4740
Sid Meier's Civilization
-
#3774 Nekem csak az első kieg volt meg talán A Civ V alapvető játékmechanikai hibákkal bírt sajnos és egy katvány MP kóddal... -
Vaktermesz #3773 A kommunití patch teljesen átszabja ez egész játékot, kötelező kipróbálásra. Szinte újra kell tanulni az egészet! Várom a 6. részt, de 1-2 dolog nem tetszik benne, nem igazán játékmechanikai dolgok, mint inkább a kinézet és az interface. Szerintem nagyon bugyuta, és túlegyszerűsített, nagyon nem áll jól egy ilyen játéknak. -
#3772 így van, igazából én eddig vanilláztam, lehet van még a játékban 1-2 óra modokkal? :) -
#3771 Hogyne lenne érdemes! Vmivel játszani kell addig is, az élet nem áll meg! :) -
#3770 A Civ VI itt van a sarkon, szerintem már nem érdemes az V-tel érdemben foglalkozni. -
erinaceus #3769 Sziasztok!
Ajánlok egy modot civ5-hoz: AI és egyéb patch, balance, bővítések, mindenféle...
Vox Populi (megtalálható a CivFanatics-on: Community Patch Project) -
korbin555 #3768 Ez is megvan. Bár igazából arra voltam kíváncsi, hogy hajlandóak-e a barbárok várost elfoglalni. Hát nem. Leraktam még 3 várost, azokat már seperc alatt lerabolták, de 200 kör alatt el nem foglalták egyiket sem.
-
#3767 -
#3766 Én benne vagyok. -
#3765 Ezek a képek bazz. Beyond earth is csak 3ra vsnycel 4k@ultrában a GTX1080assal, ez szerintem diavetítés lesz így, remélem őszre jön a titán is. :D -
#3764 jó ötlet -
#3763 CIVILIZATION VI: ENVOYS AND CITY-STATES -
#3762 És ha egyben maradnánk és átneveznénk a topikot civilization sorozatnak? Ez a topik úgyis elhal, ha jön a hat és ha mégis véletlenül előkerül vki az öthöz kapcsolódó kérdéssel úgyis csak mi tudunk neki segíteni. -
#3761 XCOM 2 meg Beyond Earth is így jött már emlékeim szerint, viszonylag kis hype-al. Nekem nincs gondom ezzel, csak jöjjön már. :) -
#3760 Hol? Én nem strapáltam magam a kereséssel... Kb. annyit lehet tudni, amit a videókban mondanak. Új harcrendszer, a városok már nem egy mezősek és némi policy-t látni a videókban. Kémkedésről semmi infó, városállamokról semmi, stb.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.17. 15:23:41 -
#3759 Van már egy csomó infó meg video. Nyiss egyet. Nyitnék én is, csak a témaindító poszthoz most nincs időm anyagot szerkeszteni. :-) -
#3758 Majd akkor nyitok egyet, ha már több infó lesz. Ahhoz képest, hogy 4 hónap múlva jön önmagában elég fura, hogy a semmiből jelentették be totál előzmény nélkül. -
#3757 Eddig is lehetett volna. Elfér. :) -
#3756 Most már legyen Civ VI topik?
-
#3755 100 körös demót most! Ötnél is volt, most is akarjuk! -
Quill is játszott -
#3753 Nekem eddig minden nagyon tetszik, még a graf is... sőt. -
#3752 Na ezt örömmel hallom. Lesznek benne jó dolgok. Pl végre lehet majd modokkal játszani multiban is (csak 6 részt kellett kivárnunk hozzá) meg a diplomácián is javítanak. Meg ez a district dolog is kifejezetten tetszik, vagy az, hogy bizonyos technológiákat csak úgy tudsz kifejleszteni, ha bizonyos események bekövetkeznek, vagy olyan a városaid adottsága. -
#3751 Többen is kaptak lehetőséget 60 kör lenyomására.
Hands On: Civilization VI Is Exciting, Complex & Aggressive -
#3750 Belinkelek nektek ide egy youtuber srác videóját aki elég sokat tolta a civ 5. részét. Lehetőséget kapott, hogy egy kis időre játszon a még el nem készült hatodik résszel. Van benne videó a játékról, szóval láthatjátok magát a játékot is menet közben. A srác elég komoly akcentussal nyomja az angolt szóval fülelni kell, de azért meg lehet érteni, hogy mit mond, és elég részletsen beszél mindenről. Íme a videó.
-
#3749 HOW FIRAXIS WILL REDEFINE CIVILIZATION'S ART STYLE IN CIV 6 -
#3748 Azt mondta nálam képzettebb kolléga, hogy a hajótól jobbra fent az a szárazföldi mező áthajózható, ez ezeréves bug. Én se tudtam.
/off: bárhol látsz eladó asus 1080ast a linket privibe küggyed lécci! Htx! -
Piko888 #3747 igazad van ezt benéztem :-) -
#3746 Ha lejátszod a gamet, nézd vissz a replayt, és kiderül valószínűleg. :) -
#3745 Hát nem. :) 3 mezőn belül nem lehet minor cityhez képest se, az meg nem olyan, hogy később került oda. :) -
Piko888 #3744 Lehet korábban volt ott egy város. -
#3743 Az a hajó meg hogy került oda? :o -
korbin555 #3742 A 24 nekem jó FHD monitoron (és tévén). Az eredeti beállítás tényleg csak a szemet rontja. -
#3741 Pro tip, 4k-ban is olvasható lesz a 24essel, de az pár helyen kilóg, lehet tényleg a 22es elég.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.05.20. 19:08:19 -
#3740 Gugliztam egyet.
1- Open your Civ V installation directory
2- Open assets\UI\Fonts\Tw Cent MT
3- Make a backup of the files in this directory
4- Make a copy of the file that represent the size you want to have and rename it to replace the small size
ex: Make a copy of TwCenMT22 and rename it TwCenMT16 (replacing it)
Civ V has adjustable windows for pretty much everything and I haven't seen any issue no matter the size I choose. (Aside from the trademark thingy after the intro) -
robagp #3739 39 colos full hd-n próbáltam volna játszani, de nem tudok, mert egyik kezemmel a távcsövet kell tartani.
Hogy lehet a betűket olvasható méretűvé állítani?
Ezeknek a játékkészítőknek a kinyitott esernyőt dugnám a seggükbe a karcos végével. Stratégiai játékban makro betűk.....
1024-ben pedig nem fogok játszani, se egyesíteni a szememet a képernyővel.
A Total war is ugyanez, ezért lett 1 perc után törölve az is. -
#3738 valszeg fél évig úgyis csak üres lenne. -
#3737 Nem nyit topikot senki a 6. résznek? -
korbin555 #3736 Nem húzom én ki addig. Kr.u. 900-ban járok, a 480. körben. Már most eléggé belassult, és még hol a vége. Mivel mindig gyors vagy normál sebességen játszom, nekem ez a maraton tiszta idegbaj. -
Timbu #3735 A 20. századhoz közeledve kegyetlenül be tud lassulni.