mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Aborg!
    Igen, ahogy én is meg te is javasoltad, tegyék választhatóvá a kerekek egyenesbe ( vagy sem... ) állításának döntési jogát. Jeleztem egyébként lentebb, nem egy olyan kameranézet van, amikor nem oldalas nézetet választok, ilyenkor a kerekek egyenesbe állítása körülményes, főleg szűkebb részeken, szerpentineken. Ott a magasabb sziklák/oldalfalak nem is engedélyezik a kameranézetnek, hogy oldalról leskelődjek, így marad a hátsó nézet.

István!
    Pont tegnap jutott eszembe amit írtál, miszerint a belső nézet valóban nem jól láttatja a terepet, sok a kitakarás az oszlop-tető-műszerfal-kocsi eleje által. Sok esetben szinte vakon vezet az ember, emiatt sem szeretem személy szerint a belső nézetet. Itt is kellene még minimum egy választható kameranézet, mely kicsit előbbre tekint! Arról nem is beszélve, hogy a nagyobb elejű járművek elejét látom inkább, az útból pl semmit, főleg akkor, amikor felfelé halad az ember egy szerpentinen, vagy éppen felérve egy magasabb pontra, jön a bukkanó... kanyarral megspékelve. :)