En PCn jatszom, ott megallas utan a sofor mar a jatek kiadasa ota egyenesbe tekerte a kerekeket. Ha jol ertem akkor PS4-en ez csak az uj patch ota van igy.
Ami PCn valtozott az uj patch ota, az talan az hogy kabinnezetbol nem forditja a fejet automatikusan elore amikor elindul az auto. Ennek orulok, en nem szeretem ha a jatekok kiveszik a kezembol az iranyitast. Hadd nezekk oda ahova en akarok, hadd tekerjem a kormanyt ugy ahogy en akarom... (en is kontrollerrel jatszom). Szerintem nem volt ezzel gond: olyan volt mint a valosagban. Ha a kabinban ulsz, akkor nyomsz egy kis gazt es ha nem jo fele megy, finoman korrigalod. Kulso nezetbol meg amugy is latom merre allnak a kerekek. A valosagban is a legtobb rakodo auto kereke valamerre el van tekerve, szoval realisabb (lenne) a latvany is a jatekban. De persze siman ertheto ha valakinek az egyenesbe tekeres tetszik jobban, ezert kellene a menubol valaszthatova tenni es mindenki elegedett lenne! Sok ilyen felemas "aprosag" van a jatekban amit gond nelkul a menuba rakhatnanak es mindenki allitsa be kedvere. Sok kicsi sokra megy!