.
SnowFox
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.26. 22:06:32
www.pumaszallas.hu
Köszi a tervezőnek<#taps>#taps> Véletlenül az il-2 fórumra írtam először..
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.26. 21:49:33
www.pumaszallas.hu
Ha új skint akarsz csinálni, akkor a skin mappában lévő description.lua fájlt is módosítani kell, nem elég átnevezni a mappát/skint.
Olyan megoldásról nem tudok, mint pl il-2-ben, hogy felszállás előtt a júzer döntse el, hogy milyen skinnel akar repülni. Online ezért csak ott használható, ahol a küldiben készítésekor ki van választva a skin.
www.pumaszallas.hu
Még valami.
Készítettem pár gyakorló küldetést és az F10et megnyomva és az egységekre kattintva nincs ott az a ablak ahol parancsokat lehet nekik kiosztani.
Hol tudom beállítani?
Esetleg nem tudna valaki pár jól összerakott gyakorló küldetést elküldeni CA ra építve hogy gyakoroljam a pályaeditort.
Ka-50
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Isten áldja a pogányokat!
Utoljára szerkesztette: gsg16, 2014.12.26. 13:12:24
átküldtem neki az én dll file-omat. Azzal nem volt gond.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
CA_1.2.14.35605.598-382.exe
http://updates.digitalcombatsimulator.com/
DCS World updates
Latest stable version is 1.2.14.35605.598
Current openbeta is 1.2.14.35605.598
Ka-50
Ka-50
Lehet, hogy mostantól ilyen kis "apróságokkal" fogják színesíteni a játékot. <#vigyor2>#vigyor2>
"Can't install CA 1.2.14.35513 into newer DCS World 1.2.14.35605.
Please, download CA 1.2.14.35605 installer."
Még is honnan kellene nekem letölteni a friss verziójú CA-t, mert a hivatalos oldalon csak a régi van.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.12.26. 09:31:52
www.pumaszallas.hu
ma próbáltam multiban repkedni kicsit,de jött az "invalid serial number" üzenet,amit nem értek,mert amikor utoljára játszottam vele multiban,akkor minden gond nélkül működött.a játékban megnéztem a "module manager"-ben,és ott azt mutatja,hogy nincs szériaszám a KA-50-hez,és a CA-hoz.mi ilyenkor a teendő? deaktiváltam mindkettőt,és újra aktiváltam is őket,de ez nem oldotta meg a gondot.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.12.25. 16:16:46
www.smart-bus.hu
DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportban szeretném jobban összehozni a közös repüléseket és a Tagokat is. Ezért kértem egy pár mondatos levelet, aki érdekelt, kérem, hogy írja majd meg a játékhoz szükséges adatait, stb. Részletek a csoportban, Természetesen a Google+ csoprtban is olvasható.
További Boldog Ünnepeket
HUNter
-hideg indítás
-a főfutó fékezéses kormányzás is fura lehet eleinte, úgyhogy egy kis taxi
-felszállás
-leszállás (na ez okozhat meglepetéseket, legenyhébb esetben futó törést vagy defektet).
Javaslom még a manual 31-38 oldalain szereplő korlátozások tanulmányozását.
Navigáció. Manual 102-. oldal.
Nagyon leegyszerűsítve:
Útvonalazó repüléshez használhatod a reptereken lévő RSzBN-t vagy a szimpla irányadókat. Az RSzBN-ek adnak irányt és távolságot is, illetve a SzAU robotpilótához való leszálló (program) csatornát is be lehet állítani.
A szimpla irányadók (csak irányt adnak) szét vannak szórva a térképen. A térkép pedig fel van osztva szektorokra. Minden szektornak megvannak a saját csatornájú (max 9) adójai. Ha ezek alapján akarsz navigálni akkor a 21-ben előbb ki kell választanod a megfelelő szektort (pl. 1-II, az az 1-es fő szektor és II-es alszektor) és az ARK rádióiránytű csatornakiválasztóján a megfelelő adó csatornáját.
Természetesen az adó jelének vételéhez szükséges hogy az adó hatósugarán belül legyél és megfelelő magasságon repülj.
Ezek egy csöppett bug-osan működtek amikor kijött a 21-es.... azóta nem nagyon próbáltam...
A fülkében CTRL+fel (vagy le.... nem emlékszem) kurzornyillal elő veszed a térdpaneled jegyzeteit. CTRL+bal-jobb nyilakkal pedig lapozhatsz. Kezdj el balra lapozni és hamarosan meglátod az adók illetve a kommunikációs csatornák listáját.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.12.25. 09:15:45
Ka-50