23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21144 Ja ebben mind nincs is benn csak ami most szelektálva van.....
De ennek is meg van az előnye ,mindig elő tudok húzni a kalapból olyat ami az adott maphoz kell,vagy funkcióhoz.
Elég sokat-sokfélét használtam az évek során.
Nem véletlen hogy @Caliph@ kérésének kapásból eleget tudtam tenni.
Ha órákig túrta volna a netet nem csak ő más sem találta volna meg soha,ennyi mód közül,ami fenn van az oldalakon,főleg hogy nem az a neve ami.....
Tudom hogy vannak feleslegesek is benn ha nem is sok amit nem használok,de ha nem logolnak elférnek a többi között.
Igazából érdemben kb 2-3 hónapja farmoztam utoljára ,készülök a 19-re ,így már nagyon ki vagyok "éhezve" a farmozásra.....számolom a napokat..... -
#21143 endy, nem használ mindenki 10GB modot
Én leredukáltam, mappal együtt 2,5-3GB, a térkép 1GB, lojális lettem egy-két márkához, és modder csapathoz. Minden benne van ami nekem kényelmesebbé teszi a játékot. -
#21142 Kicsi off a 19-ig, német mindennapok, javítás, szervizelés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
endy papp #21141 A Game Extension-t azért nem ajánlottam mert nálam elég sok moddal összeakadt anno....
De persze ettől függetlenül ki lehet próbálni. -
#21140 Vagy a Game Extension
A bálák állapotához: Bale Tools
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.10.22. 22:18:45 -
#21139 köszi -
endy papp #21138 Nem csoda... nekem is kellet pár perc mire megtaláltam,a 10GB mod között úgy hogy elég rég használom,így nem nagyon emlékeztem melyik is az de azért meg lett.
FS17 MOD WIELKA SILA V1.0
Ezzel nem csak a bálákat hanem a 13 méteres szálfákat is felemelheted.
A raklapok rakodásánál mozgatásánál nagyon hasznos tud lenni,meg úgy általában.
Ami a bálákat illeti ezt is érdemes használni....
Dynamic Bale Density v1.17
-
Daditsx #21137 nagy bálát kézzel? hmm... Fekete László. :D -
#21136 Endy meg tudnád mondani a mod nevét,amivel kézzel pakolható pl a bála? nem találom,fél órája próbálkozom a hand és különböző angol variánsaival :D -
endy papp #21135 Nos igen a seasons mod sokat tud dobni ezen a játékon és meg tudja növelni az élettartamát ,főleg ha legalább 6 vagy több napos szezonokban tolja valaki.
A tél is nagyon hangulatos tud lenni.
Igazából ezt már most meg kellett volna lépniük a készítőknek
De remélem hamar jön a használható mod hozzá.
Bízom benne hogy a következőt már így készítik el,vétek lenne nem bele tenni majdan,de mint tudjuk itt mire egy "újítás" bele kerül a játékba ,eltelik vagy 6 év.... -
Daditsx #21134 nem változik -
Wolo__Witz #21133 Sziasztok!
Új vagyok a játékban, és az érdekel, hogy megjelenés után változik a jelenlegi elő vételi ár vagy ugyan ayon az áron fogják értékesíteni, mint most? -
#21132 Grass bales will gradually rot and disappear after two days, unless they are wrapped so that they become silage bales.
Tesztelve,a fűbála is eltűnik két nap múlva,hiába van eső elől szín alá rakva. Marad a modos megoldás amit linkeltél. Ha becsomagolod akkor meg silóvá érik
Továbbá a játékba beépített leírás szerint télen és tavasszal több tejet adnak a tehenek,így ellensúlyozva a 80% termelést a fűhiány miatt
Születések is szezonhoz kötöttek,pl a birkák csak tavasszal ellenek és gyapjút is csak tavasszal és nyáron adnak
ki van ez találva frankón :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.10.21. 18:32:17 -
endy papp #21131 Már mint mikor???
Ha be van csomagolva,akkor silóvá erjed .
Ha marad fű akkor az több nap múlva is fű marad,de seasons moddal nem teszteltem hogy a szabadban mi lesz vele több nap után.
1 napot pörgettem az időt csak előre akkor már a műszer mutatta hogy a becsomagolt fű félig megerjedt ,a fűvet ugyan úgy abban az állapotot mutatta...
De mivel be van bálázva szerintem nem lesz semmi baja ,de ki kel próbálni tesztelni,ha valaki kíváncsi rá,én az egyszerűbb formáját választottam ,tároló vagy siló.
Erre van az a tároló amit alább képen linkeltem,abban szerintem korlátlan ideig tárolható ahogy ömlesztett formában a tároló silóban.
A seasons mod leírása az én olvasatomban csak arra vonatkozik amit nem szedsz fel a földről ömlesztett állapotában,az rohad el megy tönkre.
Én ha valamire kíváncsi vagyok tesztelem kipróbálom ,nem sajnálom rá az időt,de mint mondtam nekem az előbb leírtak tökéletesen megfeleltek már ami a fű tárolását illeti . -
#21130 de igy a fű 2-3 nap alatt elrohad,eltűnik,nem? -
endy papp #21129 Nem fog, csak akkor ha becsomagolod......
A bálázás nem egyenértékű a bála becsomagolással amit külön géppel végzünk.
Szerintem a kép elég egyértelmű....direkt ezért is mellékeltem,a gyengébbek kedvéért....
De itt jól látható még a mérő eszköz is mutatja,melyik mi és milyen stádiumban van,direkt seasons modban csináltam...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.10.21. 17:37:41 -
#21128 lehet,viszont így silóvá fog válni -
McEachran3 #21127 Azt nem is tudtam, hogy lehet füvet bálázni :D
Hát akkor pofonegyszerű a dolog :) Köszi szépen! -
endy papp #21126 Mivel a Hof Bergmann mapon toltam eddig seasons moddal,ott ez nem okozott problémát,de szerintem más mapokon sem.
Egyszerűen a siló tárolójába öntöm és mikor kell használom.
Ott erre van külön,siló,de abban nem csak füvet tárolhatok .
Ezt azért írtam mert nem a termények silója ez ebben, hanem egy másik.
De elhelyezhető silónál is ezt megteheted még ha együtt van az összes terménnyel is...
Szerintem ha egy elhelyezhető silót leraksz bármilyen mapon,ami tudja tárolni a füvet ugyan ezt megcsinálhatod.
Így akár télen is használhatsz belőle gond nélkül ha sokat betárolsz.
Gondolom azt tudod,hogy a füvet is be lehet bálázni ,nem kell ömlesztve tárolni ,az előbbit csak azért írtam ha úgy szeretnéd ,mert azt kérdezted.
Ha bebálázod a füvet van erre elhelyezhető objektum ami nagyon tökéletes ere a célra.
Így szerintem meg is oldottad a problémát.
Vissza térve az első kérdésedre a HBR.mapon nem érte el a 100% egyik állat sem nálam,de még annyi nap nem is telt el.
De ez természetesen ahogy telnek a napok változik nő.
Hogy mikor éri el a 100%-ot azt nem tudom,mivel addig nem jutottam,időhiány miatt ,no meg abba hagytam az FS-t egy időre mostanában.
Készülök a 19-re
A seasons miatt nem úgy működik az állatok növekedése szaporodása mint az alapból a mapokon season mod nélkül,de tejet adnak.
No meg ez a map amúgy is különleges minden szempontból ezen a téren.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.10.21. 11:26:06 -
McEachran3 #21125 Sziasztok.
Akik használnak seasons modot azoktól kérdezném, hogy ti hogy tartjátok 100%-on a teheneket? Elméletileg ahoz kell fű is folyamatosan(nem széna). A szénát pofonegyszerű tárolni, bebálázod aztán ott van ameddig kell, de a fűnél vagy leűríted valahova, ami sok helyet foglal, és körülményes a felszedése vagy utánfutókban tárolod de az nagyon drága mulatsák. És a földön levágás után pedig nem maradhat, mert jön az eső és elmossa, és télen amúgy sem tudsz vágni frissen mert nem nő. Van valami nagyjából reális eljárás ahogy lehet a füvet tárolni? -
endy papp #21124 -
Balázs 17 #21123 Végre nem kell egyesével tojást szedni :)
Nekem bejön ez a lovas téma -
#21122 Farming Simulator 19 - Tending to Animals Gameplay Trailer 2
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.10.18. 15:17:34 -
endy papp #21121 A játékban mindent el lehet tüntetni,ha editoral megváltoztatod a mapot....
Magában a játékban max modok segítségével lehet köveket hordani,vagy akár bányászni,de ez már régebbi verzióknál is így volt.
Nem tudom milyen talaj ellenállásra gondolsz....???
Dinamikus talaj nem lesz,hogy most milyen lesz a gépek talajhoz viszonyított dinamikája-fizikája csak a megjelenés után derül ki ,legalább is számomra.
Nagy áttörésre személy szerint nem számítok ,de remélem azért valamivel jobb lesz mint a 17.
A kerekek szélessége igazából "optikai" tuning...
A nehézségi fokozatnak ,semmi köze az előbb felsoroltakhoz.
Ha neked úgy tűnik hogy nincs értelme váltani akkor ,tégy úgy.
Én személy szerint váltok....
-
Carl Davies #21120 Keskeny kerék csak arra jó, hogy nem tapossa le a növényeket. Egyéb fizikai jelentőségük szerintem nincs itt a különböző típusoknak.
Én a váltással úgy vagyok, hogy számomra mindig vannak olyan aprócska változások, ami miatt inkább az újabbal játszom. Mondjuk megvenni nem vettem már meg a 17-et, mert annyit nem játszom már, meg nem is multizok. -
Thothem #21119 Sziasztok.
Hajlanak az ágak, mozog a felfüggesztés. Király. :D
Nézegettem a videókat, képeket, de van pár kérdésem:
A földek melletti dombocskákat, gödröket el lehet tüntetni?
A nagyobb kövek is elhordhatók lesznek?
A talajellenállás létező dolog lesz? Úgy értem, lesz értelme a hevederes gépek, keskeny, széles, dupla, tripla gumik használatának? Vagy van most is, csak én könnyű fokozatban szinte modok nélkül "gyári" pályákon játszom, így nem igazán tűnik fel...
Van értelme 17-ről 19-re váltani? (Nekem eddig úgy tűnik, nem.) -
endy papp #21118 -
endy papp #21117 1 hónap múlva lesz annyi, bele is fájdul a szemünk.....
Akkor már jó pár példány kinn lesz "tesztelőknél" és ontják ránk a sok infót.
Igazából jobb szeretem ha nem tudom előre a "sok" újdonságot ,majd magam felfedezem, ezért előtte nem is szoktam sok gameplay vidit nézni.... -
#21116 szép,bár túl van tolva valami effekt rajta,olyan legósnak tűnik. jöhetne már hd gameplay inkább még -
#21115 Pár kép
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
zolcsika080104 #21114 ÁÁÁÁÁÁÁ
Gondoltam megnézem már mi az a togother amit megosztottál már épp a hetedik dimenzióban a mennyekben jártam annyira tetszet a farming 19 promoja amit imént írtam,erre visszarántasz a farmerama szintjére...jaj! enyje tényleg jó móka volt poénos
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.10.12. 20:27:10 -
zolcsika080104 #21113 Sziasztok!
a legutóbbi promóvideót amit megosztottatok azzal az angyali zenével felkonferálva hát az mennyeien hangulatos
Farming Simulator 19: New American Map Ravenport Featurette erre gondolok Frezer osztotta meg köszönet érte.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.10.12. 20:19:07 -
endy papp #21112 Akinek nem jön be az FS 19 még van más alternatíva.....
Farm Together
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.10.12. 12:26:22 -
Daditsx #21111 Ló úgy fog funkcionálni, mint a kocsi. Bemehetsz a vízbe és nem fullad meg. Felborulsz vele reset-elned kell. :) -
endy papp #21110 Nagyon sok elemet átvettek ,tovább fejlesztettek a Platinum dlc-ből,nekem az nagyon bejött,itt is hasonló "hangulatot" vélek felfedezni,pedig még messze nem láttam az egész mapot.
Nekem már most bejövős.
A minap írtam is és hiányoltam az amcsi mapot ,de lám már teljesült is a kívánságom....
Valószínű az Európai mapot csak érinteni fogom,ez lesz a befutó,nyilván mindenkinek ez sem tetszik ,sőt tehettek volna akármilyet akkor sem tetszene,de hát ez van....
Kíváncsi leszek a lovat majd bele tudom é vinni a strandon a vízbe hogy lecsutakoljam.... -
Daditsx #21109 mintha egy fs17-es videót néznék egy új mapról -
#21108 egész hangulatos :) -
#21107 Farming Simulator 19: New American Map Ravenport Featurette
-
#21106 köszi a tippet,akkor xbox lesz. -
endy papp #21105 Osztom Dimre barátom,véleményét.
Nekem is van egy xbox controller ami direkt PC-hez való vezetékes.
Rengeteget nyúztam már ,jól bírja.
Farmozást ezzel kezdtem el anno évekig ezzel is toltam,gond nélkül,de meguntam,így váltottam kormira és saitek panelra,más dimenzió így farmozni,de nyilván ha nem akarsz költeni,no meg a kényelmet keresed akkor csak is azt válaszd.
Nem mellesleg én más játékokhoz is használom ,minden épkézláb értelmes játékkal működik felismeri, így másra is használhatod,ja és semmit nem kell állítgatni ,minden farmos funkciót lehet vele irányítani,legalább is nekem sikerül ....