23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Rozsdika #20823 sziasztok! egy kérdés, a töltötség szint jelzönél hogy lehet beállitani hogy kiirja hogy milyen fajta szövegel+irásal mert én nem tudom hogy kell igy beálitani elöreis köszi a választ udv attila
-
endy papp #20822 Látom pénzzel nem nagyon vagy eleresztve....
Jól tolod....hogy már késő nyárnál tartasz....gondolom 3 napos seasons
Részemről 6 napos nehéz fokozat,adjunk az élvezetnek... 2.nap reggel, de már annyit robotoltam éjjel-nappal ,pedig még egy fűszálat nem vágtam le és egy földhantot nem mozdítottam meg....szerencsére ezeken kívül is van dolog rendesen,nincs idő piheni.
Főleg a mostani frissítés óta alma szüret 20 percenként....
Az üvegházak-fóliák is csak úgy ontják magukból a termést....
A permetszer gépet is nem győzöm után tölteni,de legalább jól fizet,már hozott 80 ezret... -
#20821 Én annak örülök, hogy a faluban egészséges emberek laknak, és sokat sz@rnak, ha egy üzlet egyszer beindul, csak úgy ömlik a fos .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
endy papp #20820 Hihetetlen mit ki lehet hozni ebből a játékból.
Ha feldarabolsz (4-5 darabra) egy nagyon hosszú fát és legallyazod úgy adod le akkor 5000 kaphatsz érte.
Egybe darabolás gallyazás nélkül csak 400-500
Ha valakinek erre lenne inger -
endy papp #20819 A fű bálára a seasons mod leírása külön kitér.
Azért is rohad meg,mert arra van kihatással, de ezekre nem.... -
#20818 ok köszi..csak mert pl fű bálának két nap után annyi,azért kérdeztem
-
#20817 Nézegetve a videókat, a keltetőből kivett kiscsibék, vagy a kismalacok is jó ideig dobozban vannak az ólban, senki nem rohangál egy-két ládát eladni. Ha azok nem döglenek meg akkor az alma sem fog megrohadni a ládában. -
endy papp #20816 Azt nem tudom,de szerintem nem,nem hinném hogy a seasons mod kihatással van ezekre... -
#20815 a zöldségek és alma megromolhat? kb menniy idő ha igen? -
#20814 Igen ezt én is megtanultam, hogy bármelyik UAL-os szállítóeszközön nem hagyok semmit kilépés előtt. Amit írtál eltűnik vagy ha mégsem akkor esetleg bugos lesz a cucc, és nem lehet vele mit kezdeni. -
endy papp #20813 Ezek a modok nekem is megvannak,de pénz az nincs rájuk már.....egyenlőre,marad a konténeres szipus.
Elköltöttem birkákra és malacokra.... igazából van hitelem nem kevés így egy darabig azt nyögöm.
Az almát nem győzöm szedni.....az üvegházak is adnak munkát,ha beindul a földművelés (még tavasz 2. reggele van) nem lesz időm sok mindenre,így is egész éjjel dolgoztam.
Azért ez az évszakok sokat dob a játék hangulatán,nehéz fokozaton egy darabig helyben járás lesz ,főleg 3 millás hitellel a nyakamban,naponta 150 000 mínusz csak a kamat....
Egy jó tanács mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,én buktam másfél óra munkát és egy csomó alma termést,de ezt egy korábbi mentés vissza állítással újból leszedhetem.
Ha lehet a platón NE hagyjatok raklapos termékeket,legyen az bármilyen(alma,üvegházi,stb) különben mentés után ha kilépsz és vissza eltűnik a platóról minden és bottal ütheted a nyomukat......
Még jó hogy erre is rájöttem,már furi volt a minap hogy eltűnt pár láda alma a platóról.....azt hittem hogy éjjel ellopta valaki....... -
#20812 Az úri-negyedbe ilyen szippantósokkal mennék
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az elsőt még nem próbáltam, a másik kettő nagyon jó, igaz én hülye a legnagyobbat raktam be erre a szűk térképre, de az összes kerék kormányozható, és egy pottyantós wc-ben is megfordul.
-
#20811 Közben meggyógyult a bálaraktár, igaz pár mod (nem azok amiket írtál endy) repült.
A bőség zavarában nehéz dönteni két profi mestermunka között, megfogadtam, hogy nem töltök le semmit, de mindig akad egy-egy tökéletes darab.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első házőrzöm
New Holland T7 Series
Melyik a nyerő ? Nálam a bal oldali nyert, jobb kihasználhatósága miatt, és kisebb mérete miatt, igaz két pakkból van.
MAN TGS HKL Truck
Fliegl DPW Pack
ATC Vehicle Pack
ATC Koffer Pack
Ha már Volvo, az igényesség kedvéért
-
endy papp #20810 Na megvan az ideális kukás autó.
Nyilván lehetne picit kidolgozottabb de ami a funkcionalitást illeti tökéletes.
U1300L Kommunal (Müllwagen) KUKÁS AUTO
De ha netán valaki nem akar kézzel pakolászni akkor itt van egy másik"modernebb"
Muellwagen Mercedes Actros Modern Kukás kamion
Én már felkészültem a télre egy tökéletes járművet találtam erre a célra....
Volvo FH 750 ITC Snowready for Farming simulator 17
-
#20809 na 20 percig rohangáltam almával teli futóval mire rájöttem hogy a mostery az nem monostery ... :Dazt hittem egy monostor,valami látnivaló .. :D -
endy papp #20808 Ha valakit érdekel a DLC privátba keressen.....
Modern Classics Community DLC -
endy papp #20807 Jött egy javítás az elhelyezhető bálákhoz .
HOF BERGMANN REALOADED - BALE ADDON v1.0.0.1 -
#20806 köszi,már bent is van,igy azért kicsit egyszerűbb az élet :D
Báláshoz nem tudok hozzászólni még,ott nem tartok,még csak nyár első napja van :D -
endy papp #20805 Ami tuti nálam gondot okozott nem kicsit a ground modification,már nem emlékszem mit de azt vedd ki.
A round-baler auto-unload ezt is vedd ki
A creator toos-t is vedd ki az is egy összetett valami okozhat gondot.
A Glance sem ártana
Igazából próbálgatni kell
Mire kiszűrtem nálam a problémás modokat ....hát eltelt nem kis idő
Ami még lényeges (a fórumon írták)
Jó ha minden más mod mapot kiveszel a modok közül.
Nem érdekes hogy alapból a játék amúgy sem jeleníti meg de,én kiszedtem az összest,egyenlőre úgy sem használom őket.
Ezt a bála dolgot meg simán minden mod nélkül is próbáld meg először azután rakosgasd vissza a többit a kényeseket hagyd utoljára.
Jobbat nem tudok tanácsolni.
Nálam el ne kiabáljam egyenlőre megy minden,a "piglet" is szaporodik,aztán a többit most a 06-al nem próbáltam végig de szerintem nem lesz gond,legalább is remélem..... -
#20804 Ezeket a modokat zsúfoltam bele
endy papp #20803 Ha valaki megtalálja az arany rögöket megköszönöm a helymeghatározást.
Ja bocs ,annyira nem merültem bele nem használtam.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.13. 22:46:40 -
#20802 Igen benne van a normál verzió, ez meg UAL-os, a linkben írják, hogy ez nem a térképhez tartozó járműpakk része. -
endy papp #20801 Várjál az a cucc nekem benn volt alapból a játékban(maphoz adták) az almáskert faházban van.
Már amiről a linket adtad @Caliphnak@
Bála tárolók....
Na pont ezt mondom ami nálad is van, először én is így jártam (2 hete) de hamar rájöttem....
1:Át kell kapcsolni azt amit írtam is ,különben vissza veszi a bálákat azért tűnnek el.
A fórumon is téma volt sokaknál....épp úgy jártak mint te.
Na még egyszer fussunk neki.
1:Először megközelíted a bálákat teljesen melléjük mész,majd mikor a súgóban megjelenik az a szöveg (current withdrawal) akkor jó.
Alapból (current stacking) van ezért kell átkapcsolni bal egér gomb,
2:majd eltávolodsz hogy még az a súgó szöveg látható lesz hogy open bale menü,de már az előző ilyenkor nem látható a súgóban,EZ lényeges ,ekkor jó,működnie kell,azért dobja vissza mert közel állsz vagy nem kapcsoltad át.
Nem azt használom ,már mint a Creator tools-t. egy másikat (meg nem mondom a nevét ennyi mód közül)ami csak erre van kitalálva nekem nagyon bejött főleg ezen a mapon,ahol sok mindent könnyebb gyorsabb pontosabb kézzel mozgatni és még "el is hiszem" hogy ennyire "erős vagyok" -
#20800 Hasznos kis cucc, ha érdekel innen töltheted (lehet regisztrálni kell az oldalra)
endy, a bálatárolónál átkapcsoltam, próbálgattam én mindenhogy, nem akar működni, látom ahogy egy pillanatra kidobja a bálákat, majd olyan gyorsan el is tűnik. Mod az van dögivel, közel 5 giga, a térkép meg a járműpark másfél, épp ma szelektáltam, és inkább a komplex csomagokat hagytam bent.
A "Creator Tools"-t használod a kézi emelgetéshez (muscle mode) ?
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.05.13. 21:42:19 -
endy papp #20799 Ez nagyon adja ....
Persze nyilván itt majd kelleni fognak télen a tárolók de addig még sok idő van....
Még csak a tavasz 2.napnál járok messze a zima.....
Sok idő elment a teszteléssel kitapasztalással,de legalább most már a javított verzió van...
Mivel túl nagyok általában a képeim így tudom csak fellőni....
Na én ilyennel gyűjtöm, a szemetet,magasíthatók a plató oldal falai, spaniferrel rögzíthető,hátra felé billenti ,szépen lehullik a leadóban,plusz mást (terményt, stb..)is tudok szállítani, a híg trágyát meg konténeres szipus kocsival,KotteUniversalból annyi időm nincs hogy többször forduljak,főleg ha már több lesz belőle.
Már megy az almáskert,az üvegházak is,egész éjjel tolom,aztán még csak az elején vagyok....mindig van mit tenni ahogy írtad is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A bála tárolónál nálad valamelyik mod kavarhat be szerintem.
Nálam a kezdetektől és most is hibátlanul működik ahogy a külön elhelyezhető mod is amit most kaptunk
Átkapcsoltad "withdrawal-ra"????,vagyis mikor ezt látod kiírva a súgón akkor jó. ja és ne állj túl közel hozzá mert akkor sem adja ki ,de át kell kapcsolni mindenképp,de csak egyszer mert utána ,azon marad és csak kiválasztod mennyi kérsz és annyi.
A kiszórt kaját hála istennek nem kell takarítani,kivették belőle csak a trágyát kell az meg nem baj,
No meg nincs is tisztasági skála...
Köszi a linket az állatokról.
Korábban láttam csak nem töltöttem le de most jól jön....
Van egy olyan modom amivel nehéz tárgyakat is lehet emelni,nagy bálák(kör) raklapok konténeresek,itt nagyon jól jön a mozgatásnál.
Tudom nem életszerű de nincs mindig kedvem gépekkel ide oda rakosgatni őket ennyi munka mellett,jó segítség,felfogom úgy hogy nagyon erős vagyok és nem egyedül emelem ...... -
#20798 :D az a platform felveszi a szemetet? én meg dobálom a platóra kézzel :D -
#20797 A kukás-szippantós járműkombináció
#20796 Kell a fedett tároló, télen lefagynak a gépek, a hóesés meg tud tréfálni, múltkor egyetlen hópihe volt a trailerben, én meg néztem ki a fejemből miért nem tudok a silóból búzát engedni bele .
Igen a műtrágya gyártás hiányzik, de van helyette ezer más, én a hígtrágyára, trágyára fogok alapozni, direkt olyan gépeket raktam be.
Állatokat is lehet kinai áron ócsón venni .
A térképbe integrált bálatároló most sem működik nálam, valakinél esetleg ? -
endy papp #20795 Komolyan átszabtad......
Én úgy vagyok ezekkel a jármű tárolókkal,mióta farmozok,(az nem tegnap volt) ritkán állnak benne gépek így számomra haszontalanok ,még jó hogy itt nincs sok de még az a kevés is felesleges.
Nálam a gépek a földön vannak jobbára és dolgoznak nincs idő tárolgatni őket a garázsban,na meg ott nem hoznak hasznot.
Más::: Az is érdekes ,hogy rendes üzemanyag előállítása nincs a mapon,a biodieselt meg nem veszi be a folyékony műtrágyagép (permetszer) melletti kút... csak a sima dieselt.
Igazából nem gond mert lerakható egyik üzemem előállít ilyet (többek közt, egyszerre permetet és szilárd műtrágyát is) így azt rakom ide le.
Jól fel emelték a juhok, tehenek, disznók árait.....
A minap olvastam hogy valakinek nem tetszett az eddigi ,de ez meg arany áron van,na asszem valami "okosságot" kell kitalálnom ,mert "nehéz fokozaton" két teljes év(seasons 6napos) alatt sem tudok venni a haszonból.
-
#20794 Gondolkoztam, hogy megkérdezem, miért nem működik a bálaraktár, most már tudom. Én átrendeztem a terepet, beraktam egy bálatárolót, csak sok helyet foglal, és a farm körül kevés szabad hely van ilyen célra, megkurtítottam a füves részt. Megint rendezhetem a terepet, de legalább felszabadul a nagy hely, helyette rakok be még egy járműtárolót.
endy papp #20793 Kijött az új javított verziója a HBR-nak innen tölthető.
HBR1.0.0.6 map
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.12. 21:49:08 -
endy papp #20792 Itt keresgélj neked valót biztos találsz van bőven hogy aztán neked mi fele meg azt már neked kell eldöntened.....
Mapok -
Balázs 17 #20791 Sziasztok!
Tud valaki olyan mapot ami megfelel a következőnek:
- Nagy földek, de ne legyen benne 30-40 föld
- Seasons mód támogatás
- Nincsenek benne plusz dolgok, egyszerű alap minden
kb ennyi :) -
endy papp #20790 Azért köszi ,de mint mondtam nem is működik rendesen a tablet,így ezzel sem vacakolok ,mellesleg azt sem találtam hol a letöltési hely(amire rákattintok) ott ahol a link megnyitja... -
tordi #20789 Nálam még nincs kedvenc, az van amit a pénzem enged, meg amit a föld nagysága megkíván. Most egy egyszerű Stara Ceres Master-t használok. A csúcs egyébként a Seed Hawk közel 26m széles gépe lenne, de ahhoz kéne egy jó nagy föld, meg egy erőgép ami elhúzza -
#20788 Tess: Farming Tablet Fahrzeug Upagrade Shop
A gyári gépeket tudja kezelni, a modokat bizonytalan, attól függ, hogy vannak megcsinálva.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.05.10. 06:35:28 -
endy papp #20787 Nálam a tablet semmire sem való az alap mapokon jó és más mod mapoknál is de itt haszontalan 0 infoval,csak az elhelyezett objektumokat mutatja,évszakok mod nélkül sem jó....
De mindegy is úgy sem használtam eddig sem csak dísznek volt a modok között...
Kedvenc vető gépem Horsch Pronto 9DC mod ,ennek van több változata nálam most a 15000 ezres kapacitásút használom.
Ezekre a földekre bőven elég ez is.
A Platinum DLC-vel kaptam egy kicsit és egy nagyot,na az utóbbi nagyon baba,de ide nagy ,nehéz vele a fordulás még magadnak is,nem munkásnak, Stara Estrela 14.4m
A Platinum mapon csak ezzel toltam,nem láttam eddig hogy valaki modként megcsinálta volna. -
tordi #20786 Nálam, ahogy beköszönt a tél, nincs aratható fű sehol -
endy papp #20785 Nem olvastam a de ahogy láttam a mapon gondolom igen ,de nekem nem hiányoznak a küldetések....
Azt nem ismerem vagy csak nem tudom ,melyik az ,már mint a F.T. jármű kiegészítője.
Tudnál róla linket adni.Kösz.
-
#20784 Melyik a kedvenc vetőgépetek ?