Civilization
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ajánlom mind a két kiegészítőt, nagyon sokat adnak a játékhoz, főleg a BNW. A többi dlc pedig egyszerűen a további népek miatt jó. Van amelyikben kampány is van, de én ilyeneket soha az életben nem csináltam 😊
kár, hogy csak a mongol dlc van meg, az veszett nehéz. családi steambe ennyi Civ5 van. Mennyire jóak a többi kiegészítők?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most jöhet a Beyond Earth meg a starshippes.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tartsd észben kit hova teszel aludni. 😊
csak rengetek egységem alvó módba van, vagy védekező állásba. probátam a stratégiai nézetet, de ott is alig tudom észre venni őket, meg nem tudok elég messzire távolodni.
meg miez már
neki 9 kör a piac, nekem meg 14????!!!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ilyen hálót hol lehet bekapcslni? nekem csak mozgáskor lehet az egységeknél hasonlót bekapcslii, de amint mást csinálok, eltünik, ráadásul nem is így néz ki az, mint a képen, de legalább mutatja, meddig lehet egy évbe mozogni. beállitásokat mindent végignéztem, de sehol se láttam ilyent. 😞
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Suskus, 2014.12.25. 18:54:39
Lenne valakinek tippje, hogy a frissen megvett és telepített CIV 5 miért nem indul? Kezdő lépés még megvan, DirectX választás, aztán semmi. Mindegy, melyik...
Kössz előre is!
Kémeket inkább a legnagyobb városom védelmére, illetve az egyéb fővárosokba rakom be, mint diplomata, esetleg ellenféllel szövetséges városállamba.
Végül megnyertem a játékot a rakéta fellövésével, de 1952-től (miután írtam az előző hsz-t) átraktam minden városomat kutatás fókuszra, teljesen kiraktam a Rationalism-et, illetve vallásból vettem vagy 3 tudóst, csodák is adtak vagy kettőt. Viszont elég nagy előnnyel nyertem, az egyik civ-nek volt meg csak az Apollo Program (űrhajó alkatrészek nélkül).
Illetve van egy tippem, hogy az elején hanyagoltam a kultúr épületeket, és lassan jöttek a Social Policy-k.
Mellesleg ha népességszámban a második vagy csak 12 várossal, míg az első 5-6 várossal van, akkor neki JÓVAL több kék jön be körönként, mint neked.
Sztem felesleges ennyi várost csinálni magadnak, ez nem a Civ 1. 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.30. 13:07:41
Nemrég átállítottam a városokat kutatás fókuszra, így már elég jól be tudom hozni a dolgokat.
Meg úgy alapvetően érezni a játékon, hogy nem tudok lépést tartani a valós élet technikai fejlettségével (20. század közepére lett meg a Great War Infantry, és a repülés, miközben ezek század eleji dolgok).
Jó kis hallgatnivaló CIV5-özés közben. 😊
A amúgy beyond earth nem tetszik kétszer végig nyomtam két különböző néppel, hát nem igazán jött be. Valami nem stimmel. Hagyományos civet nagyon imádom, remélem következő nagyon jó lesz, és nem rontják el. Ez idáig a legjobb civ.
A város Management-jét szerintem rakd át food-ra, ha már úgy is kézzel azt kattintod be a production helyett 😄