4740

civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • zorrobomber
    Oké, de ha day1 veszi meg az ember akkor sem marad le semmiről... Úgyis előrendelem én is, csak még kitartok egy kicsit :D

Amúgy innen tervezem:
    Sid Meier’s Civilization VI - 35.99€
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.09.29. 09:25:45
  • SANTANTICA #3813
    Persze van kockázat, de a videók és a játékmenet alapján nagyjából látom mire lehet számítani, nem várok űber csodát, de annyi változást igen, amiért megérheti a megvétel. (nem steam-es áron)
    Utoljára szerkesztette: SANTANTICA, 2016.09.28. 21:26:31
  • molnibalage83
    Ez kurva jó csatorna, elég sokmindent összeszedett és tálalta a srác.
  • zorrobomber
    Pre-order

(nehéz ellenállni nekem is(de azért emlékszem még a Beyond Earth-re))
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.09.27. 09:25:12
  • SANTANTICA #3810
    VI

Your payment has been validated and your pre-order has been successfully completed!

:)
  • Carmang
    "Kászusz belláj"?

Amúgy frankó dolog lesz ez. Megfelelően összetett, logikus, és még valósághű is.
  • korbin555
    Lehet.
  • Califa
    A kérdésem: a most akciós steam összes dlc-t tartalmazó Civ 5-höz. Lehet-e Magyaritást felrakni ami működik?
  • Pluskast
    Na végre! Csak 6 részt kellett kivárni, hogy ezt is berakják :)
  • korbin555
    Egy 6 éves (a Complete Edition 3 éves) játékról beszélünk. A hivatalos CIV oldalról átirányítva store-ba, 40€. Szóval az én nézőpontomból a több mint háromszoros ár (136€) kimeríti a zsebmetszés fogalmát. Ha a Valve zsebel, akkor is. Az akcióval pedig semmi baj nincs. Azon kívül, hogy egyszer vége lesz.

A korban igazad van, erre nem gondoltam.
  • Amiga
    "Bár aki 6 év alatt nem volt képes beszerezni, azt egyáltalán nem is érdekli a Civ. "

Aki 6 éve 12 volt, most ugye 18, lehet hogy éppen most kezdi érdekelni a Civ.

A komplett pakk 10 euróért, hát igen, a Steam egy rablóbanda. Mellesleg persze a Steam nem lehet rablóbanda, maximum a valve, de ilyen lényegtelen apróságokba már bele se menjünk inkább.
  • korbin555
    A casus belli frankón meg lett csinálva. Megfelelő indok esetén nincs warmonger, szent háborúban feleződik.

• korbin555
    A Steam nem egyszerűen rablóbanda, hanem elsőrangú kufárok is. A -92% mennyei ajánlat, csak nem mindegy minek a 92%-a. Náluk ugyanis a Civ V Complete 136 €. A világon nincs hely ahol ilyen iszonyat drága lenne. Ebből aztán lehet csillagászati százalékokat engedni, amire ugrik a nép.
    Az akciós ár persze jó, de 1 éve is lehetett venni ennyiért. És most is van ennél jobb ajánlat. Bár aki 6 év alatt nem volt képes beszerezni, azt egyáltalán nem is érdekli a Civ.
  • Jim Morrison
    Civ V BUNDLE -92%
  • korbin555
    Az átálló városok mi okból lettek vajon kitalálva? Mert nem komálom, mikor épphogy pluszban a happiness, aztán a nyakamba szakad 1-2 fellázadt város. Ráadásul hátráltatnak a fejlődésben, ami legalább akkora probléma. Sorban viszik el előlem a csodákat miattuk. Építem pl. az Ermitázst, erre leáll, mert az átállt városban még amfiteátrum sincs, nemhogy múzeum. Mire felépíteném, arra régen elhappolják előlem. Most éppen 3 Shoshone várost kaptam ajándékba egyszerre. Ezek legalább kicsik, 4 kör alatt felégetem mindet. Még mindig az a kisebbik rossz, mert eszemben sincs átvenni őket. Bár néha érdemes, mert egy nagy város sokáig termeli az unhappiness-t. Ha megközelíthetetlen helyen van, vagy nincs luxus nyersanyaga, felhúzom a bíróságot, aztán eladom pár aranyért. De nem vágom, hogy miért én szívok másik civ hülyesége miatt. Lehetne egy olyan opció, hogy nem kérek belőlük, húzzanak máshová.
  • korbin555
    Van más dolgom is, minthogy ezen agyaljak.
  • Maala
    Azt hittem, a várakozás a legfájdalmasabb része a dolognak. :-D
  • korbin555
    A fájdalmas részén túl vagyok.
    kép
  • Maala
    Battle.net-es, Origines, UPlayes játékokat szintén így lehet aktiválni. :)

Én is úgy vagyok vele, hogy a Steam a legdrágább hely.
  • korbin555
    Igen. Kapsz egy kódszámot, amit a Steam-ben kell aktiválni. Steam, bal oldalon alul van a "játék hozzáadása". Megnyitod, kiválasztod a "Termék aktiválása a Steam-en" opciót. Oda bemásolod (beírod, ha jpg-ben kapod) a kapott termékkódot, és hátradőlsz. A Steam onnan mindent intéz. Letölti, és telepíti a játékot. Ennyi.
  • molnibalage83
    És ezektől véve is Steam felületen futtatható?
  • korbin555
    A Steam a legnagyobb zsebmetsző. Pre-order Civ6 60€-ért? Hát persze. Vegye tőlük az, akinek nem számít a pénz.
    40€ körül rendelhető olyan helyeken, mint a CJS, MMOGA, Instant Gaming, CDKeys. Ezekkel a boltokkal problémám sok év alatt még egyszer sem volt. A Kinguin adott egyszer rossz kódot, de a reklamáció után 5 perccel már küldtek is egy másikat. Elnézést kértek, és egy 20-as listából választhattam még 3 játékot ingyen. A kellemetlenségért. De akár instant refund-ot is kérhettem volna, ami ezekben a store-okban természetes dolog, ahogy a PayPal fizetés is.
  • ratgab
    Instantnak nagyon jó híre van...Nem lesz gond....Ezzel szemben én se szeretek előrendelt terméket megvásárolni, mert úgyis várnom kell rá. Akkor már ráér akkor amikor ki is jön.
  • ratgab
    Mert ezeket másik régióban veszik....Semmi baj az oldallal...Én már vásároltam innnen.
  • BladeW
    Játék függő. Illetve, hogy milyen csomaghoz jutottak hozzá.
  • molnibalage83
    Túl kockázatos, ennyit nem ér meg.
  • Maala
    Csak így kapsz innen keyt. :)
  • BladeW
    Én már vettem itt játékot 2x is. Nem csaló oldal, de erősen a szürke zónában mozog. Kaptam innen Steam Key-tt papírra kinyomtatva, lefényképezve :)
  • szabii98
    Ezt én sem venném meg, még az IsThereAnyDeal.com-on sincs fent ez az oldal.
  • molnibalage83
    Öööö, A steamen nincs kedvezmény. Ez valami csaló oldal lehet.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.08.21. 15:06:26
  • szabii98
    Bemutató a német frakcióról
  • Maala
    Ha már úgyis megegyeztünk, hogy ez lesz az általános Civ topik:

Elég olcsó (most még) a Civ6 előrendelve. Nekem az eddig látott videók alapján bejön egyébként.
  • molnibalage83
  • korbin555
    Én ezt használom. Nem teljes, de majdnem. Működik rendesen a Complete 1.03.279 verzióval.
  • Nuclearity
    üdv!

Érdeklődnek, hogy működő magyarosításról és annak aktiválásáról tudtok-e mondani valamit? Létezik hozzá? Olyan ami működik is, google kidob párat a magyarosítások-n de a guide szerint csinálva sem lesz magyar a játék tőle :S

Előre is köszönöm a válaszokat
  • Zogu
    A magyar verzióra is felmegy?
  • erinaceus
    és még egy nagyon fontos dolog: Teljesen megújított és sokkal logikusabb boldogság-rendszer!
  • erinaceus
    Kösz hogy beraktad a linket!

Szóval ez a Vox Populi, avagy Community Patch mod - és teljesen megújítja a civ5 élményt!

pl, tényleg csak pár dolog:
    - városállamokkal diplomácia diplo egységekkel (és nem pénzzel)
    - katonai egységek újragondolva, bővítve
    - városok jobban védik magukat
    - teljes játék balansz újragondolás (egységek, politikai bónuszok, csodák, épületek stb)
    - pénzzel csak építés fele vásárolható meg
    - AI javítása (igen, katonai AI is)
    - átlátható diplomácia

• molnibalage83
    ????
  • korbin555
    Benne van már a 6. rész. Letölthető itt.