4740

civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • molnibalage83
    Nekem csak az első kieg volt meg talán A Civ V alapvető játékmechanikai hibákkal bírt sajnos és egy katvány MP kóddal...
  • Vaktermesz
    A kommunití patch teljesen átszabja ez egész játékot, kötelező kipróbálásra. Szinte újra kell tanulni az egészet! Várom a 6. részt, de 1-2 dolog nem tetszik benne, nem igazán játékmechanikai dolgok, mint inkább a kinézet és az interface. Szerintem nagyon bugyuta, és túlegyszerűsített, nagyon nem áll jól egy ilyen játéknak.
  • zorrobomber
    így van, igazából én eddig vanilláztam, lehet van még a játékban 1-2 óra modokkal? :)
  • Botond #3771
    Hogyne lenne érdemes! Vmivel játszani kell addig is, az élet nem áll meg! :)
  • molnibalage83
    A Civ VI itt van a sarkon, szerintem már nem érdemes az V-tel érdemben foglalkozni.
  • erinaceus
    Sziasztok!

Ajánlok egy modot civ5-hoz: AI és egyéb patch, balance, bővítések, mindenféle...

Vox Populi (megtalálható a CivFanatics-on: Community Patch Project)
  • korbin555
    Ez is megvan. Bár igazából arra voltam kíváncsi, hogy hajlandóak-e a barbárok várost elfoglalni. Hát nem. Leraktam még 3 várost, azokat már seperc alatt lerabolták, de 200 kör alatt el nem foglalták egyiket sem.

• zorrobomber
  • molnibalage83
    Én benne vagyok.
  • Botond #3765
    Ezek a képek bazz. Beyond earth is csak 3ra vsnycel 4k@ultrában a GTX1080assal, ez szerintem diavetítés lesz így, remélem őszre jön a titán is. :D
  • b-type
    jó ötlet
  • zorrobomber
    CIVILIZATION VI: ENVOYS AND CITY-STATES
  • Botond #3762
    És ha egyben maradnánk és átneveznénk a topikot civilization sorozatnak? Ez a topik úgyis elhal, ha jön a hat és ha mégis véletlenül előkerül vki az öthöz kapcsolódó kérdéssel úgyis csak mi tudunk neki segíteni.
  • zorrobomber
    XCOM 2 meg Beyond Earth is így jött már emlékeim szerint, viszonylag kis hype-al. Nekem nincs gondom ezzel, csak jöjjön már. :)
  • molnibalage83
    Hol? Én nem strapáltam magam a kereséssel... Kb. annyit lehet tudni, amit a videókban mondanak. Új harcrendszer, a városok már nem egy mezősek és némi policy-t látni a videókban. Kémkedésről semmi infó, városállamokról semmi, stb.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.17. 15:23:41
  • Amiga
    Van már egy csomó infó meg video. Nyiss egyet. Nyitnék én is, csak a témaindító poszthoz most nincs időm anyagot szerkeszteni. :-)
  • molnibalage83
    Majd akkor nyitok egyet, ha már több infó lesz. Ahhoz képest, hogy 4 hónap múlva jön önmagában elég fura, hogy a semmiből jelentették be totál előzmény nélkül.
  • Tuvok #3757
    Eddig is lehetett volna. Elfér. :)
  • molnibalage83
    Most már legyen Civ VI topik?

• Botond #3755
    100 körös demót most! Ötnél is volt, most is akarjuk!
  • szabii98

Quill is játszott
  • zorrobomber
    Nekem eddig minden nagyon tetszik, még a graf is... sőt.
  • Pluskast
    Na ezt örömmel hallom. Lesznek benne jó dolgok. Pl végre lehet majd modokkal játszani multiban is (csak 6 részt kellett kivárnunk hozzá) meg a diplomácián is javítanak. Meg ez a district dolog is kifejezetten tetszik, vagy az, hogy bizonyos technológiákat csak úgy tudsz kifejleszteni, ha bizonyos események bekövetkeznek, vagy olyan a városaid adottsága.
  • zorrobomber
    Többen is kaptak lehetőséget 60 kör lenyomására.

Hands On: Civilization VI Is Exciting, Complex & Aggressive
  • Pluskast
    Belinkelek nektek ide egy youtuber srác videóját aki elég sokat tolta a civ 5. részét. Lehetőséget kapott, hogy egy kis időre játszon a még el nem készült hatodik résszel. Van benne videó a játékról, szóval láthatjátok magát a játékot is menet közben. A srác elég komoly akcentussal nyomja az angolt szóval fülelni kell, de azért meg lehet érteni, hogy mit mond, és elég részletsen beszél mindenről. Íme a videó.

• zorrobomber
    HOW FIRAXIS WILL REDEFINE CIVILIZATION'S ART STYLE IN CIV 6
  • Botond #3748
    Azt mondta nálam képzettebb kolléga, hogy a hajótól jobbra fent az a szárazföldi mező áthajózható, ez ezeréves bug. Én se tudtam.

/off: bárhol látsz eladó asus 1080ast a linket privibe küggyed lécci! Htx!
  • Piko888
    igazad van ezt benéztem :-)
  • Maala
    Ha lejátszod a gamet, nézd vissz a replayt, és kiderül valószínűleg. :)
  • Botond #3745
    Hát nem. :) 3 mezőn belül nem lehet minor cityhez képest se, az meg nem olyan, hogy később került oda. :)
  • Piko888
    Lehet korábban volt ott egy város.
  • Botond #3743
    Az a hajó meg hogy került oda? :o
  • korbin555
    A 24 nekem jó FHD monitoron (és tévén). Az eredeti beállítás tényleg csak a szemet rontja.
  • Botond #3741
    Pro tip, 4k-ban is olvasható lesz a 24essel, de az pár helyen kilóg, lehet tényleg a 22es elég.
    Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.05.20. 19:08:19
  • Jim Morrison
    Gugliztam egyet.

1- Open your Civ V installation directory

2- Open assets\UI\Fonts\Tw Cent MT

3- Make a backup of the files in this directory

4- Make a copy of the file that represent the size you want to have and rename it to replace the small size
    ex: Make a copy of TwCenMT22 and rename it TwCenMT16 (replacing it)

Civ V has adjustable windows for pretty much everything and I haven't seen any issue no matter the size I choose. (Aside from the trademark thingy after the intro)
  • robagp
    39 colos full hd-n próbáltam volna játszani, de nem tudok, mert egyik kezemmel a távcsövet kell tartani.
    Hogy lehet a betűket olvasható méretűvé állítani?
    Ezeknek a játékkészítőknek a kinyitott esernyőt dugnám a seggükbe a karcos végével. Stratégiai játékban makro betűk.....
    1024-ben pedig nem fogok játszani, se egyesíteni a szememet a képernyővel.
    A Total war is ugyanez, ezért lett 1 perc után törölve az is.
  • Jim Morrison
    valszeg fél évig úgyis csak üres lenne.
  • molnibalage83
    Nem nyit topikot senki a 6. résznek?
  • korbin555
    Nem húzom én ki addig. Kr.u. 900-ban járok, a 480. körben. Már most eléggé belassult, és még hol a vége. Mivel mindig gyors vagy normál sebességen játszom, nekem ez a maraton tiszta idegbaj.
  • Timbu
    A 20. századhoz közeledve kegyetlenül be tud lassulni.