| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21231 Bocsi az enyémben csak ablakos mód van. 
Viccet félre téve igazad van Bocsesz.
Oké elismerem nem figyeltem,mivel az FS-ben soha nem kellett állítanom,talán ezért is kerülte el a figyelmem,alapból mindig kikapcsolva dobta be a játék,ezért soha nem kellet piszkálnom ezen részét.
De akkor ha már oltás..
Leginkább a legutolsó modra irányult.
"A grafikai beállításoknál szokott lenni Full Screen, Windowed, és esetleg Borderless Windowed. Utóbbi eddig hiányzott a játékból. :( "
Na akkor a többiről nem látom a képeket amiket írtál, még van kettő?????
Vagy ha a te olvasatodban ez a 3 külön leírt módozat egyet jelent akkor megint csak én kérek elnézést,ahogy leírtad én 3 különbözőnek gondoltam,értettem,de tévedtem,bocsezs,ha ugyan azt jelenti számodra akkor miért írtad le 3x más szavakkal,én elhiszem hogy tudsz angolul e nélkül is.
Mondom hogy nem vagy képbe,FS-ben,de azért hogy azt állítsd hogy hogy nincs igazam,erős kijelentés.
Igen, a fentiben amit írtam is igazat adtam,nem figyeltem a 19-ben ahogy a TÖBBIBEN sem.....miért ? alább megkapod a válaszokat....
"Ezek szerint végre van..." - azért kérdeztem így, mert eddig nem volt benne, de 2019 környékén már elvárás lenne, hisz sok játék 10 éve is tudta már, és elég alap dolog...lenne..."
Mivel az FS17-ben is benne volt ez az opció,itt meg is bukott az állításod.
Most akkor ki-kit olt le
Bocs hogy magyarul van a képen minden, de én mivel Magyar vagyok ha van honosítás úgy szeretem használni.
Tiszteletben tartom hogy te perfekt angol vagy ,csak gratulálni szeretnék hozzá.
De hogy tovább menjek az FS 13 is tudta kezelni a 3 monitoros felbontást,minden gond nélkül,igaz ott még nem volt a Windowed Mode ,de soha nem kellett ezt csinálnom,amit írtál,
"Multimonitor támogatás, azaz nem kell alttabolgatni ha át akarsz menni másik képernyőre."
De hogy tovább menjek a FS15-ben már benne volt ez az opció.
Ez nem oltás az előbbit sem annak szántam,ha úgy vetted megint csak bocsánat miatta.
Ezek a száraz tények
"Ember, nem gondolsz te egy kicsit sokat magadról ?"
Hogy kérdésere válaszoljak,nem gondolok sokat csak tájékozott vagyok az FS területén,ami felróható ,max figyelmetlen...
Akik rég ide járnak biztosíthatnak ,ahol tudok segítek mindenkinek,hidd el téged sem szerettelek volna megbántai,ha picit nyersen fogalmaztam,SORRY.
Összefoglalva, majd háromszoros öngólt rúgtál,azzal hogy állítasz valamit és fogalmad sincs arról mit tartalmaztak a korábbi FS szériák.
További jó farmozást.