civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • Maala
    Embarkment-et adó techet nézd, a felső sorban lesz Classic era környékén. Azzal tudsz először a part közelében (világoskék mezők) tengerre szállni a szárazföldi egységekkel, majd később tovább, asszem. Reneszánsz éra környékén már az óceánokra is rá tudnak menni (a mélykék mezők) a megfelelő techhel.

Én tegnap egy emperort toltam random adta Spanyolokkal pangeán standardban, Russai volt a nagy ellenfél, 1 egységszint hátrányban voltam, amikor megtámadtam, csak azt felejtettem el, hogy már vannak Army-k is (gyak. 3 azonos egység egy formációban). Elpicsázott, mint a fene. :-D Epic fail.

Ilyen Apostle sáskajárás nálam is volt, japán hirdette az igét 18 Apostollal... Megszámoltam, mert nem akartam hinni a szememnek... Rágyúrt a vallási győzelemre - mert a játék elején Russia elpicsázta. :-D

Ami viszont nagyon tetszik, hogy a Strategic Resourcek most már tényleg stratégiai fontosságúak. 2-nél több nem is kell egyikből sem. :-D

Nem tudom, mi a bajotok a grafikával, szerintem sokkal jobb, mint az 5-é volt.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.10.23. 13:26:42