6011
  • eta32 #1911
    Mivel én kormival tolom ,most úgy érzése a kormány vissza jelzések alapján ,jobb irányítani mint a mudrunert,pedig az sem volt piskóta.
    Itt egyenesen is lehet döngetni ,nem kacsázik mint a részeg....persze terepviszonyoknak megfelelően.
    Még ha egyszer megkapjuk a "H" váltó pedálos kuplung támogatást,nagyon elégedett leszek.
    Simán újra kezdem megint...
    Nyilván a játék még mindig sok hibával rendelkezik ,de használható.
    Mire a végére érek addigra azokat a részeket is "kigyomlálják" így jó lesz az a része is.
    Ennél fogva nem látom értelmét széttúrni a játékot,persze akinek ez az ingerülete és ettől jobbnak érzi, hajrá....
  • Jóózsf István #1910
    A sérülés dolgot pont úgy vettem észre, hogy lépésben koccantam... Tudod amikor flipperezel a fák között. Na azt eddig büntetlenül megtehettem. Immár nagyon oda kell figyelnem...

Tudom hol kell átírni a terep tulajdonságait...! Á! Francokat. Lassan már ott tartok, hogy az egész játékot módosítottam, holott csak egy kis békés krúzolásra vágytam!
  • eta32 #1909
    Nos igen teljesen helytálló amit írsz.
    A sár sokkal "vendégmarasztalóbb"
    Hamarabb kapod a sérüléseket.....igazából sebesség függő.
    Kipróbáltam ugyan azon az útvonalon ugyan azzal a kocsival megtettem az utat.
    Míg "A" sebesség fokozatban, kaptam annyi sérülést ,hogy javításra szorult.
    "H"-ban semmi sérülést nem kaptam,így már ennek is van értelme korábban soha nem kellett használnom....
    Nyilván mindenkinek nem jön be ez ,nekem tetszik,jobban odafigyelős,mind sérülésileg,mind pedig jobban meg kell gondolni merre is megy az ember,az úttalan utakon főképp.
    Ahol eddig simán elmentem most beragadtam a sárba ,pl: Island Lake,de máshol is....
    Hard-kór!!!!! befigyel....
  • Oldgamer
    Konzolon a frissítéssel érkezett egy plusz kihívás kisebb új térképpel, mely játék a TRIAL nevet kapta. 4-féle feladat van összesen: sáros-havas-sziklás-meg egy daruzós vegyes. Ezen területek szépen kidolgozottak nálam konzolon, nem észlelek fps csökkenéseket. A motion blur, meg a képszemcse kiiktathatóságával meg az élsimítás funkcióval nagyjából 30%-al szebb lett a játék konzolon!! Miért nem lehetett ezt előbb megoldani!? Na mindegy, jobb későn mint soha.
  • eta32 #1907
    aessiq Saber Interactive about 4 hours ago Reply Quote

@Tximist
    Unfortunately, SnowRunner does not officially support all wheels and pedals. This does not mean that they will not work at all, but their correct work is not guaranteed.
    Your steering wheel and pedals are one of those.
  • eta32 #1906
    Jó kérdés....szerintem őszintén a készítők sem biztos hogy tudják rá a választ....
    Már a PTS-en is ilyen volt és volt is róla topik ,de a készítők részéről semmi reagálás nem volt....
    Gondolom ez így sikerült....
    Az én szerény véleményem szerint több objektum és kevesebb helyen található ...
  • chris0000
    hi. az új mapokon lévő fps csökkenésnek mi az oka? vmi optimalizálatlanság vagy szebbek és részletesebbek lettek ezek a mapok? thx. üdv.
  • Oldgamer
    Üdv eta!
    Igen, köszi a tippet, valószínűleg beszerzem a bővítményeket is hamarosan!
    Az alacsonyabb képkockaszám mondjuk nem túl jó hír a számomra, nagyon érzékeny és finnyás vagyok a látványvilág milyenségét illetően minden játék esetére értve. Remélem az új generációs konzolokra is érkezik majd valamikor egy újabb rész, kíváncsi leszek ott hogy fog " muzsikálni " ez ( vagy más ) szimulátor. :)
  • eta32 #1903
    De megveheted külön is a season1 vagy 2-őt bármikor.
    Szerintem érdemes egy akciót kinézni akár Karácsonykor lehet is....
    Az új mapokon az FPS sokkal (10-15)kevesebb ,de ezt már a PTS-kor is jelezték és az élőben is így van-maradt sajna.
    A hang problémára rájöttem igaz kellett neki kis idő ,no meg a véletlen szerencse....persze ettől még a hiba létezik csak orvosolható könnyen....
  • Oldgamer
    Ps4 konzolokra is megérkezett a 1.14-es frissítés, nagyon jó opciók kerültek bele, igaz kissé késve, mert a játék 80%-al már végeztem mostanra. Aminek kimondottan örültem, hogy a motion blur funkció kikapcsolhatóvá vált, így sokkal szebb és egyenletesebb lett a látványvilág, mintha kicsi túlzással élve egy másik Snowrunnerrel játszanék olyan érzetet kelt! A külső/belső kameranézetet is lehet variálni szerencsére, sokkal távolabb is be lehet állítani a kameraképet, ez egy remek megoldás. Sok esetben elölről nézve a járművünket haladás közben túl közeli volt a nézet a legtávolabbi állítás közben is, ez mostanra a múlté. A film grain esetében nem látok különbséget, talán kissé letisztultabb a környezet tőle, kevésbé homályos. Hibákkal a frissítés után még nem találkoztam, remélem így is marad! Kaptunk kb 4 db újabb feladatot is, ez is valami. Kár, hogy új térképet nem " adtak" ez a season pass privilégiuma továbbra is.
  • eta32 #1901
    Nekem azt kell eldöntenem (mivel kormival tolom) hogy vagy váltok a váltóra beállított kiosztással(ami eddig működött) vagy hang nélkül működik a játék .
    Minden kilépésnél leveszi az összes hangot a játék ,igaz ekkor a váltóval tudok kapcsolni.
    Vagy nem megy el a hang ,de nem tudom használni a váltót.
    Mind ezt azért mert tettek egy új opciót a menübe a kormi beállításoknál és ez szétcseszte összekeverte az egészet.
    A PTS-en még jól működött....
    Áthidaló megoldásnak hogy tudjak váltogatni ahogy megszoktam ,minden belépés után beállítom az összes hangot újra és újra.....WTF....
    Igazából a készítőknek fogalmuk sincs mit miért és hogyan csinálnak ,totál káosz....
    Amiről írsz ,már hasonlót olvastam a fórumon ,odáig nem jutottam hogy kipróbáljam az előbb említett okok miatt.
    Itt minden javítás után egyet előre kettőt hátra megy a móka....
  • Jóózsf István #1900
    Az létezik, hogy "parasztabb" lett a játék? (Ha lehet ezt egyáltalán fokozni?!?!?)
    Szinte alig érek hozzá valamihez, már kapom is a sérülést. És elég bőkezűen osztja! Az utak is járhatatlanabbak. Még a csalós gumijaimmal is épphogy csak el tudok evickélni. El kellene már dönteni, hogy árkád, vagy vérpistiknek való hard-kór!?!?!?

Nekem semmi nem jó!
  • Kancsalborz
    Ja, igaz bocs...
    Tényleg azonnal javít és tölt. Igen, mondjuk kerülhetne mindez pénzbe is. Lehetne műhely, javítani meg "bütykölni" a gépeket. Ezek bejönnének. :)
  • Kancsalborz
    Na baszki tényleg kazuár vagyok, mit értesz "automata" alatt ?
    Javítani meg tankolni én csak a garázsban meg benzinkúton szoktam, benzinkúton is inkább csak tölteni, nert ritkán töröm a gépet, nem rallizok...XD
    A megjelenése utáni 2-3-hét óta játszom, de eddig csak egyszer borultam egy pótos Paystar-ral, akkor viszont akkorát, hogy alig bírtam összeszedni a völgyből, mert nagyon elmértem egy oldalra billenő emelkedőt, de ennyi, a Khan-t törögettem meg néha felderítés közben de nem nagyon, és ennyi mert "beszarian" óvatos vagyok...XD
  • Kancsalborz
    Ez a játék billentyűzettel játszva is qrva jó.
    Életemben nem kötött le "autós játék" ennyi ideig, hihetetlenül kikapcsol ez a terep autókázás.
    És igen "kazuár" vagyok. Nem érdekel mennyire valósághű ez, a hangulata szenzációs, nekem ez a lényeg. :) De soha nem vennék ezért az egy játékért kormányt.
    Egyedül a "teleportálást" érzem bele nem illőnek, azt nem is használom. Szeretek végigautózni akár századjára is a térképen...
  • Yag
    Kormányra frissítsenek inkább de úgy se . ...
    Megnéztem az összes támogatott kormányt amit ír a SR, hát .. 50-150K mindegyik. Köszi. Ennyiért nem veszek csak azért hogy játszhassak vele kényelmesebben. Hm.
  • Jóózsf István #1892
    Hétfőn! A megátalkodottak!!!
    Szerintetek szombat, vasárnap még DOLGOZNAK rajta egy kicsit? Szerintem ez színtiszta rosszindulat!
  • eta32 #1891

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jellyfoosh Community Manager about 9 hours ago Reply Quote

alt text

Hello SnowRunners!

We’re excited to announce that the upcoming Season 2: Explore & Expand, the second of four phases in the Season Pass for SnowRunner, will be available on November 16 for all Season Pass and Premium Edition owners or for separate purchase on PlayStation 4, Xbox One and PC.

Season 2 brings an all-new Canadian wilderness packed with exciting sandbox gameplay possibilities, a set of new vehicles, and more!

SnowRunner_Season2_Explore&Expand_logo_04.png

Season 2 brings two new maps set in Canada’s Yukon wilderness, filled with snow-blanketed valleys, treacherous rivers and dangerous mud banks, featuring missions that allow for more creative gameplay than ever. Expand your operations into this new frontier, gathering raw materials and using the brand new cargo crafting mechanic to build a huge processing plant from scratch.

Three new vehicles join the vehicle roster, including the CAT 770G: the biggest truck in the franchise yet. Current vehicles can also be customised even further, with new exclusive skins, hood ornaments and exterior stickers.

Free content on its way for all players

SnowRunner has brought free post-launch support since its release in April, and a wealth of new free content is also on its way. Two new trials, Xtreme cargo, the introduction of new customization items for interiors and exteriors, as well as new missions for the existing Alaska and Taymyr maps will be made available for all players when Season 2 launches on November 16.

See you next week!

Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.11.09. 20:01:58
  • Jóózsf István #1890
    Gondolom céges küldetések lesznek az orosz és az alaszkai pályákon. "revisit Taymyr and Alaska for new missions." Ahogy a 7.0-ás frissítéssel is jött Michigan-be... Elég húzósak voltak. Inkább kitartás kellett hozzájuk, mint ész. Olyan after gémnek valók. Minthogy azok is!

Ránézek a GM-re. Valószínűleg az enyém is eltűnt.

Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.11.03. 06:33:36
  • eta32 #1889
    A minap jártam arra nekem eltűnt valamelyik frissítés után.
    Persze én nem vontattam sehova....
    Anno a jutalmat megkaptam érte....
    Ja igen és lesznek a régebbi térképeken is új küldik ,ne kérdezd hol mennyi de lesz,azt mondták a készítők....
    Új járgányok,pót egy ami már 8 slot-ot is tud szállítani...
    Érdekes új jellegű küldik ,nehezen felfedezhető tornyok,már ha nem radarral csinálod ,hanem elmész(felmászol)az őrtornyokhoz....stb...
  • Jóózsf István #1888
    És van olyan is, hogy megjavítod, feltankolod, elvontatod és aztán pingvin. Vagy pestiesen mondva Lóf. a S.ed-be!
    A Gát pályán a GM-el mi van/lett? Még mindig bukó? Nekem ott áll a műhely mellett eleven mementóként.
  • Yag
    Helyes. Ez a terv. Köszönöm.
  • Varenga
    Asszem alapból ott vannak a pályán, ha ráközelítesz és úgy nézelődsz, akkor meg is látod őket.
  • Yag
    SR- ben, a feloldható járművek "látszódnak" a térképen, vagy csak bizonyos küldetések után jelenek meg ?
    Arra gondoltam, hogy ha feloldom a térképet teljesen és minden szeglete láthatóvá válik akkor körbejárok minden térképet és megkeresem a feloldható járműveket. De ha csak bizonyos feladatok után kerülnek a pályára akkor nem annyira érdekes.
  • Yag
    Remek aki PTS-el játszik. Csak az zavar, hogy szinte az összes szimulátorral működik a kormányom, persze nem egy űber márka, csak egy Microsoft SideWinder, de ettől még kedvelem, mert jól működik. Ehhez képest minden játékkal tudom kalibráltatni mert felismeri a rendszerük, legyen az AC, DR2, vagy R3, de még a WRC9is. de SR nem. Csak azért sem. Az óta sem. Vicc.
  • Aborg
    Nagy valtozasokban (pontosabban: a MR ota kimaradt dolgok potlasaban) most mar en se bizok. Ahogy az osszehasonlito film miatt parhuzamosan jatszottam a ket jatekot, radobbentem hogy nagyon masok. A SR nem a MR folytatasa szamomra, inkabb egy mellekag. Azota visszatertem a MR-hez. Megy egy remenyem maradt: hatha Pavel ( a Spintires atyja) kedvet kap majd tovabb fabrikalni a jatekot a maga modjan (MR2?) A SR meg lehetne az arcade vonal (mint a ringes Forza kontra Horizon).
  • eta32 #1881
    A PTS-en már van erre lehetőség már mint "egyéb kormányok" támogatására ,majd megjelenő készben is benn lesz ,hogy ez a te speciális kormányodat fogja é támogatni azt csak a készítők és te magad fogod tudni megválaszolni...
    Szerintem a tempomatot nyugodtan elfelejtheted...ennél komolyabb és fontosabb dolgok sem fognak bele kerülni,amik már az elődökben szerepelt.....,de itt bármi lehet ,csak én nem látok rá esélyt ,még a megjelenés után a fórumon felvetődött hónapokkal ezelőtt ,de azóta senki nem forszírozta..
  • Yag
    Ami viszont felbosszant SR kapcsolatban, az egy dolog, hogy nem tudnak egyéb kormányra scriptet írni, csak márkásra (biztos tudnának csak nem akarnak) de, hogy még egy szájba akasztott tempomat gombot se tesznek bele ... az ujjam törik már le a "gázpedálon". Szal ez pofátlanság. Nem írt valaki véletlen, legalább egy tempomat gombot SR-hez ?
  • Aborg
    Koszi Yag. Lett volna meg jo par otletem tovabbi fejezetekre is, de ahogy irod, mar igy is kicsit hosszu lett a film, ezert a szamomra lenyegesebb dolgokat raktam bele a filmembe.
    En a MR-t se tudom megunni, engem a fizika tud a legjobban lenyugozni. Most is azt nyomom MOD terkepen.
    Persze, a SR szep meg sok auto meg feladat stb, de nalam ezek nem ellensulyozzak a gyongebb fizikat. Tudom, a kisebbseghez tartozom :)
  • eta32 #1878

Ezen a linken megtekinthetők az infók..
    Season 2 Content Season Pass owners will get two large maps in the Yukon, Canada region.

Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.10.28. 18:22:10
  • Yag
    Nekem ez a teszt videó tetszett. Kicsit hosszú volt, talán több volt az összehasonlítható paraméter mint gondoltam de attól még érdekes és meglepő volt számomra. Ennek tudatában arra a gondolatra jutottam, hogy ha a fejlesztők helyében lennék valószínűleg én sem hagytam volna ki azt a lehetőséget, hogy egy régi alapjaira ráépítek egy másik játékmenetet. És igen. Lehet hogy a fizika vagy a modellek kapcsolata nem tökéletes, de nekem már nagyon uncsi volt, hogy egy map vidd A-ből B-be majd vissza ... stb. Ezeken a SR pályákon sokkal sandboxosabb élményt kapok és a free world érzésem is megfelelő ennek tudatában hogy van több térkép. Igazából régió. Szerintem. Persze ettől még lehet kritikát megfogalmazni vele kapcsolatban, akár grafikában akár mechanikai területen, ettől még úgy látom hogy az autók választéka pl. sokkal változatosabb mindezt MODok nélkül mint MR-ben ST-ben.
  • Yag
    Keresheted az orosz pályákon AZOVot is. Szinte mindenhol elmegy és mindent elvisz. Nagy kedvencem. Nekem jobban bejönnek a ruszki fejlesztések, így én arra keresgéltem és bejött.
  • Jóózsf István #1875
    Pőrén szinte egyik sem ér sokat.
  • Varenga
    Köszi. :) Már csapatom vele, de még eléggé fapados, gondolom kell még hozzá találnom ápgrédeket.
  • Jóózsf István #1873
    Azzal a bicajjal elégedett leszel. Én is használom a mai napig.
  • Varenga
    Ahh, az király, pont ott tartok, hogy fel kell cibálnom a hegyen. :)
  • Jóózsf István #1871
    Tulajdonképp azonnal vissza is mehetsz. A tuti gépet pont Michigen-ben találod meg a White Western Star személyében a Gát pályán.
  • Varenga
    Sziasztok!

Eddig csak olvasgattam itt, de én is megvettem az SR-t és volna pár kérdésem. Az egyik, hogy miként érdemes megcsinálni a mapokat? Michigent teljesen nyomjam végig, vagy amikor átküld a játék Alaszkába, akkor ott folytassam? Igazság szerint a Husky-n kívül nincs komolyabb gépem és abban reménykedem, hogy talán Alaszkában találok valami bivalyabbat.
  • Aborg
    A felbontas nem az idon es az energian mulik, hanem a gepem teherbirasan. Csinaltam 720p-s probafelveteleket de ott mar leesett a FPS, sajna csak a 360p-t birta. Legkozelebb? Egyenlore nem tervezek ujabb filmet. Majd ha kiadnak egy ujabb (es remelhetoleg? jobb) jatekot mint a MR :)
    A vegen a "reszeg tombolassal" azt akartam megmutatni mennyire hiheto az auto mozgasa ha esz nelkul nyomjuk neki (ami az ellentete a rendes jatekstilusomnak). Meg a bokrok fizikajat akartam megmutatni. Sajna ez a resz a gyorsabb mozgas miatt nagyon megsinylette az alacsony felbontast. Sajnalom hogy csak ilyen maszatos, de hat ez ilyen lett.
  • Jóózsf István #1868
    Mert azok vannak kiemelve, amiket te is említettél.
    Azért kérdeztem meg, hogy lecseszhesselek! Legközelebb egy kicsit több időt vagy energiát tegyél bele, mert ez a 360-as felbontás... Hát hogy is mondjam. Nem túl kielégítő!

A vége felé amikor cserjéken gázolsz át, akkor mit akartál bemutatni? Mert azt nem sikerült megfejtenem.