Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis segítség kellene.a porta mapon holv an a cseresznye szilva tárolója?Valamint nem tudom mitől ,de a térképen a színek megváltoztak modok nélkül is úgy marad.pl az érési folyamat sárgától barnáig csak érik, világoskéktől sötétkékig pedig aratható.Működni minden működik,sz tem a seassons mód írt át valamit ,de mondom ha minden modot kiveszek is így maradt
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.10.27. 17:09:58
a traktorista pálinkával müködik
.png)
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.10.25. 21:20:48
És ez idő alatt eltűntek a gépeid illetve a munkaeszközeid?Nekem ilyet nem csinált.Csak eltüntette a gépeket!
Most én is így jártam.A játékban mikor este 9 lett, magától 120x -ra gyorsult az idő s csak ettől felfelé lehetett állítani 2000 szeresig!A game extansion script okozta,általában a scriptek ütköznek.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2017.10.24. 22:08:30
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2017.10.24. 19:21:37
Ha minden igaz ez magától felszed mindent,bála raklap.
Ha ez a verzió nem jó keress ez alapján újabbat.
Én ezt használom.
FS17 US TRAILER WITH AUTOLOAD FEATURE V2.0
A faaprításra ezt szoktam használni ha nagyon nem akarok vesződni semmivel.
THE BEAST REWORKED V0.0.0.2 FS 17
Ebbe csak bele kell dobálni ,mellé állítani egy trailert és abba tölti,a képeken látni fogod.
Eléje kell fognod egy kamiont mert nem megy nélküle.
Picit bugos a hudot cseszegeti de ez semmibe nem befolyásolja a működését.
Elé fogsz beindítod a darálást ,majd hagyod hogy csinálja a dolgát és szórod bele a fát akár direkt a scorpióval is.
Ami a mapot illeti minden rajt van csak meg kell találni és keresni kell.<#wink>#wink>
Az egyik vetőmagot állít elő a másik műtrágyát,az előbbibe búza, árpa kell, az utóbbiba szerves trágya.
Srégen szembe ezekkel van egy zöld épület a kapukon bemész és ott találni fogsz kezelő felületeket amivel le tudod ereszteni mindegyik rámpát.
Csak sikíts ha még kérdés van, de igazából ha használod a buksit mindenre rájössz előbb-utóbb<#nyes>#nyes>
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kellene egy kis segítség nekem..Volt a 13 ban az a man teheraautó amelyik bedarálta a fát sőt csak bele kelett dobni a fát máris forgács lett ,nem tudom 17 be van e ilyen mod készen.Valamint a raklapokat kész raklapokat mivel szállítod nincs valami raklapszállító trailer ?S még a porta mapon a komposztáló mellett balra van az a két keverő az mire való? a legszélső az folyékony műtrágyát készít az stimmm az mellett a komposzt között van az a két kerek medence ...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Sokan az FS széria árait is sokallják...
No de ezért ennyiért ,már komolyan vicc kategória.
Ráadásul egy gyenge koppintás, utánzat,próbálkozás.<#levele>#levele>
Real Farm
Ráadásnak még lehet hozzá venni 10 euróért ezt....<#falbav>#falbav>
Real Farm - Soundtrack
Ja az instanon olcsóbb de még az is túl sok érte.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.10.20. 12:41:15
Én is azt nyúzom ,de mostanában vannak más "szimek" is,más jellegűek amik elveszik az időm a farmozásról,ha valahol elakadsz vele ,már mint a P.W.mapon szólj nyugodtan ,én már minden üzemet gyárat beindítottam,,van benne 80 órám ,már mint ebben a mapban....nagyon jó és kreatív,picit nagy de meg lehet szokni.
A Porta westfalica mapot játszom abban aztán van minden azt sem tudom sok helyen mi mire való...
Szia Zolcsika
Köszi de már rég van ,ki is próbáltam,én nem használom,nekem annyira nem jött be.
Emlékszel amikor volt az az ötletem az évszakokkal a játékba?Már van ilyen mod teljesen megváltoztatja a játékot ráadásul még a főmenüt mindent s magyar a játékon belül még a súgó segítség leírásoban is ott van seasons mod a neve évszakok
ő az teljesen magar nagyon nagyon reális lett így az egész a fák hullajtják a levelüket rengeteg minden mindennel összefügg ezután nem lövöm le fedezd fel Te Endy.Meg persze mindenkinek ajánlom!
Egy kéréssel fordulnék hozzátok.
volna e esetleg valaki,vagy valakik,akik már nem játszanak a játék 13-as verziójával és porosodik,porfogó a polcon és esetleg némi anyagi ellen juttatás fejében letörölné a port róla?
Válaszokat köszönöm,és remélem nem leszek világgá üldözve
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
maya assign material
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Köszönöm mégegyszer
[email protected] ra jöhet egy privát üzenet és Köszönöm előre is a segítséget
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2017.09.18. 20:49:36
SG Fórum, Pure Farming 17 The Simulator
Én pl rühellem a steamet és azt a lassan monopol üzletpolitikát amivel az online eladást uralják. A monopol helyzet csak nekünk, játékosoknak nem jó, ők halálra keresik magukat.
A magyar forgalmazó sem tudná ennyiért adni ha Gabell bácsinak kéne tejelni a 35%-ot, inkább a mi zsebünkben marad, nekem ez így jó.
Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2017.08.31. 15:26:22
Ha mindenképpen a steam könyvtáradban akarod látni akkor meg berakod külső játékként. :D
Az FS még nem volt "durva" steam sale-en. :)