Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maya assign material
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Köszönöm mégegyszer
[email protected] ra jöhet egy privát üzenet és Köszönöm előre is a segítséget
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2017.09.18. 20:49:36
SG Fórum, Pure Farming 17 The Simulator
Én pl rühellem a steamet és azt a lassan monopol üzletpolitikát amivel az online eladást uralják. A monopol helyzet csak nekünk, játékosoknak nem jó, ők halálra keresik magukat.
A magyar forgalmazó sem tudná ennyiért adni ha Gabell bácsinak kéne tejelni a 35%-ot, inkább a mi zsebünkben marad, nekem ez így jó.
Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2017.08.31. 15:26:22
Ha mindenképpen a steam könyvtáradban akarod látni akkor meg berakod külső játékként. 😄
Az FS még nem volt "durva" steam sale-en. 😊
Csak a platinumot adják ki 3990.- Ft lesz. Akinek az alapjáték is kell az vesz majd hozzá (addigra kb 2-3 e Ft lesz).
Tehát szokásos 2/3 áron lesz a steamhez képest minden. Ezt mindig tartották, akkor is olcsóbbak voltak amikor a legdurvább steam sale-ek mentek.
És ehhez hozzájönnek az itthoni akciók, a TESCO-ban mindig lehetett venni T kártyával ami 20% ugye.
Tehát, ha a Platinum Exansion DLC-t akarod csak megvenni akkor 17,99 euro.
De ha a Platinum Edition csomagot ami tartalmazza az alapjátékot is és a Platinum Edition DLC-t akkor a kettő együtt 31,49 euro.
Ez annak jó aki most tervezi megvenni a játékot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Farming Simulator 17 - Platinum Expansion (DLC) elővásárlása
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! Az ajánlat vége: november 14.
-10%19,99€
17,99€
Kosárba tesz
Ezt a játékot tartalmazó csomagok
Farming Simulator 17 - Platinum Edition elővásárlása
2 elemet tartalmaz: Farming Simulator 17, Farming Simulator 17 - Platinum Expansion
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! Az ajánlat vége: november 14.
Csomaginfó
-10%34,99€
31,49€
Kosárba tesz
"A TARTALOMRÓL
Szerezz egy rakás extra tartalmat és járművet, PLATINUM EDITIONre bővítve Farming Simulator 17-edet!
Fedezd fel a Farming Simulator 17 hivatalos kiegészítőjét, amely egy csomó friss tartalommal bővíti és gazdagítja játékodat!
Láss munkához egy új játéktéren! Egy hatalmas dél-amerikai terület vár rád, autentikus vidékkel, egyedi növényzettel, helyi tehenekkel és cukornádültetvényekkel, teljesen megváltoztatva a tájat, és még több játékbeli lehetőséget biztosítva! Az új területen található vasúthálózat is, amelynek segítségével gyorsabban szállíthatod terményeidet a térkép egyik pontjából a másikba.
A Farming Simulator 17 már eddig is hatalmas járműparkja újabb mezőgazdasági járművekkel bővül. Szerelkezz fel a valódi gépek alapján hűen megvalósított traktorokkal, aratógépekkel és eszközökkel, olyan márkák választékából, mint a Case IH, a Stara, a TT, a FMZ és a Gessner Industries.
A Farming Simulator 17 hivatalos kiegészítőjét Platinum tartalma:
Egy új, dél-amerikai terület
Egy új aratható termény: a cukornád
Új járművek és eszközök a következőktől: Case IH, Stara, TT, FMZ és Gessner Industries"
A hivatalos oldalon meg ez áll...
"The Platinum Expansion for Farming Simulator 17 as well as the Platinum Edition which also includes the base game, will be released on November 14 2017 and they will take you to South America. Discover a new South American playground, and its authentic landscapes, unique vegetation, railway network, local cows and sugarcane fields offering a total change of scenery and more gameplay possibilities! Enjoy even more choice in how you want to develop your farming enterprise, as sugar canes are added to the existing variety of crop types ready to be harvested. Famous brands from South America, Poland and Australia have also been added, including Stara, TT, FMŻ and Gessner Industries.
You’ll find the Platinum Edition Gamescom trailer below. Get a first glimpse of the Estancia Lapacho and some of the new vehicles waiting for you.
PC and Mac users can now pre-order the Platinum Add-On for €19.99 ($19.99) here."
A funkciókat(gyárakat) tekintve hasonló majd ugyan az mint a sudehammer map,csak ez 2x akkora.
Porta Westfalica v3.1
A modderek hamar betolják úgy is mód mapba max a gépeknek kell egy kis idő míg megjelennek.
1 db új map, 1 db új termény meg pár gép. Melyik mod nem teszi lehetővé ezeket? XD
Ez van a Facebook oldalukon írva válaszként.
A földeken is elszórhatod,úgy hogy van lehetőség bőven....
-Mit kell kezdeni a femental -al!
-BGA-,ba termelűnk!
nincs valami termelő segítség?
Előre is köszönöm!
A választ nem tudom mivel egyiket sem használom-tam<#nemtudom>#nemtudom>
A courseplay.nél régebben mikor próba jelleggel kipróbáltam , abban volt magyar ha jól emlékszem ,de hogy most ami újabb abban van é???
Nem teljesen új hír de érdekes...
Smell the countryside with Farming Simulator at this year’s gamescom!
Ha már ő is ezzel tolja...<#nyes>#nyes>
Friss még ropogós az ÚJ mapról DLC-ről
Bővebben olvasható a tartalomról gépekről mapról.
Platinum Add-On (Download Only)
A Steam-picit olcsóbb,már akinek ilyen van.
Steam Farming Simulator 17 - Platinum Expansion
Örülök hogy tudtam segíteni és ezáltal tudod használni ezt a remekbe szabott farm szimet.
Ide nyugodtan tolhatod ha kérdésed van.
Elvégre erre lenne hivatott ez a fórum nem a személyeskedésre.....
Más is tudna ha akarna de inkább velem foglalkozik..... mert <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2017.08.22. 18:43:38
Kipróbáltam ,ha nem volt benn 1 szál mod sem akkor nem állt le a "gianst"(nem írt hibát a végén a mentés után.
De ha benn voltak a modok akkor igen ,de mint írtam is nem kell vele foglalkozni míg elmenti az adott állást és itt elmenti.úgy is kilépsz a játékból.
Ez ilyen, írtam is már más mapnál is találkoztam ilyennel.
Ami az első eredeti problémádra vonatkozik,a kapuk.
Nálam NEM kell kiszállni semelyik kapunál sem a gépekből.
Vagy a "B" (controllerrel játszom) megnyomásával nyitom-zárom ,az összeset,vagy az egér bal-jobb megnyomásával nyitom zárom az állatoknál az oldalra elhúzósoknál.
Ha te is ezt szeretnéd keress rá a legújabb kapunyitó modra és azzal próbáld ki ,nekem asszem 2 fajta is van benn.
De lásd milyen vagyok hozzád megkerestem neked <#wave>#wave>"Animation map trigger" ilyet keress ha ez nem jó amit linkelek.
FS 17 Animation Map Trigger v 1.1
Nem kioktatásként de legközelebb így kellene beraknod a letöltő linket mert erre ha rákattintasz egyből oda visz,köszi <#wink>#wink>....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.08.22. 17:32:49
Ez már nálam is előfordult más mapoknál mikor mentettem és ki akartam lépni,nem kell vele foglalkozni míg újra elindul és tudsz tovább játszani,ja és elmenti mindig az adott állást.
Ha meg nem akkor valamelyik moddal nem fér össze amit nehéz megmondani ha sok van,vagy van hogy maga a map sem jól teszi a dolgát,bármi lehet...
Még töltődik majd beszámolok később nálam hogy működik....
http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2017-mods/fs-17-maps/fs17-mavericks-farm-seasons-v2-0/ ez a map linkje. elöre is köszi a segítséget.üdv attila
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2017.08.22. 15:25:00
Van olyan (már én is találkoztam vele) hogy csak úgy nyílnak ha te magad nyitod ki őket oda kell menni gyalog,a géppel elé állsz nem nyílik.
De olyan is van amikor egér gombbal nyílik,emiatt én is párszor megjártam míg rá nem jöttem anno.
Minden esetre legyen benn kapunyitó mod is ,van több fajta , ezek nélkül nem fognak nyílni szerintem.
Az nem gond hogy van benn másik térkép is, nekem egyszerre 4 van most benn,de jó tanácsként ha elfogadsz (tapasztalat) mindig csak az adott legyen kipipálva amit használsz ,így elkerülheted az ütközéseket a modok között.
De simán az adott mapon ez a funkció valamiért rossz,nem működik.
Ha dobsz egy letöltő linket letöltöm,kipróbálom nálam működik é.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.08.22. 09:17:09