mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2169
    Ja ja így értem,persze így lehetetlen...
    Hol vannak farkasok én egyet sem láttam....
    Már megyek is arra ...
    Nos a borulás és egyéb "újrakezdést" ,vagyis csak minimálisat kell elölről ,arról a szakaszról kezdenem.
    Én úgy oldottam és oldom meg hogy mikor olyan részhez érek ,persze nem percenként értsd hanem mikor egy szakasz után kényes szitu jön,kilépek mentés másolás és vissza a játékba.
    Ez még idáig mindig bevált.
    Nyilván mondhatnád macerás,hát szerintem nem, én inkább így csinálom a kezdetek óta nekem bevált ,viszont elölről kezdeni elvesztegetett fél órát akár vagy a borult rakomány össze szedegetni talpra állítani a kocsit,na azt én inkább nem....persze néha bevállalok csak a buli kedvéért.
    Mondjuk én még soha nem alkalmaztam amit írtál...
    Itt az új mapokon nagyon figyelős lesz kövek sziklák az utakon az erdőben kemény mély nyomvályúk,készüljön mindenki lesz borulás doszt..
    Most hogy az új mapokon megszereztem az összes upgradéket ,vagyis egyet nem ,minden kocsihoz lesz "új fokozatos low váltó"
    Plussz az új kocsikhoz AWD, Diff look.
    Úgy hogy aki tolja és még csak az eleje közepén jár érdemes ide jönni erre a régióra ezek miatt vagy ha nem érdekli akkor nem.
    Mondjuk az utolsó előtti upgrade is szívás volt a Yar87 -el kb 7x borultam ,talpra állítás ...de nagy nehezen oda tudtam menni...cseszett helyen van,ki már recoveryvel jöttem....
    Ahhoz az egyhez 2 hidat kell felhúzni ,de nem akár hogy mert az anyagot pont nem a kedvező feléről kell oda vinni így a másik map felől kell oda menni szép nagy kerülővel..trükkös
    Már most imádom ezt a mapot ,új fajta erdők vannak a fenyők is egy másik fajta amivel eddig nem találkoztam.
    Annyira hangulatos.
    "Azt is észre vehetetitek, hogy egy személyautó elakadhat ott, ahol egy teherautóval szinte átrepültök! "
    Attól függ,persze az erdőben jól jön a kicsi felfedező...tudom nem ere gondoltál hanem a sárra ,de taymar (oroszba) volt fordított eset is .
    A yar-al húztam ki a sárból a kamiont ami a hasáig elült a sárba,de ez még jóval korábban volt azóta ,megváltozott ez az ,most már ne biztos hogy menne,
    Az is igaz a yar87 kimaxolva sokszor csodákra képes ,szívatós helyekre viszem is, az új mapokon az upgradéket is ezzel szedtem össze különben kb 5x ennyiszer borulok vagy maradok ott.
    Jó hogy lehet teleportálni a régiók között...
    Az uccsó bekezdés meg teljesen helyálló..