rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Eddigi legjobb VR élményem egy repülő szimulátorban volt, ott a kezed is ott volt ahol a VR-ban, mert ugyan ott volt a két kar a játékban is. Idővel jó lesz ez, csak kellenek nagyobb felbontású VR szemüvegek meg hozzá kesztyűk amiknek a helyzetét a játékokban is értelmesen megcsinálják. Nem most lesz, az biztos <#bee1>#bee1>
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.05.02. 14:48:03
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ádám - HRF1RT.hu
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Az oké, hogy én nem vagyok annyira igényes, de az baj, hogy még annó az ISI is így gondolkodott 😄
Mondjuk mindig is rosszabb gépem volt, és minden játékkal kb közepes grafikával játszottam. Így kialakult bennem, hogy nem a grafika a lényeg 😊
Ádám - HRF1RT.hu
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.05.02. 13:28:20
Bütykölöm tovább Marrakech-t.
Cam fájl rendben, néző és egyéb hangok a helyükön, nézők, lelátók, sátrak cserélve.
Még vmi normál domborzati textúrázás kell és az összes fa cseréje (billboard, jobb textúrák)
Van ez így, hogy félre siklik vmi a megjelenéskor, de ezért is figyel ott a "beta" jelző. Nem halogattak/tologattak mint ahogy más csapatoktól ezt megszokhattuk. Most legalább érkeznek hozzájuk az adatok, így lehet könnyebb és gyorsabb is lesz nekik az optimalizálás. Viszont ha mégsem így lesz.....akkor akiknek az rF2 által adott élmény fontosabb (és itt direkt nem szimulációt írtam <#crazya>#crazya> ) sem fognak kétségbeesni.
simraceseries.com
Dx9 buildet ki tudom maxolni ezt meg nem. Feltöltöttem 3 képet h mifaszán fut. közbe meg:
18 fps a menübe. 😄 bezárom ezt az ablakot és lesz 1100. Ugyan így random fps drop showroomba meg garage-ba.
Az amúgy nem probléma, ha sok memóriát használ ha lehet, sőt, az a célszerű mivel onnan gyorsabban tud töltögetni, kidobni meg bármikor kidobhat dolgokat. Például ha van hely a gpu memóriában, akkor az összes kocsit érdemes betölteni az elején <#bee1>#bee1>
A baj ott van, ha kevés memóriával nem fut jól, de itt ahogy olvastam nem azzal lesz a gond
Továbbra sem értem, hogy ezt hogy a picsába tesztelték. Csak Nasa gépeken? Nekem nincs szar gépem, mondjuk hogy erős közepes. De ha egy ilyenen letesztelték volna, rögtön láthatják, ez így nem oké.
Mindegy, dráma nincs, mert a DX9 része nem változott, azon továbbra is ez a legjobb szim.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
A zárt bétánál nem volt ennyire rossz a helyzet, ezt eléggé mellé lőtték most. Egész nyáron még reszelhették volna, így is az lesz,de most meg azért megy a köpködés...
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.05.02. 12:45:28
Vmit elbasztak. Fejlesztők is beismerték.

Azért kételkedek, mert amikor a procit néztem a feladatkezelőben, akkor nálam a RAM "csak" 4 GB környéki foglaltságot jelzett.
Szerk:
Na majd meglesem. Mi ez, MSI afterburner?
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2017.05.02. 12:40:33
simraceseries.com
Aha
OFF:
L1 cache reference 0.5 ns
Main memory reference 100 ns 20x L2 cache, 200x L1 cache
Read 4K randomly from SSD* 150,000 ns 150 us ~1GB/sec SSD
Read 1 MB sequentially from memory 250,000 ns 250 us
Read 1 MB sequentially from SSD* 1,000,000 ns 1,000 us 1 ms ~1GB/sec SSD, 4X memory
Read 1 MB sequentially from disk 20,000,000 ns 20,000 us 20 ms 80x memory, 20X SSD
Szóval csinálhatsz nagyobb lapozófájlt, csak nem sokat érsz vele. SSD-n 4szer, HDD-n 80szor lassabb lesz az olvasás 1 mega közvetlen olvasásánál. És ez a leges legjobb eset
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.05.02. 12:40:28
Megnyitom a race vagy practise menüt a főmenüből és leesik 18-20 fps-re. Aztán mikor húzgálom az egeret látszik hogy a kijelölés az egérhez képest le van maradva. 😄
Én is kipróbáltam és nálam is kevesebb lett DX11-el az FPS, konkrétan kb. a negyedére esett vissza DX9-hez képest.
Konfig: i5 6500 - 16GB DDR4 (2400MHz) - R9 380X
Egyelőre még csak a WEC 2017 MOD-al próbáltam, szerveren futó SPA (AC konvert) pályával.
Full grafikán 1080p-ben DX9-el, 90-110 FPS, DX11-el pedig 20-30 FPS maxos antialiasing és ultra pp-vel ill. úgy is h mindkettőt kikapcsoltam. Olyan mint ha CPU limitem lenne, de megnéztem és nincs (30-40% között mocorognak a magok).
Majd kipróbálom gyári tartalommal is, hátha ott nem lesz ekkora difi, bár a grafikai megjelenés engem sem nyűgözött le. Ha nincs felhúzva az antialiasing, akkor ugyan olyan rácsosak pl. a fák mint AC-ban, de még lehetne sorolni. 😊
simraceseries.com
www.smart-bus.hu