Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.05.18. 12:37:07
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Olyan problémám lenne hogy egyik haverom nem tud csatlakozni a játékhoz, mert folyamatosan ledobja azzal a hibával hogy "Elvesztetted a kapcsolatot a játékkal". Erre van valami megoldás? Steam-es a játék. Eleinte nem volt vele semmi gond, azután hirtelen ezt kezdte el csinálni.... Már újra is telepítette a játékot. Törölt minden fájlt és ugyanúgy csinálja....
Előre is hálás köszönet
Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2017.04.14. 07:16:52
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Nem,
Ahogy én elnéztem az a vidi egy össze állítás a modder csapat,munkáiból ,nem egy kimondott map, mint amit én ajánlottam.
De gondolom aki linkelte ide majd megerősít,vagy megcáfol ebben,fogalmam sincs,nem láttam map nevet benne.<#nemtudom>#nemtudom>
Nagyon szépen köszönöm,ez nem a 20321 es hozzászólás mapos videója ?Mert pont azt kerestem..
Tessék innen töltheti.
Alfold v3.0.0
Ezt mapot kimondottan neked ajánlom figyelmedbe(nyilván másnak is ha tetszik)
Mivel régről tudom hogy szereted a "halas" mapokat,nos itt ez is van és többek között még elég sokrétű és hangulatos,van több fajta,növény gyár,üzem ,kutya,macska kígyó....ahogy végig szaladtam rajt,nekem tetszett.
Egy próbát tégy vele ha gondolod,majd írj hogy bejött é.
Vall Farmer multifruits V4.0
Az a gond hogy te a saját mondandódat sem tudod értelmezni nem másét....
Ha lehet az írásaimra ne reagálj a jövőben,főleg ne a nevem emlegetésével...
Csak egy-két példa,ha már magadtól nem megy.
Remélem azért odáig sikerült eljutnod hogy az alábbi idézetek,nem épp,arra utalnak mint ha oly nagy """"barátok """"lennénk és még finoman fogalmaztam.
"De már látom endy kifakadását,"
"Ú de jó, hogy ezt leírtad, így most már belőttem Endy életkorát! peace"
'Te Endy, nem húzlak (de egy kicsit igen ) de játszottál Te már a Spintires-al?"
"De tényleg nem bántalak, ne húzd magad. Az bánt inkább, hogy egy olyan játékot védesz foggal körömmel, ami nem érdemli meg. "
"Te, nem tudom amúgy ültél-e már trakiban, vagy kamionban, én igen, sőt MAN TGA-t vezettem is eleget. Annak 12 fokozatos automata sebességváltója van. Tudod, hogy hány fokozatos a váltó itt az összes gépben? 1! EGY! UNO"
No és akkor most mi van???? Már nem forog a föld tovább vagy mi????<#fejvakaras>#fejvakaras>
"Nem Endy, kicsit néha mellé mész."
"Nem az a baj Endy, hogy itt fikázgatok, végülis igazad van, nem kéne"
"Szóval bocs Endy de nincs igazad. Egyéb fórumon is fikáztam már egyébként. "
Ezek szerint onnan már vagy kivágtak vagy nem találtál olyat aki reagál arra amit össze hordasz....ezért ide hordod a szemetet....
Ezek után még felteszed a "költői" kérdést ki személyeskedik.<#falbav>#falbav>
Hányszor is írtad a nevemmel kapcsolatba a nevemet említve a hsz.id????
No látod nekem ez már személyeskedés és nincs ínyemre,tőled meg pláne....ja hogy az utóbbi pár hsz.om amit a tiédre válaszul írtam, már részemről te egyből személyeskedésnek veszed ,érdekes,megközelítés. <#shakehead>#shakehead>
Most én is megkérlek majd lécci gyűjtsd ki én mennyiszer írtam le a neved és félre nem érhető módon a személyedet hoztam össze függésbe a játék milyenségével ,vagy épp csak úgy ....utalgattál erre-arra.
De segítek nem kell kigyűjtened ,már csak azért sem mert részemről a veled való minimális kommunikációt is lezártnak tekintettem.
Béke legyen veled....<#rinya>#rinya>
Én még a neved sehol nem írtam le max.valamelyik hozzászólásodra reagáltam.
Ebből adódóan hogy a nevemet említed lépten-nyomon ,had vegyem már személyeskedésnek.
Sértésnek nem mivel leginkább a játékot fikázod,de hogy ehhez személyemet is bele kevered már,vetném.
De úgy vagyok az ilyenekkel nem azt nézem mit mond, hanem ki mondja....így felül tudok emelkedni,rajt és nem veszem sértésnek,mondhatnám nagy ívbe telibe...@rom.
Az meg hogy majd pont te mondod meg hogy, pl.én, mit és melyik fórumot olvasgassam,szerintem annál azért többet tettem itt a közösségért,(vissza lehet olvasni akár évekre is) már már abszurd.<#idiota>#idiota>
Ja hogy te vagy a megmondó emberke is.....<#help>#help>
No de akkor jöjjön a te kis "vesző futásod","beszélgetéseid","fórum társaid segítséggel való ellátása" stb,stb...
Nem kellet hozzá sok oldalt vissza pörgetni ,2 hónapja kezdődött, a játék tavaly ősszel jelent meg,amit mint tudjuk nem vetted meg(simán loptad,a való életben ezt annak mondják) de ,több hsz-ban is lehúzásról beszélsz......mások "problémája" miért foglakoztat,ha neked nem került egy filléredbe sem ,hogy tudj vele játszani????
A teljesség igénye nélkül...
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
Az utolsó hsz.ra, nem hinném hogy pont neked vagyok a barátod<#falbav>#falbav><#zavart2>#zavart2>
@zolcsika080104 : szintén volt szerencsém belekóstolni, és most teljes a paletta egy kistraktorhoz 😊
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van olyan csapat aki multizik folyamatosan? (komoly multis csapat esetén megvenném és csatlakoznék)
Láttam olyan videót, aminél a pótra tett bálákat, fákat, le lehet spaniferezni. Ez alap vagy csak modokkal érhető el?
Köszi a válaszokat, előre is.
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
A negatív hozzászólók által genereált feszültséghalmazra reagálva szeretnék én is egy elfogulatlan megállapítást,ill javaslatot tenni!amióta csak Endy barátunkat ismerem mindenben segítőkész,sokoldalűan művelt rendes Magyar embert ismertem meg a személyében ,aki nemcsak ezt a fórumot hanem az egész játkélményt előrébb vitte,sokak számára.Akik valósághű élményt várnak max 5000 ft ért,vagy ha nem is azt akkor a szemükben kb 40 % szimulátorunk helyett 80 % os élményt szeretnének.Ahhoz az egyik nagyon okos hozzászóló valami ilyesmit írt hogy az 5 gigás videokarik korában élünk.csak ahhoz alaplap is kell,egy olyan gép ami egy ilyen szoftvert elbír 300 000 ft.a szoftver pedig ha lenne ilyen 30 000 ft lenne.akkor inkább veszek egy kis zártkertet elég nagyotz lehet ahhoz venni hogy igényewljen egy négykerekű kistraktort.A kettő együtt kerüll 600 000 ft ba de akkor sokat mondtam.Takit persze nem újat.Mert aki ugye ennyire ért a dolgokhoz ért a traki szereléshez is.akkor hoppá!!az illetőnek máris 300 % os élményben lehet része.azt sem fogja tudni melyik melóval kezdje és élőben teheti le a farm alapjait.Én ezt az utóbbi 1 évben meg is tettem élőben!a játékot pedig igenis az árához képest nagyon élvezhetőnek tartom a mai napig. tisztelettel zolcsi...
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Nem értem hogy, nem tudnak túllépni valamin,ami ennyire használhatatlan.
Nekem is van nem egy, más jellegű játékom,de nem írom tele az adott fórumot (hetente)milyen szar a játék ,letöröltem a gépről nem foglalja a helyet.
Túltettem rajt magam hogy olyanok amilyenek,minek foglalkozzam velük.
Remélem azért még van a tarsolyba valami új a fikagépeknek,mert már nagyon unalmas mindig ugyan azt olvasni hétről hétre,de azért jól szórakozom.....<#hehe>#hehe>