Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FS 2017-hez keresnék igazán jó minőségű mapot mapokat!
Tisztelettel kérdezném hogy tud e valaki ajánlani valamit?
Sok van és mindet nem akarom letölteni.
Előre is köszönöm!
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Ez már elég élethű :)
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2018.02.28. 21:41:12
Egy modot szeretnék ajánlani.
Most jött ki ez a mod nem rég, aki szereti könnyíteni a munkáját annak jól jöhet ,én leginkább a sok raklap pakolgatás miatt használom,de báláknál is jól jön néha ahogy a fadaraboknál is.
Igazából nem sokkal gyorsabb mindenhol .....
Tudom nem annyira életszerű de van hogy nincs kedvem 50-60 raklap leszedésére....a gyáraknál üzemeknél,pedig szeretem őket pakolgatni gépekkel is.
Nehezebb Tárgyak felemelésére szolgáló mod
Hasonlóan én is egyedül tolom.
Nem mellesleg a Spintiresben akár 4 főt is tud szinkronizálni egyszerre multiban a dinamikus talaj.<#eljen>#eljen>
Így csak kifogás a többi duma....
Vagy szimplán nem tudja a motor, amit szerintem maguk sem mernek bevallani(nem tudom nem vagyok programozó), így egy új motorral lenne mit tökölni mire működne ,(a régivel is) no meg nem kis befektetés,vagy nem tudják-akarják megcsinálni erre adnék simán 50-50 % esélyt.
Pedig már nagyon is illő lenne meglépniük ,azért az évek alatt nem kis bevételt produkáltak,közvetve a moddereknek köszönhetően,de ..arnak fejünkre.
Inkább telerakják felesleges hülyeségekkel(kosár-foci pálya labda,stb..) még sorolhatnám,értelmes üzemet gyárat még soha nem sikerült kipréselni magukból amire épül a termesztés akár növény akár állat.
Annyi a max, megtermeled leadod és kész azért ennyi jó módból már meríthettek volna ihletet ha akartak volna .
Így vissza kanyarodva a talajra ezt sem akarják tudják mert lusták majd a modderek.
Még arra is lusták hogy legalább azt a sarat amit már a 15-ben a modderek egész pofásan és jól megoldottak beletegyék.
Én pl 99%ban egyedül játszottam eddig majdnem minden FS-t, sajnos sosem jött össze egy jó társaság.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
imádtam amikor már több száz tyúkom volt és volt hozzá ilyen chicken house mód, ami egy helyre gyűjtötte a tojásokat
nekem ez a szedegessem össze hülyeség nem kéne, nem túl valósághű... egy rendes tyúkól kéne, nem pedig szarni erre a részre
Elég némi grafikai ficsör.....<#levele>#levele> nekik.
Igazából a csilli-villi grafika jobban eladja, többet hoz a konyhára,nekünk "HC" farmozóknak meg marad a vakond túrás művelése......<#falbav>#falbav>
Remélem azért ha már a kutyát-macskát bele teszik kell őket etetni-itatni,vagy ők is a tyúkok sorsára jutnak fény evők-ivók lesznek lassan már egy évtizede tudom hogy ez csak az én "heppem" de régebben még meg lehetett őket venni, már az sincs, csak össze szedheted a tojást,de minek....lehet azért vagyok erre ilyen érzékeny mert, anno régen nagyapámnak komoly tyúkfarmja volt ,keltetővel stb stb...és ott volt dolog velük rendesen ,nem csak tojás szedegetésből állt.<#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.19. 18:20:45
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Gondoljatok bele, egy multi sessionben, tök ugyanazokat a változásokat kéne legenerálni minden gépen, ami játszhatatlanná tenné az egészet.
<3:28 PM>3:28 PM> Lisertan: I've yet to see a feature where our devs turn around and go. Sorry, engine can't do that
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Megint a grafikai elemek viszik a pálmát,oké ezen részén is van bőven mit polírozni,de én ezzel a mostanival is kiegyeznék egy dinamikus talajért cserébe,csak ugye azt normális fizikai motornak kellene hajtani és nem kis programozás kellene hogy normálisan működjön is és ne csak grafikai elem legyen ,ahogy ezáltal a gépek fizikája is hasonlóan,ahogy ezt elkezdték megcsinálni a C@C-ban.
De asszem ezen része egy örök álom marad majd a kezünk beleér a bilibe.....
De ne legyen igazam és a következő nagy ugrás a grafika után az lesz ha nem is idén de 2-3 év múlva,igazából kénytelenek lesznek előbb utóbb valamivel ezen a téren is elő rukkolni,de ez is csak lehet az én álmom...<#rinya>#rinya>
Én már csak az októbert várom előbb tutit úgy sem fogunk látni komolyabbat mi és hogy lesz.
Max augustusi gamescom után
Most is azért kattantak rá ennyire mivel a "konkurenciák" kiadták-adják azt amijük van és meglebegtették hogy igen nem felejtettünk el benneteket rajongók, mi is készülünk valami ütőssel(szerintük <#fejvakaras>#fejvakaras>...) ne hogy elpártoljatok.
Sok érv szól mellettük.
1:Ennyi licencelt márkát senki nem fog tudni össze lapátolni egybe,amik hozzá teszem elég szépen és jól kidolgozottak(szerintem)
2:Mivel elég rég vannak a piacon nagyon ismertek.
3:Sajnos ezt ki is használják mert elég sok felesleges dolgot le is tuszkolnak a torkunkon.
4:Mindig csak épp annyit tolnak előbbre a szekéren hogy fenntartsák az érdeklődést és megint megvedd a terméküket és újabbakat becsábítsanak
5:hatalmas a modder közönség amiből profitálhatnak,persze mi is
Folytathatnám még a sort aki évek óta tolja úgy is tudja mi az ami kellene bele ,nyilván ők is ,de már ez is valami hogy legalább a grafikában (talán ) lesz valami előbbre lépés vagy csak megint etetnek bennünket és valami felturbózott ficsőr lesz az egész.
Ha vissza gondolok az elmúlt évekre ennyi órám "talán már az 1000 is meg van" egy játékban sem volt és ez így is marad, nagy valószínűséggel még egy darabig <#eljen>#eljen>
X universe Home, sweet home
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.15. 17:35:48
X universe Home, sweet home
Jó lenne ha a valóságot nem kevernék a játékkal.
Ilyen soha nem lesz az FS.....<#falbav>#falbav>
Ne kutyát macskát rakjanak bele azt majd megoldják a modderek ahogy eddig is,hanem élethű földmunkát időjárást normális esőt stb stb...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.15. 14:31:11
kíváncsi lennék itt egy gameplayre,milyen új grafikát terveznek :)
cgi trailer
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.15. 13:20:58
Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2018.02.15. 12:54:03
A többit meg a modderek megoldják.
Én speciel a Platinummal tolom nagyon élvezem,számomra van bizonyos más hangulata ami egyenlőre érdekesebb mint az eddigiek,persze tele raktam egy csomó mod üzemmel-gyárral,hogy az unalom meg ne öljön.....ja a cukornád már több napja beérett (idő általánosra van téve) de egyszerűen nincs időm learatni....lehet át kell raknom lassúra,pedig még csak fele föd az enyém.<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.10. 06:52:50
Megint bepakoljál a régi gépeket egy új map-ra amit kicsit feljavítanak grafikailag. Esetleg kap egy új menüt és funkciót, hogy érezd az "új/más" dolgot. A módderek megtöltik és megveheted harmadjára is 35 euro-ért. Persze tele lesz bug-gal ez is, mert még arra se veszik a fáradságot, hogy leteszteljék.
Szerintem bővebb infót csak úgyis az augusztusi gemescom után fogunk kapni-látni,addig meg minden csak találgatás.....<#wink>#wink>
Én most egyenlőre várom a Pure faming-ot <#guluszem1>#guluszem1>
Láttam én is ezt a plakátot, de ez még annyira nem hír érték ,hogy nagyon kelljen vele foglalkozni...

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.01.18. 18:04:04
Most volt egy kis időm-kedvem hozzá azért foglalkoztam vele többet,a küldetéseket végig vittem ,már ha annak lehet nevezni oly egyszerű némelyik,mondjuk az egyik 3x-ra sikerült mert mindig eső áztatta volt a talaj és az AI tarkik nem bírtak kijönni teli póttal emelkedővel a sárból...<#hehe>#hehe>
nah innentől már úgy se fog akkorát ütni ez a C&C, a fizika úgy se fogja eladni a játékot, megmarad rétegjátéknak, ahogy Spintires is...
A vidit mikor megnyitod kiírja<#wink>#wink>....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.01.14. 21:10:11
Úgy is eléggé pangás van....
Na valami ilyesmi kellene az FS-be, mind talajba mint fizikába ,verhetetlen lenne.....
A legújabb frissítés óta nem tudom megunni-letenni pedig elég fapados még....<#wink>#wink>