23835
  • Caliph
    miért érzem úgy hogy ez nem több mint egy 17' dlc . semmi egetverő újítás már a 15 óta

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.08.21. 16:48:15
  • dimre
    Hát vonatozni, meg lovagolni lehet majd orrba-szájba, a kockaföldes térkép maradt , ami tetszett a Krone BigM, végre bekerül "hivatalosan" is.
  • FrezeR
    Pár "lopott" kép:

• FrezeR
  • FrezeR
    A Komatsu is bejelentve

• dimre
    Ilyenkor mit lehet csinálni (sztm a nem kivágható bozótot is fáknak nézi, próbáltam kézzel is ültetni) ?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A gépek kihasználtsága, van pár darab behemót, és nem unatkoznak, végre megértem, hogy nem csak dísznek állnak

• LeWyTy
    Már nagyon szépen meg tudják csinálni a mapot.... Már csak annyi kellene bele hogy úgy tűnjön mintha egy kis élet is lenne benne.
  • Balázs 17
    Ledli
  • dimre
    Megint egy csilivili videó
  • FrezeR
    Apró részlet, de fontos :D
  • Caliph
    így már látszik az újítás: a vezető mozgatja a lábát a pedálokon :D
  • FrezeR
    Itt van a videó jobb minőségben is.

• Balázs 17
    ránézésre valami elképesztően mű az egész, mintha valami boltban kapható játék traktort raktak volna bele :D
    0:24nél blehhhh
    remélem ez vmi nagyon korai státusz, mert hányinger keltő ahogy kinéz :S
  • FrezeR
    We're excited to welcome John Deere to Farming Simulator 19 - meet the John Deere 8400R in all its glory!
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.08.14. 18:04:42
  • dimre
    Jobb oldalon a térkép mellett rákattintottál a fű ikonra (in/aktiválod a láthatóságát) ?
  • LazyB
    Megint csak érdeklődnék, hogy régen mikor füvet ültettem akkor a barna szántóföld zöld fű mintás lett és onnan tudtam hogy fű lett belőle. Most barna marad és műveletlen földnek jelzi a térképem, miért?
  • dimre
    Nagyon minőségi darab (Giants nem is tud ilyet) : Ahran Modding Fendt 10XX Vario

• Carl Davies
    Mint DLC, valószínű nem, de külön-külön a gépeket biztosan megtalálod.
  • dimre
    A fizetős cuccokat nem szokták copy módolni (evidens dolog), helyette hasonló tulajdonságú, más márkájú gépeket találsz bőven.
  • LazyB
    Érdekelene hogy ezt mint mod, nincs valahol? Big Bud DLC – Farming Simulator 17
  • dimre
    Egy örök darab: Krone Ultima CF 155 XC
    Script, manuális, automatikus, és késleltettet ürítés funkciók: Automatisches Abladen eines Ballenwicklers
    Vagy a Kuhn DLC
    endy, legyél megértő, a bőség zavarba ejt egyeseket, és rengeteg a selejt mod, te már régi motoros vagy, ránézésre látod melyik ér valamit, van aki még nem.
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.08.08. 16:26:52
  • endy papp
    Amit linkeltem oldalt ott találsz ha keresel......
  • LazyB
    Üdv! Na megint lenne egy kérésem :) Olyan kerek bálázó kéne ami automata ürítésű és egy olyan fóliába tekerő ami szintén automata.
  • dimre
    Vagy ez a nagy csomag
  • LazyB
    1000 köszike
  • endy papp
    Parancsolj,ha nem jó akkor itt van ez,nekem is keresni kellet..... ezt te is megteheted bármikor......ezen mod oldalon bármit találsz kedvedre....
    TSL Flatbed UAL LS17wsb v1.0
    FS17 NH 600 Bale Auto Loader v1.0
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.08.05. 20:48:33
  • LazyB
    Üdv! Keresek olyan FS2017 -es automata kocka bálafelszedőt ami több mint 16-ot tud felvenni! Köszönet!
  • endy papp
    Remélem ennél szebb lesz mert ez még a 15 szintjét sem éri el......
  • Caliph
    ha az a kép ingame,akkor egetverő grafikai változásra sem kell számítani...
  • FrezeR
    New Mission System

Welcome to our second devblog for Farming Simulator 19, due later this year. In this devblog we’ll be talking about the tweaks we’ve made to the missions system to help get you playing the way you want, faster.

First of all you no longer need to travel across the map to interact with mission givers. A new contracts menu lists every mission that’s currently available, detailing how much money you will get for completing it, as well as what you’ll be expected to do. This means less time spent going between missions, and more doing what you want to do - farming! There are also no longer time limits on missions and you can save while a mission is in progress, so you can work at your own pace.

We’ve also given you the option to complete missions without leasing the equipment. This has two benefits - first, you’ll get more money from the mission, as you won’t have to pay the lease. Second, it allows you to use your own equipment for missions, meaning as you build up a speciality and a garage you can take on more missions and make more money to expand your farm. Leasing is still available for the early game and those that might want to try out new vehicles before buying them.

We’ve also added a new mission type, hay and silage baling. This will involve every step of the process, from cutting the grass to turning it into bales and finally delivering it. Weeding missions are now their own category, rather than purely a part of the fertilization process, including using the new sprayer tool on more developed weeds.

Transport missions are also returning from Farming Simulator 15, asking you to deliver goods from one place to another throughout the map. Take a serene drive through the new landscapes of our upgraded game engine and make some money while you’re at it.

Finally, missions are being added to multiplayer, letting you complete them cooperatively. This gives you more things to do with other players than ever before, and ties into our larger improvements for multiplayer in Farming Simulator 19.

We hope you enjoy missions in Farming Simulator 19, either alone or with friends, when it releases later this year.
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.08.03. 15:36:06
  • Caliph
    ja,csak csináljanak hozzá normális fizikát is hogy ne szórja el az ember a cuccot :D
  • Balázs 17
    "Transport missions are also returning from Farming Simulator 15"

én tökre szerettem őket, meg a golf pályás fűnyírást is :D
  • Balázs 17
    én kipróbáltam már rengeteg gépet, mindenféléből, de a végén mindig ott kötök ki, hogy azokat használom, amik alapból a játékban vannak (kivéve Claas)... nem tudom miért :D
  • endy papp
    A mostani géppark fele is elég lenne nekem,eddigiekben jó ha tizedét használtam....
    Ezek helyett értelmes dolgokkal töltenék meg inkább a játékot......hogy ne a modderekre keljen várni ha valami "korszak alkotót" szeretnénk viszontlátni a játékban,de nem inkább tolják elénk ezt a sok gépet de minek????
  • FrezeR
    We’re ecstatic to announce that the Elmer's Manufacturing HaulMaster Grain Cart will be in Farming Simulator 2019 which will be released November 20th on PC/Mac, PS4 and Xbox One. The HaulMaster will be available in bushel capacity sizes of 1300, 1600 and 2000 plus in a range of different colours.

The HaulMaster is a leader in innovation in the Grain Cart/Chaser Bin market and we’re happy to give the farming simulator gaming community an opportunity to use it.

• FrezeR
    Ha már John Deere...:)

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.07.28. 12:15:37
  • endy papp
    Ezt a terület vásárlós részt ,no meg saját magad építheted a farmod sem véletlen tették bele.
    Így kell legkevesebb munkát fordítani egy map elkészítésére.
    Én így látom.
    Adnak egy "üres" félkész mapot, aztán tele rakhatod elhelyezhető objektumokkal.
    Ezzel csak egy a bibi ha annyira eszik ezek az objektumok az fps ahogy eddig akkor nagy szabadságod nem lesz,persze elsőre jól hangzik,de tartok tőle hogy a megvalósítás eléggé egyszerű és puritán lesz.
    Még annyit hogy a fs13 mod mapokban is volt már ez a lehetőség,hogy megvehettünk területeket,de ha tévednék akkor a 15-ben tuti volt....
    Azért kellet "kis idő" nekik mire átemelték a játékba alapból,a többi dologgal egyetemben.
    Nyilván kíváncsian várom milyen lesz de tartok tőle az elején a "sok "újítás miatt rengeteg bug lesz benne...
  • Caliph
    állatok helyét 2 módon tudom elképzelni: 3-4 fix hely,aztán választhatsz hova rakod
    vagy lehelyezhető objektumként rakják be mint pl a napelemet,(istálló meg a legelő rész)aztán rakod ahova akarod meg fér(azaz többnyire az egyik földedre :D )
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.07.27. 20:22:09
  • dimre
    Totál igazad van, talán majd a következő, vagy utáni szériába beleépítik "hivatalosan", csakis azért, hogy a model résznél azt olvashasd Giants. Amióta "fejlesztik" e játékot egy nagyszabású ötletük se volt arra, hogyan bővítsék a játékot, mindent a modderek-től nyúltak le.
    Óvatosan nézve az új kiadást, és olvasva a várható tartalmat egyetlen dolog érdekel a nem is lehetetlen kívánságlista szerény (nem)megvalósítása között. A nagy eget-rengető fejlesztésekben a terület vásárlás részletei érdekelnek, hogy ha veszünk egy helyet, akkor az állatok helyét is viszonylag szabadon választhatjuk meg, vagy az istállók maradnak helyhez kötöttek ? A többi nagy dolgot nem képesek megvalósítani, csak licenc szerződést tudnak kötni márkanevekkel, és megint kapunk egy új, vagy átdolgozott csodálatos kockatérképet.
  • endy papp
    Na ez a mod olyan komplex hogy szerintem a 19 ennyit tuti nem fog tudni.
    Eddig is részletes volt de most még bele kerültek olyan plusz opciók amiktől igazán az ami,már aki használja ezt a modot.
    Pl: már a difi zárral is össze van kombinálva külön ki-be kapcsolható,mutatja mennyire "kaparnak" el a kerekek,kívülről meg is figyelhető ha nincs bekapcsolva,stb stb,érdemes elolvasni a leírást hogy valójában mit is tud.;)
    Gearbox AddOn Update
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.07.27. 11:39:23