Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék egy kis segítséget kérni!Mi a neve annak a módnak ami mutatja hogy hány százalékos a növény fejlődése,mikor gyalog rámegyek a földre?
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Próbálgasd melyik mod okozza,nem könnyű kiszűrni az ilyet..
Az is elképzelhető ha mod a map hogy az a map valamelyik modod nem komálja hasonlóval már találkoztam én is 1x ott a mapot javította a készítője utána már működött,de ott asszem az aratással volt ilyen típusú gond.
Az mitől van hogy egy kijelölt földet akarok bevetni H gomb megnyomásával,de a vetőgépből nem fogy a mag a pénz pörög lefelé.És a vetőgép után sincs nyoma hogy vetne!És ilyenkor nem lehet átülni egy másik traktorba sem.
Kipróbáltam minden gyár üzem funkcionál.
Vall Farmer v5.0 MP

Segítséget szeretnék kérni.Olyan problémám van hogy a courseplay kifagy mikor a kombájn megtölti a trakort pótkocsit és elindulna!Mi okozhatja a fagyást?
még akár rpg elemeket is el tudnék képzelni, az emberednek lenne egy bizonyos tudása és az lenne leosztva különféle dolgokra
állattartás ...stb.... aztán egy bizonyos szint után tudnál csak állatokkal foglalkozni, hasonlók :D
Techlandből simán kinézem, hogy nem egy sima farmos játékot fognak összehozni, hanem valami összetettebb programot, nem hiszem, hogy tucat farm játékot kiadnának :) még a végén tele lesz craftolással :D
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
De pl. lehetne a sztorin belül, hogy egy kis földel-tanyával kezdenél és akkor egyre jobban fejlődnél, de lehetne fejleszteni a farmot is, tehát nem kezdenél alapból ilyen hatalmas tárolókkal stb. Kezdve mondjuk az 1980-as évektől, mivel a játékhoz úgy is mindig készül ilyen régi gép kiegészítő. És akkor bizonyos éveknél újabb és újabb modern gépek tűnnének fel
Valami ilyesmi :D
És akkor lenne külön egy sandbox féle mód, mint a mostani sima játék
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
remélhetőleg a 19-es részben már alapból benne lesz ez a seasons dolog, mert szerintem látják, hogy van rá igény :)
nekem úgy igazából már csak a gyümölcsök hiányoznak vagy akár egy sztori módot eltudnék képzelni :D
No ez is csak jövőre jelenik meg,kíváncsian várjuk milyen lesz,akár még jó is kisülhet belőle.
nagyon jó lenne ez a map, de birkák nélkül nekem olyan üres a játék :)
remélem lesz újabb verzió amibe bekerülnek, mer elég hangulatos kis térkép
Folyékony trágya vásárló trigger és a birka ami hiányzik a mapból. Nem bugosak a birkák, csak bentmaradt a pda-n a birkák jelölése, és ha odamész akkor a játéktéren kivülre kerülsz (de vissza tudsz tabolni a gépekbe).
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Tudna valaki egy jó mapot?
Lehetnek nagy földek is, de ne legyen óriási a map
Egyedül játszok, így egy kisebb mapnak örülnék ahol nincs annyi föld, de az állatok sincsenek egymás nyakán, hogy azért lehessen mászkálni :)
MÁS:
Nézegettem az FSH Modding Mapot, tetszik, de kommentekben azt írják, birkák bugosak vagy valami, nem próbáltam, csak érdekelne
A jó vetőgépet ami mindent vet a Face-n találsz hozzá,ott a link a leírás között.
Itt a legújabb letöltési link a maphoz,
FS17 HOLLANDSCHE FLACHEN v1.0.0.1
A 15-be szereplő Ackendorf mapból továbbfejlesztett új map.<#eljen>#eljen>
a traktorista pálinkával müködik
Az előbb játszottam a 15-el és el akartam menteni, pont rányomtam a mentésre amikor kiírta, h az engine leállt, mondom nem gond, újraindítom. Amikor újraindítottam nem találtam semmilyen mentést, tök üres a kezdő oldal ahol a pályák vannak. Újraraktam de így sem, mit tudok vele csinálni, h meglegyen a legutóbbi mentésem és folytassam tovább!? Tud valaki segíteni nekem ebben!?
Köszi.
LINK
Tudna valaki segíteni nekem, hogy ez miért van? Egyik napról a másikra nincs semminek sem kereke... Már kiszedtem minden módot, hogy hátha az zavar, de nem. Újraraktam a játékot, így is fennáll a probléma. Kérlek segítsetek, mert ez így élvezhetetlen, nagyon idegesítő!
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.05.18. 12:37:07
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Olyan problémám lenne hogy egyik haverom nem tud csatlakozni a játékhoz, mert folyamatosan ledobja azzal a hibával hogy "Elvesztetted a kapcsolatot a játékkal". Erre van valami megoldás? Steam-es a játék. Eleinte nem volt vele semmi gond, azután hirtelen ezt kezdte el csinálni.... Már újra is telepítette a játékot. Törölt minden fájlt és ugyanúgy csinálja....