• endy papp
    Szerinted nem azzal kezdtem...ja ja ezek össze-vissza ígértek fűt fát azt ezen részén semmit nem reszeltek,az elmúlt 6-8 évben....
    Nincs itt annyi plusz beállítás a tavalyihoz képest hogy ilyet ne találtam volna meg.
    No meg szerinted nem promózták volna ha benne lenne,ami vidit megnéztem előzetesen hidd el észre vettem volna.
    Mint írtam is korábban az ülés kívülről és belülről nézve szépen mozog no meg benne a sofőr is csak mikor benn vagy a gépbe ebből semmit nem érzékelsz úgy ahogy az mozog látszatra.
    Ami mozgás van az a dinamikus kamera,de ez eddig is volt(FS17)
    Így jobban eladható 6 éveseknek való ficsör ,hú de jól mozog az ülés....
    Nem bántom azt aki lefordította,mert én nem tudni idegen nyelveket,így csak örülök hogy Magyarul is van,de ez a 17-hez képest helyenként értelmetlen badarságokat ír,már ahol nem angol....
    A vezérlő beállítás is helyenként controller betűket ír..... a G27 gombjaira.
    Amikor fut az ipse a betonon konkrétan elröhögtem magam először mikor meghallottam,Kb. mit ha tűsarkúban futna egy csaj..... a földön még elmegy.
    Nem tudom a készítőknek nem tűnt fel,ja biztos csaj készítette hozzá a hangot....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.16. 18:24:18