mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Aborg
    A valosagban se nagyon latni ki egy csoros autobol olyan helyzetekben mint amilyenekbe a jatekban gyakran kerulunk. Peldaul amikor egy meredek es raadasul szuken kanyarodo uton kell lehajtani. Ilyenkor a sofor megteheti (a valosagban) hogy elorehajol, picit megemelkedik az ulesben, vagy kihajol az ablakon. Es persze nagyon lassan megy.

Akinek hianyzik a motorhazteto nezet a jatekbol, az probalja meg atkapcsolni a kulso kamera stilusat spintires/mudrunner stilusura (nagy megkonnyebbules szamomra hogy benne hagytak), nem jut eszembe mi a pontos neve, talan klasszikus... (azt hiszem a grafikai beallitasok menuban kell, en ezt a kamerat hasznalom). Igy a kamerat fel lehet usztatni az auto mogul a kabin teteje fole is egy kis ugyeskedessel.
    Ugy mintez a kamera-valaszthatosag ott van a menuban, ugy kellene hogy ott legyen minden megoszto opcio is: a kerekek egyenesitese, a kabinnezet elorenezes megmzodulaskor stb. stb.

Trackir: ha van aki nem ismeri, ez egy szenzor a monitor tetejen, amihez egy siltes sapka tartozik, a jatekos fejforgatassal nezelodhet a kabinban, nem kell egerezni. Az elfordulas merteke beallithato.

En egyszer kaptam egyet kolcson es azota se nagyon kerik vissza, ugyhogy a ETS2-ben szoktam vele jatszani. Ez megengedte azt is hogy a sofor megemelkedjen es elorehajoljon a kormany folott (amennyire a jatekos a szekeben) , hogy jobban az auto ele lasson. Persze ennek merteke mindig korlatozott es az adott jatektol fugg. Nem tudom a SRben milyen lenne.

Talaltam rola egy videot de itt nem nagyon mozgolodik a jatekos.

Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.06.16. 13:30:09