mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2178
    Én spilerbe rakom mert már megint nem a játékkal kapcsolatban megy szájkarate a delikvensek részéről .
    De megszoktam,hogy tények és tapasztalatok hiányában mindenki jobban tudja a másiknál,mert ő ezt úgy gondolja és látja , de nem érzi és tapasztaja egy normális vezérlő használatával .....,talán még ki sem próbálta rendesen..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nos én nem pötyögök be angol szavakat .....leírom magyarul ha már magyarul kommunikálunk legalább is én igen hogy te milyen nyelvezetet használsz azt nem tudom nem ismerem....,attól hogy angolul írod akkor is netto hülyeség,már mint akiket itt össze hordasz ,de csak tessék.
    Mielőtt pár angol szót ide pötyögsz, először magyarul kellene megtanulni írni, (ékezetekkel) és igen nem érdekel hogy milyen billentyűzeten firkálsz ide.
    Nem érteni azt a nyelvezetet amit firkálsz...de azért megpróbálom elolvasni.
    Gondolom az isiben hiányoztál az ékezetes szavak tanulásánál és leírásánál,de ez megint csak téged minősít osztod az észt mikor normálisan, helyesen írással, is küszködsz .
    Nem megyek bele mert a lényeg neked sem ment át,(a fizikáról) ha még részletesebben leírom és szájbarágósan akkor sem érek el vele nálad sem semmit.
    Hogy miért is mert "En kormany nelkul is realisnak gondolom a jatek fizikajat"
    Aki anno ezt felvetette nem tért ki rá ,hogy most melyik fizikáról is van szó ,már mint amiket itt felsoroltál....így én minek is boncolgattam volna jobban szét ilyen-olyan fizikára,még jobban össze zavartam volna,a gondolat alapján megállapított fizikáról alkotott véleményed...
    A C&C bála fizikát meg kár volt ide felhoznod ,az minden csak nem az ,az FS-ben is különb van pedig abban aztán nem sok van.
    Nem véletlen oldották meg a C&C ben úgy hogy ha nagy nehezen sikerül is belebökni akkor tudd rögzíteni, gondolom mert ez így annyira reális.....majd ha fenn vannak megint ragasztásos technikával odarögzíted a platóra ...vicc.
    Ott az a videó amit belinkeltél a C&C fórumba na az aztán reális fizikáról árulkodik....
    De ha neked ettől reálisabb akkor legyen.
    Szavaidból csak a tudatlanság sugárzik,ki sem próbáltad a játékot ,fogalmad sincs milyen egy FFB kormival tolni egy játékot ,de számodra csak az a fontos melyik fizikáról is van szó....
    " realisnak gondolom"
    "Ezek alapjan kormany nelkul is tokeletesen meg tudom allapitani az adott jatekban alkalmazott fizikai szimulacio milyenseget."
    Amelyik játék nem támogatja a FFB-et a C&C NEM támogatja akár az FS SEM ,ott mást nem nagyon tudsz tenni hagyatkozol a vizuális meglátásodra.
    De azt már nem tudom elfogadni hogy te vizuálisan pár vidi alapján többet tudsz megállapítani az SR a játék fizikájáról.
    Ne ez egy nagy tudatlanságra valló, amit lefirkantottál.
    Szerintem még ki sem próbáltad az SR csak osztod az ész és próbálod meglovagolni a szavakat ....megsúgom értelmetlenül...
    "A warez temaban meg ne legyunk alszentek......."
    Gondolom itt magadra gondoltál és magadból indultál ki ,ezek szerint te is egy warez huszár vagy...
    Hozzám bármikor jöhetsz ,szívesen látlak ,mint korábban írtam ezt is, nálam csak és kizárólag legális szoftverek találhatók ,úgy játék és más területen is ,még ha ezt számodra is, nehéz ép ésszel felfogni és tudatosítani.

Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.04. 16:05:38