23845
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zolcsika080104 #21114 ÁÁÁÁÁÁÁ
Gondoltam megnézem már mi az a togother amit megosztottál már épp a hetedik dimenzióban a mennyekben jártam annyira tetszet a farming 19 promoja amit imént írtam,erre visszarántasz a farmerama szintjére...jaj! enyje tényleg jó móka volt poénos
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.10.12. 20:27:10 -
zolcsika080104 #21113 Sziasztok!
a legutóbbi promóvideót amit megosztottatok azzal az angyali zenével felkonferálva hát az mennyeien hangulatos
Farming Simulator 19: New American Map Ravenport Featurette erre gondolok Frezer osztotta meg köszönet érte.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.10.12. 20:19:07 -
endy papp #21112 Akinek nem jön be az FS 19 még van más alternatíva.....
Farm Together
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.10.12. 12:26:22 -
Daditsx #21111 Ló úgy fog funkcionálni, mint a kocsi. Bemehetsz a vízbe és nem fullad meg. Felborulsz vele reset-elned kell. :) -
endy papp #21110 Nagyon sok elemet átvettek ,tovább fejlesztettek a Platinum dlc-ből,nekem az nagyon bejött,itt is hasonló "hangulatot" vélek felfedezni,pedig még messze nem láttam az egész mapot.
Nekem már most bejövős.
A minap írtam is és hiányoltam az amcsi mapot ,de lám már teljesült is a kívánságom....
Valószínű az Európai mapot csak érinteni fogom,ez lesz a befutó,nyilván mindenkinek ez sem tetszik ,sőt tehettek volna akármilyet akkor sem tetszene,de hát ez van....
Kíváncsi leszek a lovat majd bele tudom é vinni a strandon a vízbe hogy lecsutakoljam.... -
Daditsx #21109 mintha egy fs17-es videót néznék egy új mapról -
#21108 egész hangulatos :) -
#21107 Farming Simulator 19: New American Map Ravenport Featurette
-
#21106 köszi a tippet,akkor xbox lesz. -
endy papp #21105 Osztom Dimre barátom,véleményét.
Nekem is van egy xbox controller ami direkt PC-hez való vezetékes.
Rengeteget nyúztam már ,jól bírja.
Farmozást ezzel kezdtem el anno évekig ezzel is toltam,gond nélkül,de meguntam,így váltottam kormira és saitek panelra,más dimenzió így farmozni,de nyilván ha nem akarsz költeni,no meg a kényelmet keresed akkor csak is azt válaszd.
Nem mellesleg én más játékokhoz is használom ,minden épkézláb értelmes játékkal működik felismeri, így másra is használhatod,ja és semmit nem kell állítgatni ,minden farmos funkciót lehet vele irányítani,legalább is nekem sikerül ....
-
#21104 jobb mint pl az xbox onehoz való? -
Daditsx #21103 csak xbox controllert vegyél.
Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2018.10.08. 19:27:37 -
#21102 Szerintem egy örök darab, és szinte mindenhez használható.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.10.08. 18:20:42 -
#21101 Közeledvén a megjelenéshez,és idősödö korom lustaságát is figyelembe véve eldöntöttem hogy a kényelmesebb játékélmény érdekében ennél hagyom a billentyűt és az egeret.és egy kontrollert fogok beszerezni,PC hez.
Elég sokan említik hogy teljesen kényelmesen lehet azzal is irányítani(elvégre nem kell 5-600 méterekről pontos fejlövéseket kiosztani :) )
Innen adódik a kérdés,hogy milyen gamepadre érdemes beruházni,illetve a fő kérdés , hogy nektek milyen van amit tuti felismer a játék. Olvastam olyan véleményeket is hogy egyes márkákat nem szeret a játék (nem tudom mennyire igaz)
Nem szeretném túlbonyolítani,pedálokkal kormánnyal joyja,csak sima egyszerű kontrollert vennék.
Tehát fontos hogy felismerje a játék,alkalmas legyen rá(máshoz talán nem is használnám), stabil megbízható és ne kerüljön miliókba. Talán még annyi hogy nagydarab csávó lévén a kezeim is talán az átlagnál kicsit nagyobbak...
Vezetékesben jobban bízok,elvégre hely van,de jöhet wireless is ha tényleg jó
Tippeket köszi előre is!
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.10.08. 17:48:27 -
endy papp #21100 Ja gondolom ,de nem használtam mert amire nekem kellett volna(görbe földekhez) nekem jobban bejött az AI Vehicle Extension mod,teszteltem eleget mindegyiket, hogy dolgoznak vele , tökéletes egyik sem volt de az AI V.E.-al lehetett még legjobban dolgoztatni.
A többi funkcióra meg nem kellett,magam csináltam mindent....
Igazából minden mód eszi az fps-t, főleg ami jobban beleavatkozik a játék grafikai megjelenítésébe,terheli a mapot,az elhelyezhető objektumokkal is ez a helyzet ,főleg amelyik még nem is a legjobb,és mozgó funkciókkal rendelkezik.
A Seasons mod is eszi valamelyest ,ennél fogva ha ezeket össze eresztjük még Paks is kevés hogy kihajtsa rendesen.... -
#21099 Ha van több mint 300 courseplay útvonalad, mindegy milyen géped van, garantált a max. 20-30 FPS. -
zolcsika080104 #21098 valahogy így vagyok vele én is ,kivéve a kiéheztetés dolgot,talán ha meglenne a farmers dinasty vagy mi a neve, akkor kicsit képes lennék elszakadni a farming simulátor nevezetű csodaprogramtól.Szóval napi pár perc bemegyek a Hofbergman mapba 1- 2 órát ha toltam azt is.Inkáb csak rcsodálkozgatok és nézegetem azokat a csodálatosan furfangos masinériákat benne.Seedmaister az az egyik kedvencem . -
endy papp #21097 Szia Zolcsika!
Megmondom őszintén az elmúlt 1,5 hónapban nem farmoztam,más játékokkal toltam-tolom most is.
De ez nálam "céltudatos", "kiéheztetem" magam a farmozásra ,mire jön a 19, így "minden" újdonság lesz és bele vetem a magam .
Készülök rá, hónapokig csak a farmozás lesz......
No meg nyáron abban a dög melegben még a gépet sem nagyon kapcsoltam be ,nem hogy játszottam ,volna ,pedig van klíma is..... -
zolcsika080104 #21096 Szia Endy,üdv mindenkinek!
Az fps el nekem eddig sose volt gondom talán a maverick mapon esett vissza amikor megvettem egyszerre vagy 20 gépet meg egy hatalmas darut amit nem igazán tolerált a játék maga.
Jelenleg melyik mapon játszol Endy?A Hofbergman map az amelyik konkrétan legjobban batalált nálam ,én azt játszogatom ,amikor van egy kis időm .Nagyon várom az újat hátha tartlamaz majd olyat amivel a modderek segítségével plusszot nyújthat az élmény terén az elődjeihez képest. -
#21095 Talán a grafikával itt nem lesz baj,akkor én is visszatérhetek a játékhoz..:D -
endy papp #21094 Mivel szóba került a minap az fps dolog én is leírnám a véleményem tapasztalatom.
Ha esetleg valakinek segít.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nálam ez a beállítás (játékon belüli) észrevehetően fixen tartja az fps-t főleg igaz ez mikor sok mód van benn.
Nyilván akinek gyengébb gépe van ott hatványozottabban igaz ez.
Az én gépem erős de én 5760x1080-ban tolom, így kell is az erős gép.
Hozzá tenném ha ezeket amiket a képen zölddel láttok (5 beállítási érték,a felbontással nem kell foglalkozni) maxra tolom már az én gépem is megérzi ,vagyis 10-20 fps esést tapasztalok helyenként,alap mapról beszélek értelem szerűen,mivel a mod mapok nagy része eléggé tré ilyen téren ami az optimalizációt illeti...
Nyilván az én gépem az 1920x1080-felbontást maxon röccenéstelenül visz,mivel nem ahhoz vetem hanem a 3x27"-hoz..
Nem kell azt az 5 értéket lejjebb vennem amiről írtam és a képen zölddel láttok.
A lényeg ezeken a grafikai beállítási értékeken sokat lehet nyeri és észrevehetően nem látod "csúnyábbnak a játékot" ,de nyersz vele fps és ami a lényeg stabilan fog futni.
Kísérleteztem vele mire megtaláltam ezt az ideális beállítást így sikerült belőni számomra jóra.
A többi grafikai beállítás értelem szerűen maxon van,természetesen azokkal is lehet játszani,kinek mit enged meg a gépe.
Itt elsősorban azoknak írtam akik ki szeretnék maxolni hogy minél szebb grafikai élmény kapjanak,de sok kompromisszumot nem szeretnének kötni.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.10.07. 13:34:20 -
endy papp #21093 Ha a kaszáló alatt azt érted hogy külön füves terület-föld akkor nézz utána jobban figyelmesen,mivel 2 is található a mapon.
Az 5 és a 8-as földeken kaszálhatod a füvet kedvedre.
Ami a nagyobb mapot illeti ilyet nagyobbat csak hasonlót tudok de más jellegű azon is toltam nem keveset és sokféle gyár van rajt,nekem az is bejött,ott sok föld van ha nem is nagyobb.
Porta Westfalica v6.1.0
Igazából én nem "kultiválom" a nagyobb földeket" mapokat,ennél fogva nem is tudok nagyobbakat ajánlani.
No meg tudjuk kevés van olyan amin működik is minden rendesen..... -
Thothem #21092 Köszönöm szépen a segítséget, ki is próbálom mindjárt őket. -
McEachran3 #21091 Nagyon király a map amit küldtél, rengeteg plusz van beletéve, le a kalappal a készítők előtt. Az egyetlen gondom, hogy nekem kicsi ez a map :) Mármint egy kicsit nagyobb földek kellenének nekem, és furcsáltam hogy nincs kaszáló a mapon. Ha ismernél esetleg egy hasonlóan kidolgozott mappot, ami egy kicsivel nagyobb mint ez, azért nagyon hálás lennék. :) -
#21090 Kicsi off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
endy papp #21089 köszi -
McEachran3 #21088 https://www.youtube.com/watch?v=hT7RAMl0gTo
Pofonegyszerű. -
endy papp #21087 Ez engem is érdekelne....
Ha lehet kérném a linket,talán nekem is segít,persze ha elbírok vele... -
McEachran3 #21086 Közben sikerült feloldani az FPS korlátot egy youtube videó alapján, és csodák csodája nőtt az FPS-em 30-at. Ez az engine amit használnak egy rakás szar :) -
McEachran3 #21085 Sziasztok.
Ez csak nálam fordúl elő vagy másnál is borzasztóan röcög a játék? 40%-on fut maximum mind a CPU mind a GPU, és van 40 vagy kevesebb FPS-em, nem értem. Másrészt ez csak nekem újdonság hogy a játék lockolva van 60 FPS-re? -
#21084 Ezzel csak a fákat tudod kijelölni, tuskóhoz még nem láttam jelölőeszközt. -
McEachran3 #21083 Köszi :) Már töltöm is.
Igazából most kostóltam bele ebbe a seasons módba és nagyon tetszik, elég nagy előny azok a mapoknak amikbe bele van építve ez. -
endy papp #21082 Én ezt tudom ajánlani.
HOF BERGMANN RELOADED V1.0.0.6
Mivel elég tág volt a meghatározásod...
Ha megnézed a letöltések számát gondolhatod olyan "rossz" nem lehet....no meg toltam rajt én is nem keveset....eléggé összetett .....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.10.05. 14:57:08 -
endy papp #21081 Ilyen jelölőről nem tudok (már mint spray)
Ha emlékeim nem csalnak van olyan elhelyezhető tárgy ,kicsi zászló-tábla amivel ,meg tudod jelölni a helyet így könnyebb lesz majdan eltávolítani.
Hirtelen ezeket találtam ,PONY RIDING V1.0.0.0
FS17 Country Billboards v1.0
Placeable Crop Signs v1.0
Ha nem tetszenek ezen az oldalon keresgélj.
FS MODHUB
Igazából ezeket el tudod távolítani a tuskó kiszedés után....magyarán eladod. -
Thothem #21080 Sziasztok.
Alig egy éve kezdtem el játszani az FS17-el. Modokat nem igazán használok (VehicleSort, FollowMe, "mérőszalag", lerakható betonelemek).
Most kezdtem a favágással foglalkozni, nem nagyban, csak a földek mellől az útban levő fákat szedegetem ki, hogy nyugodtan kaszálhassak. Ott a problémám, hogy a nagy fűben elvész a tuskó.
Szóval valami olyasmi modra lenne szükségem, ami jelöli - akár csak egy kis jelölő spray folttal - a tuskókat. Hogy ne kelljen szemkigúvadva keresgetnem őket. Átnéztem pát oldalt, de nem találtam hasonlót. Létezik ilyen?
Köszönettel:
Thothem -
McEachran3 #21079 Sziasztok.
Kidolgozott hangulatos kis mapot keresnék, hálás lennék ha dobnátok pár linket. -
ElBanday #21078 Köszönöm a gyors segítséget! Igazad volt, valami mód zavarja. -
endy papp #21077 Elméletileg nem....
Vagyis nem kell más hozzá
Arra kell csak figyelni a modok leírásánál hogy tudja é az adott mod ezt a funkciót,mert nem mind van erre "kiképezve"
Olyan is lehet hogy egy adott mod üti őket ,vagyis a Hose System módot és emiatt nem műkszik
Próbáld ki csak ezeket más modok nélkül ha úgy megy akkor neked kell rájönnöd melyik nem fér össze velük.
Nálam is volt asszem régebben hasonló probléma... -
ElBanday #21076 Sziasztok!
Egy kis segítségre van szükségem!
Letöltöttem a Hose System módot a hozzá ajánlott (By: Wopster) Zunhammer SKE 18.5 PUD,- Fliegl STF 25000 VC, Kotte FRC módokkal együtt.
A játékban megjelennek, de nem tudom a tömlőket csatlakoztatni, valamint az eszközökre helyezni(tárolás céljából).
A kérdésem az, szükséges-e valamit még a GE-ben is ügyködni a működéshez? -
Daditsx #21075 Nem a rosszat keressük. Jót keressük csak nem találjuk. A rossz tulajdonságok meg adják magukat, mert a szemünk előtt van.