mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #1809
    Nem ragadtattad el magad ,jók az észrevételeid ,de csak a magad szemszögéből nézve.
    Vagyis neked mi és hogy lenne jó (nyilván sokan örülnének ilyen megoldásoknak) azt írtad,ezzel nincs is baj.
    Sok autós játékba erre találták ki a "motorháztető" nézetet amikor kinn ülsz rajt és nem takar ki semmi de itt ilyen nincs ,na meg az már nem belső nézet.
    De amiről te beszélsz olyat még autós játékban ,pedig rengeteget próbáltam használtam és van is régóta nem láttam és hallottam ,de ne is várj ilyen nem lesz.
    A belső nézet attól belső hogy azt lásd ami belülről látnál.
    Itt maximum előre tudod vinni a nézetet FOV ,de az már megint nem az igazi.
    Az hogy a valóságban a szemed ezeket figyelmen kívül hagyja valamelyest az már más tészta.
    Most akkor én feltettem a kezem!!!!
    A játékban (eddig több mint 150 óra) kb 90%-ba belsőből tolom.
    A külső csörlőzéshez kell mert azt belsőből nem látom rendesen ,meg kormi bill együtt bugos (egyenlőre)is így mindenképp kell,na meg bizonyos esetekben tolatásnál ,mert a tükrök nem minden esetben elegendőek,ahhoz legalább ATS-ETS2 szint kellene ott 100% belső nézetet használok tolatásra is,pedig ott is van "A" oszlop, csak ott nagyon részletesen beállíthatsz mindent belső nézetre szabva.
    Hozzá tenném az elődökhöz képest a SR nagy előre lépés a belső nézet terén.
    "Most az tegye fel a kezét, akik vezetés közben a tetőkárpitot, vagy akár a műszerfalat bámulja!"
    Én még az órákat is szoktam nézni mennyivel megyek ,a napellenzők hogy mozognak stb...
    Vissza térve az "A" oszlopra én itt a játékban sem veszek róluk tudomást,abszolút nem zavarnak.
    Nyilván nincs mindenkinek olyan széles látószögű monitorra pénze hogy ezek a dolgok ne zavarják és belsőből tolja,de ez van.
    Itt egy picit tolatgattam belsőből.
    Elsőre viszonylag jól ment igaz volt helyem is...Indulás A pontból érkezés ugyan oda vissza.

Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.16. 08:14:04