6011
  • Jóózsf István #1826
    "zsebünkben rejlő erőműveinken"

Van kedvetek vitatkozni?
    Úgysincs jobb dolgotok!
    Azzal kezdődött, hogy gémer nótbúk. Hát egy notesz minden, csak nem gémer. Nem. Még azok sem gémerek amiket kifejezetten azért gyártottak, hogy játszanak rajta! Hol játszol rajta? Repülőn? Autóban? Vonaton? Nem. Otthon játszol. Miért? Mert máshol nem tudsz, mivel az erőmű nem a zsebünkben van, hanem Pakson. Az kell, hogy az a gémernótbúk egyáltalán bekapcsolható legyen!
    "Veszek OTTHONRA egy NOTESZT. JÁTSZANI!
    Otthonra! (nem veszünk noteszt!)
    Noteszt! (Azért vesz az ember, mert sokat van távol az otthonától és ugyanolyan körülményeket akar teremteni, elsősorban a munkájához!!!)
    Játszani! (pláne!)
    Az ilyen miért nem sétál ki a föld peremére és ugrik le, hóna alatt a gémernótbúkjával és zsebében az erőművel!?!?!?!?

Miért jövök a noteszekkel. Mert ha az ostobaság, akkor a gémertelefon az ostobaság végeláthatatlan hatványa!
  • VJP
    Mobilra költözik a MudRunner
  • Aborg
    Valamit tudtok a Track-ir tamogatasrol? Multkor talaltam egy regebbi hirt (most mar nem talalom) ahol a ceg megmondoembere buszken bejelentette hogy a jatek tamogatja a Track-ir-t. Ezert biztos voltam benne hogy benne van a jatekban, ki akartam probalni, de mar az gyanus volt hogy amikor frissitettem a Track-ir vezerloprogit, nem vette fel a Snowrunnert a listara. Nem is mukodik.
    Most olvasom hogy tobben kerik a tamogatast... szoval akkor csak igeret volt.
  • eta32 #1823
    Műkszik az ,csak azokkal a kormikkal amikkel a készítők is akarták,vagy majd valamikor akarják ,a hibajavítás is nagyjából így megy....

• Yag
    Ujjbegy zsibbadásig toltam tegnap este. Sajnos egyre jobban tetszik. Grafikailag, miliőre, textúrára klaffol. Ez a térkép átmenős váltás is bejön. Egyetlen gondom, hogy még custom kormány+pedál még nem müxik, de még egy fránya tempomatot se programozott senki, hogy legalább a gázt ne kelljen nyomni folyamatosan ... na mind1.
  • Aborg
    Bocsi, az elobbi kepen tevesen van a terkepek neve. Ezen mar hibatlan.

• Aborg
    Osszeeszkabaltam Michigen vilagat egy terkepre. Minden meretaranyos. Majd valamikor megcsinalom a tobbi vilagot is, de en meg nem tartok ott, meg fel se fedezgettem oket a jatekban. A terkepeket meg nem akarom elore latni, egyenlore ez van :)

• Jóózsf István #1819
    Azért ezek a fejmozgás követők eléggé korlátozzák a kényelmet játék közben. (Saját tapasztalat!) Akkor már lehet, hogy inkább a három monitor!
  • RaKmaTakaTa
    Egy alternatíva fejkövetésre: https://www.youtube.com/watch?v=riuP_yhAgWc
    aztán ha nem elég, jöhet a barkácsolás, vagy vásárlás.

ui.: vagy ez https://www.youtube.com/watch?v=6Pts_sotjMA
    Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2020.06.16. 17:28:35
  • Jóózsf István #1817
    Nekem van olyanom! Én csináltam! Egészen pontosan egy webkamerából és három (lehetőleg) infra ledből állt. Nem találtam meg az oldalt, ahol leírják hogy kell összebarkácsolni! Végül meglett.
    Ehhez nem venném elő. Ahhoz valóban kicsit macerás lenne.
    Volt egy helikopteres játék ahhoz készült. Kötelező is volt használni!
    Pont az a lényege, hogy ne nagyon mozgolódjon a fejünk. Hatalmas áttétellel dolgozik (amekkorát beállítunk) Ha elveszítjük a kontrollt arra van egy dedikált reset gomb, amivel középre állítja a képet.
  • Aborg
    A valosagban se nagyon latni ki egy csoros autobol olyan helyzetekben mint amilyenekbe a jatekban gyakran kerulunk. Peldaul amikor egy meredek es raadasul szuken kanyarodo uton kell lehajtani. Ilyenkor a sofor megteheti (a valosagban) hogy elorehajol, picit megemelkedik az ulesben, vagy kihajol az ablakon. Es persze nagyon lassan megy.

Akinek hianyzik a motorhazteto nezet a jatekbol, az probalja meg atkapcsolni a kulso kamera stilusat spintires/mudrunner stilusura (nagy megkonnyebbules szamomra hogy benne hagytak), nem jut eszembe mi a pontos neve, talan klasszikus... (azt hiszem a grafikai beallitasok menuban kell, en ezt a kamerat hasznalom). Igy a kamerat fel lehet usztatni az auto mogul a kabin teteje fole is egy kis ugyeskedessel.
    Ugy mintez a kamera-valaszthatosag ott van a menuban, ugy kellene hogy ott legyen minden megoszto opcio is: a kerekek egyenesitese, a kabinnezet elorenezes megmzodulaskor stb. stb.

Trackir: ha van aki nem ismeri, ez egy szenzor a monitor tetejen, amihez egy siltes sapka tartozik, a jatekos fejforgatassal nezelodhet a kabinban, nem kell egerezni. Az elfordulas merteke beallithato.

En egyszer kaptam egyet kolcson es azota se nagyon kerik vissza, ugyhogy a ETS2-ben szoktam vele jatszani. Ez megengedte azt is hogy a sofor megemelkedjen es elorehajoljon a kormany folott (amennyire a jatekos a szekeben) , hogy jobban az auto ele lasson. Persze ennek merteke mindig korlatozott es az adott jatektol fugg. Nem tudom a SRben milyen lenne.

Talaltam rola egy videot de itt nem nagyon mozgolodik a jatekos.

Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.06.16. 13:30:09
  • eta32 #1815
    No ahogy fogalmaztál "nem az egérrel kell bohóckodni belső nézetben".
    Igazából 3 monitornál nekem nem kell semmivel (egérrel) bohóckodnom belső nézetben,max amelyiknél nem látom egyszerre a jobb tükröt is ráhúzom picit a kamerát de ennyi.
    Amit írtál ismerem ,sokszor el is gondolkodtam régen rajt ,de engem zavarna a fejkövetés miatti "bohóckodás" összevisszaság.
    Mikor ide-oda mozgatom a fejem vagy épp vakarózok ,bármi...akkor már el is veszteném a kontrollt a kép felett,de akinek bejön használja.
    Nekem a VR szemcsi sem kellene,kipróbáltam ,nem érdekel,már csak a felbontása miatt sem,meg úgy általában zavar még a füles is inkább 5.1-ben hallgatom,nem nyom nem melegít stb stb..
  • flyinghigh
    Van egy olyan legalább 20 éves technológia hogy headtracking, a szimulátorok nagy része támogatja is és nem az UE4 a kizáró ok mert a pl. ACC-ba belepakolták. Nyilván kell hozzá plusz hardver (trackir vagy olcsóbb alternatívái) de legalább nem az egérrel kell bohóckodni a belső nézetben.
  • eta32 #1813
    Tisztában vagyok vele azért is írtam hogy nagy részben keveseknek adatik meg az én általam említett lehetőség.
    Kipróbáltam én is kíváncsiságból 1 monitoron.
    Nos tuti én sem használnám a belsőt olyan kevés amit látni,oldalra,a tükröket meg csak ha elfordítom a kamerát.
    Előre így sem(3monitoron) látok többet mint 1-el mármint a kocsi elé így van kihívás a bukkanókban hegyre fel,hogy na mi is fog történni,vannak is meglepetések néha ,de óvatossággal ez is simán orvosolható...
    De simán bevállalom a plusz játék élmény kedvéért meg a kihívás is nagyobb.
    A MudRunnert is 3 moncsival toltam ,de ott a borzalmas belső nézet tükrök hiánya miatt keveset használtam...
    Ami a grafikát illeti szerencsére nagy gond nincs a PC-n,de a javítás után instabilabb lett az fps esésekkel.
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.16. 10:30:07
  • Oldgamer
    Eta32!
    Vélehetően minőségi 3-monitoron nézve ahogy te játszol belső nézetben teljesen jó és élvezhető a játék, de hidd el, sima tv-n vagy monitoron a belső nézet valóban körülményes. Szerencsére választható a nézet opció, így mindenki megelégedéssel nyomathatja ezt az egyébként összességében szerethető game-t! :) Idővel meg még jobb lesz! Sok első napos játékok megvételekor a hibák ( bugok stb ) előfordulási esélye jelentős, ezzel tisztában kell lenni. Még AAA-s open world játékoknál is rengeteg a probléma az első pár hónapban, lásd Days Gone. Azoknál főleg az optimalizációkat szúrják el a készítők, receg a kép, szaggat, akadozik stb..
    A SR-nél konzolon ami nekem ég szemet szúr az az, hogy az előttem lévő táj egyes részletei ( bokrok, zebrák, kövek ) utólag rajzolódnak ki, ez azért kiábrándító tud lenni, pláne zavaró. Ez utólag még patch-el sem javítható hiba.
  • Jóózsf István #1811
    "Most az tegye fel a kezét, akik vezetés közben a tetőkárpitot, vagy akár a műszerfalat bámulja!"
    Én még az órákat is szoktam nézni mennyivel megyek ,a napellenzők hogy mozognak stb...
    Ugyan, nem írtam oda, de a való életben? Nyilván rápillant a műszerfalra az ember, úgy szökőévenként...
  • eta32 #1810
    Ja még annyit a külső nézethez .
    PC-n annyira bugos hogy ha egérrel körül nézek( mással nem lehet nincs beállítható gomb lehetőség még mindig a kormira) a kormányt mindig elfordítja ahogy az egeret húzom,na így már nem oly egyszerű vezetni.
    A fórumon nyitottak is rá külön topicot.
    Remélem a következőkben ezt is és a normális kormány támogatást is javítják ,mert vannak még bugok rendesen.
  • eta32 #1809
    Nem ragadtattad el magad ,jók az észrevételeid ,de csak a magad szemszögéből nézve.
    Vagyis neked mi és hogy lenne jó (nyilván sokan örülnének ilyen megoldásoknak) azt írtad,ezzel nincs is baj.
    Sok autós játékba erre találták ki a "motorháztető" nézetet amikor kinn ülsz rajt és nem takar ki semmi de itt ilyen nincs ,na meg az már nem belső nézet.
    De amiről te beszélsz olyat még autós játékban ,pedig rengeteget próbáltam használtam és van is régóta nem láttam és hallottam ,de ne is várj ilyen nem lesz.
    A belső nézet attól belső hogy azt lásd ami belülről látnál.
    Itt maximum előre tudod vinni a nézetet FOV ,de az már megint nem az igazi.
    Az hogy a valóságban a szemed ezeket figyelmen kívül hagyja valamelyest az már más tészta.
    Most akkor én feltettem a kezem!!!!
    A játékban (eddig több mint 150 óra) kb 90%-ba belsőből tolom.
    A külső csörlőzéshez kell mert azt belsőből nem látom rendesen ,meg kormi bill együtt bugos (egyenlőre)is így mindenképp kell,na meg bizonyos esetekben tolatásnál ,mert a tükrök nem minden esetben elegendőek,ahhoz legalább ATS-ETS2 szint kellene ott 100% belső nézetet használok tolatásra is,pedig ott is van "A" oszlop, csak ott nagyon részletesen beállíthatsz mindent belső nézetre szabva.
    Hozzá tenném az elődökhöz képest a SR nagy előre lépés a belső nézet terén.
    "Most az tegye fel a kezét, akik vezetés közben a tetőkárpitot, vagy akár a műszerfalat bámulja!"
    Én még az órákat is szoktam nézni mennyivel megyek ,a napellenzők hogy mozognak stb...
    Vissza térve az "A" oszlopra én itt a játékban sem veszek róluk tudomást,abszolút nem zavarnak.
    Nyilván nincs mindenkinek olyan széles látószögű monitorra pénze hogy ezek a dolgok ne zavarják és belsőből tolja,de ez van.
    Itt egy picit tolatgattam belsőből.
    Elsőre viszonylag jól ment igaz volt helyem is...Indulás A pontból érkezés ugyan oda vissza.

Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.16. 08:14:04
  • Oldgamer
    Aborg!
    Igen, ahogy én is meg te is javasoltad, tegyék választhatóvá a kerekek egyenesbe ( vagy sem... ) állításának döntési jogát. Jeleztem egyébként lentebb, nem egy olyan kameranézet van, amikor nem oldalas nézetet választok, ilyenkor a kerekek egyenesbe állítása körülményes, főleg szűkebb részeken, szerpentineken. Ott a magasabb sziklák/oldalfalak nem is engedélyezik a kameranézetnek, hogy oldalról leskelődjek, így marad a hátsó nézet.

István!
    Pont tegnap jutott eszembe amit írtál, miszerint a belső nézet valóban nem jól láttatja a terepet, sok a kitakarás az oszlop-tető-műszerfal-kocsi eleje által. Sok esetben szinte vakon vezet az ember, emiatt sem szeretem személy szerint a belső nézetet. Itt is kellene még minimum egy választható kameranézet, mely kicsit előbbre tekint! Arról nem is beszélve, hogy a nagyobb elejű járművek elejét látom inkább, az útból pl semmit, főleg akkor, amikor felfelé halad az ember egy szerpentinen, vagy éppen felérve egy magasabb pontra, jön a bukkanó... kanyarral megspékelve. :)
  • Jóózsf István #1807
    Bocsánat nem voltam naprakész!
    KIcsit azért örülök, hogy így alakult. Sokkal élvezetesebb a játék egy vezérlővel. Lehet, hogy egyszer leveszem a kormányt is a polcról. De ahhoz inkább a belsőnézet dukál, amitől hányok.: A játékfejlesztőknek az a rögeszméje, hogy nekem látnom kell az "A" oszlopokat!
    El kellene menni egy autóbontóba beszerezni az összes "A" oszlopot és minden fejlesztőnek aki ilyet csinált a homlokához szegecselni. Hogy.: "Most már realisztikus a világ? Gyökér!"
    Tegye már fel a kezét, aki beül egy autóba vezetni vagy csak utasként, bámul ki az ablakon és közben látja az "A" oszlopot! Tudomást sem veszel róla! De a birka fejlesztő odarajzolja, mert annak ott a helye. De az már nem jut eszébe, hogy részben áttetszővé tegye, ami sokkal közelebb állna a valósághoz.
    És ha már itt tartunk a tető és a műszerfal sem takar annyit, mint a játékokban.
    A legvalósághűbb nézet az lenne, ha épp csak szegélyezné a tető és a műszerfal a képet és ha kíváncsi vagy valamelyikre akkor fordítsd oda a nézetet!
    Még egy teszt.: Most az tegye fel a kezét, akik vezetés közben a tetőkárpitot, vagy akár a műszerfalat bámulja!
    Naugye!

Pardon. Már megint elragadtattam magam!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.06.16. 05:55:44
  • eta32 #1806
    Én nem fizettem 18 ezret plusszba ,no meg nagy ívben teszek a bill kiosztásra(bocsi minden billt használótól) DEHÁT a kép mást mutat...!!!!!????
    Billentyűzet kiosztás megváltoztatható....???

Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.15. 21:53:27
  • Jóózsf István #1805
    Ahogy olvastalak eszembejutott, hogy: DEHÁT a wasd-ot sem lehet megváltoztatni!!!! (Ez került nekem plusz tizennyolcezer forintba!) Mit akarunk mi itt ilyen választható dolgokkal?!?!?!
    JézusMária de messze van!
  • Aborg
    En PCn jatszom, ott megallas utan a sofor mar a jatek kiadasa ota egyenesbe tekerte a kerekeket. Ha jol ertem akkor PS4-en ez csak az uj patch ota van igy.
    Ami PCn valtozott az uj patch ota, az talan az hogy kabinnezetbol nem forditja a fejet automatikusan elore amikor elindul az auto. Ennek orulok, en nem szeretem ha a jatekok kiveszik a kezembol az iranyitast. Hadd nezekk oda ahova en akarok, hadd tekerjem a kormanyt ugy ahogy en akarom... (en is kontrollerrel jatszom). Szerintem nem volt ezzel gond: olyan volt mint a valosagban. Ha a kabinban ulsz, akkor nyomsz egy kis gazt es ha nem jo fele megy, finoman korrigalod. Kulso nezetbol meg amugy is latom merre allnak a kerekek. A valosagban is a legtobb rakodo auto kereke valamerre el van tekerve, szoval realisabb (lenne) a latvany is a jatekban. De persze siman ertheto ha valakinek az egyenesbe tekeres tetszik jobban, ezert kellene a menubol valaszthatova tenni es mindenki elegedett lenne! Sok ilyen felemas "aprosag" van a jatekban amit gond nelkul a menuba rakhatnanak es mindenki allitsa be kedvere. Sok kicsi sokra megy!

• Oldgamer
    Én attól kaptam idegrohamot, hogy a kerék nem állt középre, hiszen mikor nem oldalnézetben irányítottam a járművet, nem láttam a kerékállást, emiatt egyenes úton is sokszor kacsázott a kocsi. Tegyék választhatóvá, oszt' jónapot! ( konzolos vagyok, ès kontrollerrel irányítom )
    Én inkább a map minőségét kritizálnám, ami nagyon kidolgozatlanra sikeredett, kb ps2 szintű a grafikai minősége, az ikonok majdnem egyformák, egymást takarják ki, ahogy a szöveges kiírások is. Jobban is rá lehetne nagyítani a tájra, sok esetben még a jármű irányát is nehéz megállapítani, hogy éppen merre tartok. Az útvonal bejelölgetéseket nem mindig használom, kicsit kiábrándító számomra a kék villódzás az úton. Maga a játék továbbra is tetszik, minden hibájával együtt. Akik az előző részekkel játszottak, ők úgy olvasom, kritikusabbak a SR-el kapcsolatban.
  • eta32 #1802
    A hivatalos fórumon kb 10 topic ezzel van tele.
    Vagyis sír mindenki (nagyon kevés aki nem,értelem szerűen kontrolleresekről van szó ) hogy igen is kérik vissza a régit 5.1 előttit.
    Mikor nem tért vissza középre,szerintük az és úgy volt a jó és most teljesen elcseszték.
    Én nem foglalok állást,de van róla véleményem.....
    Csupán egyszerű ok miatt, kormánnyal használni pont olyan mint az éleben ha kormányoznám...plussz a FFB istenien adja vissza ami a kerekekkel-futóművel történik ,akár egy fára rámegyek akár egy kőre stb stb...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.14. 21:31:32
  • Jóózsf István #1801
    A kormány visszatérésről vitatkoznék.
    Már ezzel játszottam (SR) amikor feltettem a mudrunnert, mert kíváncsi voltam valamire és pont az borított ki, hogy nem tér vissza a kormány. Illetve, csak nagyon lassan. Ez nyilván más és más érzést hoz ha különböző vezérlőket, vagy ne adj isten billentyűzetet használunk.
    Kormány estén nyilván nem fog visszatérni, hisz tartom... Gondolom pontosan követi a kormánymozdulatokat. Itt teljesen mindegy.
    Billentyűzet esetén jól jöhet, mert kicsit reálisabban lehet kezelni a fordulást.
    De kontrollernél borzasztó zavaró, hogy elengedem a pöcköt és még mindig fordul. Konkrétan el kell húznom a másik irányba, hogy egyenesbe kormányozzam! Nettó hülyeségnek tartom.

Bocsánat! Figyelmen kívül hagytam a "NEM MOZGÓ JÁRMŰ" feltételt. De attól még nem lesz teljesen értelmetlen, amit írtam!

A többi tétel hidegen hagy.
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.06.14. 20:39:41
  • eta32 #1800
    Rendben oké.....
  • Aborg
    Ma alaposabban a kormere neztem a jateknak, es van nehany eszrevetelem. Nem bantani akarom a jatekot, sot, azt szeretnem ha a leheto legjobb lenne. Az eszreveteleim nemelyike valakinek szorszalhasogatasnak tunhet, de vagyunk nehanyan (gondolom kissebsegben) akiknek oromet tudnak okozni ilyen apro, sokaknak szinte eszrevehetetlen es lenyegtelen aprosagok. Akit untat az osszehasonlitasok eleje az ne is olvasson tovabb, ez ilyen lesz vegig :)

Eloszor arrol lesz szo ami a Mudrunnerban benne volt, remelem csak ido kerdese hogy belekeruljenek a Snowrunnerba is):
    -a zajok a kabinban FPS nezetbol, foleg a gumik duborgese a talajon. A Snowrunnerban nincs ilyen. Ha egy lejton uresbe rakom es kikapcsolom a motort, akkor szinte csend lesz. A Mudrunnerban jaro motornal is hallatszik a kerekek zaja (kabinnezetbol).

-a kerekekre tapado vastag sar. Ez nagyon hianyzik, latvanyos volt (es ugy realis).

-Ha a MR-ben vizbe hajtottam, akkor egy ido utan eszre lehetett venni mogottem az autobol szivargo olajfoltot (marmint a tavon ahol nem volt sodras). A SR-ben nincs olajfolt.

-Ha a MR-ben a vizszint ala kerult a kipufogo, akkor buborekolt, es cserzette a vizet. Ehhez persze bugyborekolo hang is tartozott. A SR-bol ez is szinte teljesen kimaradt. Hang nincs semmilyen, a vizet se cserzi, es nagy ritkan dob egy 2D froccsenest, ez a maximum. Szinte nincs is kulonbseg a jaro es a kikapcsolt motor kozott.

-Ha a MR-ben kijottem a mely vizbol, akkor az autobol egy ideigy csurgott a viz. A SR-ben nincs ilyen.

Aztan par dolog amit en szemely szerint hianyolok, bar lehet hogy mas meg orul neki hogy nem ugy van mint a MR-ben volt. Ezert az idealis az lenne ha ezeket a menubol valaszthatova tennek, igy mindenki elegedett lenne!
    Peldaul en szerettem a MR-ben hogy a nem mozgo auto kerekeit nem tekerte a sofor automatikusan egyenesbe, mint ahogy a SR tulbuzgo soforje teszi. Nem artana egy iranytu a kepernyo sarkaban. Annak orulok hogy kabinnezetbol a SR-ben az uj patch ota mar nem nez automatikusan elore ha megmozdul az auto.

Es vegul: a MR-ben valahogy jobbnak erzem a talajjal erintkezo auto fizikajat. Nem mondom hogy a SR-ben nem jo, de a MR-ben valahogy precizebbnek tunik nekem. Mar csak az is ha egy sima, objektumok (kovek, agak stb.) nelkuli terepen megy. Engem valahogy jobban meggyoz mint a SR-ben, nem tudom mi az oka. A SR-ben olykor-olykor ugy erzem hogy valami nincs rendben a kerekekre nehezedo sulyokkal, mintha tul konnyu lenne a verda, vagy nem szamolja ki rendesen a fizikat es kicsit csal, nem tudom. A fizikai beallitasom a menuban termeszetesen ultran van.

Apropo sulyok: multkor lejjebb valaki belinkelt ket MODot, amik korrigaljak a rakomanyok es az utanfutok sulyat. Ez nagyon meglepett, hogy a keszitok nem a realis adatokat allitottak be, hanem neha azoknak csak az egy negyedet. Egy ilyen jatekban, ahol szerintem pontosan a minel nagyobb elethusegre torekedtek. Legalabbis en eddig azt gondoltam.
    Kiprobaltam a ket MODot: a latvanyban nincs nagy kulonbseg - nem tudom egyaltalan lejjeb e nyomodtak az autok rugoi a megnegyszerezett rakomanysuly alatt, nem mernek ra fogadni hogy igen. Az utanfutok pattogasa is talan csak azert lett kevesbe szembetuno mert az auto nem birta olyan gyorsan huzni. Foleg a motor huzoerejere van hatasa: neha elindulni se birt egyesen, lassu fokozatba kellett tenni hogy megmozduljon (a kisebb potkocsit vontattam egy rakat betonlappal). Aztan kiprobaltam a betonlapot a platon is (mellesleg a lapos platon a rakomany furcsa fizikajat az uj patch se javitotta meg ki). Hat nem is tudom, nem gyozott meg ez a ket patch hogy szuksegem lenne rajuk. Nem nagyon akarom szetbabralni a jatekot, inkabb ugy hagyom ahogy az alkotok jonak lattak beallitani, de kicsit csalodott vagyok hogy nem a realis adatokkal dolgoznak. A garazsban is inkabb hasznalhattak volna az autok mellett realis adatokat (nyomatek, suly, stb.) mint ezek az arkade stilusu betoltodo palcikak vagy mik. Ha meg az adott kocsi nem birja elhuzni az adott sulyt, akkor ez van, ilyen a valosag is, nem kellet volna igy elbabralni a dolgokat. Ez visszaut, sokan mar az elozetes videok alatt is kommentaltak hogy valahogy tul konnyunek tunnak a megrakott utanfutok. Sot, meg mazsalopontokat is rakhattak volna be poenbol, le lehessen meri az autot megrakva, uresen stb., ha valaki pont azzal akarna szorakozni.

A vegere egy kis poen: dudaljatok ra ket meterrol (akar egy SCOUTtal is) egy piros-feher deszka uttorlaszra, vagy egy keritesre, vagy egy kisebb kore. Valami tortenni fog. Aminek nem kellene.

P.S: Eta32, irtad hogy jarsz a Focus forumokra: rakd ki legyszi ezeket a kepeket a megfelelo helyre ha van kedved, lehet hogy eljut az illetekesekhez is hogy vannak akiknek ez is szamit. Koszi.
    Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.06.14. 19:31:22
  • Jóózsf István #1797
    Amikor még nem kapcsolókat pöckölgettek a váltókaron a kamionosok!
    Ma meg már a zömük automata!
    Jó nézni ahogy gépészkedik. Elsőre bonyolultnak tűnhet, de egyáltalán nem az. Ha türelmesen végignézitek, akkor biztos feldobja azt a video-t is, amikor magyarázza.
    Egy városon nem szívesen mennék vele keresztül rakottan, de kedvem lenne kipróbálni!
    Elfelejtettem említeni, de a szemfülesek észrevehették, hogy csak elinduláshoz használja a kuplungot!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.06.14. 18:44:16
  • Jóózsf István #1795
    Megfejtettem a túlméretes rakomány titkát!
    Annak idején viccből letettem egy túlméretes rakományt a Zimnegorsk térképen a folyóba, hogy mit lép rá a játék. Természetesen nem vette figyelembe a sodrás tekintetében, de arra jó volt, hogy összemossa két dolgot. tehát ez a rakomány egy hiba következtében megjelent az új Rift térképen is!
    Arányaiban kábé ugyanott van!
    Sőt!!!! Megjelent Drowned Lands-on is!

Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.06.12. 10:54:55
  • eta32 #1794
    Egy kis móka és kacagás....
    A vége már, mátrix szint....
  • Jóózsf István #1793
    Detto!
  • eta32 #1792
    Minden kérdésemre választ kaptam.
    Részemről csak ennyi lett volna kíváncsiság miértje....
    GTX1080ti hogy én is válaszoljak a kérdésedre
  • Jóózsf István #1791

Pont véletlenül fel van húzva, mert valamire kíváncsi voltam.
    (Valamiért nulláznom kellett a grafikai beállításokat az envígyija kezelőpulton, és azt vettem észre, hogy az akadozások megszűntek. Elmentem arra a pályára, ahol ez a legjellemzőbb volt (Drummond Island) és felrántottam a grafikát, hogy teszteljem.)
    Egyébként jobban meg szoktam nyirbálni, mert van pár parasztvakító ficsőr, amire baromira nem vagyok kíváncsi!
  • Jóózsf István #1790
    Fejtsd ki légy oly tündér, hogy mi nem tetszik a képekkel!
    Annyi a bűnük, hogy az első a küldetéses ki lett vágva az egészből.
    A második meg a negyedére lett zsugorítva mert eredetiben (18 MB) nem tudtam volna feltölteni oda a mérte miatt. Sima PrtSc - paint (némi méret korrekció) - mentés - feltöltés a tárhelyre és ennyi.
    Azon kívül ködös nap volt. Ha arra gondolsz, hogy fakók akkor esetleg ez lehet az oka. De ennél szaturáltabbak nem nagyon szoktak lenni. És ez így rendben is van. A részletességét szintén nem érzem elmaradottnak. Majd vetek egy pillantást, hogy most épp milyen grafikai beállításokkal megyek a játékban. Magában a gépben nincs elbabrálva semmi!
    Most az ovis versengés látszatát kerülendő, az általad feltöltött rommá szaturált képek esetén (1788) inkább merülhet fel a kérdés, hogy nálad minden rendben van-e? De az ugye nem ez a játék. A korábbi képeidhez képest (1762, 1753) nem látok szembeötlő különbséget!
    Milyen színű a VGA-d. Az enyém zöld. Esetleg még itt lehet a kutya elesve!

Íme:
    settings1
    settings2
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.06.11. 22:13:31
  • eta32 #1788
    MudRunner képek.
    Picit néhány szín túl van tolva rajt de térképenként változó...
    MudRunner kép
    MudRunner kép.
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.11. 21:04:41
  • eta32 #1787
    A mesternek véletlen "Premium Platinum Gold Edition Full-Full+Tripla Season Pass"verziót adtak el ,amiből csak ez az egy példány létezett és még a Fejlesztők sem kaptak belőle....
    Már a kezdetek óta neki vannak olyan dolgok a játékban amilyenek senkinek a Világon......
  • eta32 #1786
    Van így az ember fia.....
    Mellesleg ezek a képek mivel és hogy készülnek,remélem a játék ennyire nem csúnya nálad, mert ha nálam ilyen randa lenne rég kidobtam volna ...valamit....
    Nálam a MudRunner is szebb,jó a Spintires talán nem....
    Csak el tudd költeni azt a sok pénzt amit össze lapátoltál ....
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.11. 19:49:55
  • Jóózsf István #1785
    Tartoztam az ördögnek egy úttal! Már nekem sincs ott. Még jó, hogy lefényképeztem, mert most saját magam is hülyének nézném!
    Bosszúból megcsináltam a stopperes küldetést.
    Egyszerűen imádom ezt a bicajt! Ebben az összeállításban, bármilyen munkát el tudok vele végezni.
  • Jóózsf István #1784
    Minden küldetést megcsináltam. A helyieket és a cégeseket is!
    Visszamegyek és megnézem, hátha mellétett egy küldetés felvevőpontot is... Mert amikor arrajártam, akkor nem rémlett, hogy láttam volna, csak mint mondottam volt. "Amikor visszanéztem, hogy minden rendben van-e," akkor vettem észre!