mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #1807
    Bocsánat nem voltam naprakész!
    KIcsit azért örülök, hogy így alakult. Sokkal élvezetesebb a játék egy vezérlővel. Lehet, hogy egyszer leveszem a kormányt is a polcról. De ahhoz inkább a belsőnézet dukál, amitől hányok.: A játékfejlesztőknek az a rögeszméje, hogy nekem látnom kell az "A" oszlopokat!
    El kellene menni egy autóbontóba beszerezni az összes "A" oszlopot és minden fejlesztőnek aki ilyet csinált a homlokához szegecselni. Hogy.: "Most már realisztikus a világ? Gyökér!"
    Tegye már fel a kezét, aki beül egy autóba vezetni vagy csak utasként, bámul ki az ablakon és közben látja az "A" oszlopot! Tudomást sem veszel róla! De a birka fejlesztő odarajzolja, mert annak ott a helye. De az már nem jut eszébe, hogy részben áttetszővé tegye, ami sokkal közelebb állna a valósághoz.
    És ha már itt tartunk a tető és a műszerfal sem takar annyit, mint a játékokban.
    A legvalósághűbb nézet az lenne, ha épp csak szegélyezné a tető és a műszerfal a képet és ha kíváncsi vagy valamelyikre akkor fordítsd oda a nézetet!
    Még egy teszt.: Most az tegye fel a kezét, akik vezetés közben a tetőkárpitot, vagy akár a műszerfalat bámulja!
    Naugye!

Pardon. Már megint elragadtattam magam!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.06.16. 05:55:44