19779
  • Betyarkoro
    Most perpill nekem nincs probléma vele.
    De még nem hozza a DX9 teljesítmény-t. Szép.
  • Adam Jonas
    Mi újság DX11 témában? Oldódnak meg az FPS-problémák?
  • Betyarkoro
    Oschersleben 2017 v1.15

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=774359790
  • simcompany
    SIMCO WTCC 2016-2017 v1.15

Változások:
    - ablak texturák javítása
    - olaj és motorproblémák javítása
    - nagyobb onboard texturák
    - optimalizált gumikopás
    - javított gumimelegedés, hűlés
  • ManoNegra
    Nagyon szép pálya, köszi!

Betyarkoro #16083 Köszi neked is!
  • Betyarkoro
    Hungaroring

Képek a pályáról

Nem világítós Hungaroring. Bár csak PP-mediummal néztem. De délben egész jó volt.
  • Betyarkoro
    Az világítani fog dx11-en.
  • Betyarkoro
    1/6/2017 (2) Build ID : 1861183 (Hotfixes)
    - Fixed UI transparency issue
    - Fixed Laptop secondary card selection issue

2/6/2017 (2) Build ID : 1861431
    - Fixed rendering issue with triple monitor gizmo
  • Hellboy76
    Gondolom, ha regisztrálsz a szponzortáblákon látható oldalon, akkor letöltheted.
  • Betyarkoro
    Sehonnan.
  • Betyarkoro
    Nem lehet mert a többségnek nehéz volt feldolgozni hogy 2 dx11-es ág van. Egy a friss egy pedig az előző verzió. Mivel folyamatosan értetlenkedtek eltörölték a koncepciót és csak 1 ág van ami a legfrissebb. Szóval várás. Nekem is kifejezetten szarul fut.
  • Joex22
    Ezt a Monaco verziót honnan lehet letölteni?
  • ManoNegra
    Nekem most nagyon elkezdett szaggatni a játék, pedig 100 körüli FPS-em van. Nem lehet valahogy visszaállítani a korábbi verzióra?
  • Hellboy76
    Virginia_International_Raceway-v1.50
    Kicsit még javítgattam rajta ezt+azt: hangok, animált pit személyzet, néhány textúra csere, shader csere, vakító glow-ok törölve
  • Betyarkoro
    Pár kép a mostani buildból.

Kicsit mintha élénkebb lenne minden szín.
  • Joex22
    1/6/2017 Build ID : 1859720
    - VR Mirror mode selectable in Launcher config
    - Further VR performance optimizations
    - General improvements
  • Alexease
  • simcompany
    SIMCO WTCC 2017 v1.10 megjelent

Változások:
    - alacsonyabb fogyasztás
    - magasabb olaj hőmérséklet
    - gumi melegedés optimalizálása
    - felfüggesztés finomítása
    - gyorsabb AI
    - optimálisabb gumi-hőmérséklet

http://simcompany.hu/?page_id=6201
  • Adebayor
    bocs a dubla hsz-ért. Az volt :D jólvan, bocsi, komment írása közben kezdtem el gyanakodni erre :)
  • Adebayor
    hali.

újra letöltöttem a játékot. Legyen egy szép tiszta game. Inditásnál ugye feliratkozik minden szarra a workshop-ba. Gyorsan leiratkoztam mindenről, hogy ne töltsön már le semmit, elég amivel játszok éppen. Sikerült, minden király. Van három autó meg nulla pálya. Erre a settings mappát telirakja 58 mappával. Direkt, mondom kitörlöm az egészet ne kelljen fél napot görgetnem egy setupért, erre minden inditásnál újra készíti a mappákat. Ez ellen gondolom nem lehet tenni. Vagy?

egy pályám sincs, mit akar ez a setupokka egy nem létező pályára? nemár :)

SZERK: lehet elteszi a felhőbe ezeket a steam? esélyes. meg is nézem az rf2 tulajdonságait. Akkor multkor azért jöttek vissza a kapott setek. Most jut eszembe, az is fura volt :D
    Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2017.05.29. 11:14:10
  • Alexease
    Teljes S397 Workshop-ra ott a link (S397 Workshop), azzal nincs gond. Csak azert van kint az utolso nehany, mert "nem" reklamozzak a megjelenest es igy feltunobb ha jott valami frissites.

En az egesz gyari Workshop-ot atalakitanam/megszuntetnem. Ami gyari tartalom, tegye fel alapbol, nincs gond. A cache mappat meg lehetne szuntetni, az csak azert van, hogy a gyari tartalmaknal ne legyen plusz toltogetes, azonnal mukodjon, igy plusz helyet nem foglalna.
  • Joke1RS
    Királyosos!
  • Betyarkoro
    Fasza az új banner.

Kíváncsiságból felteszem a kérdést. Lenne-e értelme az egész workshopra egy ugyan ilyen banner?

Másik. Ki próbálta ki USF2000 oval verziót?
  • Alexease
    Frissitettek az USF2000-et is.

A bannerban kint van az S397 utolso 4 Workshop cucca, dinamikus, automatan huzza Steam-rol.
  • ManoNegra
    Jött ki megint pár autó a Studio-397-től.
  • tobias88
    Uhh, köszi. Akkor lehet ezt kell lejjebb venni ahhoz hogy Flat6-el lássak
  • Adebayor
    sejtettem hogy itt lesz a megoldás. majd ránézek, kösz :D
  • Betyarkoro

Ez meg van?

PP=none vmi alap cuccok.
    PP=low glare
    PP=medium->ultra glare + depth of field + god rays.
  • simcompany
    Effekteket be kell kapcsolni még a launcher settingben
  • Adebayor
    Akkor maxon jön ki a dx11-es kinézet? Nemá :D Vagy a video settingsbe még be kell valamit pipálnom? Hétvégén még újra ránézek. Delehet a szemem rossz, de olyan egetrengető különbségeket nem láttam. A fókuszálást se veszem észre. Vagy hogy nevezik :)
  • Betyarkoro
    Nem én csináltam. Csak belinkeltem mert jók.

Annyi a trükk hogy fel kell mindent tolni maxra és el kell kezdeni játszani az órával és a kamerával.
  • tobias88
    Hát, pedig nekem így néz ki fullon. Viszont tényleg zavaró néhány dx9es content. Flat6-al próbáltam tegnap masterses egész napos le mans-on, de éjszaka nem láttam a pályát a ledektől

Próbáltam néhány beállítást levenni, de nem segített.

Más:
    Cache mappát hogy lehet letörölni úgy, hogy a steam fájl épség ellenőrzés ne hozza vissza? Ahogy néztem ott egy az egyben az installedben lévő content van fent ami értelem szerűen nem kell
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.05.24. 09:42:25
  • Adebayor
    Ezeket a képeket te csinálod?
    Nekem nincs csúcs gépem, meg csúcs videókártyám, de felteszek mindent magasra, és nem látok sok különbséget a dx9-el szemben sem :D Nem hogy ilyen assetto szerü képeket lássak a moitoron :)
    Vagy miket kell még bekapcsolni a video settings-be?
  • Betyarkoro

• Betyarkoro
    22/5/2017 Build ID : 1837347
    - Performance improvements (for PP None to Low)
    - Fixed lightshafts in multiview (PP settings Medium to Ultra)
  • Solt
    Nem feltétlenül... az ETS2 kettő szemét DX9-s motorja esetében is amikor kikapcsoltam a HT-t a 4770K-n, cirka 10%-t esett az FPS, vagyis azon az egy szálon agyonterhelt motoron is a plusz 4 szál hozott plusz 10%-t.

Ráadásul itt nem régebbi AMD a cél, hanem az új, ami az i5-l szemben 6 mag / 12 szál, nem kell hozzá külön hűtőt venni (R5 1600) mert a gyári tökéletesen teszi a dolgát, nem kell delid, és az alaplap is kiszolgálja még jó pár évig az érkező új processzorokat ha esetleg cserélni akar. Az i5 akkor lenne alternatíva ha jelentősen olcsóbb lenne, de mivel cirka egy áron vannak, szerintem rossz döntés a kettő közül az i5-t választani.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.22. 10:20:34
  • tobias88
    Legtöbb simnél az egyszálas teljesítmény számít, hiába van egy 8 magos régebbi amd-d egy 4 magos i5 le fogja verni.
  • Solt
    No, amit linkeltek az elég durva ár, ezt valahogy kapard össze! :) Annyiért szerintem ajándék, a boltos srácot pedig én is csak ajánlani tudom, már 10 évvel ezelőtt is vettem tőle cuccokat! :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.22. 09:43:48
  • Ingy2
    Ja én is nála szoktam vásárolni
  • Joke1RS
    Itt olcsóbb
    Nagyon megbízható boltos. Ezer éve csinálja.