23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21064 Új előzetes,nagyon sok újdonságot ez sem mutat.....
-
endy papp #21063 Ez csak a játékból áll
-
endy papp #21062 -
#21061 Én főként ezeket a német oldalakat használom, ha kell regisztrálj, nézelődj, letöltéseknél a saját módjaik között keresgélj, ott vannak javarészt a perfekt modok. Szinte az összes modgépen megtalálod a DH-t, műszerfal világítás, IC, alap, és sok mást, ez nagyon fullos: Fendt 1050 (gumiabroncs nyomás csökkentés/növelés, belső nézetben, IC, és a gombokkal is tudod vezérelni a különböző funkciókat).
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.09.10. 21:16:28 -
Guppi2 #21060 Sziasztok.
Látom itt a hozzászólásokat és nekem úgy tűnik, hogy most mindenki az FS 19-ről beszél.
De mi van a 17-tel? Tudom, rengeteg mód jön ki rá. És szinte fele selejt. De még aki a 17-tel játszik annak sem könnyű válogatni a rengeteg mód között. Én például most a Dynamic Hoses rendszerrel felpakolt gépekre gondolok. Ilyenek lesznek alapból a 19-be? Vagy csak módként lehet újra megvárni amíg valaki megcsinálja?
Szerintem ez alap elvárás lehetne már.
Vagy az IC , is.
Még a 17-ből is hiányoznak azok a gépek amik rendesen megvannak csinálva. (Tisztelet a kivételnek)
Műszerfalak világítása, visszajelzői, beépített GPS ami a vezetőfülkében van. Miért nem működnek???
Hiányolom azokat a nagy vasakat amik ilyennel fel vannak vértezve!
New Holland T9 , Case IH qvadtrack , John Dere 9 és még sorolhatnám a csuklós nagyokat!
Ha valaki tud ilyent kérem ossza meg velünk, hogy mi is próbára tegyük! -
#21059 Dinamikus talaj nem lesz, de legalább az eső nem fog átesni a tetőkön (ha jól értelmeztem, még dolgoznak rajta).
A környezet építésére mentek rá, nem a termelési lánc fejlesztésére, hát majd meglátjuk, én azért megvárok valami jó modmapot, a négyzetes gyári térképekből eleget láttam eddig.
Alap, egyszerű dolog a GPS, mégsem építették be, a courseplay is csak modként lesz, bár azt írják fejlesztették az AI-t, ezt két évente elmondják, mégis olyan hülye, hogy az első akadálynál pl. fánál elakad, és abbahagyja a munkát.
Összességében nézve eddig egy nagy nulla, az új márkák, felület, talán a küldetés rendszer ami újdonság lesz 35 euróért (Steam), mondanám a hülyének is megéri, én is meg fogom venni, azért lehet várok valami (karácsonyi) akcióra , és persze a jó modokra. -
#21058 Farming Simulator 19 features – What’s Confirmed?
-
#21057 Ebből pár dolog megtalálható a Farmer's Dynasty ban. -
zolcsika080104 #21056 Üdv Mindenkinek!
Rég nem írtam ide ,attól függetlenül szoktam még farmozni,fórumot is olvasgatom mindig.Jelenleg a Hofbergman mapot játszom ill ismerkedek vele,de mint korábban is írtátok modderek nélkül max egy hét és unalmassá válik a játék függetlenül attól melyik sériáról is beszélünk.Namármost itt a 19 mindenkép több opcióval és valszeg ezt a modderek tudnák inkább több lehetőséggel felruházni a moddolt mapok fejlesztése terén.Annyi remek megvalósítható ötlet van a tarsolyomban ,hátha valamelyik modder elolvassa és elkészíti.A dinamikus talaj és élethű pocsolya valamint az,hogy az eső ne essen az épületeken ill a járműveken belül is,ennek alapnak kellene lenni ha megoldható.endy írta valahol de endy logikáját nem nehéz követni ha beleéli magát az ember.Tehát minden mindennel összefüggő termelés,ne csak eladásra hanem a farmbővítésnél is.Pl Homok agyak fa stb be a megfelelő gyárba onnnan ki az építőanyag akkor lehetne farmot bővíteni,azt is kockáról kockára ablakról ablakra stb.Plussz nem ártana néhány story a játékba ez sem csupán csak az én ötletem.Olyan story is ahol a semmiről kezdesz földed sincs géped sincs.De ezt a részt itt látványossá tenni videokkal pl bemész egy nagygazdához melót keresel,ő meg felvesz megbeszélitek a fizetséget stb.eteted a jószágait meg minden minden munka hozná a pénzed az eltelt időnek megfelelően.S ekkor vehetnél üres telket annak is lennének sokféle méretei ki mekkora gazdaságra vágyik.Oda meg lehetne építeni bármilyen anyagű és méretű házat gazdasági épületet.Nem pedig a játék elején ott van kiépítve minden.szép is lenne ill nem.Ha az ölömbe hullana hol az élvezet hol az öröm,hogy ezt én értem el? hóban fagyban esőben forróságban.Ez csak ez a néhány apró dolog reálissá és élvezhetővé tenné a játékot hiszen pontról pontra útmutató lehet annak aki nincstelen anyagilag ,de lélegben gazdag.Remény a tanácstalan fiataloknak,hisz játék formájában elsajátítható lenne az hogyan kell szép életet élni.Útmútató lehet az idősebb korosztálynak is ahhoz hogy hogyan lehet irányt váltani ,ha az a termelési ág bebukik amit épp csinál.Ilyen opciókat is tennék bele,hirtelen és drasztikus árcsökkenést .egyenlőre ennyi.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.08.29. 06:53:25 -
#21055 akkor majd csak 23.án veszem meg... -
#21054 Ott a kutya csak a pajta mögött van :) -
Daditsx #21053 Én a képen nem látom a kutyát. :)
De azért tényleg nagy poén, hogy a borítóképre ráfér majdnem minden ami új a játékba -
endy papp #21052 A kutyát kihagytad..... -
#21051 és a képen az össze újdonság: john deere,gyapot és lovak,mindez 7000ért :D
Nekem azért van szavam :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.08.24. 11:17:53 -
endy papp #21050 Ha így marad az ár, szavunk nem lehet.
Én a 17 is ennyiért vetem 2 évvel, ezelőtt.
Farming Simulator 19
-
Balázs 17 #21049 Nekem a legjobban az hiányzik, hogy nincsenek NPC-k, jó lenne látni, hogy dolgoznak a földeken, az utakon jàrnának a munkagépek, a városban lenne élet, nem az, hogy 3 ember sétál körbe körbe, mint vmi idióta
Kellenének szomszédok, akár egy kis háttér sztorival stb. :) -
endy papp #21048 Elég rég "ismerjük" egy mást,túrjuk a földet,ezért bátorkodom megjegyezni(nem megsértődni) az a map is amit írsz hogy, használsz most.
Na az is egy 15-ös konvert a 17-re,no de vajon miért is,mert a Giants féle alap mapok olyan jók hogy, kb már akkor elavultak mikor kiadták a játékot.....
+1 ahhoz amiket írtál.... -
endy papp #21047 Nem érteni kérdés....
A sertés raklapot odaviszed a sertés vályúhoz és bele öntöd,jobban mondva a közelében magától bele töltődik. -
endy papp #21046 "hogy szinte a lehetséges maximumot adja a Giants a performance és user-friendly kereteken belül."
Ez meg is látszik ,a 15 kiadása óta csak helyben járás van.
Én aki lelkes és elkötelezett voltam a játék mellet mindig, már évek óta kiálltam mellette,de most már nekem is uncsi lett az egész,csak a haszon a lényeg ,ennyire azért nem hülye a nép és nem igénytelen.....
Nyilván nagy előnyük van hogy, sajna senki nem tudja még így sem letaszítani őket a trónról, de ez elsősorban a lelkes moddereknek köszönhető,ha a Giants-on múlna már rég feledésbe merült volna ,még bottal sem piszkálnák meg a népek....
Aláírom hogy nem könnyű modokat készíteni,épp ezért tartom feleslegesnek a 2 évenkénti kiadást,mire belejönnek a modderek és használható modok jönnek a játékhoz már rég ráun a játékosok 2/3
Egyértelműen látszik a célközönség.
Azoknak készül akik eddig alig vagy csak minimálisat farmoztak,nekik jó lesz ez még így 2021-ben is ,dobnak hozzá szamarat ,macskát ,még két növényt azt veszik a parasztok mint a cukrot....
Az egyik Magyar fórumon a kisgyerek már attól beájult mikor meglátta hogy új HUD-ot kapott a játék,mikor most hogy jöttek a vidik meg már valósággal transzba esett a "sok újítástól" na nekik 6 év múlva is simán eladják ezt kicsit feltupírozva.
Megint egy példa a megvalósításra:
Mindenki láthatta hogy lesz gazosodás ,majd lepermetezed és abban a pillanatban el is tűnik.
Könyörgöm mivel permetezik????,kérek belőle én is......legalább eltelne egy kis idő ,de nem, így volt a legegyszerűbb....
Kreativitás abban kimerül hogy lesz benne még több gép,de mind olyan amiből eddig is volt bőven épp elég.
Kicsit sem erőltetik meg hogy más irányba induljanak el,a mezőgazdaság terén....
De minek is a farmozók fele szántó földet max videón látott,azt sem nagyon tudta értelmezni,nekik meg ez már sok is.
Természetesen várom én is és még mindig kitartok mellette meg is veszem az elsők között,de már sokat nem várok tőle,max hogy a modderek a lovak után készítsenek ekét, boronát ,kocsit,majd azzal elművelgetem a földjeim,utána ellovagolok a legközelebbi mosóba és lemosatom a lovam,a kutyára meg ráuszítom a macskám.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.08.23. 13:38:49 -
endy papp #21045 +1
Simán el tudnám viselni 4 évenként az új játékot tele tartalommal értelmes dolgokkal újításokkal.
Csak egy példa: 15-ben jött a favágás ,mint plusz opció,rá is kattant mindenki,a 17-ben már a kutyát nem érdekelte,most már azt sem fogja mivel kutya az lesz a 19-ben ,de értelme annak hogy kivágj egy szál fát és leadd ,na annak semmi.
Egy nyomorult fafeldolgozó üzemet nem képesek össze dobni ,hogy mégis valami.....
A terményeknél is ez megy már rég ,megtermeled leadod,de hogy egy üzemet is csinálnának ami valamelyik terményre épül á minek ,majd a modderek....
-
Daditsx #21044 Egy részével egyet értek, de van amivel nem. Profitorientált az látjuk mindannyian mivel fs15 óta azt ugyan azt adják el 35 euroért már harmadszor. + a 3db 15 euros dlc-t ami nem több egy ingyenes modnál. Az, hogy kell nekik a pénz a semmiért az tuti. De akkor már TARTALMAT áruljanak ne a nagy semmit. Fejlesszék tovább a 17-et patchekkel és nyomják bele azt amit a moderek vagy alakítsák át úgy, hogy könnyebben lehessen modolni vagy többféle tartalmat lehessen belerakni és azért kérjenek pénzt. Ne két redvás traktorért meg 1db map-ért. Én meg sokan mások ezen vagyunk kiakadva. A 19 is egy átcímkézett 17 amire megint elölről kezdhetik a moderek a munkát. A nagy probléma, hogy a Giants SEMMIT se csinál évek óta és csak a lehúzást nyomja.
Én úgy látom, hogy még mindig olcsóbb megvenni egy modot ami "jutalom falatnak" számít a modernek, mint nekik megcsinálni és fizetni az alkalmazott jóval több óradíját. -
#21043 Sziasztok! A sertéstakarmány raklapot milyen eszközzel lehet használhatóvá tenni? -
n0tr3adY #21042 +1, teljes mértékben egyetértek.
Csak egyetlen egy dolgot felejt el szinte mindenki a "dinamikustalaj-modderektőllopnak-semmisemtetszik" háromszögben.
Ők egy szoftverfejlesztő cég. Profitorientált. Ami azt jelenti, hogy nekik ugyanazt a terméket el kell adniuk a 6-tól 66 éves korosztályig. Ugyanaz az alapjáték sosem fog megfelelni a 6 éves vérpistike12-nek, a 30 éves mezőgazdaságban 8r-el dolgozó Pistának, vagy a 60 éves Jürgennek, aki DDR gépekkel dolgozott és korhű gépparkkal akarja nyomni. Erre vannak a modok.
Az egy HATALMAS plusz/pacsi a Giantsnek, hogy anyagilag honorálja a moddereknek a munkáját (nem aprópénz ;) )
Ők is tesznek azért, hogy minél több, minőségi mod lásson napvilágot. Még ha ezt ti, mea culpa "mezei plájerek" nem is látjátok vagy nem érdekel titeket. Ezek tények. Mondom ezt 10 non-beta + console mod kiadása után.
Másrészről : bármily hihetetlen, de a kiadónak, a FOCUS Interactive-nak is van beleszólása, hogy mi kerül be / mi kerül ki a játékból.
Továbbra is azt tudom mondani, hogy neki lehet állni modokat késziteni, modellezni, ingamelni. Igy megértitek az engine működését, és a végére rá fogtok jönni, hogy szinte a lehetséges maximumot adja a Giants a performance és user-friendly kereteken belül. -
Daditsx #21041 Ezzel a felfogással csak az a baj, hogy a moddereknek több idő kell megcsinálni egy jó és összetett módot, mint a Giantsnak a játékot megcsinálni. Kijön a tök üres játék fél/1 év alatt. Ebbe jól működő, élvezhető, összetett módot ennél több idő csinálni. Ennyi idő alatt az ember már beleun a játékba. Én már vagy 2 éve nem játszok vele és annak idején még nem voltak ilyen modok, mint amiket manapság látok.
Ha szerződésbe lennének az általad említett "modderek" akkor játékkal együtt jelennének meg vagy pár hetes, hónapos csúszással. De biztos nem így van. Nekik is meg kell várni amíg kijön a játék, hogy tudják, hogy a faszra kell írni a modot. -
#21040 Pár moddert felvettek, anno a BM Modding csapata lett Giant-os. -
#21039 Pl. már létezik modként, ezen játszok, a legutolsó frissítéssel jött a lehetőség, hogy az állatok itatását egy automata rendszer végezze, az alapanyagokat neked kell összekaparnod. Persze nem rögtön készül el, cirka hat óra az építési idő, az építőanyagok beszerzése se két perc, van egy híd is ami szintén ugyanaz, hosszabb idővel, de fontos megcsinálni, másképp nem tudsz a szigeten tevékenykedni.
Állítólag valami hasonló lesz az istállókkal (modulos, szabadon elhelyezhető a lehetőségekhez képest), még nem derült ki hogyan is lesz valójában.
Az "új" JD traktor hangja nekem fura volt, mint egy Singer varrógép, bár lehet a külső zajok, beszéd elnyomta a hangját.
A parasztvakítás már megvolt lehet majd lovagolni (eddig is lehetett), semmi kreatív ötletük nincs, pedig csak a valóságban kellene szétnézniük, beépíteni a játékba, ja persze az sok munka, nem baj a modderek megteszik helyettük. Semmi mást nem csinálnak csak időről-időre polírozzák a játék alapját, utána fél évig javítják amit elb@sz..., ez a Giants munka ütemterve.
Akinek Steam-es verzió van az tudja mekkora baromságokat tudnak kitalálni "Teljesítmények" gyanánt is. -
Balázs 17 #21038 Honnan tudjátok, hogy miben állapodnak meg bizonyos modderekkel? Csak itt találgattok, meg, hogy Így meg úgy nyúlnak le stb.
Aztán lehet a háttérben ezek akik minden évben a legjobbakat készítik már szerződésben állnak a fejlesztőkkel... lehet ezek nem véletlenül nem kerülnek bele alapból a játékba
Továbbra is próbálják tartani, hogy a játék játszható legyen wooden pc-n is, meg is látszik az ilyen C&C-n, hogy a dinamikus talaj zabálja rendesen a gépet, már ezzel a jobb grafikával is rengeteg embernek gondja volt, hogy most akkor elfog-e futni a gépen stb.
És nem ez az egyetlen játék ami évek óta bizonyos szinten tartja a gépigényt és lehet ez miatt van akkora sikere
Ezekbe mi mind nem látunk bele, csak a rosszat gondolja mindenki
A nulláról felépítendő ólakat és egyebeket én is már régóta várom, majd a 2025-ben :) -
endy papp #21037 Mondjuk kezdésnek ezt bele tehetnék nem azt amit most akarnak ,még viccnek is rossz....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ilyen és ehhez hasonló dolgok dobnának csak igazán a játékon,de a népnek elég elhelyezhető homokvár megváltoztatott HUD ,kutya,ló és máris összecsinálja magát a gyönyörtől.
Ja hogy ezzel komolyabb munka is járna és nem lehetne pár hónap alatt összedobni,azt amit "Új játék" gyanánt kapunk....
Majd jöhet szép sorjában a többi.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.08.22. 22:03:24 -
Daditsx #21036 Pl. lehetne az, hogy az épületeket, istállókat nem "készen" veszed meg, hanem te magad építed. Szabadon méretezve. Vagy a dombokat, gödröket szabadon lehessen egyengetni. -
Carl Davies #21035 Mindig ezzel jöttök, hogy a modderektől nyúlják az ötleteket. De mit tegyenek bele újat, ha egyszerűen már szinte mindent megcsináltak a modderek? Egyedül a dinamikus talaj van most ami nagy újdonság lenne, a többi mind van már modban kb. -
endy papp #21034 Én inkább nem mondok semmit......Tudod van az a mondás jót nem tudok rosszat meg minek.....
Úgy döntöttem tartogatom a megjelenés utánra,de akkor rázúdítok mindent,no meg minek húzzam fel magam azon hogy a megjelenés előtt bő 2 hónappal a játék még gyenge béta állapotban van(ha a modderek nem dolgoztak volna még így sem lenne)...... lesz itt nemulass,olyan bugos lesz ez nov.20 után 1-2 hónapig még hogy ihaj....
Ha a modderek nem csináltak volna semmit az utóbbi 2 évben akkor is bele tudtak volna dupla ennyi "újítást" tenni amit most kapunk.....
-
n0tr3adY #21033 A '19-be elég sok újdonságot beletoltak, bár ez a HDR-bloom stb szerintem inkább csak kimossa a színeket a játékból. A gameplay amit Lisertan-al láttam YT-on elég elkeseritő. Elvileg az új PBR rendszerrel már valós krómozott felületet is lehet késziteni... A gameplayben ez inkább kifakult, lemattult aluminiumnak hat inkább. Remélem csak a YT miatt. Ejtek egy könnycseppet : továbbra sem lesz 5.1-es hang benne.
-
#21032 Teljesen egyetértek veled. A 17-hez én sem vettem már meg a kieget. Na jó a bigbud dlc-t igen. De a másikat nem. Szóval az is tuti, hogy a modderek ötleteit ültetik a játékba, és az is hogy a modderek nélkül, vagy a modólhatóság nélkül már ez a játék elhunyt volna.
De be is rakok ide egy képet hogy ne csak az eszmecsere legyen. ;)
-
#21031 A 11 óta vagyok lelkes felhasználó, az utolsó részhez nem vettem semmilyen DLC-t, mert kicsit lehúzásnak érzem, mindent ami benne van ezekben, jobb kivitelezésben megcsinálnak a modderek, más külalakban. Ha lehet kicsit kontrázok, eddig is volt csillogás, gazosodás, ez utóbbi oké. A csillogást a modderek tüntették el, részben a teljesítmény növekedés miatt, másrészt elég fura egy traktor a mező közepén ami úgy ragyog mint egy Rolls-Royce. Az üzletben még elmegy a csili-vili jármű vagy bármi más, de a játékban nem a shopban nézegeted a gépeket.
Az a kis új dolog amiket adtak apránként, mind a modderek ötlete, modjaik lenyúlása. Én speciel a német (elit) alkotók munkáit szeretem, precízek, "hibátlanul" (Giants se tökéletes) működnek, részletgazdagabbak, extra dolgokkal a gyári gépekkel szemben. A magyar, és egyéb keleti régiókból származó modokkal fenntartásaim vannak, vlsz. az előző részekben tapasztalat töménytelen hibák miatt (mikor a log fájl végig errort írt), beleuntam.
Jelenleg egy 4X térképen próbálok érvényesülni viszonylag kevés moddal (2,5 GB, a térkép 1 GB), kb 95%-ban a mod gépeket, eszközöket használom, nem szoktam nézni a log fájt, mert felesleges. A betöltési idő ami sok (kb. 5 perc), a cirka kétszáz courseplay útvonal miatt, és néha FPS drop ha 8-10 útvonal aktív.
Azt hiszem ennél a játéknál örök igazság, "modderek nélkül" már nem létezne, talán lehetne ez az új jelmondatuk. -
#21030 Sziasztok.
Én az első farming simulatortól játszom ezzel a játékkal. Még a módoláshoz is értek valamelyest, sőt minden létező dlc-t és kieget megvettem még a Profarm kieget is. Tehát foglalkozom a játékkal, sőt szeretem is.
Az én véleményem, hogy eddig elég volt az a kis újítás amit adtak, viszont mostmár azért lesznek konkurens játékok, amik lehet jobbak lesznek. Ezért lehet többet kellene bele tenni. De ez az ő dolguk.
Én úgy játszom jelenleg, hogy gyári gépek MR moddal, szerintem nagyon élvezetes ahogyan elkaparnak a gépek. Nem tudom mióta van így mert én még csak tegnap vettem észre, hogy el is süllyednek és még a textúra is megváltozik alatta. Van még mellette gearbox, és season mod. Ezekkel nagyon frankó játszani.
Viszont a kedvenceim és inkább így játszom, MR mod, gearbox, season, és Alali pack. Hihetetlenül tetszenek a régi gépek, és ezekből a legjobbak az Alali féle gépek.(persze azért vannak még jó módok.)
A 19-ben fényűzés és csillogás van. Ami megfogott az a gazosodás. Más nagyon nem, de valami majd lesz biztos. De szerintem megint a modderek fogják a játék élményt fokozni.
Üdv Attila -
#21029 Ez a "3D-s bolt" egész jól néz ki :)
Lovak
-
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.08.21. 20:46:42 -
Balázs 17 #21027 nekem tetszik, hogy dimbes-dombos =) -
Daditsx #21026 Jah, ugyan az a "kockás" föld kezelés. Gépek, UI változik és ennyi. -
#21025 Kicsit bővebb videó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!