6011
-
eta32 #2040 Leárazáskor vedd meg a Passokat szerintem megéri jó kihívások új kocsik,vannak bennük,de persze te tudod... -
Oldgamer #2039 Fussball bund!
Jaja igen köszi, utólag beugrott ám, van retail lehetőség, szoktam alkalmazni, de csak azért, hogy a trucks menüben el tudjam adni az aktuális járművet. De hidd el ( tegnap is próbáltam ) egyszerűen nem látni a kocsit a garázsban egy másik régióban. Ha pl Michigan-ban ugyanezt megejtem a saját 4-térképe valamelyikén, akkor úgy tudom csak kivenni a garázsból a kocsit, ahogy az gyárilag tuningmentesen adva van, vagyis ha előtte ráköltöttem pl 25.000 kreditet, akkor azt elbuktam, újra mehetek felpöckölni a kocsit, és úgy kilépni a garázs elé a placcra. Eleinte mikor kevés pénzem volt alapból, akkor érzékenyen érintettek a kredit veszteségek. Megjegyezném, hogy jó pár ps-es játékos sérelmezte a fórumokon ezt a megoldást. Valami miatt a playstation-os változat így működik/működött. Sőt sokszor előfordult velem, hogy egy eladáskor nem adta oda a játék a tuning krediteket, csak a kocsi alap ára jött vissza. Ilyenkor külön előtte el kellett adjam a tunigokat...aztán utána a " nyers" járművet. Tehát kikerülhető volt a veszteség, de sok macerával járt. -
cooi11 #2037 Céltalanul?
Egyszer kaptam feladatot!
Szeretnék még! -
#2035 Igen, én xbox-on játszom.
A kép alább ha jól látom PS. Ott van alul a "retain" ami kiveszi a járművet a slot-ból és utána a "tucks" menüben érhető el akármelyik garázsban. De egyébként erősen javaslom, hogy minél több járművet próbáljon ki mindenki, főleg ha már magas szinten van és jól tuningolhatók, mert akár a highway GMC is jó terepre ha fel van tuningolva. Számomra ezért nem vált unalmassá a játék, mert mindig variálom a járműveket. Érdemes tudni, hogy pont annyiért lehet őket eladni amennyir rá költöttél, szóval ha veszel és eladsz semmit nem vesztesz.
-
cooi11 #2034 Segítsetek elindulni! -
#2033 3 napja toljuk haverral coopban, eddig nem volt gebasz. -
cooi11 #2032 Egy kérdés!
Egy küldetés ment!
Ennyi!
Hogy lehet itt előre haladni?
-
Oldgamer #2031 Fussball Bund!
Köszi az infót! Te konzolon játszol? Csak mert ez a " retain " nem rémlik nekem, nem látom ezt a lehetőséget, de este akkor ennek jobban utánanézek. Igazából mindegy mostanra, hiszen lényegében " kivégeztem " a játékot. Legalább nem ugyanazzal a járművel haladtam végig ami a kedvencem, talán kihívás szempontjából jobb is így. Tovább tartott a game. :)
eta!
Konzolokon pl csupán 2-hónapja, hogy a járműveknek van szemből nézve világítása, eddig csak fénycsóva volt látható, ahogy a sárga villogók sem működtek, meg a tolatólámpa sem a féklámpával együtt. A Hummer hangja mostanáig serceg ez a hiba megmaradt, nem is használtam 2-percnél tovább ezt a kocsit emiatt. Így hogy szinte végeztem, mostanra 95%-ban rendbetették a game-t. Ez is valami. -
#2030 Nem elég a garázsba tenni hanem el is kell tárolni a "retain" opcióval. Ekkor eltűnik a garázs slot-ból, de a "trucks" menüre kattintva ismét előhozható. Ha a jármű a garázs slot-ban van akkor az csak abban az adott garázsban elérhető. Igazából nem is értem mi célja van a garázs slot-oknak. Talán még a fejlesztés első fázisaiban került bele, amikor még nem létezett "retain" funkció. -
cooi11 #2029 Sziasztok!
Az Epic Games ingyen adta így letöltöttem +a 3 DLC-t.
Hogy lehet játszani?
Küldetésre gondolok ez alatt!
Mert csak céltalanul bolyongok, + angolul sem tudok!
Esetleg át lehet vinni a Steam-ra?
-
eta32 #2028 " Jellyfoosh Community Manager about 18 hours ago Reply Quote
Hi everyone!
This issue should be fixed in our next patch. Thanks for your patience!"
A fejlesztők kommunikációja ebben ki is merül.....
Napi szinten bele olvasok a fórum topicjaiba,de sajna ez megy már régóta...
-
eta32 #2027 Sajnos legalább is a PS4 játékosokra nézve hogy nem minden olyan és úgy működik mint nálunk PC-seknél.
Ezért nem tudod a gépeid bárhol használni,vagyis nem tudod másik régióba átvinni.
Ezzel nem azt mondom hogy mindent átviszek más régiókba ,de azért néha jól jön egy kis plusz,na meg ha van kedvenc akkor azt tudom máshol is használni.
Ezért is jó volt Michiganben használni az alaszkában talált és használatos AKN....vagy mi a pontos neve,annyira nem jegyzem egyikét sem ,tetszik és annyi.
Ezt a képen látod is -
Jóózsf István #2026 Érdekes az a hiba, amiről beszéltetek. Olyan egyszerű szarvas hibának tűnik. Végül is 2 helyett 10 kabint kér. Az már más kérdés, hogy ha leteszed a kabinokat akkor megőrül a térkép menüje!
De nem is ez az érdekes. Más játékokban bétázok, ha ott belefutnak egy ilyen hibába, akkor még aznap(!), de legkésőbb másnap kiadnak egy gyorsjavítást. Ami ugye rém egyértelmű. Szóval nálam az érthetetlen, hogy "majd valamikor javítják"!
Apropó! Tudunk valamit a következő peccsről? -
Oldgamer #2025 Látom nem kispályázol, egyszerre kettőt cipelsz. :)
No, kipróbáltam amit újra felvetettél, kíváncsi voltam működik e.
Michiganon belül mindegy melyik pálya, természetesen át tudom vinni a garázsból a Freightliner M916A1-ot...ahogy eddig is. Ha beteszem a garázsba deploy vagy sem, pl Taymyr-ben nem használhatom, tiltja a játék! Magában a garázson belüli beállókban pedig nem jelenik meg az adott jármű, egyszóval üres minden. Tehát jól sejtettem/tudtam, nem mindegyik régióban tudom használni a kedvenc kocsimat. Nem olyan nagy gond, sőt! Így esetenként nem a legoptimálisabb járművel kell ügyeskednem. Minden fő feladatot teljesítettem egyébként, összesen maradt 4 db task időmérős munka. :)
Aztán szedem össze a trailereket, van nagyjából 40 egyéb ilyen, aztán eladogatom őket, kíváncsi vagyok mennyi pénzem lesz a végére...érdekességként. ja bocsánat, 2 db járművet meg kell keresnem, ezek hiányoznak a kollekciómból, minden más már a birtokomban van. Na ez nem lesz egyszerű feladat. Nekem az alapjáték van meg, vagyis 3×4 pálya. Így értve, hogy végeztem lassan. -
eta32 #2024 Ja Ja nem is azért mondtam ,mindenki úgy játssza a játékot ahogy neki a legmegfelelőbb ...
Én meg nem sietek inkább felrakom a trailerre ha lehet és elszállítom őket nekem ezen része nagyon bejövős.
Én is ki szeretném maxolni ,de nekem ráér....
Akkor a PS4-en eléggé tré ezen része,a fórumon is olvasom a legtöbb gond a konzolos verziókkal van azon belül is a PS-ekkel...
Itt most egyik Alaszkairól vittem a másikra őket ...igazából hol ezzel megyek hol azzal a kamionnal ,meg vittem az időmérősre a Khant...
Szálllítás...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.12.10. 21:52:46 -
Oldgamer #2023 eta32!
Uhh, akkor ezt jól megszívtam bakker! Említettem ( lehet nem ezen a fórumon ) hogy a konzolos verzióban a kezdetekben a garázs nem úgy működött, ahogy annak kellene, vagyis nem lehetett átvinni más régióba olyan járművet, ami ott elvileg tiltva van. Azóta meg nem is figyeltem erre...
Vontatni esetenként gyorsabb, mint nehéz traileken plusz járművet szállítani, nekem ez a tapasztalatom. Mint említettem alább, nálam már huzamosabb ideje ha átmegyek egy átjárón úgy, hogy a vontatmányt nem csatolom le, akkor az a másik pályán összetekeredve jelenik meg. Múlt héten szét sem tudtam választani/húzatni őket, annyira egybeolvadtak a járművek a bugok miatt. El kellett adnom őket egyenként, rengeteg időt veszítettem emiatt.
Azt nem feltételeztem, hogy az időmérős feladatokat trükközéssel teljesíted, tudom te nem az a " fajta " vagy. :) Én sem, de tudni kell, sok olyan gamer van, akik a kimaxolást egyfajta életcélnak tartják. Őszinte leszek, én összesen 2 db időmérős küldetésnél trükköztem, nem tartom ezen feladatokat komolynak, így a játékkal kapcsolatos, előzőekben saját magammal megegyezett szabályokat itt áthágtam. Csak csakis ezeknél. -
#2022 Nekem az 5 tengelyes Azov a kedvencem. De majdnem mindegyik járműből van egy és váltogatom őket, hogy izgalmasabb legyen. Volt, hogy Lake Kovd pályán a Ford 9000-el szállítottam, pedig azon se AWD se diff lock. -
eta32 #2021 "a 3-régió egyébként sem teszi lehetővé, hogy ugyanaz a kedvenc kocsink mindig velünk legyen."
Gondolom ezt viccnek szántad.
Nem mellesleg 5 régió,van,nyilván akinek alap játék annak 3....
Ha beviszed bármelyiket bárhol a garázsban, onnan beteszed a "nagy" garázsba(truck storage),majd bármelyik régióban ,ahol van garázs elő tudod venni...
Elég rég jelen van ez a funkció (megjelenés óta)
Ezt ingyen kaptam a Kanadai régióba DLC-vel jött,amint látod simán használhatom akár Michiganben is....
DLC Yukon kamion
Nem értem miért vontatod egyik mapról a másikra?
Rakd fel a trailerre és vidd át ,most hogy működik nem használod?.
auto szállítás
Kamion szállítás
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.12.10. 20:17:50 -
eta32 #2020 Amiken nincs AWD az nálam kuka,nem ETS ez...
Majd mindet próbáltam használom,vagy csak kipróbáltam,de nekem fele ennyi kocsi is elég lenne...
Michigent,3-4-el letoltam abból is egyet alaszkából hoztam át ....
Alaszkában sem lesz sokkal másképp...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.12.10. 19:37:56 -
eta32 #2019 Na így én nem játszom,,nekem ebben a formában ahogy leírtad nincs értelme teljesíteni.
Mindenhol letolom a task-okat az idő futamokat majd jönnek a nagy feladatok,majd megyek a következő régióba...
Azért is nem sietek mert sajna a bugok kijavítása egy egy régióban fél év kb mire minden ,majd minden klappol.
Vannak akiknél még michigenben is bugzik egy küldi....
Ja mikor is jelent meg a játék???????
-
eta32 #2018 Az a része felejtős ,tele hetek óta a fórum ezzel a buggal és a többivel ,javítják ,majd valamikor elkészül... -
eta32 #2017 Ja... van erre is arra is egy egy kocsi....
Minden régión belül egy adott mapra ráeresztek 3-4 kocsit ,abból egy csak tankol ha kell,meg kihúz a bajból,felfedezőt is általában 2 cipelek a trailerrel ide oda,asszem orosz mapon is van elhagyva pár kocsim itt-ott.
Ja Yukonban is van 2 kocsi ha jól emlékszem ,már rég jártam arra most Alaszkát tolom.
Igazából ha pénz szűke van eladok 1-2 amik csak úgy ott maradtak valahol.
Mire a végére érek úgy is annyi lesz a lóvé hogy.....
Na meg a pénz azért van hogy elköltsük...
-
Oldgamer #2016 F..Bund!
Nehéz olyan járművet mondani, ami minden terepre megfelelő volna, a 3-régió egyébként sem teszi lehetővé, hogy ugyanaz a kedvenc kocsink mindig velünk legyen. Az én egyik bevált kedvencem a Freightliner M916A1! Az egyik leggyorsabb jármű, hihetetlen fordulékony, jól néz ki, lényegében egy izomgolyó. Ha dupla kerekeket szerelünk rá alacsony rugózást alkalmazva, saját daru nélkül, akkor abszolút nem lesz borulékony, ami jó pár járműnél bizony megtapasztalható. Ez a teherautó felfedezni is remek, szűk részeken elfér, a sár szinte alig akadályozza a haladását. Hogy kinek mi a kedvence viszonylagos, hiszen mindenkinek mws a stílusa a vezethetőséget illetően.
Nálam bug mostanában az átjáróknál figyelhető meg, mikor vontatott játművel együtt szeretnék átmenni egy másik térképre. A másik oldalon egymásba akadva, levegőbe feldobódva, összeakadva/csavarodva vannak a kocsik. Kikerülhető hiba/bug, de jelen van sajna. -
#2015 Sajnos a legújabb patch (10, Kanada DLC) óta a játék egy igazi bugfest lett. Elötte nem sokszor találkoztam zavaró hibákkal, maximum a fizikai motor által okozott glitch-ekkel, de azokkal együtt tudok élni.
Amúgy van kedvenc teherautótok és pályátok? -
Oldgamer #2014 "Fussball bund "
Vannak néha olyan bugos feladatok, melyek mikor játszom valóban hibás, aztán másnap mikor újra próbálkozom vele ( vagy később ) akkor érdekes módon már minden rendben van vele. Próbád meg többször teljesíteni a feladatot, vagy cserélj járművet, párszor nekem ez segített. Ne kérdezd miért meg hogyan...a lényeg bejött. :) -
Oldgamer #2013 eta!
Igen, ezek a task-ok kiborítóak tudnak lenni. Ennél a feladatnál én személy szerint nem szívtam akkorát, mint Pedro bay-i hasonló küldetéseknél, ahol is hegycsúcsokon lévő pontokat/állomásokat kell megtalálni. Elsőre arany fokozatot akik elér, az maga a csoda lehet.
Akik mindenképpen ki szeretnék maxolni a játékot, és ezek a feladatok ebben akadályozzák, azoknak leírok egy trükközést, mert így garantált a siker, az arany serleg. Az ominózus task-feladatra értve, de máshol is működik.
Szóval:
1. Aktiváljuk a feladatot, jelöljük ki a célpontokat kékkel
2. Inaktiváljuk a feladatot. ( lépjünk ki )
3. Vàsároljunk service trailert 3 db-ot
4. Vigyük egyenként ezeket( tudom macera ) a célpontok közvetlen közelébe, hagyjuk ott őket.
5. Újra aktiváljuk a feladatot
6. Menjünk üresen ( ezáltal gyorsan, könnyen ) az első célponthoz, majd csatlakoztassuk az előzőleg otthagyott trailert, aztán vigyük a pár m-re lévő kijelölt területre. Feladat kész. Trailer leold, irány a köv. célpont. Ott ugyanezt megjátszuk, majd a harmadikkal is ugyanezt tesszük. Mivel a játék elfogadja más trailer odahelyezését, így a célpontokhoz vezető út gyors lesz, mert nem vontatok semmit, magyarul a kellő idő alatt teljesülni fog a feladat, arany fokozat lesz a nyereményünk. :)
Ugyanezzel a megoldással szintén több hasonló időmérős ( sokan gyűlölik ) küldetésnél sikerrel járunk, max nem trailert viszünk az adott pontok közelébe, hanem egyéb ( konténert, cementet stb ) Ezeket ott gyorsan felpakoljuk a platóra, aztán pár méter után behajtunk a sárga kijelölt területre.
Megjegyezném, hogy nekem a belső nézetes időmérős feladatok a mumusaim, ahol még trükközni sem lehet. A fő játékot illetően egyébként nem szoktam csalni, az időmérős feladatok az én szememben nem kapcsolódnak szerves részben a játékhoz, nyűgnek tartom őket. Persze, nem muszáj megcsinálni, de esetenként érdemes. -
#2012 Ezzel a contest-tel én is nagyot szívtam elsőre. Fák között forgolódni a hegyen meg mély hóban húzni a trailer-t időre nem egyszerű, de a lényeg valóban az, hogy melyik pontra mész először.
A Big Salmon Peak kabin bug nektek is jelentkezik? Nekem nem fogadja el a kabinokat, és 10-et meg 15-öt kér 2 és 3 helyett. Remélem nemsokára patch-elik, mert Yukon-on kívül minden map 100% és Kanadában is kezdek kifogyni a task-okból. -
Jóózsf István #2011 Mi a túróra herdáltad el a pénzed? Hogy-hogy csak annyi? -
eta32 #2010 Na ezt nem volt egyszerű aranyra kihozni....Alaszkában.
Vagy 6-7x nekifutottam mire meg lett a Gold....
Persze nem mind egy milyen kocsival toljuk...de igazából az útvonal és melyiket melyik után tolja az ember annak nagyobb szerepe van.
Szigorúan belső nézetből végig tolva a futamot.....
Ajánlom mindenkinek van benn kihívás
Weather Forecast
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.12.09. 21:24:52 -
eta32 #2009 Nos ha elfogadsz egy jótanácsot ,kerülöd ,ha jót akarsz magadnak.
Nagy ritkán a hivatalos fórum ez irányú topic témáiba bele olvasok ,de sok jót nem írnak.
Van hogy eltűnnek kocsik nem lehet csatizni stb stb...a mai napig ,sok a bug ahogy a játékban is...talán majd még fél év azt ezen része is használható lesz érdemben...
Persze nem akarlak lebeszélni,a te döntésed... -
Oldgamer #2008 Egy kis off:
Az új orosz " gépszörny " 3 milliárdért... ( videóval )
https://www.agroinform.hu/4x4/megallithatatlan-orosz-gepszorny-shaman-atv-8x8-video-46609-001?utm_source=hirstart&utm_medium=cpc&utm_campaign=HIRpromo&utm_content=46609 -
#2007 Köszi a választ. Találtam egy beállítást ami működik, bár az egeret nem tudom hasznlni vele. Egy másik kérdés, coopban lehet valami értelmeset csinálni, vagy csak dagonyázás van? -
Kancsalborz #2006 Én is pedig mint billentyűzetről játszó "kocajátékos" első örömöm után hogy mod-ok vannak a játékhoz, kipróbálás után úgy töröltem le azokat mint a sz@rt...
Fel nem foghatom hogy mit élvez egyébként az ebben a játékban aki ezeket a "szuperverdákat" használja. Épp hogy repülni nem tudnak. Meg tank, meg sportautók meg ilyen ökörségek...
Mára azért már árnyaltabb a helyzet némileg, megjelent egy pár kifejezetten hasznos mod, meg egy-két nagyon "hitelesen" és igényesen összerakott jármű is amik feldobják a játékot pluszként, de a legtöbb "lájkot" kapott gépek többsége még mindíg valami nevetségesen túltolt " űrgép"...
-
eta32 #2005 Üdv.
Vannak kormányok amiket a mai napig (talán soha nem fog) nem támogat a játék.
Köztük az enyémet sem....G27....
Lehet a tiéd is köztük van,ezért is vannak anomáliák....
Mellesleg a "támogatott" kormikkal is sok a gond....
Igaz az enyém működik ,de kellenek olyan módszerek a logi profilerben amik egyetlen egy játéknál nem alkalmazandók....
Persze a tiédre is lehet valami itt a fórumon nézz körül és a Y.T. talán találsz rá valami megoldást.
Focus Fórum -
#2004 Fanatec kormányra tudtok valami beállítást? Direct inputra nem reagál, ha mást választok akkor meg az egeret nem lehet használni, meg az advanced menüt, mert összevissza ugrál. -
Oldgamer #2003 Rebeka+Aborg!
Gondolom azoknak a játékosoknak szerettek volna kedvezni a készítők, akik úgynevezett kocajátékosok inkább, ellenben 2-nap után letennék a game-et a fenébe, mert a mocsárban ottragadtak volna az örökkévalóságnak, ahonnan a Jedik erejével csak maga a Yoda mester tudta volna őket onnan kivarázsolni. -
#2001 En meg a MOD jarmuveket nem szeretem pont ezert, tobbnyire szuperkepessegu verdak. Nem mondom, lehet talalni korrektul beallitottakat is, de rengeteget kell keresgelni. Inkabb jatszok azokkal amiket a jatek alkotoi kalibraltak be.
-
Oldgamer #2000 Rebeka!
Talán furcsán hangozhat amit írok, de pont emiatt alig használom ezt a járművet. Nem kihívás vele a haladás, igaz lényegében csak felfedezni lehet vele, max csörlővel vontatni beragdt kisebb járgányt, vagy odavinni a scout fuel trailert ahol jól jöhet a nafta. -
eta32 #1998 Az EPIC-en leárazások vannak ha valaki vásárolni szeretne SR tartalmakat.. -
Oldgamer #1997 Yag!
Bizony, én is csak lestem, hogy a kék teherautónak/ kamionnak az első kereke balra van fordítva, miközben jobbra ívelően halad. :)
Sejtettem, hogy inkább érdekességként kérdezed a legnagyobb fogyasztást, elég tág határok között változik sok esetben, mindegy milyen típusú járműről is beszéljünk. Én inkább viszonyítani szoktam, sőt mostanság azt sem.