23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zolcsika080104 #21184 A seasons modot én említettem fel.Hogy érted hogy nem lesz 19 ben?Modderek sem tudják megcsinálni vagy mi?Azt tudtam hogy alapból még nincs benne.... -
n0tr3adY #21183 +1 -
endy papp #21182 Még egy szösszenet ami most jutott eszembe.
Korábban sokan reklamáltak hogy milyen drága lesz a játék.....
Most hogy kivettem a meghajtóból a 17-et és eltettem a dobozába,látom ám hogy 2 ÉVVEL ezelőtt kb 800 forinttal többet fizettem....
Pedig a FS19 20GB,legalább is papíron.
Így aki ezt is sajnálja rá az ne siránkozzon ,hogy semmivel nem lett jobb,ha nem támogatja a készítőket akkor miért is ?????? -
n0tr3adY #21181 Na akkor ha ennyire vesézitek, belevauvau picit én is modder oldalról.
Az első fs19-es kép a Fendt Idealról ingame screenshot volt egy minimális photoshoppal. Developer verzió: gyönyörű, ami fém az fém, ami króm az króm, ami műanyag az műanyag, örültünk az új PBR (physicaly based rendering) engine-nek. Kiadott verzió : garage/shop új PBR, ingame viszont letiltva, az összes streamben műanyag hatása van a gépeknek.
A króm "tükröződését" egy fs15 szintű cubeRough.dds-el megoldani (amit nekünk moddereknek tiltottak FS17-ben modhubon).. Hát zseniális.
Mozgó csövek : tényleg epic feature, ezzel annyit érnek el, hogy a moddereknek egy extra szopatás (annak, aki nem ért hozzá).
Elindult a kezdetek kezdetén egy jó úton, aztán megint félrement valami, akárcsak a többi résznél. Most már én is kiváncsian várom a steames megjelenést, mert ennyire nem mehetett félre minden. Vagy csak a streamek 90%-a szar gépen futott szar beállitásokkal...
Valaki emlitette a seasons-t. Úgy hallottam, hogy nem lesz FS19-ben, mert a Seasons mod fő programozója Rahkiin már a Giants Software alkalmazottja és nincs ideje portolni 19-re. -
endy papp #21180 Teljesen így van.
Pár infót előre elmondanék,aki esetleg még nem tudná.
Most néztem pár vidit a sok közül,mivel vannak dolgok amik engem kifejezetten érdekelnek,így szemezgetek köztük.
Nos az éjszaka olyan sötét volt amilyennek kell lennie.
A nappal is meggyőzően néz ki.
A háznál(elhelyezhető) be lehet állítani mennyi órára ugorjon az idő előre.
A napszak változás is eléggé meggyőző ,ami a felhőket illeti azok nekem elég gagyinak tűnnek,de legalább mozognak.
Esőt még eddig nem sikerült elcsípnem.
Ami a gépek mozgását illeti,főleg belső nézetből mivel én nagy rész onnan használom,no az is elég meggyőző.
A sebesség váltásról korábban írták hogy nem 1sebességes lesz,na erről sincs még infóm,max pár hónap azt jön úgy is a mod hozzá legalább is remélem.
A föld textúrája is mind ha változott volna ,de ez nem tuti....
Ha lovagolod a lovaid akkor nő az értékük,5%-nél ért kb 2 ezer eurót 15%-nál már 7 körül.
A földeknél ha rá mész akkor kiírja ,milyen állapotban van mi kell rá vagy ép nem,mit van földben stb...
A kutyus okos , lehet utasítani,pár dologra.
Ha elhelyezel valamit akkor az most már olyan amilyenek kellet volna lennie korábbi részekben...
A gardán tengely már szemmel láthatóan forog,ahogy némely traki hűtő ventije...
Stb,stb....
Na de holnap és a hétvégén lesz min átrágnunk magunk.
Láttam ma egy vidit 14-i dátummal,a játékban.
Nem tudom hogy jött ez a megjelenés így ki ahogy most van,de örülök neki.
Már az is meglepő volt hogy ennyire sokat bemutattak a készítők-gamerek együtt a játékból,előre.
Azért pár vidiből már kiszúrtam,pár nekem idegesítő negatívumot.
Hiába de nekem még mindig a tyúkok a heppem.
Oké hogy átdolgozták az egészet,na nem volt oly nehéz mert a 17 ezen része még viccnek is rossz volt.
De hogy még mindig VÍZ nélkül elvannak.....
A bálázó gép után nem láttam a kábeleket-csöveket,remélem nem csak pár gépnél csinálták meg....
A rengeteg vidiből látszik hogy mindenki hamar szeretne a "végére" érni,már komoly pénzzel és gépparkkal rendelkeznek pár óra játék után.
Fél év múlva meg már követelik hogy mikor jön már a 21....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.15. 20:23:13 -
dark night #21179 Nagyon nagy újdoságokat én sem remélek a játéktól,ha már hozza a szokásos színvonalat,meg egy két újjítást annak örülni fogunk.
A trainer az elég fasza lett,de nyilván évek múlva sem lesz olyan realisztikus a játék.
Holnap ide is hozza a futár,majd beszámolok többek közt én is! -
#21178 Aki évek óta játszik a játékkal nem ringatja magát nagy elvárásokba ez alapvető dolog :)
Így elsőre amit látok, hogy a gépek idén is baromi szépen ki vannak dolgozva a videók alapján.
Az új garázs mód és az építkezés lehetősége is nagyon tetszik így elsőre nekem.
A többit meglátjuk, holnap hozza a futár nekem is, hát kíváncsi vagyok. -
zolcsika080104 #21177 Így van Endy szóról szóra,én 2012 őszén vettem meg a 2011 et és nekem ajándék volt minden perce amit játszhattam vele,mármint értem ezalatt az összes szériát amit kiadtak azóta.Ráadásul nem vette el a kedvem ill nem is tudja semmilyen negatív hozzászólás,nekem még a kutya is extraöröm a ház előtt.A hozzászólásod meg kifejezetten mégjobban mghozta a kedvem.Egyszóval nagyon csippantalak és Hála Istennnek hogy itt vagy ,és kívánom hogy semmi ne vegye el a kedved sem a játékbeli,sem a valós farmozástól! -
endy papp #21176 Ezt a dumát minden megjelenéskor valaki leírja ,mindig jön 1-2 megmondó ember és elmondja milyen gagyi a játék.
Természetesen nem neked írtam,"akinek nem inge....."
De ettől az elmúlt években sem és most sem fog változni semmi.
Legalábbis számomra biztos nem,mivel egyik részben sem csalódtam,nyilván lehetett volna mindegyik jobb,....
Aki meg ennyire ellenszenves és negatív a játékkal szemben,az nem tudom minek foglalkozik vele.
Van másik azzal kell farmozni.....ja vagy egyenlőre még sincs.....
Ha valaki így áll hozzá annak tök mind egy mit tesznek bele,dinamikus talajt vagy évszakokat.
Abba is belekötne miért nem olyanok az esőcseppek,miért nem úgy deformálódik a talaj,......stb ,stb...
Csak a steam-en több mint 11000 értékelés íródott,nyilván nem ennyien vették meg,a negatív vélemény nem érte el az 1000,míg a pozitív a 10000 is elkerülte,mind ezt 2 év alatt.
Ami a csalódást illeti,a napokban volt időm végig nézni az élő közvetítéseket a játékról,így engem már meggyőzött,pedig angol-német tudás hiányában is láttam annyi újdonságot ami számomra egyenlőre elég volt.
A modderek még hozzá teszik a magukét pár hónap alatt és máris jobb lesz.
Csupán példa kép ,pár gondolat:
Ha ezt valaki nehéz szintem tolja,vagyis 0-ról kezdi annak tuti több száz órát kell bele raknia mire minden területet birtokol(igen területet)
Mivel itt semmi nem lesz a tulajdonod minden négyzetmétert meg kell venni....
A lovakat is érdemes lesz lovagolni nem csak úgy tartani,így a lovaglás sem "dísznek" van benn.
Ezen kívül is lesz még benne rengeteg,akit érdekel majd úgyis ,megveszi.
A negatív emberkék meg amúgy sem vennék meg,így a véleményükre sem kíváncsi a "kutya" sem.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.15. 19:10:19 -
Carl Davies #21175 Hát ez egyértelmű volt mindig is, hogy az előzetes bemutató videóknak semmi köze a játékhoz, ez eddig is így volt. Egyébként sok apróság, meg újdonság van benne. Oké hogy volt sok dolog modként, de az nem ugyan az. Akármilyen jó mod traktort próbáltam, sose azt az érzést adta vissza mint egy gyári gép. -
zolcsika080104 #21174 egyenlőre annyit látok hogy a grafika közelsem olyan mint a promóvideókban volt látható pl. mikor a farmer fickó lépkedett az eső után ,és az úton a viz dinamikus ,és teljesen életszerű volt, szinte valódinak tünt.Igen, azt már most látni hogy ennek fele sem igaz.A hosszú téli estékre megteszi ,még a valódi gazdák is csak vegetálnak télen karbanrartanak,vagy ki -ki mennek földre.Az élmény a fontos,a játékban is,a többit meg gondoljuk oda.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.11.15. 18:05:52 -
Carl Davies #21173 Vagy annak örüljön az ember ami van ;) -
Daditsx #21172 aki ennyire várja az nagyot fog csalódni :) -
zolcsika080104 #21171 Sziasztok!
Én is megrendeltem,és állítólag nekem is holnap érkezik.Én is kiéheztettem magam picit sem farmozok hetek óta.Remélem az évszak modot hamar elkészítik majd a modderek ,mert az nagyon nagyot emel a játék realisztikus élvezhetősége terén. -
endy papp #21170 Beindult a nagyüzem....
Többet nem rakok be mert tele van vele a net ,ha valakinek nem elég ,ott még talál.
Ezek szerint már sokan tolják.....
Én is megrendeltem ,ha igaz holnap érkezik......bővebben holnap tudok nyilatkozni
-
endy papp #21169 -
endy papp #21168 -
#21167 -
endy papp #21166 -
#21165 8-kor kezdődik az angol nyelvű stream. -
#21164 Előzetes live
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
komiki #21163 A "haver" ennyi pénzért vegyen inkább egy használt konzolt.Jobban jár.Azért gondolkozzunk egy kicsit.mielőtt hülyeségeket akarunk csinálni. -
balazsgigi #21162 Na,azt nem is láttam! Mivel nem tartottam értelmét legörgetni. -
Daditsx #21161 második nekifutásra... ez asztali gép lenne? hogy lehet 3,3kg? XD -
Daditsx #21160 részemről egy talán. ez a konfig ne játékra van. kb netezésre jó csak.
aki fillérbaszó ne laptopon akarjon. gamelni. jobb asztalit össze lehet rakni ennyiből. -
balazsgigi #21159 Sziasztok!
Haver venne egy gépet,a lényeg,hogy ez a játék fusson neki.Ezt nézte. Én alapból elvetettem az ötletet,de mondom rákérdezek.Amúgy 80-ból akarná megúszni. -
#21158 -
Thothem #21157 Én elengedtem, hogy a "simulator" dolgot keressem a játékban. Átálltam a "time management" felfogásra... :D -
#21156 ne aggódj,majd a modderek javítanak rajta,akár talicskán is elhordhatod a szombati piacra a városba,hogy literenként add el bezacskózva :D -
Daditsx #21155 "simulator" nem juthat el a tehénből egyenesen a hűtőbe. :) Milyen arcade dolog lenne az már -
endy papp #21154 Nem is értem hogy sikerült ezt a funkciót bele tenni......,persze ezt is csak amolyan leegyszerűsített GIANTS modon....ja örülni kell ennek is 8 év után....
-
Guppi2 #21153 Sziasztok
Szeretnék a mapomhoz új terményeket adni.
Cukornádat és lucernát elsősorban.
Aztán majd meglátom még mit.
Szóval tudnátok-e abban segíteni ,hogy hol találok normálisan telepíthető cukornádat és lucernát?
Sok gagyi módszert láttam a neten ezért kérek segítséget.
Ha vebhelyet vagy letöltési linket is küldenétek az jó lenne.
Esetleg másik mapból ki lehet-e szedni? -
#21152 -
endy papp #21151 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
McEachran3 #21150 Ez egy kis fun videó, miért kell rögtön kardot rántani? :D Aki nem tudja a Red Dead Redemption 2 játék jött ki még pénteken és arra reflektálva csinálták meg ezt a videót :) -
endy papp #21149 Én annak sem láttam értelmét miért kellett még 3 hétig húzniuk a kiadást.....
Gondolom az ilyen értelmetlenségekkel kell elütni a hátralévő időt...
Inkább tartalommal töltenék meg a játékot,de az nem, majd a modderek.... -
#21148 Nem látom értelmét ennek a videónak, mi lesz western játék ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
endy papp #21147 -
Balázs 17 #21146 Vééégre!
15 éve targoncázok és most munka után is nyomhatom :D
INSTABUY -
endy papp #21145