4740

civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • szabii98
    Még nincs benne a játékban a város átnevezés, de jönni fog.
  • SANTANTICA #3893
    Hogy nevezem el a városokat? Teljesen új az interface, de minden kézre esik jól áttekinthető, de a város átnevezést nem lehet úgy mint az V-ben.
  • korbin555
    Na végre letöltődött.
  • korbin555
    3/4 órája helyben jár a letöltésem.

• molnibalage83
    Megjött a key, működik. :)
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.10.20. 23:23:10
  • korbin555
    Kód nélkül sehogy.
  • molnibalage83
    Hogyan kell kód nélkül?
  • SANTANTICA #3887
    Gratu! :) Pár óra és mehet is! Addig meg töltsd le!
  • molnibalage83
    Na, megrendeltem. Nagyon remélem, hogy nem fürdök be vele.
  • molnibalage83
    Köszi.
  • SANTANTICA #3884
    Instant Game és meg is jött, a Steam el is fogadta (Aztec DLC-vel), talán a legolcsóbb amiről tudni, hogy működik is.

instant-gaming-steam-civilization-vi
  • molnibalage83
    Az IG vagy CD keys oldalról egyszerűbb a beszerzés?
  • SANTANTICA #3882
    Milyen nehéz kivárni azt a maradék 8 órát.....

Utoljára szerkesztette: SANTANTICA, 2016.10.20. 20:12:45
  • korbin555
    Nem SSD-n van nálam sem. A civ5-öt is átraktam már régebben HDD-re, pedig helyem éppen lenne. Nem vettem észre, hogy tovább tökölne. Nagy térkép összes civvel, meg 50 városállammal SSD-n is malmozás. i7 + 16 GB RAM ide vagy oda.
  • zorrobomber
    Nem SSD-re tettem. Nagy különbség van a körök számolgatásánál? Nincs túl sok helyem rajta... :)
  • Árnyvadász
    Ha valakit érdekel: Civilization VI AI Battle

Nemsokára indul a közvetítés. Annyit kell erről tudni, hogy ezek a *népek lesznek benne és csak az AI játszik minddel.

*Népek:

Aztecs
    Brazil
    England
    Greece (Gorgo)
    Japan
    Rome
    Russia
    Spain

Greece esetében azért van zárójelben Gorgo, mert egyébként alapból Periklész a görögök vezére a játékban, de valami olyasmit olvastam, hogy lehet több vezetőt is választani. Gorgo egyébként nő.
  • Árnyvadász
    Köszi, hogy szóltál! Én is elkezdem akkor letölteni. Kérdés: SSD-re tetted? :)

Most kezdtem el, és 3.9 GB-ot tölt le egyelőre. De egyébként ugyanezt a helyigényt írta nekem is amit belinkeltél spoiler-be. Gondolom még ehhez tölt majd, ha megjelent ténylegesen.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.10.19. 20:10:34
  • zorrobomber
    Megjött és nálam ennyi helyet foglal:
  • Jim Morrison
    En is maradok V nel.
  • Carmang
  • Master91
    Én csak Civ V-zek, VI-t egyenlőre nem tervezem meg venni, de maradjon ez közös topiknak nem?
  • molnibalage83
    Ez vajon benne lesz a VI részben is? Mert kicsit furcsa lenne a agenda rendszerrel...
  • molnibalage83
    Ha már közös Civ topik lenne, akkor valamiféle montázs lehetne I-től VI-ig.
  • Count Adyn

_:D
  • zorrobomber
  • molnibalage83
    Ez is lehetséges. Én lennék HG és talán bannert is csinálok, ha van rá igény. Ne legyen már ennyire fapados a topik.
  • Count Adyn
    amugy lehet hasznosabb lenne átnevezni a topicot csak általános civ.-nek mint minden résznek külön fenntartani, annyira nem generál sok hszt. szerintem hogy zavaro legyen:)
  • zorrobomber
    Persze tudom, csak azért írtam le, hogy más is tudja, hogy ott még nincs kulcs. Hivatalosan ezt írják:
    "This product is a Pre-Order, it will be available here on or slightly before the release date of 21st October 2016."
  • Árnyvadász
    A játék már péntek hajnalban játszható. Valószínű hajnali 1-től, de lehet már csütörtök éjfél után rögtön. (Steam legalábbis ezt mutatja.)

zorro: CDKeys egy nappal a megjelenés előtt küldi ki a kulcsot. Azért nem kaptad még meg.
  • molnibalage83
    A hétvégén veszem meg, akkor az itteni idő szerint reggel 9-10 között lesz.
  • zorrobomber
    A hivatalos Fb oldaluk van lemaradva (még nincs kirakva a 2 napos) de igen, nem figyeltem én se :)
  • korbin555
    Működik, de nem árt tudni, hogy Hong Kong 6 órával előttünk jár. Nem fogják küldni a kódot, amíg ott éjszaka van. Csak mondom szólok, mert sokan halálra aggódják magukat teljesen feleslegesen.
    Ha reggel vagy délelőtt vásárolsz, pár percnél tovább nem szokott tartani a biznisz.

Zorró, nem vagy lemaradva 1 nappal? A release date 21-e, az meg 2 nap múlva lesz.
  • zorrobomber
  • molnibalage83
    Én amúgy is csak pénteken délután vagy valamikor hétvégén veszem meg. Hétvége helyett talán még hétfő is esélyes. Hétvégén is működik az IG?
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.10.19. 13:13:00
  • zorrobomber
    Jaja, cdkeys nekem még nem küldte meg...
  • molnibalage83
    Akkor asszem innen veszem.
  • korbin555
    Az hát, a fene ezekbe az indiánokba.
  • molnibalage83
    Mármint azték?
  • korbin555
    Az Instant Gaming nekem is megküldte a kódot. Aktiváltam Steam-ben az Inka dlc-vel együtt.
  • BladeW
    ~7mhz, 1 mega ram, floppy meghajtó. Azért most gyorsban megnéztem, nem 10, csak 5 perc volt. :)