Civilization
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet a betűket olvasható méretűvé állítani?
Ezeknek a játékkészítőknek a kinyitott esernyőt dugnám a seggükbe a karcos végével. Stratégiai játékban makro betűk.....
1024-ben pedig nem fogok játszani, se egyesíteni a szememet a képernyővel.
A Total war is ugyanez, ezért lett 1 perc után törölve az is.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.05.12. 13:47:44
Kiadáskor még kör végi kávészünetek simán belefértek a 19-.20. századra.
A gépem ha nem is csúcs, de azért rendben van. Viszont ha tényleg idegesítően lassú lesz, fenntartom a jogot a kaszálásra. <#smile>#smile>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.05.12. 11:46:02
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A hotseat dolgokat is mellőzöm már. Anélkül pl. a "Raiders of the Lost Ark" kb. 1000 év alatt sem jönne össze. De van még vagy 20-30, ami hotseat nélkül nagyjából esélytelen. Ilyesmire már nem hajtok.
Egy időben napi olvasmányom volt ez. Rengeteg segítséget jelentett az acsik gyűjtögetésében.
1802 óra alatt kimaxoltad az acsikat? 😊 Én 600 óra alatt csak 255/287-ig jutottam.
A screenshotok meg inkább olyan pre-alfásak. Tuti lesznek változások. Hajlamosak a civben is pofásabbá tenni a dolgokat részről részre. A vas elegendő hozzá a többségnél, akkor meg belefér...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.12. 10:11:41
80 euró tényleg mellbevágó elsőre, de én day1 habzsoltam az ötödik rész tartalmait és az úgy sokkal többre jött ki, lehet duplájára, triplájára. Viszont benne 600 órám, ár/játékidőre lehet így is ez a legolcsóbb szórakozásom/játékom.
Mindegy, várós, preorder a deluxe.
Egyébként még meg sem jelent, de már kezdődik a lehúzás. A "Digital Deluxe" kiadás +20€-ért ad 4 dlc-t. (“new maps, scenarios, civilizations and leaders.”) Hogy nem szakad rájuk az ég...
Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.05.07. 10:59:47
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
1. Játék indítása előtt: cache mappa teljes tartalmának törlése + ModUserData teljes tartalmának törlése.
2. DLC menü - G&K kivételével MINDEN bővítmény tiltása.
Így lejátszottam vele pár hete 4-5 játékot, és nem láttam bugot. De az említett mappákat minden játék előtt újra töröltem a biztonság kedvéért.
@Zogu Talán a cache + ModUserData mappák törlése neked is segít. Azt úgyis újragenerálja a játék minden indításkor.
De valós kiindulási helyet mod nélkül sosem lehetett beállítani. Azon meg ne csodálkozz, hogy sokan használnak kiegészítőket. Lassan 6 éves a játék, és aki az elejétől tolja, már mindent megtesz, hogy fenntartsa az érdeklődést.<#smile>#smile>
Biztos jó helyre másoltad? c:\Users\.....\Documents\My Games\Sid Meier's Civilization 5\MODS\
Játék indít, Módosítások (elfogad) és már tölti is be magától. Játék indításánál: Egy játékos mód - Egyedi játék - Yet (not) Another Earth Map kijelölése, módosítás betöltése. Ennyi.
Működnie kell, az egyik legstabilabb mod. Sose volt gondom a régebbi verziókkal sem.
Utoljára szerkesztette: Zogu, 2016.04.08. 11:39:28
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
"Tud valaki segíteni abban, hogy a térkép szerint kezdjenek a nemzetek? Sok mindent kipróbáltam (állítgatni a beállításokban), de mégis véletlenszerűen adja a helyeket (pl. Gerorge Wasington esetében). Tizedikre sem sikerült Észak-Amerikába helyezni."
Akkor megkaptad a választ, és meg is köszönted. Ilyen gyorsan felejtesz?<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Zogu, 2016.04.07. 11:03:25
Jöhetne már a Civ 6.<#smile>#smile>
Egyébként ha aktív a beállításoknál az "Egy város kihívás" (OCC), nem is enged telepest gyártani. Az elfoglalt városok pedig azonnal eltűnnek, beleértve a fővárosokat is. Az ellenfél persze el tud foglalni városállamot, hogy keresztbe tegyen nekem. Ha visszafoglalom csak felszabadítani tudom, bábot csinálni, vagy elfoglalni nem lehet. Akkor már nem 1 városom lenne, nem engedi a gép. De eszembe sem jutott volna, kellettek a szavazatok.
Továbbá van az "Enlightenment Era" mod, ami egy teljesen új érát ad a játékba, részletesen kidolgozva.
Van még a "Mercenaries" mod, ami pénzért ideiglenesen bérelhető katonai egységeket ad.
Steam workshopban mind elérhető.
Az Enhanced UI-t és az InfoAddict-ot már nyilván senkinek se kell bemutatni. 😊