23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#21224 A grafikai beállításoknál szokott lenni Full Screen, Windowed, és esetleg Borderless Windowed. Utóbbi eddig hiányzott a játékból. :( -
endy papp #21223 A beállításoknál a jobb szélén tudsz állítani.
Én mást ez irányba nem találtam,,a 17-nél is így volt,ha jól emlékszem ott ennyi tengely nem is volt állítható ,de ez nem biztos.
-
endy papp #21222 No ezt a részét nem tudom én egybe használom (egy asztalon,megjelenítve 5760x1080-as felbontásban)
Nem tudok a monitorok között váltani.
De lehet én nem értem te mire gondolsz ,biztos velem van a bibi,akkor bocsi. -
Tuningtrabi #21221 Szasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy valahogyan lehetne e a kormánynál "deadzone" beállítás?
Sajnos a pedálok miatt kellene.
Választ előre is köszönöm -
#21220 Multimonitor támogatás, azaz nem kell alttabolgatni ha át akarsz menni másik képernyőre. -
endy papp #21219 Szerinted nem azzal kezdtem...ja ja ezek össze-vissza ígértek fűt fát azt ezen részén semmit nem reszeltek,az elmúlt 6-8 évben....
Nincs itt annyi plusz beállítás a tavalyihoz képest hogy ilyet ne találtam volna meg.
No meg szerinted nem promózták volna ha benne lenne,ami vidit megnéztem előzetesen hidd el észre vettem volna.
Mint írtam is korábban az ülés kívülről és belülről nézve szépen mozog no meg benne a sofőr is csak mikor benn vagy a gépbe ebből semmit nem érzékelsz úgy ahogy az mozog látszatra.
Ami mozgás van az a dinamikus kamera,de ez eddig is volt(FS17)
Így jobban eladható 6 éveseknek való ficsör ,hú de jól mozog az ülés....
Nem bántom azt aki lefordította,mert én nem tudni idegen nyelveket,így csak örülök hogy Magyarul is van,de ez a 17-hez képest helyenként értelmetlen badarságokat ír,már ahol nem angol....
A vezérlő beállítás is helyenként controller betűket ír..... a G27 gombjaira.
Amikor fut az ipse a betonon konkrétan elröhögtem magam először mikor meghallottam,Kb. mit ha tűsarkúban futna egy csaj..... a földön még elmegy.
Nem tudom a készítőknek nem tűnt fel,ja biztos csaj készítette hozzá a hangot....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.16. 18:24:18 -
endy papp #21218 Pontosan mire gondolsz?
-
#21217 Hali
Ezek szerint végre van Borderless Windowed mód a játékban ? -
n0tr3adY #21216 #Dadits : továbbra sem aktiválható steamen a dobozos verzio -
Z33noo #21215 Ez érdekes, pedig a fejlesztök konfirmálták, hogy a gearbox benne lesz a játékban, megnéztél minden beállitást a game opciókban? Nem lehet hogy csak elsiklottál felette?
Nekem se játék a játék gearbox nélkül, hihetetlen sokat dob a játékélményen! -
Daditsx #21214 lemezes változat ugyan úgy nem steam-es, mint az elődei? -
endy papp #21213 Ja köszi,igazából sikerült beállítani,ha nem is úgy ahogy szeretném de egyenlőre megteszi.
Remélem javítják ,majd finomítok még rajt idővel.
A nagyobb gond hogy még mindig sebesség váltó nélküliek a gépek...
Nehéz lesz vissza szokni a váltás nélküliségre,de majd idővel a modderek ezt is össze dobják remélem. -
endy papp #21212 -
endy papp #21211 Ez biztos azért van mert nagyapámnak tyúkfarmja volt,anno Bécsbe is hordott tojást eladni,mind ez még 40-50-es években.....
Gyerek koromban sok tojást össze szedtem és sokszor láttam miként kel ki a csibe a tojásból a keltető gépben.
De azért a kardomba nem dőlök miatta hogy víz nélkül kell szegény tyúkoknak tengődni..
Azért a kettő nincs pariban ,remélem ebben kiegyezhetünk...
Mivel a teheneknek tudsz és kell hordani vizet,de a tyúkoknak ha hordasz max neked kell meginniuk helyette.
Vissza térve a játékra
Sikerült belőnöm a grafikát,feltoltam mindent maxra,kivétel a "többmintás élsimítás" ezt nem ajánlom 8x-ra tenni.
Én 4x-re tettem így sem venni észre romlást ,viszont mikor a gabona táblában vagyok,nem esik le 20-30-at az fps a kamera forgatásnál.
Még jó hogy bírja a GTX1080Ti igaz 3x27" kell kihajtania
Na így már elég ütős a graf.....
Sikerült a vezérlőket is belőnöm,igaz még minden gépet nem próbáltam,,sőt alig párat,de nem sietős.
Nem tudom ebbe milyen motor van,de kajak bivaly,gond nélkül felmászik bárhová....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.16. 15:17:16 -
#21210 belegondolva,téged kifejezetten idegesít hogy nem kell adni a tyúkoknak vizet,ebbe belegondolva engem meg az zavar hogy nincs semmi autómata adagoló pl teheneknél,nekem kell lajtoskocsival odahordani,míg egy élelmes gazda fúrna egy kutat rakna rá egy időzítőt meg egy szivattyút,és az tolná az ivóvizet :D -
dark night #21209 Csak úgy meg nem működik :D
-
n0tr3adY #21208 akkor maradj a savegame átirásnál :) -
dark night #21207 Nem vagyok nagy szaki ehez..
Egyszerűbben picit?! -
n0tr3adY #21206 fs.exe -cheats paranccsal inditsd, majd konzolba gsC es tab -
dark night #21205 Nekem is megjött a játék már játszottam is vele vagy 30 percet.
Vannak benne apróbb újdonságok,de ezt már előttem úgy is leírták.
A fényerőt valóban állítani kelett.
Próbálkoztam a mentett állásban átírni a pénzem,ahogy azt jól megszoktuk az előző játékoknál.
Na most ennél is át lehet,még a játék érzékeli is,csak amikor elkezdek játszani ott nem annyit ír amennyinek kéne lenni.
Nem akarok én csalni,csak meg akartam nézni a gépeket. Na majd úgy is lesz rá valami mód biztos.. :D -
n0tr3adY #21204 Discordon annyit irnak, ha G27 nem akar normálisan működni, törölni kell az inputbindigs.xml -t és újrainditani a játékot.. és újra bindelni a gombokat. -
endy papp #21203 1 hete tolják promózzák,nyilván billel controllerrel,ott nem jönnek ki a problémák már ami a vezérlőt illeti.
De tuti hogy van benne máshol is.
Pl: a fordításba is találtam már a gépek beállításoknál,de ez lenne a legnagyobb baj csak....
No meg a teszterek közül,egy sem meri megkérdezni a mellette ülő játék készítőtől ,ember a trakik hogy tudnak még mindig felmenni a majd függőleges hegyre,majd ott is maradnak....
Miért 1 sebességes az összes gép,nem robogók ezek.
A tyúkoknak nem kellene víz...
Stb,stb stb....
Ez még elment 6-7 évvel ezelőtt ,de illet volna picit tovább lépni.
Ja hogy van benne ló meg kutya gyapot ,aztán kuss...
Na igen mozog benne a vezető ülés de semmilyen hatással nincs semmire ,max kívülről jól néz ki...
Dobtak alá egy másik grafikát,ami helyenként nincs olyan mint a 17,nyilván van ahol jobb,na mind egy ez van azért majd elnyüglődök ezzel is egy darabig.
@zarnak nem @zar,de hátast azért nem dobok tőle,így 1-2 óra állítgatás után,mivel érdemben még nem sikerült vele farmozni
Mivel egyenlőre jobb nincs,marad ez.
Ja ja én is csak azért vettem meg hogy....ááááá nem ám,igazából mint írtam szállítással együtt majd 1000-el kevesebbe került mint a 17,rosszabbnak tuti nem rosszabb,így nekem ennyit megért,mivel én hosszabb távra használom nem csak ,gurulok vele 30-40 órát,azt csá.
Nyilván annak nem éri megvenni vagy,majd csak olcsóbban,mert nem érdekli annyira,nem köti le közel 1000 órára ahogy a 17 pl.engem
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.16. 12:36:02 -
#21202 na akkor köszi az infot,féltem hogy szar lesz...letorrentezzük amint kijön,aztán egy leárazásnál párezerért megveszem,de csak azért hogy ne szakadjon meg a polcon a doboz sorrend... -
endy papp #21201 Konkrétan a G27 megfeküdte a gyomrát már mint a beállításai.
A kormány gombjaira nem lehet mindegyikre beállítani azt amit szeretnél,ez csak hagyján ,de meg volt az első lefagyás is,csak kijelentkezéssel tudtam kilépni....
Remélem már készítik az első pach-et mert ez így eléggé béta bizonyos részein.
-
endy papp #21200 Na a fényességet sikerült megoldanom.
Így már más a felállás,így az előbbi "kirohanásom",vissza vonva ,már ami a fényességet illeti,én voltam béna,bocs...
Az elején a beállításoknál le kellett vennem a fényerőt ami alapból 1.0 van 0.7-0.8-ra még kísérletezem melyik jobb.
Ha valakinek ilyen gondja lenne azért írom.
Így már tetszetős,de a távoli dolgokat ,még ki kell kísérleteznem hogy jobb legyen.
Gépigénye az van rendesen....nyilván függ a beállításoktól.
Aszem ma csak a beállításokkal el leszek,majd jöhet a farmozás.
Mire 60 gombot beállítok oda ahova nekem kell és úgy ..... -
endy papp #21199 Ja ja már 8-kor, postára kértem.
Igen majd én is megveszem ha lesz megint akció....de nem sürgős,mire kész lesz , még arrébb van...
Vissza térve a 19-re konkrétan vissza raktam a 17.....
Modom elromlott a gépem ,vagy hogy lehet ennyire @ar a grafika.
Minden világos majd fehér a távolabbi részek elmosódott pacák.
Igen minden beállítás ugyan azon van mint a 17-nél.
Nagyon magas beállítás.
De nem nem, ez sajna ilyen,a 17 komolyan ráver ,legalább is nekem elsőre ez jön le.
Kíváncsian várom a többi véleményt.
Ha valakinek van ötlete mit kellene átállítani....hogy a fű legalább olyan zöld legyen mint az előzetes vidiken...
A gépek még mindig 1 sebességesek,megint csak az előzetes ígéretek voltak anno ,a gépek fizikája ugyan az vagyis nincs.
A képen látszik miről is beszélek,remélem a graf is látszik amire utaltam.
Mindezeket csupán azért írtam ne hogy az legyen hogy elfogult vagyok és a negatívumokat nem írom le.
Számomra 1 óra után valahogy azok jöttek ...
Kell ide még javítás rendesen.
Eltolták 3 hetet a megjelenést,de ez még nincs kész,pedig még messze nem merültem bele csak a felszínt kapargattam.
Remélem mihamarabb megváltozik pozitív irányba a véleményem.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.16. 10:38:09 -
#21198 Na közben hozzám is megérkezett :) -
#21197 Akkor te már megkaptad :) Jó játékot!
Off: Nem olyan régen volt jó kis akció a CC-re, akkor bezsákoltam én is, így kap egy esélyt az újdonság. -
endy papp #21196 Majd írok részletesebben,egyenlőre ismerkedés ,leginkább beállítások.
Fél órát eltöltöttem a vezérlők beállításával ,de valami nem kerek....vagy csak béna vagyok.
Egyenlőre xbox cotroller....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.16. 09:14:40 -
endy papp #21195 A vidiben én úgy látom hogy a trakiba nem esik be.
De korábban azt ígérték hogy az épületekbe sem fog beesni.
Ahogy most már a növények sem mennek át a gépeken ha behajtasz egy kukorica táblába.
Hamarosan mindenre fény derül....
Személy szerint egyenlőre a seasons modon annyira nem "izgulok" előbb utóbb valami úgy is lesz.....ha meg még sem addigra ott lesz a C@C -
n0tr3adY #21194
#Frezer
Igen, pontosan. Többletteljesitmény, ilyen egyszerű. Az emberek néha olyan potato pc-ken játszanak, hogy.. Namindegy :)
Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2018.11.15. 23:34:43 -
istvan1234 #21193 Köszi a pontos fordítást!
Én azért remélem, hogy így vagy úgy de lesz seasons19 mod. Túl népszerű ahhoz, hogy ne legyen.
Azon mondjuk csodálkozom, hogy túl nagy a hallgatás az ügyben. Sem a Realismus Modding nem szólal meg, sem a Mod portálok nem kérdezik meg őket, csak ilyen találgató cikkeket írnak pedig ez az egyik legjobban várt mod a játékhoz. -
#21192 Köszi az infót. Azt nem értem, hogy végül miért is marad ez ki a játékból, talán féltek attól, hogy többletteljesítmény igénye van és sokaknak nem fog futni a gépén rendesen? Ez olyan dolog, hogy bemutatták na ilyen is lehetne ez a játék grafikailag aztán csorgassátok a nyálatokat, majd jön koppanás, mert mégsem lesz olyan bocsi. -
n0tr3adY #21191 Technikai bla-bla:
PBR : physically based rendering. Egyfajta megjelenitési mód, ahol maga a grafikai engine kezeli a megjelenitendő anyagok felületét fénnyel érintkezve, sokkal realisztikusabb hatást nyújt. Magyarra forditva : nem kell jobbra-balra trükközni a normal, specular stb, képekkel, hogy a fém fémnek, a műanyag műanyagnak hasson.
Az az igazság, hogy tuti nem, mivel ez hardcoded, .dll-be van forgatva és hétpecsétes titok.
#istvan1234
"And thus there are no updates from Realismus team which includes reallogger, theSeb, and Wopster about this, but due to high popularity FS 19 Seasons mod is believed to be upgraded to the current LS19 version."
"Mivel nincsenek friss infók a Realismus csapattól, (theSeb, ....), a magas népszerűsége miatt HISSZÜK, hogy fel lesz fejlesztve a jelenlegi LS19 verzióra".
De megkérdezem Wopster-t ;)
-
#21190 Nagyon szeretem a szakmai magyarázataidat, de egyben mindig elszomorít kissé, mert kiderülnek a turpisságok. Amatőr kérdés következik... Gondolom, hogy ezt a PBR enginet nem lehet majd sehogy sem előcsalni ingame, ha azt ők nem akarják, ugye? -
#21189 A vidiben beállított időpontnál éppen esik az eső, így adja is magát a legfontosabb kérdés, hogy vajon az idei részben is beesik-e az eső a házakba, tetők alá vagy sem? :D
-
#21188 Ha valaki ügyes és kitalál egy fasza mod-ot a játékhoz a Giants gyorsan leigazolja, hogy még véletlenül sem csináljon jobb dolgokat mint ők és jól lekötik az idejét :D -
istvan1234 #21187 http://www.farmingsimulator19mods.com/will-there-be-a-farming-simulator-2019-seasons-mod/
Csak Google fordítóval tudom lefordítani, de mintha azt írnák, hogy lesz fs19 sasons mod.
-
zolcsika080104 #21186 ha tudnám hogy kell szívesen átírnám ,de sajnos ehhez nem értek,nem tanultam ,az is lehet hogy menne.Lényeg a lényeg akkor nem sok esély van rá ,de azért reménykedni lehet...az infot nagyon köszönöm. -
n0tr3adY #21185 Ha valaki felvállalja azt a pár tizezer programsort átirni/átjavitani a 19-es luadoc-ra...En ugy tudom, Rahkiinnak azota nincs ideje semmire, amiota a giantsnel dolgozik. Helyere jott wopster a realismusmodding csapataba, de o sem tul aktiv.