Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Loca
    Szia, nagyon sokat segitettél, köszönöm.

A pdf gyüjtemény érdekelne ha valaki tudja kérem linkelje be.

Belenéztem a szerb oktatófilmbe, pont ilyesmi érdekelne, kár hogy nincs legalább angol felirat, de majd megnézem, hátha tanulok belőle pár dolgot igy is.

Azt gondoltam lehet némi eltérés a sebesség, magasség stb-nél, nekem egyenlőre van hogy 500-1000 méter eltérés is van a magasségban ha meg próbálom korrigálni a sebesség vagy az irány lessz rossz, van még mit gyakoroljak.

Az inditás azért tünt nekem egyszerüsitetnek mert néztem a youtube-on különböző gépek inditását köztük a Ka-50-ét is és szinte mindnél volt egy csomó ellenörzés is pl feszültségek, áramerősség, ellenőrizték a hiba és állapotjelző lámpákat, vagy üzemanyagszint kijelzőt, a hajtómüből kiáramló gázok hőjének a müszerét inditás előtt és után is, tesztelték a mühorizontot a rádiónavigációs müszert, a katapult ülés áramköreit, stb stb, de a 21-esnél nem nagyon vannak ilyenek. Ha jól emlékszek valahol olvastam hogy a vadászgépeknek van egy normál inditási eljárása amikor mindent ellenőriznek, és van egy amikor gyorsan kell felszállni pl háborúban, és ilyenkor sok ellenörzést kihagynak, nekem úgy tünik mintha egy utóbbi lenne a szimulátorban.

Egyenlőre csak egy régi Genius joystik-em van, gázkar nincs, és csak mobil net, ezért egyenlőre nem tudok multizni, de talán az év végére javulni fog a helyzet.

Nem is tudtam hogy épp a magyarok csináltak filmet a 21-esről, hát ez nagyszerü!!! Mindenképp megszerzem.

Sajnálom amit a magyar fejlesztővel tettek, épp akartam kérdezni ha magyar is van a csapatban miért nincs magyar skin meg kézikönyv, de igy sajnos érthető.