23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Balázs 17 #20903 Én a grafikára leszek kíváncsi, most már ideje volt az újításnak
Remélem így már sokkal szebbek lesznek a növények stb.
Sokan már most sírnak, hogx a gépigény nagyobb lesz... hasonló cipőben járt az egyik focis játék is, évekig tartotta ugyan azt a grafikai motort, mert a legtöbben még mindig az 512es videókártyával akarnak játszani :D
Aztán váltottak és jobbak lettek az eladások... FS mai napig szép, de biztos, hogy rengeteg mindenben korlátozza őket, hogy tartsák ezt az alacsony gépigényt, ezért is remélem, hogy most lehet a legnagyobb változás a játék történetében -
#20902 Az árát azért már belőtték, 50 euróért illő adni valamit a tripla A-s kategóriában. Az E3 összeröffenésre ígértek meglepetéseket, csak nehogy balul süljön el. A borítókép alapján, gondolom a Fendt lesz a favorizált márka, én nem bánom, inkább örülök neki, és a németek is biztos. Remélni tudom, hogy abból a sok apróbb-nagyobb hiányosságból is faragnak párat, amit a fanok kifogásolnak, a dinamikus talaj lenne a legnagyobb meglepi.
Ilyen modoknak nagyörülnék
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.06.07. 00:33:28 -
Balázs 17 #20901 Jövőhét pénteken jönnek az infók :P -
endy papp #20900 A borítókép már meg van .
A megjelenés ekkorra várható.
Megjelenés: 2018.10.30. -
#20899 Sziasztok... régebbi nem túl aktív játékos vagyok... most úgy döntöttem újra játszanék... pár kérdés...
-Melyik a legújabb játék?? 2017?
-Logitech g29 + shifter meg sailtek x52pro-t össze lehet jól kombinálni a játékhoz?
-Játszótársakat keresek. (realisztikusabb jellegű játékra)
-Valahova lehet csatlakozni? -
#20898 Aki szereti a nagy térképeket, és ahogy értelmeztem, szinte az összes modder extrával fűszerezve, itt egy előzetes verzió.
Sokan várták ezt a térképet, sőt a Twitch-en lehet élőben nézni, hogy épül a map, a leírás alapján több mint egy év munka van benne (mérete 1,75 GB !!!).
Hopfach -
#20897 Egyik kedvencem "Ifával" szippantózni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén Farming Tablet-en néztem meg, hogy maradt-e trutyi valamelyik háznál. A térképen minden "termelő" hely gyorsan, és egyszerűen átlátható, ellenőrizhető vele.
-
#20896 Az MW oldalán (alul) van egy letölthető pdf., régi, és csak alap dolgokról szól, egyszerűbb de hosszadalmasabb ha saját magad fedezed fel a lehetőségeket, az F1 súgót használd, és szinte mindenhol látni fogod a lényeget. A másik segítség a Farming tablet, az appok nem ingyenesek, javaslom elsőnek a Fabrick script-et vedd meg hozzá, abban benne van az összes hely a térképen ahol tennivalód lehet. Minden adatot megtalálsz, hol, mi, milyen szükséglete van az adott egységnek, és a végtermékről is láthatod az összes információt.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.06.02. 00:40:06 -
endy papp #20895 Hi.
Ha itt vissza olvasol 2 oldalt szerintem mindenre megkapod a választ.
Értelem szerűen a linkeket is olvasd el amik a hsz-hoz tartoznak azok az adott mapról írnak.
Én már rég farmozok,de ennél élethűbb komplexebb mapot még nem láttam ,már ami a valóság és az élethűség irányából közelíti meg a farmozást.
Persze ez nem jelenti azt hogy neked megfelel,de elsőre szerintem eltelik jó pár óra mire egyáltalán átlátod és megérted mi miért is van.
Ha meg még több oldalt vissza olvasol találsz más map ajánlásokat akár tőlem akár mástól.
Így neked kell döntened melyikbe vágsz bele. -
atibacsi1977 #20894 Sziasztok!
Olyan mapot tudtok, ami a hof bergmannál is sokoldalúbb?
Mondjuk sokat nem játszottam még a Hofon sem, valaki írna egy kis ismertetőt, vagy mutatna egyet, ahol olvashatok a térkép lehetőségeiről. Egy hete, hogy megvettem a 17et, sokat nem nyomtam még...
Köszi előre a segítséget! -
#20893 Lehet tölteni a HBR 1.0.0.7 frissítését (apróbb fix kiigazítások), és a járműpark pakkot is javították kicsit. -
Z33noo #20892 Te vagy a legjobb :D
Mostmár értem angolra forditva miért nem adott találatot
-
#20891 Handbremse 1.5.3.1 (04.03.2018)
Kilometeranzeige 1.5.3.1 (28.03.2018)
Ölwechsel+Ölpaletten 1.5.3.1 B (30.03.2018)
AdBlue für Fahrzeuge + Addons 1.5.3.1 A (25.05.2018) -
Z33noo #20890 Köszönöm.
Igen, azok nem elérhetöek, ha meg tudnád adni a nevüket ahogy rákereshetek szuper lenne.
A drivecontrolt már ki is próbáltam, az tökéletes . "Pontosan erre vágytam" :D -
#20889 Hali!
Sorolom (első négy link BPG oldala, lehet reggelni kell, vagy máshol keresni)
- Kézifék, parkolófék
- Kilométerszámláló
- Olajcsere
- AdBlue
- DriveControl -
#20888 akkor ezt a gps modot is ideje lenne megtanulni :D
-
Z33noo #20887 Hali @Dimre
Mi az az addon (addonok) amit használsz üzemanyag és sebesség kijelzésére? -
#20886 Tudom nagy meló, de kétszer körbejárod, utána a GPS-t hagyod érvényesülni, amíg dolgozik van időd megnézni egy filmet.
Tegnap teszteltem a még nagyobb földnél.
Újabb frissítés érkezik a HBR-hez, ha érdekel valakit, este Snookie live-ban ez lesz a téma. -
#20885 azért 43 hektárt leszüretelni egy húzásra azzal a géppel mentés és segítő nélkül azért nem egyszerű :D (emlékeim szerint vállalt munka közben nem lehet menteni :D )
Meg ez nem olyan hogy meguntad az aratást aztán rábízod a segítőre amig te mondjuk behordod a terményt,vagy vetsz egy másik trakival :D monoton :D -
#20884 Tudom nem a reklám helye, de mindig olyan jó reklámokat csinálnak
Lehet volt már, én ma akadtam rá (ahogy sejtettem az árral kapcsolatban, bár még kicsit korai, és remélem csak becsült ár)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#20883 Köszi, majd megnézem.
endy, tudom régi térkép, de tele van extra tennivalókkal. pl. nem extra, csak a méret, és a fizetség
-
#20882 valami mod folder managert dobott ki nekem elsőre a keresés
-
endy papp #20881 Ez a map is 15 konvert..... persze akinek bejön hajrá......
A kérdésedre nem tudom pontosan a mikéntjét hülyeségeket meg nem szeretek írni...így passsz
De gondolom nem annyira ördöngös ,mivel nekem 2 vinyó figyel a gépembe ,így gondolom csak átmásolom ,legalább is eddig ha kellett valami a régiből így cselekedtem asszem,... -
#20880 Vannak akik kedvcsinálóan tudnak játszani, én a birka meg megyek utána, de nem bántam meg, nagyon nagy és tartalmas térkép, nem lehet unatkozni. Van egy közel 50 MB-os! courseplay csomag is hozzá az oldalon, 350 körüli útvonallal, nekem kifagy, gondolom mert a vizes árok nélküli verzióval próbáltam.
Variációk a bocikaja gyűjtésre
Kérdés, régen át tudtam helyezni a FS/mods stb. mappát másik meghajtóra, gondolom most is lehetséges, csak már elfelejtettem a mikéntjét. Helyhiány miatt szeretném átrakni, ha valaki leírná a megoldást, megköszönném. Homályosan rémlik, hogy egyszerű, átnéztem a mappákat, de nem találtam utalást a célhelyre, öreg, és vak vagyok. -
endy papp #20879 kb. 20 mp volt míg ráakadtam,mindenféle reg nélkül itt a link, töltheted....
FS17_mCompanyGraphics.zip
Pedig nekem is a gugli segített ,csak tudni kell keresni.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.29. 17:03:57 -
Balázs 17 #20878 kösz :)
gondoltam kipróbálom ezt a Hof Bergman-t, de kéne hozzá ez a mCompanyGraphic 1.0.0, a link olyan oldalra visz, ahonnan regisztráció nélkül nem lehet letölteni
Google nem segített máshonnan beszerezni
nem tudná valaki felrakni valahova? -
#20877 ha visszafelé a traktor kerekét a barázdára rakod akkor biztos hogy nem fog elmaradni vetés közben köztes földterület. Amolyan szegény ember gps e :D -
Balázs 17 #20876 Amatőr kérdés, mert sose használtam
Vetőgépnél mire való a barázdajelző? :D -
#20875 Ma megint fordítottam a HBR-t, haladok ha lassan is, már csak 6-700 sor van hátra. Nem tűnik olyan soknak, de néha olyan hülye fordítást dob ki a Google fordító, hogy a hajam égnek áll, ha nem ismered a térképet akkor simán félre értelmezhető a szöveg.
Benéztem más térképre is
Nem egyszerű ez a Stappenbach map se, szűk a látszat ellenére, sokszor fennakadtam a gépekkel, a földek szinte egybe vannak, ennek ellenére tetszik. Jóformán minden területet, istállót, üzemet meg kell vásárolni, hiába a nagy induló géppark (~ 2,2 M), ha eladod akkor is jól meg kell gondolni mire költöd.
-
Balázs 17 #20874 Wow köszi :) -
endy papp #20873 Tegnap próbáltam én is, de a teleport nem megy vele így nekem felejtős.....
Apropó tyúkok:
Most hogy beindítottam a tyúkfarmot,(3 napi gyümölcs,zöldség vaj,permet eladásból össze jött 1,3 misi....) kapásból már az első pillanatban 1-el kevesebb a létszám....,gondolom minden napfordulókor (döglenek)???? mint írtad is korábban .
Megnézni nem tudom mert az idő pörgetés nincs hatással az állatok előre menetelében-fejlődésében....
Majd kiderül,hogy merre mennyi,remélem azért nem tömeges az elhullás.....igaz nem drágák 30 ezerből vetem 540 db-ot
Ezeknek a kutyáknak semmi hasznuk,legalább ugatnának ha jön a betörő......még jó hogy csak 5-öt vettem,szaporodási ráta 653 h.
A sok hentes hús meg rám romlik,egyesével biztos nem veszek még 50 kutyát, csak azért hogy fogyjon és tele legyen az udvar kutyagumival...
A libák legalább szaporodnak,na nem mintha abból meg lehetne gazdagodni,de mégis legyen....
Már az egyik legelőre vetem 60 tehenet ,had termeljék a kanás tejet ,jó móka a mobil tejfejő.... -
#20872 Pár napja kerestél ilyen modot, csak kívánni kellett.
Minitérkép információkkal -
endy papp #20871 Igazából semmi jelentősége ,én is próbálkoztam vele ,de addig jutottam mint te,ez a neve és kész.
Oda nem is éri vinni az almát mert ott mindig olcsóbb -
endy papp #20870 Ja ja nálam is befigyel a 3 moncsi...stb ,stb majd ilyen az én szettem is,mint a képenazért úgy egészen más minden főleg belső nézetben meg úgy általában minden....
Nem az "olcsó sportok" közé tartozik így már,mert ezt a 3 moncsit még ki is kell hajtani valaminek......nem is folytatom...... -
#20869 Próbálom lefordítani a HBR szövegeket, elakadtam a mostery, mosterei szónál, sehol nem találtam konkrét fordítást. Valami zöldség-gyümölcs feldolgozó, lepárlóra tippelek, ha valaki tudja pontosan mit is jelent, megköszönném. -
#20868 Ők se alap konfigurációval játszanak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
endy papp #20867 Igazából ezen a mapon minimális a helper Ai nálam,azok miatt nem vesződöm vele,(egyenlőre)mindig figyelni kell rájuk a földek miatt,így nekem annyira nem hiányzik ez a mod ,de természetesen nagyon köszi
Na igen, azért a G27-et sem pik-pak lőttem be,sokáig nekem is kínai volt, ezért is toltam kontrollerrel,majd mikor jól kifejlődött a Gearbox mod akkor már ,na nekem is kell így egybe minden....de nem bántam meg a rászánt időt.
Vissza gondolva a kuplung,gearbox és a daruk,stb karok miatt volt némi nehézség de a kényelemért meg kell küzdeni néha.
Na meg azért kb.50 gomb funkciót belőni összehangolni,úgy hogy azért nagyjából tudd is melyikkel mit csinálsz ne keljen mindig a súgót bámulni nem piskóta,na de így aztán adok az élvezetnek....
Ja,...pár hónapja volt win reinstall proci-alaplap-vinyó fejlesztés miatt,így megint be kellett állítanom mindent elölről.... -
endy papp #20866 Igazából már emlékszem a kuplung miatt kellet a YT. vidi az nem akart össze jönni,pedig ha már tudja az ember akkor egyszerű....
Nos itt a vidi az én beállításaimról,nem szent írás nyilván eltérni lehet tőle ,főleg ha más a kormi,de nekem így ezzel a G27-saitek kombóval Gearbox-al tökéletes.
Hogy ez neked vagy bárkinek mennyire segít nem tudom...
A kuplung ha van, akkor a vége a lényeges,mert ott lehet elcsúszni na ezt a részét puskáztam a YT vidiről.
Pici magyarázat az érthetőség kedvéért
A zárójelben levő számok a vezérlőket jelzik (1) ( 2) hogy épp a kormány vagy a saitek panel az elsődleges .
Plusz mínusz jelek a saitek joystick miatt vannak ,ne zavarjon.
Láthatod van olyan sor ahol mindenből van na itt egy megnyomom-tekerem-húzom kombóval megy az adott művelet....
Ha bármi kérdés van szívesen állok rendelkezésre
Ja bocs megjöttek az üzik csak most nem kaptam értesítést és nem néztem ,de itt vannak bocsi még egyszer is....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.22. 13:15:59 -
#20865 Azért kérdeztem, mert a múltkor is írtad, hogy neked komplex irányításod van. Köszönöm a segítséged, nekem még egy kissé kinai a beállítás, a sok mod miatt is, majd kiszedem mindet, csak a váltót, és a kormányt tesztelem. A játék főmenüben felismeri a kormányt mint GT..., ha már beléptem akkor G27-nek érzékeli , régebben olvastam, hogy más kormányokkal szenvedés a kalibráció. Az ETS2-ben meg öt perc alatt belövöm a kormányt az összes gombbal együtt.
(megint elküldtem a pm-et) -
endy papp #20864 Nem tudom a pm nekem szólt é hogy eljutott?? .
Ha igen akkor válaszom nem ,nem kaptam semmit.
Amik nekem most benn vannak modok azokkal nem akad össze a Gearbox mod de korábban volt amelyikkel igen ,de nem a gear box volt a ludas hanem a másik így azt-azokat kivettem ,mert amúgy sem lényegesek,amiket írtál azok a drive controlt kivéve nekem is benn vannak.
A drive controlnál már lehetnek problémák próbáld ki,én nem használom nem érzem szükségét ,a minap egyik traki miatt beraktam,de kivettem mert az IC irányítás már kavarodott volt,de ha nálad megy akkor használd.
Vissza térve a gearboxhoz nem mind egy melyiket használod ,én egy picit régebbit használok,mivel a legújabb az nekem nem felel meg úgy ahogy van ,nem tudom olyan jól kapcsolgatni,stb,had ne írjam le picit bonyolult,de a lényeg a manuált ,már nem tudja úgy ahogy ez amit használok.
Igazából nekem úgy van beállítva(G27) hogy a kormány váltó füleken van a fő váltás ,majd a kormi gombokon egymás alatt a plusz fel-le egy tartományon belül,így nagyon baba,plusz a fordulatot is tudom ha nagyon kell változtatni,egy sebességen belül a külön váltó boxon levő kapcsolókkal ,de ezt ritkán kell állítani,ez már csak amolyan hab a tortán funkció....
Ha nagyon akarom a kuplungot is használhatom ,a pedálra ez is be van állítva,de ezt ritkábban veszem igénybe...
Mint írtam is korábban (korábbi hsz)van nekem ez a saitek panelSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!így van gombom rengeteg (mindegyiken van funkció) így annak a joystick kar gombjára van téve az irány váltás (előre-hátra menet) így kézre van mindig.
Az a joystick kar megfizethetetlen,azzal irányítom a nézetet,az összes gépkar mozgatás azon van.
Na ezt nem volt egyszerű beállítani....
Ha gyalogolok is azzal irányítom ,plusz a pedálokkal a sebességet.
Úgy hogy össze van ez rakva rendesen.....
A tempomat is nagyon babán meg van rajt oldva (már mint a panelon egy tekerővel) így szuperül tudom szabályozni a sebességet.
Na vissza térve a gearboxhoz ,mit mondjak nem egyszerű belőni,tökéletesen,én a YT. vidiről lestem el mit hol és hogyan mert az égnek nem akart sikerülni,(egy bizonyos része)persze lehet csak én voltam ügyetlen,de igazából majd minden funkcióját ki használom,be van állítva,valamire.
Csinálok vidit és képeket az enyémről (beállítások),ha segít esetleg.
Nekem se öt perc volt mire mindent beállítottam közel 50 gombra rendeltem valamit hogy mindent a saitek panellel és a kormival tudjak irányítani,ez sikerült is nagyon ritka modoknál kell közbe a billhez nyúlni,azt is be tudnám valahova tenni ,de olyan ritkán használom ,hogy felesleges a súgó kiírja melyik bill és annyi.
Ha minden igaz ezt a Gearboxot használom,igazából a KB-ról tudom beazonosítani ,mert annyi mint az enyém.
FS17_GearboxAddon.zip (345 KB)