Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép napot!

Szeretnék egy kis segítséget kérni!Mi a neve annak a módnak ami mutatja hogy hány százalékos a növény fejlődése,mikor gyalog rámegyek a földre?
A Esc menüben lapozz a súgó részhez, ott le van irva részletesen.

Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP

Sziasztok! Érdeklődnék hogy csak nálam fordult az elő hogy ha a játékban benne van a season mod akkor az állatok nem szaporodnak, nem adnak tejet, gyapjút, trágyát, trágyalét, de viszont esznek isznak, tisztaságuk is romlik!!!!Esetleg a season mod megszabja h mikor van a szaporodás az állatoknál???? Remélem hogy vki tud nekem segíteni, előre is köszönöm!!!
Valamelyik modod összeakad a másikkal.
Próbálgasd melyik mod okozza,nem könnyű kiszűrni az ilyet..
Az is elképzelhető ha mod a map hogy az a map valamelyik modod nem komálja hasonlóval már találkoztam én is 1x ott a mapot javította a készítője utána már működött,de ott asszem az aratással volt ilyen típusú gond.
Sziasztok!
Az mitől van hogy egy kijelölt földet akarok bevetni H gomb megnyomásával,de a vetőgépből nem fogy a mag a pénz pörög lefelé.És a vetőgép után sincs nyoma hogy vetne!És ilyenkor nem lehet átülni egy másik traktorba sem.
Megint egy remekbe szabott map ha valaki unatkozna,rengeteg lehetőség....
Kipróbáltam minden gyár üzem funkcionál.
Vall Farmer v5.0 MP
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.Olyan problémám van hogy a courseplay kifagy mikor a kombájn megtölti a trakort pótkocsit és elindulna!Mi okozhatja a fagyást?
Sziasztok, vki tudna nekem segíteni abban hogy onlineban szeretnénk játszani, több szervert is kipróbáltunk de egyikőnk se látja a másikat a szerveren, én se tudok hozzá és ő se én hozzám csatlakozni mert nem vagyunk, nem látjuk a másikat a szerveren!!!!!! Mi lehet a baj, pedig régebben játszottunk egymással!! Előre is köszönöm, szép napot!
igen, amúgy elég sok mindent ki lehetne hozni még ebből, mobilos farm játékokból jó pár dolgot "el lophatnának"
még akár rpg elemeket is el tudnék képzelni, az emberednek lenne egy bizonyos tudása és az lenne leosztva különféle dolgokra
állattartás ...stb.... aztán egy bizonyos szint után tudnál csak állatokkal foglalkozni, hasonlók :D

Techlandből simán kinézem, hogy nem egy sima farmos játékot fognak összehozni, hanem valami összetettebb programot, nem hiszem, hogy tucat farm játékot kiadnának :) még a végén tele lesz craftolással :D
Caliph
és ha már elértél mindent az első pályán,nyilna a következő,lehetne pályánként más pályafutás,pl első pályán farm,a másodikon már egy fatelepet kellene felvirágoztatni stb

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

joceruza
Van benne valami!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ott vannak ezek a küldetések, azokra lehetne építeni, kibővíteni, nekem pl tökre hiányoznak a régebbi részekből a különféle szállításos küldik, golf pálya fűnyírás:P

De pl. lehetne a sztorin belül, hogy egy kis földel-tanyával kezdenél és akkor egyre jobban fejlődnél, de lehetne fejleszteni a farmot is, tehát nem kezdenél alapból ilyen hatalmas tárolókkal stb. Kezdve mondjuk az 1980-as évektől, mivel a játékhoz úgy is mindig készül ilyen régi gép kiegészítő. És akkor bizonyos éveknél újabb és újabb modern gépek tűnnének fel
Valami ilyesmi :D

És akkor lenne külön egy sandbox féle mód, mint a mostani sima játék
joceruza
Ezt a sztori módot kifejhetnéd bővebben is! Érdekelne hogy egy ilyen szimulátornak milyen történetet adnál.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Valóban, csak abban lehet bízni, hogy előre fejlődnek és nem visszafelé! Ami a konkurenciát illeti végül is jó dolgot is szülhet, ami nekünk játékosoknak kedvező lehet. Úgy legyen!
arra jó lesz ez is, hogy FS-nek lesz konkurenciája :D

remélhetőleg a 19-es részben már alapból benne lesz ez a seasons dolog, mert szerintem látják, hogy van rá igény :)
nekem úgy igazából már csak a gyümölcsök hiányoznak vagy akár egy sztori módot eltudnék képzelni :D
Jól néz ki mind két előzetes, talán tényleg lesznek olyan változások benne, amikkel már mindenki elégedett lesz. Bár azt szokták mondani, hogy tökéletes játék nem nagyon van. Gyönyörűen van kidolgozva grafikailag. A szemnek tetszetős a videó és a képek is. Remélhetőleg mire megjelenik nem "romlik" el. <#integet2>
Pici off:
No ez is csak jövőre jelenik meg,kíváncsian várjuk milyen lesz,akár még jó is kisülhet belőle.
//www.youtube.com/embed/PDtg9X-ClmA
azt nem lehet valahogy megcsinálni, hogy a gép visszaállítás a farmra történjen és ne a bolthoz, mint a régi verziókban?
köszi
nagyon jó lenne ez a map, de birkák nélkül nekem olyan üres a játék :)
remélem lesz újabb verzió amibe bekerülnek, mer elég hangulatos kis térkép
FSH v6-ot viheted/töltheted nyugodtan.
Folyékony trágya vásárló trigger és a birka ami hiányzik a mapból. Nem bugosak a birkák, csak bentmaradt a pda-n a birkák jelölése, és ha odamész akkor a játéktéren kivülre kerülsz (de vissza tudsz tabolni a gépekbe).

Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP

Hali
Tudna valaki egy jó mapot?

Lehetnek nagy földek is, de ne legyen óriási a map

Egyedül játszok, így egy kisebb mapnak örülnék ahol nincs annyi föld, de az állatok sincsenek egymás nyakán, hogy azért lehessen mászkálni :)

MÁS:

Nézegettem az FSH Modding Mapot, tetszik, de kommentekben azt írják, birkák bugosak vagy valami, nem próbáltam, csak érdekelne
Köszi szépen! <#integet2>
Ha valahol elakadsz szólj,elég komplex,elsőre akár bonyolultnak is tűnhet.
A jó vetőgépet ami mindent vet a Face-n találsz hozzá,ott a link a leírás között.
Itt a legújabb letöltési link a maphoz,
FS17 HOLLANDSCHE FLACHEN v1.0.0.1
Köszi, jól néz ki! <#integet2>
Ha valaki netán valami komplex mapra vágyik.
A 15-be szereplő Ackendorf mapból továbbfejlesztett új map.<#eljen>
//www.youtube.com/embed/WsWsj7jmRvo
Seasons Modot nyomja valaki? Igy videokbol nagyon jol nez ki
AutoCombine modról nem tudtok valamit? Vagy van már, csak nem jutott el még hozzám? :D
joceruza
Ahhoz hogy az első kerék nagyobb szögben forduljon,mit kell megváltoztatni?

FrezeR
traktorista
A játék a mentési mappában csinál biztonsági mentéseket(ezekből van 10 db), talán olyan 15 percenként. Azt a mentést, ami elveszett, már nem tudod visszahozni, de egy 15 perccel korábbi is nagy segítség ilyenkor. Bár ha teljesen letörölted a játékot és újraraktad, akkor azok is elvesztek. A 15 mentés közben nekem is crash-elt néhányszor, olyankor a backup mentés segített. Át kell nevezni a mappát az aktuális mentés nevére és akkor megjelenik a menüben.

a traktorista pálinkával müködik

Sziasztok!
Az előbb játszottam a 15-el és el akartam menteni, pont rányomtam a mentésre amikor kiírta, h az engine leállt, mondom nem gond, újraindítom. Amikor újraindítottam nem találtam semmilyen mentést, tök üres a kezdő oldal ahol a pályák vannak. Újraraktam de így sem, mit tudok vele csinálni, h meglegyen a legutóbbi mentésem és folytassam tovább!? Tud valaki segíteni nekem ebben!?
Köszi.
FS17 SÜDTHÜRINGEN pályán a fatelepnél hogy kell megtölteni az üzemanyaggal a két épületet?
Szép estét!Játszik valaki a Südenhagen pályán?Ha igen, akkor a fatelepnél hogy kell megtölteni az üzemanyaggal a két épületet?
ilyen modokat hol találok? Köszönöm szépen a segítséget!!! :)
A játék data/vehicles mappájában van egy WHELLS mappa. Lehet, hogy az sérült de ez csak egy tipp. Próbálj meg letölteni próba képen olyan modokat ami nem a gyári Trelleborg kerekeket használja és nézd meg azzal mit csinál.
Köszi a tippet.Nem lett jó,a játék törlésre került!
És akkor mi van, ha kiszedtem minden modot, a mapot mérgemben kitöröltem, mindenféle mod NÉLKÜL kezdtem egy ÚJ, gyári mapot... És úgyis ez a gond?
nono28, Zoli336. Próbáljatok meg betölteni egy előző mentést a savegameBackup mappából. Nekem egyszer a facsemeték tűntek el az ültetőgépből és a raklapokról is. Valószínűleg egy új mod volt itt is a hiba oka, de azt a mentést már nem lehetett használni, vissza kellett állítani egy előző mentést.
Ilyesmivel nem, de hasonlóval igen. Mindig valamelyik mod a ludas.
Szép estét.Volna egy kérdésem.Az mitől van hogy mikor vissza töltöm a mentett állást,nincsenek meg a gépeim!Valaki találkozott már ezzel a gonddal?
Sziasztok!

LINK

Tudna valaki segíteni nekem, hogy ez miért van? Egyik napról a másikra nincs semminek sem kereke... Már kiszedtem minden módot, hogy hátha az zavar, de nem. Újraraktam a játékot, így is fennáll a probléma. Kérlek segítsetek, mert ez így élvezhetetlen, nagyon idegesítő!
Hmm? Senki semmi ötlet?
huhhh, de jó! Köszi, nézem!
Caliph
van egy autopilot mod,courseplay a neve,az tud ilyet,be lehet állítani hogy pl ha a kombájn 80%ban teli van akkor megy a traki üríteni stb.sőt magától szállít is silóba,meg kell tervezni az utat,feladatot,elmented , aztán a késbbiekben bármikor betölthető és egy gombnyomással indítható ,youtubeon van sok videó és tutorial róla
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.05.18. 12:37:07

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Valahol láttam egy videót, ahol egymás mellett haladt két gép, igaz az silót vágott....
Szia! Én úgy tudom, hogy nem lehet azt csinálni, amit szeretnél. De, ha tévedek, akkor majd valaki kijavít. A kombájnt tudod automatára állítani, szépen battyog és arat, amig Te manuálisan mellé lavírozol a pótossal és töltődik a termés . Lehet, hogy azért csinálták így meg, hogy a gazdálkodó is "dolgozzon" ne csak a technika. Üdv. <#integet2>
Sziasztok! Elkezdtem én is a gazdálkodást...Lenne rögtön egy kérdésem: aratáskor hogyan lehet összeszinkronizálni a kombájnt a pótos-szerelvénnyel?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy egyik haverom nem tud csatlakozni a játékhoz, mert folyamatosan ledobja azzal a hibával hogy "Elvesztetted a kapcsolatot a játékkal". Erre van valami megoldás? Steam-es a játék. Eleinte nem volt vele semmi gond, azután hirtelen ezt kezdte el csinálni.... Már újra is telepítette a játékot. Törölt minden fájlt és ugyanúgy csinálja....
//www.youtube.com/embed/b34pJzIBgx8