Jóózsf István#2181
PTS téma!!! Ma történt pár furcsaság. Azt érintettük már, hogy a micsigeni lápos pályán, mintha kicsit "köcsögebb" lenne a sár. Ez egy dolog, de olyan dolgot tapasztaltam, amire felszaladt a szemöldököm. A Fehér Nyugati Csillag (Anglománoknak CSOCSESZ! ) meg van módosítva rendesen: Terepgumi, összkerék, diffizár. Azt nem tudom, hogy milyen motor van benne. (Lehet, hogy elspóroltam) De ilyet a leggyengébb motorral sem csinált ezelőtt! Többször előadta, hogy nem mozdult meg. Mármint nem pörgött ki a kerék és az autó állt egy helyben és erőlködött. Természetesen rakottan! Ilyet eddig csak akkor tapasztaltam, amikor túl nagyra állítottam a tapadást egy-egy guminál, de PTS-be nem nyúltam bele (Direkt!)
Most akkor hallucinálok, vagy a fejlesztők maguk állítottak a gumikon, vagy mi van? Eddig is volt ilyen, csak nem vettem észre?
Ezt a tvinsztírt meg egyre jobban szeretem. Fellelt állapotban is tudtam vele dolgozni a láposon, és a láposról a drumont-i kikötőbe is azzal vittem a hosszú fúró felszerelés konténert és még le is volt kötve!!! Tehát nem is csaltam. Igaz, hogy néha megállt bennem az ütő... Ha még elsőkerék hajtás is lett volna benne... (Tudom, hogy majd lesz!)
Nemrég szoktam rá. Kár, hogy a magas felfüggesztéssel egy lágy tavaszi szellő is felborítja, akár sík úton is!
Az elhúzódó diskurzusotokkal kapcsolatban meg: Szépen rántsátok le egymást, (Előtte egy sör, utána egy cigi.) Aztán menjen mindenki a maga dolgára!
Vagy tegyetek ki egy táblát, hogy most épp huzavonáztok. Értem én, hogy a mai világban mindenki szeretné, hogy neki legyen igaza... Én ezt naponta átélem a munkahelyemen. Higgyétek el, hogy amit ebbe öltök energiát, abból már egy egész univerzumot fel lehetett volna építeni, akár öt nap alatt is és akkor beinthettetek volna a kaporszakállúnak, hogy "Kevés vagy köcsög!"