6011
-
RaKmaTakaTa #1783 100%-ra kész vagyok a Tajgával és nekem sincs ott semmi, nem is volt.
Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2020.06.11. 15:19:42 -
flyinghigh #1781 Köszi, jöhetnek az ilyen okosságok. -
eta32 #1780 Annyira még szerencsére nem rossz a szemem.
Nekem nincs ott semmi.
Én arra tippelnék ,hogy nálam még meg kell csinálni előtte egy küldit akkor jelenik meg de erre minimális esélyt látok hogy a semmiből majd odapottyan egy trailer....de ebben a játékba bármi előferdülhet.
Nálam ezt látni ott ,vagyis semmi oversized cargo nincs....
No Oversized Cargo???
Annyit találtam a neten egy vidin,hogy nem csak nekem nincs...9:12-nél vagy 17:30-nál kell nézni neki sincs ott semmi trailer.
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.11. 08:22:57 -
Jóózsf István #1778 Hazudtam! Nincs benne a listában! -
Jóózsf István #1777 Magán a térképen fel van tüntetve, mint tereptárgy, a fűrész üzemnél. A listában is benne van. Személyesen nem találkoztam vele, csak amikor kivonultam, visszanéztem, hogy minden rendben van-e és láttam, hogy ott van.
Mivel új rendszer van, az is lehet, hogy a küldetés is meg volt hozzá, csak hát ugye... -
eta32 #1776 Nos esetleg képet róla hogy hol...??
Már 2x felfedeztem de nagyon vak lehetek ha nem találkoztam vele.... -
Jóózsf István #1775 De a Rift-et csak tegnap kezdtem! Nem ugrottam rá a bétára!
Apropó van a pályán egy túlméretes rakomány. Annak van valami szerepe? Esetleg nem találtam meg a küldetést hozzá?
Szomorú lennék, mert pont levonultam onnan is. Még a kis utánfutókat is eltakarítottam!
Ohhh! És köszönöm szépen a fejlesztőknek azt a százötvenezret, amivel megdobtak egy BTR formájában! Ígérem hasznosan költöm el az árát!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.06.10. 22:02:16 -
#1774 Ha esetleg valaki túl könnyűnek érzi a játékot ajánlanék 2 mod-ot. Realisztikusabb tréler és rakomány tömeg értékek(manuális telepítést igényel):
https://snowrunner.mod.io/actual-weight-for-trailers
https://snowrunner.mod.io/actual-weight-for-cargo -
eta32 #1773 De nem azt írtad a múltkorában hogy már rég végeztél az összes mappal és küldivel ,kitoltad az egészet... -
Jóózsf István #1772 Hááát, annyira nem örültem annak, hogy újra oda kell mennem aktiválni a küldetést!!! Ez olyan "olcsó trükk," hogy több idő menjen a játékra!
Az viszont kifejezetten tetszett, hogy nem jelölte meg a fejlesztéseket! Rém büszke is vagyok magamra, hogy megtaláltam őket! Mondjuk elég tipikus helyen voltak. -
eta32 #1771 Osztom a véleményed ez teljesen így van.
Most hogy a Task-ot eltüntették és újra oda kell menni hogy aktiváld ,még több dolog van ,ami szerintem nem baj...
Felül kell emelkedni a hibákon,még ha sokszor nehéz is...
A készítők is rajta vannak hogy mi előbb aránylag hiba mentes jó játékot tudhassunk magunkénak,de ehhez idő kell...
-
Oldgamer #1770 Eta32!
Csupa meglepetés ez a játék nemde!? :)
Na igen, hasonló hibákra még sokáig lehet számítani, de ha nem túl gyakori jelenségek, akkor azért elnézhető. A pozitívumok nagyobb számban vannak jelen a játékban, én emiatt pl nem is mérgelődöm. Shooter játékoknál a bugok jobban szoktak idegesíteni. -
Oldgamer #1769 Eta32!
Csupa meglepetés ez a játék nemde!? :)
Na igen, hasonló hibákra még sokáig lehet számítani, de ha nem túl gyakori jelenségek, akkor azért elnézhető. A pozitívumok nagyobb számban vannak jelen a játékban, én emiatt pl nem is mérgelődöm. Shooter játékoknál a bugok jobban szoktak idegesíteni. -
eta32 #1768 Ez a fórumról van.
Akkor mégsem annyira kerek minden mindenkinél...
""Ghosting" of cars in single player"
"I believe this is a new feature. What is the reasoning behind this decision. I cannot winch my own truck in singleplayer anymore?"
-
eta32 #1766 Mennyit multiztál eddig???? Mivel az alábbi vidi (1764) is arról szól....
Ja ,nem érzem hogy nagyon nyugalomra lenne szükségem ,mivel nem használom a multit ,de ahogy olvasom látom,egyenlőre nem is nagyon lenne még mindig értelme.....
Nem betazok mivel már támogatja a rendes játék a custom kormány beállításokat és ami a lényeg a kormány FFB beállításait.
Így már olyan vezetni, sőt ,ha nem jobb mint a MudRunnert...
Most hogy minden kőre ha rámész érezni a kormin,a fákon még most is némelyiken átmegy a kerék, a kormány FFB nagyon jól vissza adja mi is történik a kocsival...
Nem találkoztam áteső rakománnyal (eddig) ez is egy okkal több hogy a rendest toljam.
De annyira jó hogy inkább hagytam az eddigi előre haladásom , ami eddig 15-ös szint és kezdtem egy újat mivel így az elejétől kihasználom a kormi adta lehetőségeket.
A manuál "H" váltó azért hiányzik még,de ezt is megoldottam,persze ez csak rész megoldás ,az összes váltási lehetőséget ráraktam a "H" váltó kiosztásokra...
A korábbi "1762" hsz-ban is azt szerettem volna leírni megmutatni ,hogy milyen volt az elejéről kezdve,de szerencsére azóta nem találkoztam ezzel a buggal ami a képeken is szerepelt.
A gyengébbek kedvéért akik nem tudták értelmezni amit írtam,leírom még egyszer (nem rád értem) NEM azért kezdtem új játékot mert elveszett az előző ,javítás előtti játékom.
Azt simán folytathatom,a javítás után,bármikor ,ja igen és NEM kellett semmi betát sehonnan átmásolni sehova.
Semmi dolgom nem volt csak elindítottam az 5.1 letöltése után és minden mentésem ott volt ahol kellett a játékon belül is az első slots-ban.
Van akinek ez így nem ment így inkább másolgatott ide-oda minden félét....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.10. 07:49:11 -
Jóózsf István #1765 Nem tudom mennyire nyugtat meg, de ilyennel személyesen nem találkoztam a játékban! Most is bétázol? -
eta32 #1764 Friss ropogós konzol multi...
Nagyon komoly....
-
eta32 #1762 Negyed óra játék kilép, belép, ÚJ karrier ,ez fogad...
Van az a mondás ,"egy kép többet ér ezer szónál"
Szerintem ezen sokat nem kell magyarázni,már ha valakinek kérdéses hol is tart a játék most.
Kipróbálja és olyan meglepetésekben lesz része amilyenekkel még az elején sem találkozott.....
Pozitív is van,de nem sok.....
WTF???
WTF?????
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.09. 17:42:02 -
Oldgamer #1761 Ok, köszi az infókat mindenkinek! -
Jóózsf István #1760 Akkor már legyen teljes:
(version 5.1) - June 9, 2020
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fixed save folder issue.
The Rift Update Patch 5.0 (version 5.0) - June 9, 2020 (full release)
General
Added new Taymyr map: Rift.
The truck engine will now automatically be turned off if the player is AFK.
Information about trucks that are stored in the garage is now displayed on a minimap pop-up.
Fixed problem when terrain simulation stopped working in certain situations.
Fixed problem when truck's wheels were falling through the models of rocks.
Fixed problem with cargo that was falling through the trailer.
Fixed problem when player were unable to complete tasks for fuel trailer delivery if the fuel trailer is completely empty.
Fixed possible trucks loss if players quits the game when map is loading.
A number of fixes for different collision situations between players trucks and trailers.
Various fixes for in-game music.
Various performance and memory optimizations.
Fixed Tuz 166 ultimate suspension using wrong localization template.
Fixed Hummer Tires using the wrong friction template.
Khan 39 Marshall mass tweaked to avoid mud physics glitchiness.
Fixed "Repair The Truck" task on the Smithville Dam map.
Multiple fixes of unrealistic collisions (wheels clipping or hovering) on various objects.
Objectives trucks that were not removed after tasks completion will now be properly removed from the map on level load.
Fixed "Drilling Spare Part" spawn for "Lost Container" mission in co-op.
Implemented saves corruption fix for players that are stuck in infinite loading screen.
Co-Op
Fixed a bug when the discovery of a vehicle as a guest added up to the vehicles discovered in solo.
Added ability to change region in co-op.
Guests can now spawn cargos on manual loading zones in a coop session.
Fixed bug when player location icon was not properly displayed on the global map in co-op.
Fixed problem when guests were unable to refuel in co-op.
UI
Moved crane anchors control to functions menu.
"Out of Fuel" and "Broken Engine" messages are now properly displayed for trucks that player finds on a map.
Max rank is now properly displayed.
Supported option to choose different save slot.
Added icon for locked gateways.
Options
Added sticks inversion for gamepad.
Added alternative to metrics system.
Added rebind for additional features (camera, map, profile, truck controls).
Art
Improved LOD for different objects on a map.
Crane art fixes.
Various rear-view mirrors placement tweaks.
Tweaked lampposts lightning across all maps.
Wheels (PC only)
Added proper force feedback for driving and collision with different objects.
Supported settings for force feedback.
Fixed issue with reversed pedals on Logitech G920.
Updated icons for wheels controls on HUD.
Various in-game controls fixes.
Fixed problem when Logitech G29 was not properly detected by the game.
Modding (PC only)
Added subscription counter in mods UI.
Supported proper mod preview display in truck store.
Mod download status in now displayed in the mods menu.
Added free camera on Summer/Winter Polygon maps.
Added scrollbar in the mods menu.
Art improvements for summer and winter polygons.
Consoles only
Fixed headlights for PS4.
Added hi-rez textures for PS4 Pro and Xbox One X.
Added working rear-view mirrors on consoles.
Olvasgattam én is a hozzászólásokat... Elég nagy a bégetés! Szerencsére lehet ezt ésszel is: 1759 -
eta32 #1758 A másik helyen majd válaszolok...ha nem gond... -
Oldgamer #1757 Eta32!
Csak nem vesznek el véglegesen a játékállások!? Ahhoz ez lassú folyamú játék, képtelenség, hogy pár hetes beleölt időt elveszítsen az ember. Mondjuk én konzolon játszom, nem tudom ott a frissítés mit fog okozni ami a problémákat illeti. Kíváncsi vagyok, hogy pl a fényszórók világítását ( hiányát ) orvosolták e. -
eta32 #1756 Megérkezett a frissítés,van is kiakadás a fórumon....
Na csak igazam lett sajnos ,de igazából talán mégsem.
Most tölti ,majd kiderül...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fórumból idézetek...
"my progress lost with update :(((( where is my career. Is this normal that we lost all progress of game and we have to start new game?
R
1
rubymoon90 12 minutes ago Reply Quote
Just checked and my save still works. But just for future reference peeps, its always important to back up your saves before any major update ? . Thanks for the update jellyfoosh, keep up the good work ❤
M
0
Mattyjoebill 11 minutes ago Reply Quote
Bit of a kick in the gut updating this game for it to wipe out my save file did someone miss something?
Deouej
3
Deouej Community Manager 10 minutes ago Reply Quote
Hello everyone, please do not worry, your saves are not erased, it should be back in a few minutes, we are aware of it and are on it!
I
1
Inquus 10 minutes ago Reply Quote
lost my save game. Have to start all over. No way. I want a refund of my money and wasted time"
-
eta32 #1755 A hivatalos álláspont kommunikációja ez.....
...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hello SnowRunners!
Thanks to the hard work of the team and a huge help from everyone who reported bugs on the Public Test Server, we're excited to announce that Patch 5.0 has been sent in for certification! If everything goes according to plan, it will arrive on both PC and consoles on June 9th!
With several new features coming, we'd like to celebrate the arrival of working mirrors on all platforms with this brand new video.
Youtube Video
The major new features coming in the patch include:
All Platforms
New Taymyr Rift Map, with new missions
2 vehicle skins (Derry Longhorn 3194, KHAN Lo4F)
Multiple Save Slots
Multiplayer: Players can now change region together
PC only
Mods: installed mods counter display
Force Feedback setting on steering wheels
Flycam on mod maps
Consoles
Working mirrors
Steering wheel support for consoles could unfortunately not be included in the update, but should arrive within a week or two of Update 5.0.
Update 5.0 will also bring a ton of bug fixes and quality of life improvements. The full list will be available when the patch goes live, but you can see the patch notes on the Public Test Realm for a general idea.
Many major bugs have been addressed, such as freezes, cargo and vehicles falling through trailers, and missing vehicles.
We're extremely thankful for all your bug reports and patience, and can't wait to release this update to you, after which we can all look forward to the release of Phase 1 of further new content and improvements! The Public Test Server will close when Update 5.0 launches, but will be back soon after to prepare for Phase 1.
See you in the snow,
The Saber and Focus Home Interactive teams
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.06. 09:06:34 -
Jóózsf István #1754 Azt azért megnézném, hogy "Jött egy frissítés, de újra kell kezdeni miatta a játékot..." Akkor a fejlesztők ettől a kijelentéstől kezdve még hány percig tudnának életben maradni?!?!?!? Szerintem a tömeg széttépné őket!
Az meg, hogy béta - nem béta kb ugyanez a helyzet. Persze mindig mindenhol elmondják, hogy ha bétázol, akkor készíts biztonsági mentést, de nekem soha egy játéknál sem volt belőle bajom. Vagy nem akkora, hogy elölről kelljen kezdenem.
Azt így lehet tudni, hogy mikor lesz rilíz? Vagy a kedd nem arra vonatkozik, hogy mi is megkapjuk?
-
eta32 #1753 Ma jött a javítás javítása..... de legalább talán látni az út elejét....
Ha így marad a nagyjavítás 5.0 után is akkor már lehet vele kezdeni valamit.
Indul a karaván
Kedden jön az 5.0
Arra leszek kíváncsi a mentés vissza felé is kompatibilis lesz é???
Vagyis ha a megkezdett karrierre ráeresztik az 5.0-át akkor is úgy fog működni mint most a PTS,vagyis jól.
Mert akkor lehet elölről kezdeni az egész karriert....különben robbanásokkal és egyéb nyalánkságokkal kell szembe nézni.....
Ezek a PTS-re betöltött régebbi mentésből való....
Volt minden....robbanás stb stb...
ELŐTTE
Csata után
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.05. 19:48:39 -
eta32 #1752 Teszt mapon volt amit a képen láttál....asszem elég egyértelmű hogy ott nincs mentés.
A vicc az hogy az újonnan kezdett játékban működik és nincs átesés....de ez is random....
Mint írtam az 5.3 PTS-nél minden jól működött ,az új 5.4 javítással vissza kerültünk oda ahonnan elindultunk,sőt inkább még visszább....
A kormány-pedál problémával is tele a fórum....meg úgy mindennel....jót nem olvastam már rég a játékról....de biztos a felhasználókkal van a baj, nem a játékkal...rosszul használják....
Ha nem indítom el akkor semmi hiba nem jön elő.....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.04. 20:49:25 -
#1751 Talaltam egy erdekes cikket (mar a kepek is sokat mondanak), hogy keszul a Mudrunnerban a sar es viz.
Kar hogy a SRben nincs ez a kerekekre ragado sar. Igaz hogy kicsit darabos hatasu volt, de nekem nagyon tetszett. Lehet hogy ugy gondoltak hogy nem uti meg a SR grafikai szinvonalat es ezert hagytak ki? Remelem majd dolgoznak ezen is es idovel visszakerul a jatekba.
Mindig meg akarom figyelni az apro de annal valosaghubb reszleteket (amik benne voltak az elozo reszekben) de elfelejtem: hogy a SRben is terjeng e az olajfolt ha behajt az auto a toba? Vagy bugyborekol e a viz alatt a kipufofo? Bar mely vizben meg nem nagyon jartam es ezeken az elso autoimon magas fuggoleges kipufogok vannak. Meg hogy vissza e folyik a viz a karosszeriabol ha kijovok a vizbol?
Nem tudtok rola hogy a SRben van e olyan grafikai beallitas ami elhomalyositja a kamerahoz tul kozeli objektumokat? A MR-ben igy volt, de a SRben nekem minden egyforman eles.
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.06.04. 20:27:22 -
Jóózsf István #1750 Hááát, ha betöröd a szerelvényt, akkor a harmadikat simán. Ha leejtőn/emelkedőn ügyeskedsz akkor kis erőlködéssel a negyediket is el lehet érni.
Attól nem fogom magam bénának érezni, mert lekapcsolom a féltótot, hogy telepakoljam.
Még mindig nem tudom mi és hogyan történik. Illetve mit kell csinálni ahhoz, hogy a váltó váltson idő előtt! -
#1748 #1745
Az a valto forszirozas erdekes, ki fogom probalni. De a rakodos csalas undorito! Ha arra gondolok hogy a Mudrunnerban meg azt se engedte hogy rogzitsd a jol felrakott fat ha nem alltal viszonylag egyenesen (ami ugy volt jo!).
Nem a regebbi mentesek miatt vannak ezek? Vagy tiszta lappal probalgatod?
-
eta32 #1747 Legutóbbi PTS frissítés eredménye,az előző verzióban már ez is működött nem volt ilyen.....
Auto szállítás magas fokon..... -
eta32 #1746 Nagyon nem kínlódok csak a véleményem írom le....
Mivel kb. 2 hete nem tolom csak a PTS tesztelgetem de azt is csak rövid ideig,változott é jó irányba...így már cseppet sem érdekel ez a szemétkupac bug halmaz.
Anno az FS 19-nél is ugyan ez volt a helyzet 2018 november közepén megjelent ,egy tömény bug halmaz volt ,félretettem majd márciusban(19) mikor már a sokadik javítás után működőképes volt olyan szintem ami nekem is megfelelt elővettem és toltam tovább.
Ez a játék is így járt ,majd idővel mikor kigyomlálják ,belekerülnek számomra fontos funkciók,na akkor majd tolom vele ,az hogy ez majd akár fél év múlva jön el, hidd el simán túlélem,sőt tuti hogy újra kezdem az elejéről.
Eddig is csak amiatt toltam hogy tudjam mire is számítsak és lássam érdemes é időt pazarolni rá,nekem egyenlőre nem....
Jó lesz ez nem kétség ,SOON....
-
Jóózsf István #1745 Azért ebben van pár dolog, amit nem lett volna baj, ha egy hónappal ezelőtt tudok!!! Például az a félpót pakolós trükk, ami ugyan csalás, de ha játék hiányosságait használod ki akkor bocsánatos bűn. Csak a saját lelkiismeretünkkel kell elszámolnunk!
Azt már csak nagyon halkan merem mondani, hogy nem vettem észre, hogy el is lehet adni a fejlesztéseket. És a sárvédő eladás párszor jól jött volna!
A váltó "forszírozást" meg nem is értem! Van arra gomb? Vagy csak manuálban működik? Valaki homályosítson már fel! -
Jóózsf István #1744 Egy másik fórumban én játszom a te szerepedet. Ott én bétázok és szórom szét a kétes információkat. Kétes, mert mire rilíz lesz, addig huszonhatszor is megváltozhat a felállás. De így már látom a másik oldalról, hogy milyen amikor én tombolok! Eddig csak találgatni tudtam, hogy egyáltalán vevők-e rá. Úgy döntöttem, hogy az információ a várakozás közben jó dolog. És, bár nem vagyok kárörvendő, szórakoztató, ahogy "kínlódsz"
Bármit olvasol ki ebből, csupa jóindulattal írtam!
Kicsit még maradj a kereszten a kedvünkért! "Always look on the bright side of life!" Fü-fütty, fürütty fürütty fürütty!
Ők ügyesebben csinálják! -
eta32 #1743 Jött megint egy PTS "javítás"....
De ahogy elnézem a fiúk nem álltak megint a helyzet magaslatán ,de a fórumon is hasonlóan vélekednek most már nagy a felháborodás...mindenkinek fogy a türelme....
Ez kérem nem helyben járás hanem vissza lépés az előző verzióhoz képest.
Az eddig működő 5.3-ban dolgok most nem vagy hiányosan működnek,kb mint az első 5.1 javítás után...
Áteső gépek a póton persze random....
Az eddigi kormi beállítások csak részbe működnek ,minden kilépés után újra kalibrálás mert elfelejti,stb.....a többit már nem is néztem,ez a játék egyenlőre kuka....
Ha így halad ez a játék Karácsonyra talán működő képessé teszik....
Részemről asszem ennyi volt....
Majd ha kijön a végleges a PTS után akkor ránézek.....
Hétről hétre csak megy a tesztelgetés de előbbre nem nagyon jutunk......
-
eta32 #1742 A PTS-en igen .
Amin most játszol azon egyenlőre nem, javítás alatt van....
https://kepkuldes.com/image/KkHVHl
https://kepkuldes.com/image/KkHvN7
https://kepkuldes.com/image/KkHzWm
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.01. 21:00:01 -
chris0000 #1741 hi. egy trailer-re fel lehet vhogy rakni egy kocsit? mindig leesik... bug? thx. üdv. -
eta32 #1740 Jó szórakozást mindenkinek....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.01. 19:58:18 -
chris0000 #1739 hi. ezt a Drummond Island-et SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!: üdv.nem volt semmi felfedezni a Scout-al…(eddig még csak ez van meg +a chevi1500as) sokkal nehezebb terep mint a Michigan 1-es térkép... pillanatok alatt fel lehet borulni és ugye garázs sincs! a Scout-nál ilyen terepen el kell felejteni az automata váltót mert nagy a motor nyomatéka, főleg ha még upgradelted is :)… a snowrunner upgrade 3 low gear fokozata tökéletes ilyen terepre... én rendszeresen használom... automatát már csak sima úton használok.. és végre itt, találtam egy normális munkagépet!!!, amivel a küldetések nagy részét meg lehet csinálni...:) -
Oldgamer #1738 Én még " kilövésekbe" nem futottam bele, de út szélén bájosan ringatózó, vélhetően nőnemű, twerkelő trailerekbe annál inkább. :)