rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az idő 16x-osra van beállítva.
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.04.30. 20:39:38
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Egyébként tavaly, a hungaroringi wtcc futamon volt kint raceroomos stand, ott mentem a fanatec clubsport wheel base V2-vel na azóta kívánom a kukába a G27et <#mf2>#mf2>. Valami elképesztő élményt adott, viszont a loadcelles fékkel nemtudtam megbarátkozni a 3kör alatt, hogy mennyire kell taposni, de így is 10. idő körül mentem.
Ez a szett és a T300 között töprengek én is... lassan ideje lenne elengedni a G25 kezét! 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.30. 19:31:06
www.smart-bus.hu
Emerico - A wtcc mikor tölthető?
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2017.04.30. 16:49:40
Mondjuk ezt jó tudni.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.04.30. 13:23:24
Itt a pálya:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=914818073&searchtext=
Legyen kicsit szebb, modernebb (ne tizeneves GFX technika), latvanyosabb, mukodjon a VR, esetleg kicsit gyorsabb lesz (DX11, optimalizalasok). Ha ezek miatt kicsit "nepszerubb" lesz, tobbet hasznaljak, lehet alapozni a DLC-re (valami bevetel is legyen), es lesz alap a normalis tovabbfejlodeshez.
Latvanyosabb szelvedo, eso es egyeb dolgok meg odebb vannak. Egyelore legyen egy mukodo fix DX11 engine-juk. De a mod-olas, mod-ok es az orokseg miatt amugy sem lesz egyszeru tovabb lepni.
Az AC-nal bo 2 ev kellet, amig az alapbol DX11-re tervezett engine-re, a megjelent programra (early access, aztan v1.0) nem csak latvanyos, hanem szimulatorklent/jatekkent mukodo programot hoztak ossze. Mert szep es jo volt, meg gyors, de az elejen se AI, se online, se semmi "jatekossag", mukodes nem volt benne. Rendes napszak, ejszaka, fenyek, dinamika, idojaras most sincs bene, es nem is lesz.
De meg az iR-nek is, ami elegge mas vilag, bo 1 ev kellett, amig tisztan at tudtak allni DX11-re (persze, naluk a rendszer/elofizetes is "hatraltat"😉. Es ok latvanyban nem tettek hozza "semmit", inkabb "csak" technikai atallas volt, "semmi" latvany dolog nincs benne (persze, azert ok alapbol sem rondak;P).
Az rF2-tol valodi erdemi javulasokat (fps vagy valami latvany valtozas, pl. eso), talan majd ev vege fele erdemes (el)varni.
Addig a lenyeg: az rF2 tulelte, mukodik, foglalkoznak vele, lehet tesztelni (a megjeleno DX11 open beta lesz!); aki "szimesebb" szimulatorra vagyik, nem elofizetessel es csak online-nal, annak is lesz frissebb programja.
Jelenleg átlagban 330 játékos játszik egy adott pillanatban steamen rfactor 2vel. Gondolom már steam nélkül nem lehet, szóval jó viszonyítási alap lesz:
http://steamcharts.com/app/365960
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.04.29. 10:10:19
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.04.28. 22:23:51
Nem akarok persze én ezen vitázni, csak egy észrevétel volt 😊
Persze hogy érdemes megvenni
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.28. 14:45:18
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.28. 14:43:50
Szerk.: A másik meg hogy ők írták a havi blogba is. Hogy konkrétan mi arról nincs infó.
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.04.28. 14:02:02
10sec annak aki kíváncsi. 😄
Forrás: rF2 hivatalos Facebook oldal, no Photoshop.