mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    A Pacific-ot én is csak a játék elején használtam több alkalommal, mert bár erős és szinte mindenhol elment könnyedén, de iszonyatosan lassú egy jármű, eret vágtam magamon mire odaèrt A-ból B-be.

Más: konzolosok ( ps ) segítségét kérném!
    A MOD letöltött kanadai pályák ( is ) hibásan működnek. Sok esetben ha az oldalsó választó menüt használom, vagy a tapipaddal aktiválom a térképet, akkor a játék kiír egy hibaüzenetet, miszerint valamilyen downloading hiba keletkezett ( 6-jegyű error hibaüzenet ) és a játékból " kidobódok, újra kell indítani még a konzolt is. Ez iszonyatosan időigényes dolog, sőt a játék maga nem is onnan indul újra, ahol abbahagytam. Gondoltam letörlöm magát ezt a pályát, hátha egy újbóli feltöltéssel rendeződik a helyzet. Viszont most meg az a probléma, hogy nem engedi a rendszer letölteni magukat az új pályákat ( egyiket sem ) mert ezt írja ki a játék: " not enough space " tehát nincsen elég tárhely! (?) Ez vicc, hiszen az ingyen kapott 4000 Mbyte adva van, semmi màs nincsen letöltve ( elhasználva ) Maga a konzolom szabad tárhelye is ( 1-tera ) 45 %-ban szabad. Más külföldi fórumokon is írnak erről a hibáról, nem igazán tudnak vele mit csinálni. Magát az 1.15-ös frissítést is törölném a konzolról ami a mod browser lehetőségeket hozta/adta, de félek utána már nem tudnám újra letölteni ezt a frissítèst, ilyet még soha nem is csináltam. Nem tudom hogy megy ez... Mert ugye bízom benne, hogy valamikor rendbeteszi a cég a hibát, nem szeretném örökre elveszíteni ezeket az ingyenes, amúgy tetszetős, rengeteg plusz feladatot adó térképeket/pályákat! Főleg a Canada 1-2-t. Van összesen vagy 50-feladat a két térképen. Előre is köszönöm az esetleges tippeket, segítséget!