23835
  • nono28
    Jó estét!Fs17-hez van ez a fajta (Arcusin Autostack FS 32) bálafelszedő?
  • Daditsx
    Úgy értelmeztem, hogy Te szabhatod meg hol legyenek az ilyen helyek is. Legelők, fűrésztelep, silók stb. Ami eddig fix volt most már az is szabadon pakolható lesz.
  • Carl Davies
    Meg egy kis apróság, hogy igazodik a talaj az az elhelyezett épülethez, nem úgy mint eddig. Egyébként igen, az lenne a jó, ha a szabadba romlana a gép. De aki úgy játszik, az úgy is szín alá pakolja a gépeit. Meg ha jól értelmeztem, az állatok helyét is meg kell venni?
    Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2018.07.24. 19:00:27
  • Caliph
    mondjuk épületeket kb lekakilom,mert a silón kívül kezdetben más nem kell. ennek is úgy lenne értelme ha pl szabadon parkol a gép,akkor hamarabb romlik el stb,akkor lenne értelme venni szint,garázst a gépeknek is
  • FrezeR
    Mondjuk ez így lenne logikus, hogy csak a saját erdődet vághatod ki ha már lehetőség lesz megvenni erdőt is, és nem azt vágod ki amit csak meglátsz bárhol a térképen :P
  • Daditsx
    Nem csak megművelhető földterületet tudsz venni, hanem olyan földterületet amibe beletartozik a szántóföld, erdő, épületeknek a helye. Amit díjazok, mert oda helyezed a bázisod a map-on ahova szeretnéd. Ami nekem szembeötlő és nem írtak, hogy akkor ezentúl nem vághatod ki azt a fát a map-on ami neked tetszik, hanem amit megvetél a földterülettel (gondolom én)

Másik változás a nehézségi fokozat ami teljesen más lesz, mint eddig.
    - New Farmer: az kb. ugyan az mint az előzőbe volt. Igazából kezdőknek ajánlott. Kap sok pénzt, gépeket, földet. Aki játszott előző FS-ekkel tudja mi a dörgés.
    - Farm Manager: sok pénzt ad, de nincs említésre méltó géped és földed. Itt Te döntöd el, hogy/hol kezdesz. Sok pénzből megveszed azt a földet ami szimpatikus neked és pár alap gépet ami kell meg épületeket. Nekem ez a szimpi. Előző FS-be kapásból a gépek eladásával kezdtem és vettem ami nekem kellett. :P
    - Start From Scratch: ez a hardcore mode. Nincs gép, föld és pénz se sok. Jól meg kell gondolni mit veszel. Közel áll a realitáshoz.

Kapunk még díszítési lehetőséget is.

Multiplayer-be is belenyúltak jócskán. Még nem a végleges, de amit most elárultak az, hogy létre tudunk hozni a map-on több farmterületet. Mindenki rendelkezik pénzel és nem csak az admin tud venni dolgokat, mint eddig. Lényegébe több farm/bázis van egy map-on és ki tudjuk segíteni egymást.
  • Balázs 17
    ezek a játékmódok ha tényleg lesznek akár jók is lehetnek =)
  • Caliph
    ez ahogy nézem csak a szokásos lehelyezhető dolgok...majd ha lesz több időm is elolvasom,most cska a képeket néztem
  • FrezeR
    FS19 IMPROVED FARM CREATION
  • LazyB
    Sikerült megoldanom. Minden magyar többszemélyes játék jelszóval van védve. Tud valaki egy olyan szervert ahol értelmes magyar játékosokkal lehet együtt farmolni?
  • Balázs 17
    Add el, még meglehet próbálni, hogy egy ismerősnél csinálsz belőle iso filet, de valószínű, hogy nem lesz jó
    vagy simán virágbolti, mert a játékot már megvetted :)

Emlékszek még az FS2013-at én is lemezesen vettem, mert olyan nevetséges ára volt, de már akkor idegesített, hogy lemez nélkül játszani se lehetett vele hiába volt fent :D
    Szerintem ez volt életem utolsó lemezes játéka
  • LazyB
    Nem sajna nekem a lemezen egy 25 karakteres kód van :(
  • Tuvok #20971
    Nem 15 karakteres a kódod ?
    Akkor esetleg egy email a Giants supportnak.
  • LazyB
    Megpróbáltam de sajnos nem enged annyi karaktert beírni mint amennyi a cd-n van
  • Tuvok #20969
    Próbáld meg ezt
  • LazyB
    Üdv! Érdekelne hogy megvan a Farming Simulator 2017 lemezen de már nincs lemezmeghajtóm akkor hogyan tudom felrakni? Van eredeti kulcsom a lemezen de nem jó steam-hez, más ötletem nincs. Tud valaki valami megloldást erre?
  • Daditsx
    Ez pont az elővétel amit írtam!!! Attól még nem jelenik meg előbb... Tudod mit jelent a Pre-Order? Mert szerintem nem...
    Akkor vedd meg és játszál vele XD
  • Zsolt1966
    https://www.farming-simulator.com/buy-now.php?lang=en&country=hu&platform=pc

itt lehet megvenni
  • Zsolt1966
    Hivatalosan kapható
  • Daditsx
    Elérhető azt jelenti, hogy megveszed és játszod. De mivel jó sokára jelenik meg kétlem. Talán elővételre gondolsz?
  • nono28
    Jó estét!

Traktor villogót mivel lehet függőlegesbe állítani?
  • Zsolt1966
    Már elérhető
    Fs19 35 euró
    Utoljára szerkesztette: Zsolt1966, 2018.07.17. 21:56:29
  • FrezeR
    BREAKING: Release Date of Farming Simulator 19 is November 20th, 2018

Az általában szokásos október végi megjelenéstől eltérően biztos azért kell a +1 hónap a kiadáshoz, hogy még be tudják rakni a dinamikus talajt is a játékba :D
  • FrezeR
    Pár elcsent fotó

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.07.15. 17:56:05
  • FrezeR
    Sajnos igaz amit írsz. Egyébként tegnap volt demóbemutató, de végül csak zárt ajtók mögött, úgyhogy semmit nem tudunk. Max ha valaki feltölti sunyiban ha felvette telefonnal, de erre kicsi az esély.
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.07.15. 16:30:44
  • endy papp
    Nálam G27 és nincs kipipálva a "report combined pedals" mégis működik rendesen ahogy kell az Fs....,hozzá tenném akár a kuplung pedált is tudom használni ha épp olyanom van,nyilván a gearbox moddal.
  • endy papp
    Ja ja már mikor leírtam rájöttem,ami lesz az a gamescom ami szokott lenni augusztusban (végén)azzal kevertem.
  • Daditsx
    Már volt E3 :) És az a kutyás promóval tudnak csak előrukkolni. Ahogy írod is szokás szerint semmi.
    És, mint írtam korábban ne is várjatok sokat tőle, mert nem lesz olyan a játék, hogy ugrálj az örömtől és rohanj megvenni.
  • endy papp
    Nem tudok németül de amit a fordító lefordított azok alapján ez idáig egy nagy nulla......mondhatnám hogy részükről szégyen hogy csak ennyit tudnak(akarnak) 2 évente kipréselni magukból .
    Ezeknek már a 15-ben, benn kellet volna lennie,egy részüket már ennél jobban a modderek rég megcsinálták...
    Igazából szeptember vége október előtt nagy rálátásunk nem lesz, majd amikor már jönnek a gameplay vidik akkor lesz érdemben miről beszélni....
    Augusztusban lesz az E3 (ha jól tudom) majd arra gondolom valami értelmesebb promo vidit, infót össze dobnak.
    Szerintem még kb félkész a játék ha a korábbi évek tapasztalatára alapozok,nem véletlen hogy nincs semmi értelmes vidi róla 3 hónappal a megjelenés előtt.
    Véleményem szerint márciusban kezdték összerakosgatni az idei19-et,nagyrészt 15-17-ből átvett dolgokból azt PICIT átírva formálva....
    De persze "izgatottan" várjuk a fejleményeket mi is sül ki belőle.....
  • FrezeR
    Aki tud németül és esetleg van kedve lefordíthatná :)

Unkraut kann nur mit dem Striegel entfernt werden, wenn es noch jung ist.
    Kalk wurde hinzugefügt und der gmk/mk-Mod soll umgesetzt werden
    Man kann z.B. bei Düngerstreuern einen Aufbau konfigurieren
    Man kann Felder erweitern
    Im Missionssystem kann man auswählen, ob man mit den eigenen Fahrzeugen arbeiten mag oder die des Feldbesitzers nutzen möchte und das Zeitlimit wurde entfernt
    Es gibt ein Tierlimit für Ställe
    Man kann im Multiplayer-Modus Teams erstellen
    Man kann seinen eigenen Hof bauen/erweitern
    Der Boden passt sich den Gebäuden an die platziert werden
    Der Shop wird in Fahrzeuge, Geräte und Obkjekte unterteilt und Traktoren werden in PS-Klassen gruppiert
    Die HUD und das Optionsmenü wurde "durchsichtig"/transparenter gestaltet.
    Fahrzeuge werden abgenutzt, sprich der Lack entfernt sich z.B. bei Pflügen und anderen Geräten.
    Die Arbeitsgeschwindigkeit und die Stärke von Traktoren verringert sich mit der Zeit.

Die Liste wird nach und nach erweitert...
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.07.14. 18:20:30
  • FrezeR
    1-2 infómorzsa a FarmCon-ról:

A pontatlanságért a Google fordítót tessék okolni :P

A "Claas" márka biztosan nem szerepel a Farming Simulator 19-ben! Ezt a GIANTS Software hivatalosan is bejelentette.

Az LS19-ben a játékos bővítheti saját udvarát és földet vásárolhat.
    Muliplayer módban legfeljebb 4, 4 játékos vagy csapat / vállalat lehet. Minden játékos vagy csapat saját felszereléssel és saját bankszámlájával rendelkezik.

Számos új hangforrás / környezeti hang van.

Itt egy kép is:

Elvileg ma lett volna egy demóbemutató is 15 órakor, de nem történt semmi.
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.07.14. 18:11:41
  • gumikacsa
    Nálam ugyan ezt produkálta a G25. A kormány beállításainál a "report combined pedals"-t kipipáltam, és úgy tudtam az FS-el használni.
  • Szabir
    Köszönöm... Ettől féltem... :(
  • atesz25
    Hello,
    Rossz hírem van. Ez a kormány nem működik az fs17-el. Nekem is van egy ilyen kormányon eladó! ;)
    Szóval kellene a gyári programja, de az csak Windows xp-ig volt támogatva, ugyanis ahhoz hogy fs-el tudj játszani be kellene pipalni hogy combined pedals.
    Más játékok felismerik ezt, az fs nem.
    Üdv
  • Szabir
    Még a korábbi hozzászólásomhoz egy kis kiegészítés:
    A játékvezérlő beállítás/teszt/kalibrálás résznél is ugyanez történik, a jobboldali pedál első érintését követően a "z forgás" indikátor csíkja maximumra ugrik és a fék (bal)pedál nyomásával tudom visszaszabályozni nullára. De amint elengedem a fék pedált ismét és azonnal felugrik maximumra. Nem tudom, hogy ez-e a "természetes" működése, de érthetetlen, hogy más programoknál semmi gondom.
  • Szabir
    Üdv!
    Mint írtam nem tervezek ilyen 5 számjegyű összeget kiadni, az MS kormány teljesen megfelel, huszonezer forintot a közeljövőben biztosan nem fogok ilyen célokra fordítani. Csak bosszant, hogy van egy olyan kormányom, amit nem egy noname márka, a legtöbb progi felismeri és vagy automatikusan használhatom, vagy van a programban olyan beállítás hogy használható legyen, és akkor pont az, amivel szívesen játszanék és korábbi (jóval gagyibb) kormányommal (amíg tönkre nem ment) tudtam is játszani, most így viselkedik...
  • Carl Davies
    Nem néztem nagyon meg a kormányokat, csak kép alapján, de én egyet tudok ajánlani. 20-25-ért lehet venni Logitech driving force GT kormányt. 900°-ot fordul, szerintem az ilyen 180°-os kormányokat hagyd inkább, sokkal élvezetesebb ezzel minden.
  • nono28
    Sziasztok!

Egy kérdésem lenne,Fs 17-hez van-e field status mod?
  • Szabir
    Sziasztok!

Olyan gondom, van, hogy a rendszer is, a programok felismerik a mostani MS SideWinder Force Feedback wheel kormányomat is, de amikor a Farming-nál használnám, az első pedál érintéskor felugrik teljes gázra, illetve elkezd a kamera körbe mozogni... És semmilyen beállítással nem tudok javítani rajta. Közben pedig az ETS2, a Codemasters-es verseny játékok, az Assetto Corsa, a Project Cars, gond nélkül használják. :(

Nagy befeketést nem szeretnék, de most adódna egy ilyen
    Logitech WingMan Formula Force GP Wheel with Pedals jószág. Valakinek van vele tapasztalata? Használható a FS 2013/2015/2017-hez? Mindhárom megvan (megvásárolva!) de az MS kormányt nem hajlandóak kezelni.
    Esetleg ez lenne egy másik variáció: Trust Gxt 27
    Vagy egy harmadik: Trust NF340 Race Master.
    Ha valaki tud valamit, kérem, ne fogja vissza magát! :) Illetve más tippet is szívesen fogadok, hangsúlyozom, nem akarok egy full extrás kormányt, csak annyit, hogy gáz/fék/kormányzást ne a billentyűzetről keljen megoldanom.
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • tallerkrisztian
    Már tárgytalan.Igaz fél napomba telt de a field cornerek beállításával sikerült megoldani.