4740
Sid Meier's Civilization
-
#3814 Oké, de ha day1 veszi meg az ember akkor sem marad le semmiről... Úgyis előrendelem én is, csak még kitartok egy kicsit :D
Amúgy innen tervezem:
Sid Meier’s Civilization VI - 35.99€
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.09.29. 09:25:45 -
SANTANTICA #3813 Persze van kockázat, de a videók és a játékmenet alapján nagyjából látom mire lehet számítani, nem várok űber csodát, de annyi változást igen, amiért megérheti a megvétel. (nem steam-es áron)
Utoljára szerkesztette: SANTANTICA, 2016.09.28. 21:26:31 -
#3812 Ez kurva jó csatorna, elég sokmindent összeszedett és tálalta a srác. -
#3811 Pre-order
(nehéz ellenállni nekem is(de azért emlékszem még a Beyond Earth-re))
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.09.27. 09:25:12 -
SANTANTICA #3810 VI
Your payment has been validated and your pre-order has been successfully completed!
:) -
#3809 "Kászusz belláj"?
Amúgy frankó dolog lesz ez. Megfelelően összetett, logikus, és még valósághű is. -
korbin555 #3808 Lehet. -
Califa #3807 A kérdésem: a most akciós steam összes dlc-t tartalmazó Civ 5-höz. Lehet-e Magyaritást felrakni ami működik? -
#3806 Na végre! Csak 6 részt kellett kivárni, hogy ezt is berakják :) -
korbin555 #3805 Egy 6 éves (a Complete Edition 3 éves) játékról beszélünk. A hivatalos CIV oldalról átirányítva store-ba, 40€. Szóval az én nézőpontomból a több mint háromszoros ár (136€) kimeríti a zsebmetszés fogalmát. Ha a Valve zsebel, akkor is. Az akcióval pedig semmi baj nincs. Azon kívül, hogy egyszer vége lesz.
A korban igazad van, erre nem gondoltam. -
#3804 "Bár aki 6 év alatt nem volt képes beszerezni, azt egyáltalán nem is érdekli a Civ. "
Aki 6 éve 12 volt, most ugye 18, lehet hogy éppen most kezdi érdekelni a Civ.
A komplett pakk 10 euróért, hát igen, a Steam egy rablóbanda. Mellesleg persze a Steam nem lehet rablóbanda, maximum a valve, de ilyen lényegtelen apróságokba már bele se menjünk inkább. -
korbin555 #3803 A casus belli frankón meg lett csinálva. Megfelelő indok esetén nincs warmonger, szent háborúban feleződik.
-
korbin555 #3802 A Steam nem egyszerűen rablóbanda, hanem elsőrangú kufárok is. A -92% mennyei ajánlat, csak nem mindegy minek a 92%-a. Náluk ugyanis a Civ V Complete 136 €. A világon nincs hely ahol ilyen iszonyat drága lenne. Ebből aztán lehet csillagászati százalékokat engedni, amire ugrik a nép.
Az akciós ár persze jó, de 1 éve is lehetett venni ennyiért. És most is van ennél jobb ajánlat. Bár aki 6 év alatt nem volt képes beszerezni, azt egyáltalán nem is érdekli a Civ. -
#3801 Civ V BUNDLE -92% -
korbin555 #3800 Az átálló városok mi okból lettek vajon kitalálva? Mert nem komálom, mikor épphogy pluszban a happiness, aztán a nyakamba szakad 1-2 fellázadt város. Ráadásul hátráltatnak a fejlődésben, ami legalább akkora probléma. Sorban viszik el előlem a csodákat miattuk. Építem pl. az Ermitázst, erre leáll, mert az átállt városban még amfiteátrum sincs, nemhogy múzeum. Mire felépíteném, arra régen elhappolják előlem. Most éppen 3 Shoshone várost kaptam ajándékba egyszerre. Ezek legalább kicsik, 4 kör alatt felégetem mindet. Még mindig az a kisebbik rossz, mert eszemben sincs átvenni őket. Bár néha érdemes, mert egy nagy város sokáig termeli az unhappiness-t. Ha megközelíthetetlen helyen van, vagy nincs luxus nyersanyaga, felhúzom a bíróságot, aztán eladom pár aranyért. De nem vágom, hogy miért én szívok másik civ hülyesége miatt. Lehetne egy olyan opció, hogy nem kérek belőlük, húzzanak máshová. -
korbin555 #3799 Van más dolgom is, minthogy ezen agyaljak. -
#3798 Azt hittem, a várakozás a legfájdalmasabb része a dolognak. :-D -
korbin555 #3797 A fájdalmas részén túl vagyok.
kép -
#3796 Battle.net-es, Origines, UPlayes játékokat szintén így lehet aktiválni. :)
Én is úgy vagyok vele, hogy a Steam a legdrágább hely. -
korbin555 #3795 Igen. Kapsz egy kódszámot, amit a Steam-ben kell aktiválni. Steam, bal oldalon alul van a "játék hozzáadása". Megnyitod, kiválasztod a "Termék aktiválása a Steam-en" opciót. Oda bemásolod (beírod, ha jpg-ben kapod) a kapott termékkódot, és hátradőlsz. A Steam onnan mindent intéz. Letölti, és telepíti a játékot. Ennyi. -
#3794 És ezektől véve is Steam felületen futtatható? -
korbin555 #3793 A Steam a legnagyobb zsebmetsző. Pre-order Civ6 60€-ért? Hát persze. Vegye tőlük az, akinek nem számít a pénz.
40€ körül rendelhető olyan helyeken, mint a CJS, MMOGA, Instant Gaming, CDKeys. Ezekkel a boltokkal problémám sok év alatt még egyszer sem volt. A Kinguin adott egyszer rossz kódot, de a reklamáció után 5 perccel már küldtek is egy másikat. Elnézést kértek, és egy 20-as listából választhattam még 3 játékot ingyen. A kellemetlenségért. De akár instant refund-ot is kérhettem volna, ami ezekben a store-okban természetes dolog, ahogy a PayPal fizetés is. -
ratgab #3792 Instantnak nagyon jó híre van...Nem lesz gond....Ezzel szemben én se szeretek előrendelt terméket megvásárolni, mert úgyis várnom kell rá. Akkor már ráér akkor amikor ki is jön. -
ratgab #3791 Mert ezeket másik régióban veszik....Semmi baj az oldallal...Én már vásároltam innnen. -
BladeW #3790 Játék függő. Illetve, hogy milyen csomaghoz jutottak hozzá. -
#3789 Túl kockázatos, ennyit nem ér meg. -
#3788 Csak így kapsz innen keyt. :) -
BladeW #3787 Én már vettem itt játékot 2x is. Nem csaló oldal, de erősen a szürke zónában mozog. Kaptam innen Steam Key-tt papírra kinyomtatva, lefényképezve :) -
#3786 Ezt én sem venném meg, még az IsThereAnyDeal.com-on sincs fent ez az oldal. -
#3785 Öööö, A steamen nincs kedvezmény. Ez valami csaló oldal lehet.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.08.21. 15:06:26 -
#3784 Bemutató a német frakcióról -
#3783 Ha már úgyis megegyeztünk, hogy ez lesz az általános Civ topik:
Elég olcsó (most még) a Civ6 előrendelve. Nekem az eddig látott videók alapján bejön egyébként. -
#3782 -
korbin555 #3781 Én ezt használom. Nem teljes, de majdnem. Működik rendesen a Complete 1.03.279 verzióval. -
#3780 üdv!
Érdeklődnek, hogy működő magyarosításról és annak aktiválásáról tudtok-e mondani valamit? Létezik hozzá? Olyan ami működik is, google kidob párat a magyarosítások-n de a guide szerint csinálva sem lesz magyar a játék tőle :S
Előre is köszönöm a válaszokat -
#3779 A magyar verzióra is felmegy? -
erinaceus #3778 és még egy nagyon fontos dolog: Teljesen megújított és sokkal logikusabb boldogság-rendszer! -
erinaceus #3777 Kösz hogy beraktad a linket!
Szóval ez a Vox Populi, avagy Community Patch mod - és teljesen megújítja a civ5 élményt!
pl, tényleg csak pár dolog:
- városállamokkal diplomácia diplo egységekkel (és nem pénzzel)
- katonai egységek újragondolva, bővítve
- városok jobban védik magukat
- teljes játék balansz újragondolás (egységek, politikai bónuszok, csodák, épületek stb)
- pénzzel csak építés fele vásárolható meg
- AI javítása (igen, katonai AI is)
- átlátható diplomácia
-
#3776 ???? -
korbin555 #3775 Benne van már a 6. rész. Letölthető itt.