• endy papp
    Még annyit ,hogy azért piros pont a Giants-nak hogy a játékon belül(az adott map betöltését követően) is be lehet állítani a vezérlőket,nem kell ki-be lépkedni a főmenübe,csak a megvalósítás ,hogy is fogalmazzak,egyenlőre egy katyvaszos bughalmaz...
    Egy azon időben controller,bill,és vezérlő,egyvelege keveredik.
    Azért ne mutassa már a G27 gombjait controller betűknek-gomboknak mint ha azok lennének...... stb stb...

Picit más:
    Szerintem azért is jött ez a mostani kiadás ilyen fele másan ki.
    Már 14-én nyilvánosan lehetett használni(megvenni) nem mindenhol de lehetett.
    Véleményem szerint érezték hogy jobb lesz ez így NEKIK IS, hogy rengetegen tesztelik, előjönnek azok a hibák amiket (szerintem csak a vakok nem láttak) nem hogy a készítők.
    Nyilván ennek én is örülök hogy így lett,de ezt azért lehetett volna valahogy másként is előadni,de így sem rossz.
    Nos ennél fogva a "hivatalos" megjelenés napján azaz 20-án ,már tolhatják is rá az első komolyabb(vagy nem) pach-et,mert hogy ez után több is lesz még az garantált.
    Nem tudom ott kik és hogyan tesztelik mennyi idejük van rá,de valami nem kerek nekem.
    Ha nekem küldenének egy tiszteletbeli példányt a megjelenés előtt 1-2 héttel írnék össze számukra annyi hibát hogy kb 3 pach kellene mire a végére érnének a listának.
    Pár órát használtam a játékot eddig mint írtam is csak a felszínt karcolgattam,de tele van buggal...
    Mi lesz ha jobban bele mélyedek....
    Ehhez kapcsolódva.
    Ez az egyik mod oldalon csíptem el.
    Azért az angolt linkelem ,hogy mindenki kedvére lefordíthassa ha már ennyire jól beszéli mindenki az angol nyelvet kis hazánkban(én nem vagyok köztük)

"Welcome to Farming Simulator 2019! Join me as we experience Farming Simulator 19 for the first time on the Felsbrunn Map
    I will be making a full let's play for FS19 very soon. This is my first look experience video for the game and not a review.
    This was sent to me by Giants Software in return for my let's plays ( I am not being paid by the company to produce them)
    Please note this is an early access copy and the game is likely to change/be patched prior to release."

Van hozzá vidi is ,de igazából 15-én került fel a netre.

Mint írja is nem felülvizsgálat.
    Könyörgöm minden lúzernak küldenek példányokat,csak hogy bemutassák milyen jó játékot dobtak össze ,a valóság meg teljesen más.
    Az utolsó bekezdés a legütősebb
    Bocs ha picit hosszúra nyúlt ,de remélem megbocsájtjátok nekem,a köz érdekében tolmácsolom észrevételeimet,tapasztalataimat,gondolataimat.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.17. 08:46:00