mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #2167
    Kicsit korán linkeltem.: Így lehetetlen! Ebben a formában a hosszú rönkök szállítása fizikai képtelenség!
    Remélem nem kell magyaráznom! Amíg egyenesen megy a szerelvény nincs gond, de ha kanyarodik?????? (Képzeletben törjétek be a szerelvényt... Nem is értem, hogy gondolták. szerintem ez csak hiba!

Ezt meg már kétszer elfelejtettem leírni: Megszórták farkasokkal a pályákat. Fényes nappal is találkozni velük, teljes valójukban. Épp csak nem animáltak.
    Ami viszont fájdalmasan érintett: "Kijavították" azt a hibát, hogy a játék nem mentett, amikor egyenesen az asztalra léptünk ki. Így sajnos elbuktuk az "utolsó utáni esély lehetőségét!" Kár. Egy magamfajta szeleburdi, meggondolatlan idiótának ez sokat segített. Nincs több borulás következmények nélkül.

Az a jelenség, hogy üresen nincs tapadása a kerekeknek a Spintires óta benne van a játékban! (Még emlékszem is egy mondatra egy videóban: "Rakjunk fel legalább egy üres platót, hogy legyen valami tapadás!")
    Nem is annyira meglepő, hisz minden járműnek és rakománynak van súlya, amivel a játék számol. A talajnak (mindegyik felületnek) szintén megvan a maga statisztikai adata... Inkább az okozott volna nehézségeket, ha másképp akarták volna megoldani. Nem véletlen. Szimpla matek.
    Azt is észre vehetetitek, hogy egy személyautó elakadhat ott, ahol egy teherautóval szinte átrepültök!