23835
  • tallerkrisztian
    Újjabb kérdésem lenne;

A modolt mapomon összeraktam 2 földet.Minden gut, kivéve azt hogy a küldetés előre haladást jelző körben a zöld skálázás nem megy.
    Hol és mit kellene átállítsak ahhoz hogy működjön?
  • tallerkrisztian
    Köszi közben sikerült megoldanom.
    Az dobta a hibát hogy az Multi Storage by ArtMechanic FS17 mod "gameplay" része az GE - ben hibás volt.Kicseréltem a "gyári" farmsilo "gameplay" részére az INPUT , OUTPUT részét újra beállítva.
    Mentés után próba és jó minden
  • dimre
    Próbálkozz meg ezzel: FarmSilo System
    ModHub
  • tallerkrisztian
    Üdv Mindenkinek

Ismerkedem a Modolással. Az alapmapot kezdtem el átszerkeszteni saját részre.
    Hogyan lehet életre kelteni a farmsilót?
    Modolt mapon nem működik.Se tárolni se kivenni nem tudok mert nincs menüje a HUD -ban
    Modolt mapon hogyan lehet menüt szerkeszteni?
  • endy papp
    Azért a kultivátor mögé még egy vetőgép azután egy műtrágyázó elfért volna.....szegény kombájn
  • endy papp
    A minap olvastam a fórumon csak elfelejtettem írni róla.
    A tyúkokat a "róka viszi el" ezért kevesebb,igazából a farmon levő tyúkokból lehet pótolni őket mert ott szaporodnak,arra felé nem jár a róka.....
  • dimre
    Köszönet

Más, ha még több cuccot aggat magára, úgy fog kinézni mint egy kiborg, TrackIR még nincs rajta
  • endy papp
    Nos kipróbáltam net nélkül (nem steam-es) csont nélkül mindenféle "buherálás" nélkül indul betölti a mapokat.
    Igazából net nélkül elindítottam a steam-et offline ,többféle játékot gond nélkül indított betöltött.
    Ott nálad lehet valami "user error",de az is lehet hogy a steam-es változat nem megy net nélkül offline amire minimális esélyt látok....
    Valakinek akinek steam-es van annak kellene kipróbálni offline ,hogy megy é.
    Én ennyit tudtam segíteni....
  • endy papp
    Nem azt mondtam hogy steam nélkül,eleve ha nincs net gondolom amúgy is csak offline megy a steam,ott valami más is lehet ,de majd később megnézem...hogy is megy a nem steam-es net nélkül
  • dimre
    Igen, ez okés, Steam nélkül nem is indul, csak a pálya betöltés a bibi. Esetleg valaki megpróbálná offline-ban akinek nem gőzös verzió van, kíváncsi vagyok mit kellene megbuherálni rajta, hogy játszható legyen net nélkül.
  • Rozsdika
    szia endy! köszi a segitséget, bocsi hogy most válaszolok, de vidéken dolgoztam és a száláson nem volt net. Sikerült betölteni ahogy mondtad, nem tudom melyikel ütközik de szép lassan bent van az összes mod, eddig jo,ugy csinálom hogy elinditom és lementem,utánna teszek egy párat belle és megint inditok ha nem tölti be akkor már sejtem hogy melyik a rosz. még egyszer köszi.
  • endy papp
    Nekem nem steam-es van de először is gondolom a steam-t kell offline-be tenni majd úgy indítani, de csak tipp.....
  • endy papp
    Tavasszal lett újra rakva a windows,ennél fogva az FS is, igaz ugyan arra a gépre de simán minden gond nélkül újra telepítettem,ha jól emlékszem ez már a 3.FS újra telepítés ,gond nélkül.....
  • Tuvok #20930
    Megtettem, azt mondták "fraud" a kulcsom.
    A nokeys.com adott egy másikat, az most működik (amíg el nem adják még pár embernek...)
  • dimre
    Ha jól emlékszem, ilyen esetben írni kell a Giants-nek.

Én is kérdeznék, hogy lehet a játékot offline módban futtatni, tegnap volt egy kis áramszünet, utána a net behalt, és az egész éjszaka kellett hozzá, hogy megjavítsák.
    Kipróbáltam mindent ami eszembe jutott, de net nélkül nem volt hajlandó elindulni, steam-es verzió van, a játék elindul, csak mikor betölt egy térképet, és indítanám ott behal. Modokkal, vagy nélkülük, alap térképen szimplán is, gondoltam a virágverzióra, de hálózat híján nem volt megoldás.
  • Tuvok #20928
    Hali
    Telepítette már valaki újra, másik gépre a játékot ?
    Amikor indítom kéri a kulcsot, megadom neki, és azt írja "Túllépted az internetes aktiválások számát".
    Ez azt jelentené, hogy a kulcs egyszer használatos volt, és újra meg kell vennem, ha az új PC-n akarok játszani ?
  • endy papp
    üdv
    Nos kipróbáltam,van egy újabb 3.1 ezt próbáld meg, nálam működik a seasons-al együtt is ,betölti.
    Canadian Village Map v3.1
    Azt azért hozzá tenném hogy az összes mod nélkül próbáltam, mivel nálam modokkal nem ment.
    Nyilván valamelyik moddal ütközik ahogy korábban írtam is, hogy melyikkel azt csak te tudod kiszűrni kizárásos alapon .
  • dimre
    Amazon-on már fenn van a FS 19, 35 eurós áron, a gyűjtői, és konzolos verziók 50-ért.
  • Rozsdika
    köszönöm rendik vagytok CANADIAN VILLAGE MAP V3.0 elvileg tudja van rola kép de nem tudom mi lehet a baj [URL=http://mods2015.com/canadian-village-map-v3-0/][/URL]
    Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2018.06.17. 21:56:39
  • endy papp
    Szerintem csak oda van írva hogy tudja de még sem...
    Dobj egy linket letöltésit ,kipróbálom nálam hogy muzsikál és mindjárt kiderül mi a szitu
    De simán lehet egy mod ami össze akad a seasons moddal vagy magával a map-al és emiatt nem tölti be.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.06.17. 20:35:24
  • Carl Davies
    Igazából nem tudom, hogy mi lehet, de egy tippem van. Vannak külön Seasons Geo modok, ezek közül, a térképhez valót töltsd le. Keresésnél segíthet : Seasons Geo : "térkép neve"
  • Rozsdika
    sziasztok farmerek! érdeklödnék hogy az mitöl van, hogy a season modot tudja a térkép, és ha bekapcsolom akkor nem tölti be a térképet, ha meg kikapcsolom akkor betölti, ilyenkor mit lehet csinálni tudtok valami megoldást elöre is köszi
  • endy papp
    Sok mindenben igaz amit írsz.
    De megnyugtatlak amiket te vársz ebbe a játékba a C@C-ba benne vannak-lesznek.
    Az FS-be szerintem még úgy 5-6 év -talán.....
    Ja hogy az meg más szempontok miatt nem felel meg az ízlésednek.
    Így jártál.....a farmozást felejtsd el, számodra már rég nem alternatíva,olyan farm szimet amit te vársz soha egybe nem fog megvalósulni,de lehet hogy csak én látom rosszul,akkor sorry....
    Mi meg felpattanunk a lóhátra és elvágtatunk a naplementébe.......

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.06.14. 07:28:34
  • Daditsx
    "A németek az ezres Fendt-ben reménykednek, és titokban a Claas-t is várják a játékba."

Aki ezekbe reménykedik annak nincs nagy elvárása. Marék legot elészorsz és ráírod "Claas" és máris össze-vissza csinálja magát. Ilyen emberek véleményét jobb, ha nem is hallod/olvasod. A gépek márkája csak külcsiny. Nekem8, hogy Fendt vagy John Deere vagy mi van a gépre írva. Működése ugyan az és a játékhoz vajnyi keveset ad.
    Tartalmat várok! Egyik a dinamikus talaj, másik a manage-elhetőség és normális mesterséges intelligencia. A Ginats-tól és nem valami bugos, félig-meddig működő modtól. Mert ha valami üres szart kiadnak megint, mint az fs17 volt nem lesz vétel a részemről ez se. És érzem, hogy ez lesz, mert sok hülye van aki egy redvás John Deere traktoré megint megvenni. Fél évet elbasztak két fizetős dlc-re meg a hibák javítására. Ebből következik, hogy nem maradt elég idejük normális játékot összedobni. Mért is tennék, ha a parasztok veszik, mint a cukrot? Eléraksz valami trailer videót aminek a játékhoz semmi köze és elhinted, hogy lesz kutya ami úgy fog működni, mint az fs17-be a tyúk (sehogy) és máris megveszi. Marad a ráncfelvarott fs17 ami egy ráncfelvarott fs15. Tehát meg lehet venni harmadjára is az fs15-öt. Vagy negyedjére, ha megvetted a dlc-ket és vigyoroghatsz a kutyán.
  • dimre
    Kicsit gonosz vagy , de inkább a tapasztalat (kicsi keseredettség) beszél belőled, én is az első kivételével végigtoltam az összes részt.
    Visszanézve nagyon sokat változott pozitív irányban a hiányosságok ellenére, amik lényegében a játékosok kívánságain alapulnak, persze a sikert és beépített hasznos tartalmakat a moddereknek is köszönhetjük.
    Én kicsit tartok az új motortól, az ismeretlenségi tényező miatt, vlsz. lesznek hibái, de inkább remélem, hogy sokat fog javítani a mostani grafikán. Mindent meg lehet csinálni, csak idő, pénz, és szakember kell hozzá, a Giants nem egy óriás fejlesztő cég, csak a nevük sugallja ezt.
    Az analizálós vidiről, érdekes dolgokat feszegetett Werner, de ő is csak találgatott, és reménykedik az összetettebb tartalomért. Július közepén Farmcon-on már lesz kipróbálható demo verzió a helyszínen.
    A németek az ezres Fendt-ben reménykednek, és titokban a Claas-t is várják a játékba.

Balázs 17
    Három térkép lesz, a mostani platinum tuningolva (remélem nem ez lesz az amerikai térkép), plusz ígértek amerikai, és európai tájakat (kockásítva ).
  • endy papp
    Számomra a lényeg csak szep.-okt.-ban jön le,addig csak találgatás minden.
    A képek alapján akár lehetne egy kicsit felturbózott 15 is....
    A vidit meg nagyon nem is kommentálnám....
    Gondolom ilyet szeretnének ,ami soha nem fog megvalósulni,már csak azért sem mert 2db GTX 1080Ti sem hajtaná ki full grafon,
    No meg nem is tudnák megcsinálni.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.06.12. 22:47:19
  • dimre
    Érdemes megnézni, egy kis elemzés, találgatás a tartalomról a videó alapján.
    Német, feliratozva a lényeg lejön.
  • Balázs 17
    JD mellé akkor egy amcsi map esz gondolom, vagyis ez lenne logikus :D

2021-re meg jöhet a Claas :)
  • FrezeR
    Végül is itt most az új "nagyvad" bejelentésén volt a fő hangsúly.

Pár új kép:

• Daditsx
    Még akkor is semmi... ez mind csak csicsa.
  • Caliph
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azért kiderült lesz kutya a farmon(talán még tenyésztés szinten is bár kétlem :D ) ameriakai stílusú lesz a map(westbridge hill stílus a pajta alapján) , john deere,lovak,gyapot (?) mint új termény. kb ennyi jött le
  • Daditsx
    Ez a trailer semmi! Szokás szerint!
  • dimre
    Talán mutatnak valami gameplayt az E3 alatt, de majd augusztus környékén a Gamescon ideje alatt lesz kézzelfoghatóbb infóáradat. Gondolom egy-két héten belül hivatalosan is piacra dobják (főként a Steam-re értem) az előrendelhető kategóriába, vlsz. bónusz gépekkel, ahogy szokták.
  • Caliph
    gameplayt akarok :D
  • FrezeR
    Friss ropogós :) (Nem lövöm le a meglepetést annak aki még nem látta)

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.06.12. 12:07:04
  • dimre
    Nagy a csend, tudom uborkaszezon van
  • dimre
    Maratoni küldetés
  • Z33noo
    Igen erre gondoltam én is, csak olyan gépünk nincs (nincs rá szükség) a Pronto DC9 pedig nem veszi be, solid fertilizer helyett. Hmmm ... illetve utántölteni nem birtuk, lehet ha teljesen leürül akkor elfogadta volna? Na ezt majd kipróbáljuk.
  • endy papp
    A szilárd műtrágya helyett van.
    Ha netán műtrágyázni lenne kedved.
    Másra nem való......
  • Z33noo
    Hof-Bergmanon a lime bányászat mire jó? Mert amit találtam, hogy bele lehet önteni az egyik silóba ... hát nem nagy biznisz ...