19779
  • Betyarkoro
    Chevrolet Camaro GT3 2012 - template-et adták hozzá.
  • zolee145
    Az egészen más volt. Ott a két helyi menő nem értette mi történt, pedig tipikus rF1-es probléma volt: engedték a segítségeket, én meg segítséggel is úgy mentem mintha nem lett volna. Így nem padlófék-padlógáz volt, hanem normálisan kezeltem az autót, de azt hiszem te is. A liga menői viszont nem vették figyelembe, hogy a segítség egy ideig elkendőzi a gumikopást, nem érzed hol tartasz, majd egyszercsak hirtelen elfogy az elektronika, és durvát esik a köridő, és nem érted miért.
    Mentek 1-2 kör űridőt, aztán harmadikra egált velünk, utána meg kapták a másodperceket, meg plusz egy kiállás, és a végére majdnem kört kaptak. Aztán ment cseten egymásnak a beszélnünk kell, meg hasonlók. :D
    Aztán a fórumukba benyomtam egy screent a futam végéről, hogy mennyi gumim maradt és elhallgattak, aztán elköszöntünk. :) Gondolom utána megint ők lettek a liga sztárjai, és folytathatták egymás előzgetését. :)
  • Ocsi15533
    Úgy hogy átírják futtatás közben az adatokat. PL.:Jobban tapad a gumi, nem kopik, nincs üzemanyag fogyasztás.
    Azt hiszem valamilyen programot futtatnak a háttérben!
    Egy két ember lehetetlen időket ment a végén, úgy hogy előtte sehol nem voltak az élmezőnytől.
    "Még hajdanán minket is kizártak versenyből Zolee145-el olyan jó setupot adott DTM-re, de mi nem csaltunk! De mindig is az elejében voltunk."

• zolee145
    Igen, az megoldotta. Köszi.
  • Betyarkoro
    Újra kell indítani a steam-et. Az megoldja.
    Ez vmi bug.
  • tobias88
    "Ahol nem 1 hétig edzenek a versenyekre." - Iracing, én is ez miatt váltottam. Ligáknál maximum olyant tudsz, hogy több ligában versenyzel egyszerre
  • zolee145
    Most az fogadott, hogy az rF2 nincs aktiválva ezen a rendszeren. Tegnap még játszottam vele. Hol a hiba a képen?
  • formula1996
    rF1ben hogy csal?
  • Betyarkoro
    Szerintem semmilyen védelem sincs alapból.
  • Adebayor
    Szerintem sok liga van, ahol kéthetente vannak a futamok. Szerintem mostanában már ez a trend.

Csalás: hát én úgy halltotam, hogy a Steam valamilyen szinten véd a csalások ellen. De hogy valójában hogy van, azt nem tudom.
    Okosabbak? :D Engem is érdekelne, ha már felmerült a kérdés :)
  • Ocsi15533
    Van lehetőség hobbi szinten versenyezni valahol?
    Ahol nem 1 hétig edzenek a versenyekre.
    Illetve tudnak csalni? Van valamilyen védelem? Az rf1-et emiatt hagytam abba.
  • Betyarkoro
    7/07/2017 Build ID : 1944770
    - Fixed mouse cursor in VR.
    - Fixed Multi-view gizmo not showing.
    - Memory management improvements
    Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.07.07. 21:54:30
  • Solt
    Ha már itt vagy... :)

A WTCC modban VR alatt a Honda LCD kijelzőjén nem látszanak az infók, el van csúszva... egy javítást nagyon megköszönnék! :)
  • simcompany
    köszi, lesem!!!
  • zolee145
    Azzal a pályával nagyon sok gond volt. Csak azt a részét vettem komolyabban ami akkor kellett a nyomvonalhoz. Eleve téli pályát nem könnyű csinálni, kevés hozzá az anyag. :)

Igazából meg tudom csinálni a pályát meg a környező domborzatot. Ezen kívül minden kell.

Lentebbi Codi pályához: igen, erről a hupliról beszéltünk, hogy nincs, nem is volt. Nem is értem honnan szedték amúgy. Plusz a 11-12-es kanyar közt is ugyanezt megcsinálták, egy sima lejtőbe beleraktak egy huplit.
  • Betyarkoro
    6/07/2017 Build ID : 1941092
    - Fixed artifacts on old real road shader.
    - Fixed screen capture in TTool.
    - Fixed multiple controller profiles so JOY1 is default controller mapping.
    - Added controller profiles for Fanatec wheels: Fanatec CSW v2.5, Fanatec CSW v2, Fanatec CSR Elite, Fanatec CSL XBOX, Fanatec CSL PS4.
    - Added support for mulit-gpus and multi-monitor selection, available via drop downs in Laucher config.
    - VR Added re-center view now assignable to a key (default is Backspace).
    - VR Fixed Track loading screen.
    - Lower input latency

Nah még egy uncsi patch.
  • Betyarkoro
  • atiwrc
    Ekkorát ütő hupli nincs és nem is volt, de kb onnantól vagy viszábbról picit erőtljesebben lejt a pálya.

Zolee! Kivőlről a ring külsőt Hlavi elég jól körbefotózta, és a google maps is ott van, hogy minden pontosan meg lehessen csinál, de sajnos hiába nem más gameből lett lett véve a falakon belüli terület, ott is akadtak gondok az rf1-es pályáddal, pl a főépület mögötti parkolónál elég nagy különbségek vannak, a codies fedett belógó parkolókat 1,5 szeresükre kellett nyujtani hogy bepasszoljon. A 2016 (vagy 15) óta használt, hátsó lenti parkolóhoz való feljutás meg kb a lehetetlen kategória olyan szögben áll ott a domboldal :(

http://www.szilveszterrallye.hu/wp-content/gallery/1-sajtokozlemeny/2016-Szilveszter-Rallye-el%C5%91zetes3.jpg

Ráadásul az utána lévő ugrató, emelkedő meg hiányzik
    https://i.ytimg.com/vi/CSRUNrhYaY4/maxresdefault.jpg

http://www.qpic.ws/images/ringb.jpg

Ezekhez méglentebb kéne vinni a hátsó parkoló szintjét, de akkor meg már mekkorák lesznek azok a fedett parkolók.....
    Szóval pl ilyenekre ez a google-s cucc jó lenne, hogy kb-ra belőjük normálisan az egymáshoz viszonyított arányokat a domborzaton és a környező épületeken.

Elvileg egyébként valaki azt mondta, hogy be lett scannelve a Hungaroring is az újraaszfaltozás előtt hogy minden rázkő a pontos helyére kerüljön.

A Codies cuccokból mi kellene egyébként? Még a kerítések,kapuk sem hasonlóak, ha jól rémlik a lelátók se. Az Aqupark az nem olyan rosz, csak bár lehet a domborzat miatt, valahogy nekem nem olyan feltűnő(kicsi lenne?) mint a manselben hátulról készült valós fotókon. Ha jól láttam egy videón az új orvosi épület sem készült el még az f1 2016-ba. Itt a lenti rf2-es videón a 3 as kanyaron kivül lévő domb amin a kerités van az szerintem közel sincs olyan magas.

De a nagyobb gond, hogy az utóbbi években annyira változik a pálya és környéke, hogy elég nehéz lekövetni, ha mindent a legfrisebbre akarsz megcsinálni :( Megcsináltam a legtöbb grafity-t is a falakra, főleg ami már több éven keresztül(5-10 éve) ott voltak, erre 2-3 éve nem letörölték, (vagy ujrafestették) azokat a falakat :(

Szolgálati közlemény:
    Emerico!
    Tempó adások a szokásos helyen! Irtam simfanson és yt-on is de semmi reakcio :(

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.07.06. 12:23:15
  • tobias88
    Szerintem maximum létezett, legalábbis most már hogy újraaszfaltozták nem hiszem hogy lenne benne bármilyen hupli
  • Adebayor
    Elég fura az első kanyar elötti hupli. vagy az tényleg létezik?
  • Joex22
    Jól néz ki. Amúgy Emerico (SIMCO) néhány hónapja ajánlgatta, hogy kb. bármilyen adatot meg tud szerezni a Hungaroringről. Lehet érdemes lenne vele váltani egy levelet :)

De már így is köszönjük, hogy foglalkozol vele.
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.07.06. 08:11:22
  • formula1996
    Na sikerült felvenni, csak valamiért ketté vágta a kört (1.részét töltöttem csak fel) Túl sokat nem foglalkoztam még vele, kb 2estét.

Utoljára szerkesztette: formula1996, 2017.07.06. 00:39:30
  • formula1996
    Én már elkezdtem csinálni a codis hungaroringet ahogy írtam, teszek fel videót, csak nemtudom mennyire fogja bírni a vga frapsal.
  • Betyarkoro
    Kb. 2 hete rakták be az új showroomot.
  • Danecay
    Egész jól kinéző Showroom, de lehet, hogy csak nekem új
  • Solt
    Éreztem, hogy idézőjelbe kellett volna tennem a "hibát"! :D
  • zolee145
    Ismerve az ISI-t ez nem biztos, hogy hiba. Lehet, hogy így akarták. :D
  • Solt
    Az a hiba ismert, hogy a játékban beállított kormányszöget módosítja a program a driverben is? :)
  • zolee145
    Na majd ha lesz egy kis időm nekiállok újra. Codi cuccokból xpack készítést vállalod? :)
    Kell pár jó fotó, közeli a pálya egyes részeiről, mondjuk rázókövek mindegyikéről kéne, aztán hajrá. :)

Utána már össze tudom dobni, és akkor csak az rF2 konvert marad, ahol is a "csak" idézőjelben értendő. :D Már csak azt kell eldönteni, hogy Ring külső belső is kell, vagy csak konkrétan a pálya?
  • Ocsi15533
    Köszi jó lett! :)
  • Betyarkoro
    rF2 Online Tools

Ismeri vki?

Most kapott egy ilyen frissítést hogy: Generate a basic set of rF2 files (HDV, flex chassis.ini, TBC, TGM(s)) converting from a rF1 mod.

Kíváncsi vagyok hogy mennyire jó.
  • szaboz80
    A névváltoztatáshoz az alábbi a tuti megoldás. Nekem műxik:

c:\Users\<neved>\AppData\Roaming\.rFactor\rFactor.name fileban átírni a 3 sort és a biztonság kedvéért "read only"-vá tenni.
  • Ocsi15533
    De! Az AppData-ban volt rejtett fileként! Most már legalább a becenevemet írja ki, de azt megint nem engedi változtatni.
    Nem értem hogy bonyolíthatták így túl.
  • PacsutaTibi
    Nemtudom, az Rf2 hogy működik, de a Dokumentumok mappában nem hozott létre valamit, ahogyan az rF1?
  • sertrex
    Check Out These Latest rFactor PRO Screenshots!

• Ocsi15533
    Már mindent letöröltem de csak átírja a Nick nevet! Hihetetlen!! :(
  • Betyarkoro
    rFpro Nurburgring Nordschleife Simulation Intro

rFpro Dawn To Dusk
  • Szabi #16371
    okés, de szó se volt róla, hogy ezt így kell az rF2-be beimportálni.. ez arra jó, hogy ez alapján csinálhatsz komolyabb modellt és textúrát :D
  • Betyarkoro
    Jójó csak csak akkorák a textúrák mint a fejem.

• Szabi #16369
    repülős játékhoz van megoldás amivel kilehet menteni, a Magyar map ~60 giga :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.07.04. 21:10:00