| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21255 Engem nem ért váratlanul,mivel az előzetes vidikben már láttam,hogy milyen az eső,azért is mondtam próbáld ki a kamion szimeket.
Azt is ígérték hogy az épületekbe nem esik be ,a vidik alapján a gépekbe nem esett be.
A többit majd idővel megnézem,tesztelem,de ettől a részétől nem is vártam sokat,majd az FS21-23-ban lesz rendes eső...
Mit akarsz egyszerre mindent....
Amúgy is, a 17-be bele tetem több száz órát ,mégis talán 1x ha esett..
.
Itt sem érdekel ,ha esik esik,úgy ahogy.
Normálisan ezen részét a C@C-ban csinálták-ják meg.
Most a lovaglással vagyok elfoglalva,ott is vannak érdekes dolgok ,de így elsőre jó lesz,velük szórakozni.
Az ügető-akadály pályán is el lehet bohóckodni.
Nem csak etetni és lovagolni kell őket hanem csutakolni is,nem könnyű mikor mozgásban vannak.
Az épület elhelyezés eléggé érdekes....már ami az árát illeti,még tesztelem picit.
Ha nagyon erőlteted felmennek a függőleges sziklákon is lefele meg simán lejönnek
A boltba 50 ezer a lóistálló ,de mikor el akartam helyezni ,ugrált az ára 500 és 700 ezer között
Most vettem egy másik földet ,ott kevesebb az elhelyezési ár ,valahogy függ hova rakom.
Most teszteltem még ,én úgy vélem ,legalább is a tapasztalat ez,hogy ha sikerül egyenes talajra lerakni(legtöbbször nem is engedi) akkor minimális a plusz költség az árán felül ,ezért is alacsony az áruk és a talaj átalakítási költséget(ha tetszik építési költség) kell pluszba kifizetni,de ez tetszik is ,jól meg kell gondolni mit hova rak az ember,melyik területet veszi meg és oda el tud é helyezni dolgokat és mennyiért,határozottan tetszik.
Plusz piros pont Giants
Ha valaki rájött mi az a "rács összekapcsolása" szóljon,mi az értelme??.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.17. 20:14:55