rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rF2 hivatalos fórumról:
With DX11 implementation complete, we are now in our first development stage for VR. Our initial focus is the in-car driver experience with both the Oculus Rift and the HTC Vive.
Yes, that can be taken both ways. DX11 is def finished and ready, VR being worked on. Place your bets!
Röviden, tömören a DX11 kész, és VR-rel foglalkoznak 😊
With DX11 implementation complete, we are now in our first development stage for VR. Our initial focus is the in-car driver experience with both the Oculus Rift and the HTC Vive.
Yes, that can be taken both ways. DX11 is def finished and ready, VR being worked on. Place your bets!
Röviden, tömören a DX11 kész, és VR-rel foglalkoznak 😊
rF-ben a kamera egyszerű mint a faék, viszont utána újra kell csomagolni a pályát.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
" OK, de regen a szimekben "nem volt semmi", se rendes kinezet, se "rendes" tartalom. "
Mondjuk, ha az alap Rf1-re gondolok, modolhatóság nélkül nem igen lett volna ilyen népszerű, azzokkal a kitalált verdákkal.
OFF
Az AC szerintem ott cseszte el ezeket a Porsche Pack-okat, hogy nem ezeket a mai utcai Porschekat kellene beraknia, aminek nagyrészével szerintem alig mennek, ( tudom valószínülleg a gyártó ezt kérte), hanem pl ezeket, amik nekem pl nagyon hiányoznak:
Nem tetszik nekem sem ez az időszak amit most élünk, mert vagy úgy le van zárva valami hogy még skin-t se nagyon lehet belerakni, (pl wrc5-6, loeb) és kevés a tartalom benne, vagy rengeteg tartalom van de kb a 70% felesleges (pl forza).
Ami még érthetetlenebb, hogy kb a CMR2 óta a rally-s, de még asszem a pályautós simekben nem volt Evo6-os lancer, pedig biztos sokak kedvence, aztán a Project Carsban lett egy Evo6 TME, volt asszem a loeb-be és beleraják még dirt4-be és a gravelbe is. De egyiknek se jutna eszébe, hogy esetleg egy evo5-öst(/vagy azt is) adjon ki ami hasonló de azért mégis másabb....
Kicsit azt érzem hogy egymást nézik a simkészitők, ha van az egyikbe legyen már az enyémbe is, de ugyanolyan véletlen se jutna senkinek eszébe hogy a Mercedes 190Evo alá egy 6 águ felnit rakjon(talán a raceroom az egyetlen kivétel, ott már láttam olyan felnit), vagy ne adj isten a szélesebb Klasse-1-es változatott csinálja meg belőle.
Zolee145!
Rf2 pályát már rég próbáltam, de ott is volt valamelyik pályán egyszer hogy nagyon távoliak voltak a kamerák. De épp a hétvégén dühöngtem az AC-s pálya készitők miatt, hogy hogyan lehet valaki ennyire igénytelen(az ütközéssel nem rendelkező fák mellett), hogy még annyira sem képes kiadás előtt, hogy legalább a föld alól a rajtba, vagy valahova fentebb húzza a kamerát, ne a föld alatt legyen. Egy kis keresgélés után találtunk néhány nem a készítőtő származó kamerát pl Magny Cours- hoz is végre, de ott van Targa Florió, is pl ami tudom hogy nagyobb falat, de éppen azon agyaltunk a tesómmal, hogy ha elvileg nem mozgatták a pályát( nem nagyították), akkor az Rfactoros camból, egy jól meg írt programocskával pár pillanat alatt kész lehetne a cam.......
ON
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.03.15. 08:43:41
Mondjuk, ha az alap Rf1-re gondolok, modolhatóság nélkül nem igen lett volna ilyen népszerű, azzokkal a kitalált verdákkal.
OFF
Az AC szerintem ott cseszte el ezeket a Porsche Pack-okat, hogy nem ezeket a mai utcai Porschekat kellene beraknia, aminek nagyrészével szerintem alig mennek, ( tudom valószínülleg a gyártó ezt kérte), hanem pl ezeket, amik nekem pl nagyon hiányoznak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tetszik nekem sem ez az időszak amit most élünk, mert vagy úgy le van zárva valami hogy még skin-t se nagyon lehet belerakni, (pl wrc5-6, loeb) és kevés a tartalom benne, vagy rengeteg tartalom van de kb a 70% felesleges (pl forza).
Ami még érthetetlenebb, hogy kb a CMR2 óta a rally-s, de még asszem a pályautós simekben nem volt Evo6-os lancer, pedig biztos sokak kedvence, aztán a Project Carsban lett egy Evo6 TME, volt asszem a loeb-be és beleraják még dirt4-be és a gravelbe is. De egyiknek se jutna eszébe, hogy esetleg egy evo5-öst(/vagy azt is) adjon ki ami hasonló de azért mégis másabb....
Kicsit azt érzem hogy egymást nézik a simkészitők, ha van az egyikbe legyen már az enyémbe is, de ugyanolyan véletlen se jutna senkinek eszébe hogy a Mercedes 190Evo alá egy 6 águ felnit rakjon(talán a raceroom az egyetlen kivétel, ott már láttam olyan felnit), vagy ne adj isten a szélesebb Klasse-1-es változatott csinálja meg belőle.
Zolee145!
Rf2 pályát már rég próbáltam, de ott is volt valamelyik pályán egyszer hogy nagyon távoliak voltak a kamerák. De épp a hétvégén dühöngtem az AC-s pálya készitők miatt, hogy hogyan lehet valaki ennyire igénytelen(az ütközéssel nem rendelkező fák mellett), hogy még annyira sem képes kiadás előtt, hogy legalább a föld alól a rajtba, vagy valahova fentebb húzza a kamerát, ne a föld alatt legyen. Egy kis keresgélés után találtunk néhány nem a készítőtő származó kamerát pl Magny Cours- hoz is végre, de ott van Targa Florió, is pl ami tudom hogy nagyobb falat, de éppen azon agyaltunk a tesómmal, hogy ha elvileg nem mozgatták a pályát( nem nagyították), akkor az Rfactoros camból, egy jól meg írt programocskával pár pillanat alatt kész lehetne a cam.......
ON
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.03.15. 08:43:41
Azóta elintéztem, soha többé nem lesz eső! <#taps>#taps> Szárazon ez is irgalmatlan lett volna! :p
Jó volt az eső, bár kicsit szétszedte a mezőnyt. Viszont ezek a kamerák a pályán, szörnyű. Nem értem a pálya készítőket: csinálnak egy pályát, rengeteg meló, minden részlet, stb. Majd csinálnak hozzá egy használhatatlan kamerát. Az a legkönnyebb része, de mégis nagyon gáz, ha el van cseszve... Na mindegy, ez van.
OK, de regen a szimekben "nem volt semmi", se rendes kinezet, se "rendes" tartalom.
De ma mar, amikor egy AC-szintu szim, top autokat kinal, top minosegben "fillerekert", messze nem becsulik, hasznaljak ezeket a modokat annyian mint regen. Es persze, meg ott van meg a CARS, R3E, es az iR is – csak mas koncepcioval [szimes tudas, hasznalat, arazas).
A "csak ugy" mod vasarolgatas/eladas nekem sem a kedvencem. Hosszutavon "sose" eri meg (frissites, tovabbi fejlesztesek).
De egy programal a hivatalos minosegi tartalom es a brutal mennyiseg sem fog csodat tenni (lasd. AC Porsche, Ferrari es egyeb dolgok tomkelege), nem fognak az emberek veszettul eldobalni minden mas programot es odaozonleni, gyorsan megszokjak, aztan elvarjak a dolgokat.
Igy az esetleges "tulszervezett", minosegi es mennyisegi modolas sem lenne kulomb, raadasul eros hatranybol indul.
De jelenleg ezt az idoszakot eljuk.
Regen az "egyautos" (LFS, NR2003) programok a hasznalattal voltak nepszeruek, aztan a "csodaszamba" meno, ritka es "mindegy milyen minosegu" mod-ok jelentettek a huzoerot.
De ma mar, amikor egy AC-szintu szim, top autokat kinal, top minosegben "fillerekert", messze nem becsulik, hasznaljak ezeket a modokat annyian mint regen. Es persze, meg ott van meg a CARS, R3E, es az iR is – csak mas koncepcioval [szimes tudas, hasznalat, arazas).
A "csak ugy" mod vasarolgatas/eladas nekem sem a kedvencem. Hosszutavon "sose" eri meg (frissites, tovabbi fejlesztesek).
De egy programal a hivatalos minosegi tartalom es a brutal mennyiseg sem fog csodat tenni (lasd. AC Porsche, Ferrari es egyeb dolgok tomkelege), nem fognak az emberek veszettul eldobalni minden mas programot es odaozonleni, gyorsan megszokjak, aztan elvarjak a dolgokat.
Igy az esetleges "tulszervezett", minosegi es mennyisegi modolas sem lenne kulomb, raadasul eros hatranybol indul.
De jelenleg ezt az idoszakot eljuk.
Regen az "egyautos" (LFS, NR2003) programok a hasznalattal voltak nepszeruek, aztan a "csodaszamba" meno, ritka es "mindegy milyen minosegu" mod-ok jelentettek a huzoerot.
Ez rendben, 10 évvel ezelőtt, mennyien beleöltek több 100 órákat egy mod elkészítésébe F1C-re meg rF1-re...
Ingyen!
Ezt a mod vásárolgatós dolgot amúgy sem csípem... Legyen egy felület ahol lehet a modkészítőket támogatni, és akinek tetszik, és van rá keretje, támogassa őket.
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2017.03.12. 11:20:03
Ingyen!
Ezt a mod vásárolgatós dolgot amúgy sem csípem... Legyen egy felület ahol lehet a modkészítőket támogatni, és akinek tetszik, és van rá keretje, támogassa őket.
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2017.03.12. 11:20:03
Jogos a dolog, de a fo gon azzal van, hogy ar-ertek aranyban erdemes munkat belefektetni; ez nem hivatalos, de nem is egy szuper-publikus vagy nepszeru mod-nak keszul, valszeg csak a liga fogja hasznalni rendszeresen nehany 10 fovel, 10-20 alkalommal. A fizika es a kiegyelitett mezony fotosabb.
Meg ha 100%-os lenne, erdemben akkor is "kevesen" hasznalnak es/vagy szetpiszkalnak, atalakitanak valami sajatra.
Tizszer ennyi felhasznalo es jobb vedelem kellene, hogy "megerje" 100%-ban foglalkozni vele.
Vagy: csak liganak keszul, nincs publikus verzio; de megvasarolhato nehanyeuro-ert ("tamogatas"😛), jo vedelemmel, egyedileg kodolva, ha kikerul publikba, tobbet nem kap semmit😄DD
Meg ha 100%-os lenne, erdemben akkor is "kevesen" hasznalnak es/vagy szetpiszkalnak, atalakitanak valami sajatra.
Tizszer ennyi felhasznalo es jobb vedelem kellene, hogy "megerje" 100%-ban foglalkozni vele.
Vagy: csak liganak keszul, nincs publikus verzio; de megvasarolhato nehanyeuro-ert ("tamogatas"😛), jo vedelemmel, egyedileg kodolva, ha kikerul publikba, tobbet nem kap semmit😄DD
Ha nem akarjátok megcsinálni akkor nem csináljátok meg. De az akkor is úgy néz ki, mint egy jobban kiszélesített rF2-es NGTC Civic.
Csak nézd meg a tiéteket, meg a felette lévő képet. A kerékjárati ív közepétől egy kicsit megy lefelé, de majdnem vízszintesen, majd függőlegesen van levágva a vége.
Míg a bsl oldalon a legrégebbi és legújabb Civic TC1-en is szépen íves végig az első kiszélesítés.
Nemtudom hogy melyik verziót csináljátok, gondolom a régebbit, hogy az új lámpával, orral ne kelljen sokat szöszmötölni. De azt még megjegyezném, hogy ezt a nagy négyzetes oldalú szárnyat, csak 2014ben használták. 2015től már egy kicsebb, picit bevágott szárnnyal mentek, már az első Barcelonai teszttől kezdve. (Ekkor még az orra régi volt a kocsiknak pár futam erejéig.)
Ezek lehet apróságok, de ha már olyan ember nyúl hozzá (Sompir) aki ért is a modellezéshez, akkor nem hiszem, hogy neki túl sok időbe tartana ezeket módosítani. És pont ezek döntik el azt, hogy egy modell szép, vagy csak elmegy..... (szerintem)
Csak nézd meg a tiéteket, meg a felette lévő képet. A kerékjárati ív közepétől egy kicsit megy lefelé, de majdnem vízszintesen, majd függőlegesen van levágva a vége.
Míg a bsl oldalon a legrégebbi és legújabb Civic TC1-en is szépen íves végig az első kiszélesítés.
Nemtudom hogy melyik verziót csináljátok, gondolom a régebbit, hogy az új lámpával, orral ne kelljen sokat szöszmötölni. De azt még megjegyezném, hogy ezt a nagy négyzetes oldalú szárnyat, csak 2014ben használták. 2015től már egy kicsebb, picit bevágott szárnnyal mentek, már az első Barcelonai teszttől kezdve. (Ekkor még az orra régi volt a kocsiknak pár futam erejéig.)
Ezek lehet apróságok, de ha már olyan ember nyúl hozzá (Sompir) aki ért is a modellezéshez, akkor nem hiszem, hogy neki túl sok időbe tartana ezeket módosítani. És pont ezek döntik el azt, hogy egy modell szép, vagy csak elmegy..... (szerintem)
Élő közvetítés ma 19:00-tól a SimraceTV 4-es csatornán, HRF1RT - rF2 - Megane Cup - Paul Ricard! Mindenkit szeretettel várunk a monitorok elé! SimraceTV 4. csatorna - 19:00 Live!
rF2-ben egy számot kell ügyesen beírni, és nem mégy 4-5 körnél többet az autóval. 😄
Apex-FIA-GT3-2012_v094.rfcmp
Audi-GTO-IMSA_v130.rfcmp
BMW-320T_v1201.rfcmp
Caterham-7-Classic-14K_v100.rfcmp
Formula1-1988_v100.rfmod
iDT-Formula-BMW_115.rfcmp
SIMCO-Clio-Cup-Central-Europe_v110.rfcmp
SIMCO-Formula1-HJK-2016_v162.rfcmp
Toyota-Celica-GTO-1987_v204.rfcmp
Audi-GTO-IMSA_v130.rfcmp
BMW-320T_v1201.rfcmp
Caterham-7-Classic-14K_v100.rfcmp
Formula1-1988_v100.rfmod
iDT-Formula-BMW_115.rfcmp
SIMCO-Clio-Cup-Central-Europe_v110.rfcmp
SIMCO-Formula1-HJK-2016_v162.rfcmp
Toyota-Celica-GTO-1987_v204.rfcmp
AC-Barcelona_v106.rfcmp
AC-Red-Bull-Ring_v122.rfcmp
Hellboy-AC-Barcelona_v106.rfcmp
Hellboy-NolaMP-2016-Kart-Extra_v100.rfcmp
Hellboy-Virginia-International-Raceway_v120.rfcmp
Magny-Cours-GP_v146.rfcmp
Sachsenring-GP_v111.rfcmp
Senormen-Milano_v100.rfcmp
Senormen-Misano-World-Circuit_v101.rfcmp
Senormen-Red-Bull-Ring_v122.rfcmp
Senormen-Snetterton_v102.rfcmp
SRT-Dijon-Prenois-Circuit_v100.rfcmp
AC-Red-Bull-Ring_v122.rfcmp
Hellboy-AC-Barcelona_v106.rfcmp
Hellboy-NolaMP-2016-Kart-Extra_v100.rfcmp
Hellboy-Virginia-International-Raceway_v120.rfcmp
Magny-Cours-GP_v146.rfcmp
Sachsenring-GP_v111.rfcmp
Senormen-Milano_v100.rfcmp
Senormen-Misano-World-Circuit_v101.rfcmp
Senormen-Red-Bull-Ring_v122.rfcmp
Senormen-Snetterton_v102.rfcmp
SRT-Dijon-Prenois-Circuit_v100.rfcmp
Annyi penzert tokeletes, meg ha a dobozokon kivul semmi koze sincs az igazihoz😄 Kiveve, ha a McLaren 10 koronkent elhalalozik😄<#idiota>#idiota>
Az ilyen fizetos mod-ok akkor lennenek jok, ha mostantol 2-4 hetente frissitenek a szezon vegeig: modellek, festesek, eroviszonyok stb. Ha egyaltalan "egyedi" fizika van alattuk (ami nem csak motorbol gyorsabb, lassabb). Es parhuzamosan kiadni az online liga verziot is (egyen fizikas autok).
Ha valaki az ev elejen ilyen gyorsan, ilyen minosegben osszerakja, es aztan foglalkozna is vele(!), nem lenne ertelme 2 tucat masik F1 moddal szarakodni, mindenki ezt hasznalna. Nem lenne kaosz, piszkalas, gagyizas, a szervereken mindenhol F12017 alatt ugyanaz futna.
Persze, almodik a nyomor😄 Mindig van, akinek kicsit mas kell (belepiszkal), meg a sajat jobb.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.03.11. 12:08:59
Az ilyen fizetos mod-ok akkor lennenek jok, ha mostantol 2-4 hetente frissitenek a szezon vegeig: modellek, festesek, eroviszonyok stb. Ha egyaltalan "egyedi" fizika van alattuk (ami nem csak motorbol gyorsabb, lassabb). Es parhuzamosan kiadni az online liga verziot is (egyen fizikas autok).
Ha valaki az ev elejen ilyen gyorsan, ilyen minosegben osszerakja, es aztan foglalkozna is vele(!), nem lenne ertelme 2 tucat masik F1 moddal szarakodni, mindenki ezt hasznalna. Nem lenne kaosz, piszkalas, gagyizas, a szervereken mindenhol F12017 alatt ugyanaz futna.
Persze, almodik a nyomor😄 Mindig van, akinek kicsit mas kell (belepiszkal), meg a sajat jobb.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.03.11. 12:08:59
Off: AC-hoz már meg is jelent egy 2017-es F1 mod: LINK, én már meg is vettem, egész jól sikerült szerintem, már csak a hang miatt megérte, ez az eddigi legjobb amit hallottam. Viszont ők nem a hivatalos autókat másolták le, így legalább jogi gondjuk nem nagyon lehet.
Úgylátszik itt az én hozzászólásaim ignorálva vannak.... <#circling>#circling>
Tibi: "Civic első kiszélesítés még mindig a BTCC-sről való... "
erre a válasz...
Emerico: "Pl a Honda tökéletes"
<#banplz>#banplz>
Tibi: "Civic első kiszélesítés még mindig a BTCC-sről való... "
erre a válasz...
Emerico: "Pl a Honda tökéletes"
<#banplz>#banplz>
Készülget. Mi az Automobilista módra kértünk és kaptunk engedélyt. Elég sok munka van vele. Pl a Honda tökéletes, Citroen szép, Lada és Chevi elmegy, a Volvo nem túl szép. Majd meglátjuk, hogy meddig javítgatjuk.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Valszeg mar az AC-ba is konvertaltak, valami konvertbol😄
Az R3E lenne a tuti forras, de azt eleg jol levedtek;P Regebben meg az SRW lett volna a tuti az rF2-hoz, mert +100db auto volt benne, egyszeru de "jo" minosegben, alapbol rFactor rendszer (modellek, fizika, shaderek); raadasul brutal jo, mindenfele auto volt/van benne. De a palyak sem rosszak. Es mindent szkenneltek (autok, palyak).
Az R3E lenne a tuti forras, de azt eleg jol levedtek;P Regebben meg az SRW lett volna a tuti az rF2-hoz, mert +100db auto volt benne, egyszeru de "jo" minosegben, alapbol rFactor rendszer (modellek, fizika, shaderek); raadasul brutal jo, mindenfele auto volt/van benne. De a palyak sem rosszak. Es mindent szkenneltek (autok, palyak).
Jó hír, hogy készül a WTCC mod. A Volvo azért volt ocsmány az AMS-be, mert azt a PTSims Assetto Corsa modjából konvertálták. Már ott os ronda volt, nagyon fefelé ment a lámpa íve. A többi kocsi, ha jól láttam akkor nem onnan van.
Emerico! Sompir azokat a Civic első kiszélesítéseket átdolgozhatná, mert még mindig BTCC-snek hat vele a kocsi, nagyszárny és festés ellenére is. <#papakacsint>#papakacsint>
Emerico! Sompir azokat a Civic első kiszélesítéseket átdolgozhatná, mert még mindig BTCC-snek hat vele a kocsi, nagyszárny és festés ellenére is. <#papakacsint>#papakacsint>
Az új nyomvonal Nola Kart pályához:
NolaMP_2016_Kart_Extra.rfcmp
A telepítés után a többi nyomvonal után lesz megtalálható "W" néven:
Jó szórakozást hozzá!
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.03.10. 21:07:14
NolaMP_2016_Kart_Extra.rfcmp
A telepítés után a többi nyomvonal után lesz megtalálható "W" néven:
Jó szórakozást hozzá!
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.03.10. 21:07:14
5 eurót még a modellek is megérnek önmagukban. 😊
Apex F1 2017
Payware lesz, megjelenlés: ápr. vége vagy május eleje. 5 euró lesz az ára. Ha elborul az agyam és megveszem megkérem Alexet tolja fel a közösbe. 😊

Payware lesz, megjelenlés: ápr. vége vagy május eleje. 5 euró lesz az ára. Ha elborul az agyam és megveszem megkérem Alexet tolja fel a közösbe. 😊

Hát, a Volvo-ra rá is fér(bár sajnos nem ilyen egyszerű szebbé tenni), mert elölről az AMS verzió valami ocsmány.
Azért hajrá.
Azért hajrá.
Nem, ez egy srác munkája eredetileg Automobilista-hoz. Első körben átkonvertáltam, most Sompir próbálja pofozgatni
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Osszes autot nullarol modellezi sompir?
Azt hiszem egy friss és jó rFactor2 WTCC mod-ért sokan sok mindent megtennének... 😊
Szuper, hogy foglalkozol vele... köszönöm/köszönjük...
Szuper, hogy foglalkozol vele... köszönöm/köszönjük...
Erről beszéltem korábban:
Már működik is és nem csak a betöltő képernyő. 😊
Csak az új nyomvonalnak megfelelően "Racegroove Map"-elt pálya felület kell.
Hamarosan feltöltöm...
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.03.05. 21:28:45
Már működik is és nem csak a betöltő képernyő. 😊
Csak az új nyomvonalnak megfelelően "Racegroove Map"-elt pálya felület kell.
Hamarosan feltöltöm...
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.03.05. 21:28:45
Első lépésben vissza kéne kapnia Bári Gergőt! És onnantól meg is van félig a VB cím, a többi Norbin múlik!
<#idiota>#idiota>
"Kellemetlen" lenne a Hondanak (es Norbinak), hogy a huzo csapat/pilotak "kiugrasa" utan, most a Volvo ugorna at a Hondat😉 "Elsore" eleg jol mentek, benne van a pakliban.
"Kellemetlen" lenne a Hondanak (es Norbinak), hogy a huzo csapat/pilotak "kiugrasa" utan, most a Volvo ugorna at a Hondat😉 "Elsore" eleg jol mentek, benne van a pakliban.
Nekem a Volvo kéne. Viszont remélem, hogy Michelisz Norbi nem ugyanezt gondolja magában. 😄
Hamarosan indul RFactor2 tesztbajnokságunk!
Hogy milyen autókkal az csak Rajtad múlik! Ez elmúlt hónapok legsikeresebb Fun futamainak vasaira lehet szavazni. Ha lemaradtál volna valamelyikről, vagy csak újrapróbálnád nyílt 0-24 órában elérhető szerverünkön most minden autót elérhetővé tettünk.
Szavazás és további infó: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6196
Kell nekem egy ilyen kuka!
NOLA kart layout-ok kinálnak egy kombinált nyomvonalat, lehet meg is csinalom... 😊
...mert az csak fullrealisztikus csodaszép képek készítésére való ...volt ....van ....lesz <#banplz>#banplz> abban viszont tényleg mindent visz... <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.02. 10:51:32
Most "tized" akkora a beta tabor mint a CARS1-nel (hamar lezartak), plusz durvan szigoritva van a publikalas (se kep, se hang, se semmi).
Nem vagyok kocka tesztelo, 1-3 havonta ranezek, aztan annyi😉 Most mar eleg jo "jatekos" allapotban van (tartalom, menuk, funkciok), de azert meg erosen alpha allapot.
A legfontosabb, hogy a kormanyzas, FFB es az autokezeles sokkal jobb. A masik, hogy normalisabb/hasznalhatobb menurendszere lesz.
A kinezetet, funkciokat a blogon, kepen, videokon hivatalosan mutogatjak, azokat latni, azzal sem lesz gond. Jol megfszorjak online-os, bajnoksag-szervezos, kozossegi dolgokkal – ha nem barkacsoljak ossze, akkor nagyon jo lesz.
Nem vagyok kocka tesztelo, 1-3 havonta ranezek, aztan annyi😉 Most mar eleg jo "jatekos" allapotban van (tartalom, menuk, funkciok), de azert meg erosen alpha allapot.
A legfontosabb, hogy a kormanyzas, FFB es az autokezeles sokkal jobb. A masik, hogy normalisabb/hasznalhatobb menurendszere lesz.
A kinezetet, funkciokat a blogon, kepen, videokon hivatalosan mutogatjak, azokat latni, azzal sem lesz gond. Jol megfszorjak online-os, bajnoksag-szervezos, kozossegi dolgokkal – ha nem barkacsoljak ossze, akkor nagyon jo lesz.
Nem semmi.. (hogyhogy nincs tele a web mindenféle gameplay videóval? 😊) Ha próbáltad már, megkérdezhetem, hogy hogy tetszik eddig?
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.03.02. 10:24:03