• endy papp
    Akkor ne gyorsítsd az időt,biztos azért kockásodnak....
    Azon a felbontáson ne csodálkozz ,full HD grafika maxra tolva minden és máris kapsz egy gyönyörű játékot.
    Attól tartok ebben a játékban olyan felhők és eső, napszak változás,soha nem lesz mint az ETS2 ATS-ben
    De hozzá teszem a 17-hez ez már hatalmas előre lépés a realisztikusság felé.
    A grafikát állíthatod maxra ha bírja a géped ,nálam azon van,kivéve az élsimítást az4x-en van a max 8x,de semmit nem tesz hozzá szerintem ,legalább is nem szembe tűnő.
    Na végre megjöttek a felhők de ha 120-al pörgeted az időt valóban picit kockásak,de csak ha nagyon nézem akkor látom , ez betudható az idő gyorsításnak,meg különben is ez szerintem nem hiba ,amúgy felhőt amit eddig láttam,jók szépek,ráadásul több felhőréteg van egymás felett.
    De ezek még csak úgy mond bárány felhők voltak majd a esőre leszek kíváncsi.
    A közepét kell nézni mert a szélei az oldalsó monitorok miatt nem adja úgy vissza a képet.(ha tetszik torzít,1 monitoron nézve.)
    A játékban mint írtam picit látszottak ,de a képen nem ,ha megnézed nem látod.

Most per pill attól kapok agy@aszt,hogy ennyi idő alatt mióta vannak a raklapok FS13 nem sikerült egy olyan platós pótot össze dobniuk,amire felfér 3-4 de már 2-vel is kiegyeznék raklap,komolyan mondom ez szégyen.
    Értem én hogy homlokrakodóval egyesével elhordhatod a küldetésekben a raklapokat,de ez még el is ment,a 13-ban de mire kijön a következő már majd nem eltelik 10 év.....
    No meg nem csak a küldetések miatt kellene a pót ,azért egyesével elhordani a map másik felében,ezt gondolom a készítők sem gondolták komolyan.
    A raklapok még mindig ép oly @arok mit 13-ban,a mod raklapok fényévekkel rávertek erre ami még mindig most van.
    De hogy jót is írjak a küldiknél vehetsz fel munkást,akár ki is léphetsz az asztalra,akkor is dolgoznak menthető az adott küldi,habár az előbb volt kis anomália,de ez lehet csak én hülyeségem miatt.
    Most is dolgozik ép hogy közbe itt írogatok.
    De ami a lényeg közbe a játékban is csinálhatod a dolgot ,ami épp tetszik.
    Az AI munkás konkrétan még mindig sík hülye.
    Ezzel a helyzettel nem bírt megbirkózni,de így van ez már rég ,megszoktam,habár a leírásban leírták hogy az útjába ne elegyen semmi,de egyszer így fordul egyszer tolatva.
    Lényeg a környéken semmi nem legyen ami nem a maphoz tartozik....

A gépek között lépkedés is random történik nem sorba ahogy jönnek,ha vissza-vagy előre lépsz,nem biztos hogy az következik ami előtte volt mikor átváltottál,a menüben inaktív a gépek használata.....használhatatlan