mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2180
    "Szemelyeskedes....jolvan, mondjad nyugodtan, oreg vagyok en mar ahhoz, hogy az ilyet felvegyem... :)
    "nos ez netto bullshit."
    Nos te itt kezdted...
    Akkor ki is személyeskedik....
    Ja hogy fáj az igazság és ha valaki esetleg ezt meg is mondja....nos igen, öreg vagy te már ehhez csak lépten-nyomon belekeveredsz a saját semmitmondó szövegeidbe és akkor jön a mellé beszéd terelés.....
    A konkrét témához meg semmi érved és tényed hogy alátámaszd a játékkal kapcsolatos gondolataid ,más nem nagyon maradt...
    "Na megvan a "korai hozzáférés" ingyé"
    Honnan tudod hogy az én voltam....na nem mintha lenne bármi jelentősége is ....
    Az hogy valami ingyé van nem jelent Warezt ,ja ezt nem tudtad.
    Akkor pl: amit az Epic vagy más áruház akár ingyé ad az mind warez ,na ezt meg te buktad be de nagyon....Már megint fogalmad sincs miről beszélsz.
    "mikor fogalmad sem lehet arrol, hogy nekem melyik jatek van meg, vagy melyik nincs.."
    Na látod megint leírtad a tutit ....de csak magadnak rugdalod az öngólokat,nagy különbség hogy, meg van vagy meg vetted....
    Valóban nem tudom melyik játékot wazeroltad le...köztük akkor ezt is..
    Már te is belelátsz a másik fejébe vagy valami médiumnak képzeled magad...
    Megint csak fröcsögsz össze-vissza kapaszkodni próbálsz az utolsó szalma szálba csak már elfogytak ahogy te is,de már rég..