Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok mindent javítgatnak ,abból nincs hiba a gond abból ered hogy egyet javítanak kettőt tesznek bele ,már mint hibát,így soha nem érnek a végére .
Főleg ,mikor az eddig jól működő dolgokat bakterolják szét....
Van olyan hiba nem egy ami a kezdetektől benn van de fél év után is le@rják a készítők....
De hát így szertejük???.....<#hehe>#hehe>
Forever>***eta32***
Rebeka! A csörlőt is szoktam használni, igaz sportot nem űzök belőle, emelkedőn, főleg ezen a trial-os pályán mindenképpen hasznos dolog. Nemsokára izzítom a vasakat, a második járművem vontatásával bizakodó vagyok, ezt fogom alkalmazni. Nem fog annyival többet enni a vontató jármű, mint amennyi megmarad a vontatott kocsiban, vagyis plusz 50 littyó naftára számítok, ez kell a feladat sikeres befejezèséhez.
Jó hasonlat ez a zsíros anti-tapadós dolog. 😊 Még szerencse, hogy a játék kb 3%- játszódik hasonló terepen.
Oldgamer!
Kérsz tőlem karácsonyra egy módosított váltót, amivel feleannyit SEM zabálnak a vasak? <#nyes>#nyes> Csak viccelek. Úgy már nem lenne olyan élvezetes a játék. Kivéve, ha az élvezetet máshol keresed, és tele van a tököd az indokolatlanul - megalapozatlanul folyton-folyvást kifogyó naftával!
Igen. Belenyúltam a váltókba is! <#wink>#wink> És elégedett vagyok. Így megint szimpatikusabb a játék. Eggyel!
Van még egy dolog, amit szintén meg akartam párszor írni, de mindig megharagudtam a játékra és gyermeteg bosszútól vezérelve mégsem tettem. De így, hogy pennát ragadtam: Javítottak a vontatott jármű viselkedésén. Volt már róla szó, hogy irgalmatlanul bután, az-az szűken kanyarodik a vontatott jármű. Tulajdonképp ostobán. Azt vettem észre... bármikor is került bele játékba, hogy most már rátart. Mármint picit tovább engedi az elejét (Nagyobb íven fordul mint eddig) Meghatódtam! Kicsit olyan érzésem támadt, hogy van még remény...
Nálam nincs fény erő csökkenés sötétben,legalább is én nem tapasztaltam,most végzek Michigenben,már 100%-on vagyok de még az uccsó küldit tolom és megyek tovább Alaszkába majd Oroszba,stb...
Kíváncsi vagyok hogy sikerül...
Helyenként olyan mint ha zsírral lenne bekenve a szikla....<#falbav>#falbav>
Forever>***eta32***
A sziklás pálya nem jön be, mintha lebegne a kocsi kapaszkodás közben, lehet a távolabbi pályarészek nem ilyenek lesznek.
Így hagytam is ...elengedtem.
A 2.-at csináltam meg ,az tetszett mikor a susnyásban keresni kellett a helyeket ahol a kocsik vannak,....a többit is próbáltam de egyik sem tetszett annyira hogy 2-3 próbálkozás után érdektelenné ne váljanak ...
Forever>***eta32***
Forever>***eta32***
de mondjuk rögtön az első küldetésnél mikor a caterpillart kellett elvinni a helyére úgy elakadtam hogy a Kolob-ot is áttranszportáltam az első területről 😄 de még azse bírta kihúzni, pedig nyílegyenes úton volt. végül oldalról megborítottam a trailert és úgy sikerült előröl meghúzni egy másik kocsival.
Utoljára szerkesztette: botyika, 2020.11.20. 16:44:50
Nos mindenki a 0-ról kezdi a Kanadai pályákat,függetlenül attól hogy most vette é meg a pass 2 dlc-t ,vagy már korában meg volt a teljes full game.
Nincs kikötés holt tolod épp, melyik régióban-pályán.
Nem függnek össze ,épp ez a jó benn hogy bármikor (ha épp unod valamelyiket) átugorhatsz egy másik régióba-pályára...
Forever>***eta32***
" Jellyfoosh Community Manager about 21 hours ago Reply Quote
Hey all, the forklift controls will be updated in the next update."
Forever>***eta32***
Na az a targoncás részt hagyjuk is...<#levele>#levele>
A fórumon mióta megjelent, több topicban is megy az "anyázás" miatta...már szerintem ha virtuálisan is de le lettek köpködve....
Valaki felvetette, jogosan ,nem ártott volna megnézni az FS részeit ott már évek óta hibátlanul működik ahogy annak kell.
Én annyit fogom használni ,hogy a szükséges küldit letudom vele és megy a levesbe eladom...
Nos igen lesznek "kihívást" jelentő feladatok,nyilván lehetett volna másként is ,de legalább valami van....
Most hogy lehet szállítani a kocsikat,az egyikből (michigen) átszállítottam egyet 2 mapon keresztül a Black Riverbe jó móka volt.
Ha tehetem ezzel a funkcióval is el fogok szórakozni,persze közbe a benya is kifogyott így azt is vinni kellett a traileres kamcsinak....így aztán jó pár órám elment....
Forever>***eta32***
Amúgy a küldetésekről mi a vélemény. A targoncás valahogy nálam mintha inkább egy ballépés lenne. Már a jücsübökben sem értettem, hogy minek nekünk villás emelő, aztán amikor kipróbáltam... Te jó ég! Ezt a szar munkát!?!?!?! Naponta több órát targoncázok a "gyárban". Azt nem vártam, hogy élethű legyen, de ez... Az életben a targonca (Már a villás) az ember kezének a meghosszabbítása. Szinte érzed amit csinálsz. Az igazi gép él a kezeid közt! EZ MEG???!?!?!? Vagy haladsz, vagy mahinálsz és azt is nyögvenyelősen. Arra sem sikerült igazán rájönnöm, hogy hova döfjem a villát! Szerintem ha most törlik a játékból, akkor talán nem lesznek nagyon leköpdösve.
Ami még felkeltette az érdeklődésem, de már 7.0-nál, hogy a gyári küldetéseknél mintha elgurult volna a fejlesztők gyógyszere! Most belekezdtem a bánya újranyitó céges küldetésbe, ránéztem a feladatokra és fennakadt a szemem! Tényleg ennyit kell küzdenem? OK küzdjünk! Na de abban mi a küzdelem, hogy hatszor kell végigmennem oda - vissza ugyanazon az útvonalon? És ez még csak a második küldetés a többit meg sem néztem!
Itt egyenesen is lehet döngetni ,nem kacsázik mint a részeg....persze terepviszonyoknak megfelelően.
Még ha egyszer megkapjuk a "H" váltó pedálos kuplung támogatást,nagyon elégedett leszek.
Simán újra kezdem megint<#wink>#wink>...<#kuss>#kuss>
Nyilván a játék még mindig sok hibával rendelkezik ,de használható.
Mire a végére érek addigra azokat a részeket is "kigyomlálják" így jó lesz az a része is.
Ennél fogva nem látom értelmét széttúrni a játékot,persze akinek ez az ingerülete és ettől jobbnak érzi, hajrá....<#eljen>#eljen>
Forever>***eta32***
<#awink>#awink> Tudom hol kell átírni a terep tulajdonságait...! Á! Francokat. Lassan már ott tartok, hogy az egész játékot módosítottam, holott csak egy kis békés krúzolásra vágytam!
A sár sokkal "vendégmarasztalóbb"
Hamarabb kapod a sérüléseket.....igazából sebesség függő.
Kipróbáltam ugyan azon az útvonalon ugyan azzal a kocsival megtettem az utat.
Míg "A" sebesség fokozatban, kaptam annyi sérülést ,hogy javításra szorult.
"H"-ban semmi sérülést nem kaptam,így már ennek is van értelme korábban soha nem kellett használnom....
Nyilván mindenkinek nem jön be ez ,nekem tetszik,jobban odafigyelős,mind sérülésileg,mind pedig jobban meg kell gondolni merre is megy az ember,az úttalan utakon főképp.
Ahol eddig simán elmentem most beragadtam a sárba ,pl: Island Lake,de máshol is....
Hard-kór!!!!! befigyel....<#hehe>#hehe>
Forever>***eta32***
@Tximist
Unfortunately, SnowRunner does not officially support all wheels and pedals. This does not mean that they will not work at all, but their correct work is not guaranteed.
Your steering wheel and pedals are one of those.
Forever>***eta32***
Már a PTS-en is ilyen volt és volt is róla topik ,de a készítők részéről semmi reagálás nem volt....
Gondolom ez így sikerült....
Az én szerény véleményem szerint több objektum és kevesebb helyen található ...<#nemtudom>#nemtudom>
Forever>***eta32***
Igen, köszi a tippet, valószínűleg beszerzem a bővítményeket is hamarosan!
Az alacsonyabb képkockaszám mondjuk nem túl jó hír a számomra, nagyon érzékeny és finnyás vagyok a látványvilág milyenségét illetően minden játék esetére értve. Remélem az új generációs konzolokra is érkezik majd valamikor egy újabb rész, kíváncsi leszek ott hogy fog " muzsikálni " ez ( vagy más ) szimulátor. 😊
Szerintem érdemes egy akciót kinézni akár Karácsonykor lehet is....
Az új mapokon az FPS sokkal (10-15)kevesebb ,de ezt már a PTS-kor is jelezték és az élőben is így van-maradt sajna.
A hang problémára rájöttem igaz kellett neki kis idő ,no meg a véletlen szerencse....persze ettől még a hiba létezik csak orvosolható könnyen....
Forever>***eta32***
Minden kilépésnél leveszi az összes hangot a játék ,igaz ekkor a váltóval tudok kapcsolni.
Vagy nem megy el a hang ,de nem tudom használni a váltót.
Mind ezt azért mert tettek egy új opciót a menübe a kormi beállításoknál és ez szétcseszte összekeverte az egészet.
A PTS-en még jól működött....
Áthidaló megoldásnak hogy tudjak váltogatni ahogy megszoktam ,minden belépés után beállítom az összes hangot újra és újra.....WTF....
Igazából a készítőknek fogalmuk sincs mit miért és hogyan csinálnak ,totál káosz....
Amiről írsz ,már hasonlót olvastam a fórumon ,odáig nem jutottam hogy kipróbáljam az előbb említett okok miatt.
Itt minden javítás után egyet előre kettőt hátra megy a móka....
Forever>***eta32***
Szinte alig érek hozzá valamihez, már kapom is a sérülést. És elég bőkezűen osztja! Az utak is járhatatlanabbak. Még a csalós gumijaimmal is épphogy csak el tudok evickélni. El kellene már dönteni, hogy árkád, vagy vérpistiknek való hard-kór!?!?!?
Nekem semmi nem jó!
Tényleg azonnal javít és tölt. Igen, mondjuk kerülhetne mindez pénzbe is. Lehetne műhely, javítani meg "bütykölni" a gépeket. Ezek bejönnének. 😊
Javítani meg tankolni én csak a garázsban meg benzinkúton szoktam, benzinkúton is inkább csak tölteni, nert ritkán töröm a gépet, nem rallizok...XD
A megjelenése utáni 2-3-hét óta játszom, de eddig csak egyszer borultam egy pótos Paystar-ral, akkor viszont akkorát, hogy alig bírtam összeszedni a völgyből, mert nagyon elmértem egy oldalra billenő emelkedőt, de ennyi, a Khan-t törögettem meg néha felderítés közben de nem nagyon, és ennyi mert "beszarian" óvatos vagyok...XD
Életemben nem kötött le "autós játék" ennyi ideig, hihetetlenül kikapcsol ez a terep autókázás.
És igen "kazuár" vagyok. Nem érdekel mennyire valósághű ez, a hangulata szenzációs, nekem ez a lényeg. 😊 De soha nem vennék ezért az egy játékért kormányt.
Egyedül a "teleportálást" érzem bele nem illőnek, azt nem is használom. Szeretek végigautózni akár századjára is a térképen...
Megnéztem az összes támogatott kormányt amit ír a SR, hát .. 50-150K mindegyik. Köszi. Ennyiért nem veszek csak azért hogy játszhassak vele kényelmesebben. Hm.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Szerintetek szombat, vasárnap még DOLGOZNAK rajta egy kicsit? Szerintem ez színtiszta rosszindulat!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
alt text
Hello SnowRunners!
We’re excited to announce that the upcoming Season 2: Explore & Expand, the second of four phases in the Season Pass for SnowRunner, will be available on November 16 for all Season Pass and Premium Edition owners or for separate purchase on PlayStation 4, Xbox One and PC.
Season 2 brings an all-new Canadian wilderness packed with exciting sandbox gameplay possibilities, a set of new vehicles, and more!
SnowRunner_Season2_Explore&Expand_logo_04.png
Season 2 brings two new maps set in Canada’s Yukon wilderness, filled with snow-blanketed valleys, treacherous rivers and dangerous mud banks, featuring missions that allow for more creative gameplay than ever. Expand your operations into this new frontier, gathering raw materials and using the brand new cargo crafting mechanic to build a huge processing plant from scratch.
Three new vehicles join the vehicle roster, including the CAT 770G: the biggest truck in the franchise yet. Current vehicles can also be customised even further, with new exclusive skins, hood ornaments and exterior stickers.
Free content on its way for all players
SnowRunner has brought free post-launch support since its release in April, and a wealth of new free content is also on its way. Two new trials, Xtreme cargo, the introduction of new customization items for interiors and exteriors, as well as new missions for the existing Alaska and Taymyr maps will be made available for all players when Season 2 launches on November 16.
See you next week!
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.11.09. 20:01:58
Forever>***eta32***
Ránézek a GM-re. Valószínűleg az enyém is eltűnt.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.11.03. 06:33:36
Persze én nem vontattam sehova....
Anno a jutalmat megkaptam érte....
Ja igen és lesznek a régebbi térképeken is új küldik ,ne kérdezd hol mennyi de lesz,azt mondták a készítők....
Új járgányok,pót egy ami már 8 slot-ot is tud szállítani...
Érdekes új jellegű küldik ,nehezen felfedezhető tornyok,már ha nem radarral csinálod ,hanem elmész(felmászol)az őrtornyokhoz....stb...
Forever>***eta32***
A Gát pályán a GM-el mi van/lett? Még mindig bukó? Nekem ott áll a műhely mellett eleven mementóként.
Arra gondoltam, hogy ha feloldom a térképet teljesen és minden szeglete láthatóvá válik akkor körbejárok minden térképet és megkeresem a feloldható járműveket. De ha csak bizonyos feladatok után kerülnek a pályára akkor nem annyira érdekes.
Szerintem a tempomatot nyugodtan elfelejtheted...ennél komolyabb és fontosabb dolgok sem fognak bele kerülni,amik már az elődökben szerepelt.....,de itt bármi lehet ,csak én nem látok rá esélyt ,még a megjelenés után a fórumon felvetődött hónapokkal ezelőtt ,de azóta senki nem forszírozta..
Forever>***eta32***
En a MR-t se tudom megunni, engem a fizika tud a legjobban lenyugozni. Most is azt nyomom MOD terkepen.
Persze, a SR szep meg sok auto meg feladat stb, de nalam ezek nem ellensulyozzak a gyongebb fizikat. Tudom, a kisebbseghez tartozom 😊
Ezen a linken megtekinthetők az infók..
Season 2 Content Season Pass owners will get two large maps in the Yukon, Canada region.

Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.10.28. 18:22:10
Forever>***eta32***