rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként erről is beszéltek tegnap:
dondi - Today at 12:08 AM
why does it download 11GB if I have no subscriptions
isn't there a way to download a "lite" version, so that I can choose what to subscribe manually?
twhtly - Today at 12:11 AM
you are automatically subscribed to first party content. you would need to unsub from that.
dondi - Today at 12:11 AM
I did
I mean, even before the first launch, it downloads 11gb of data
dondi - Today at 12:12 AM
what's the point of it
dondi - Today at 12:13 AM
if everything is on the workshop
Marrs - Today at 12:17 AM
@dondi there is a long story behind that... I see your point and we will probably make that more user configurable in the future.
dondi - Today at 12:19 AM
I guess it has something to do with the move into steam?
Marrs - Today at 12:21 AM
@dondi yes and no... originally I wanted to implement it like you suggest when we moved to Steam, but some people at ISI did not think it was a good idea to ship a game with no content and wanted things pre-installed... pre-installing it from the workshop was a compromise we ended up with. One that many people have complained about since. So we're listening and we'll make changes.
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Most egy db-ig ugy lesznek sztem, mint Kunos-ek: Egy javitas utan 6-8 kissebb, majd ujra nagyobb, stb. Majd osszekalapaljak, ha akarnak belole vmit kihozni, foleg dlc-k miatt.
Nem tudom mit terveznek atalakitani ajat tartalomra (DX11 es frissitesek), de azert az eredeti 72db tartalom eleg sok.
En is teszteltem a zart betat, de csodalkoztam is, hogy egy het es kiadjak nyiltra, na mindegy, ezt ok tudjak.
Nekem meg mindig fura a 20, 40megas texturameret ezen az ujdonsult Nola palyan, masik oldalon meg a szalagkirlat lapokbol van, mert sporolnak poligont. Fogalmam sincs ezeknek a hattererol, de pl cars-ban sincsenek ilyen texturak a latvany viszont meg van oldva. Ac-bol konvertalva pedig ezt az albedo dolgot mintha kezelne a progi sz@r textura eseten is. Na mindegy, ahogy Alex is mondta, majd ev vege fele megint ranezunk...
https://www.studio-397.com/2017/05/open-beta-with-directx-11-and-virtual-reality-support/
Mindegyik cucc workshop linkje is ott van.
Rfactor 2 gépigénye túl van misztifikálva. Neked venni kellene egy 30ezres budget cpu-t és egyből normálisan futna a dx9 build. Értsd sok ai autó élsímítás minden szarral maxra húzva.
"Persze, ennel azert sokkal tobb ido kell a rendes atallashoz". Én tartom magam ahhoz hogy szimplán benézték. Tisztán látszik a reakciójukból hogy váratlanul érte őket. Az is kiderült hogy a zárt bétában állítólag egyik konkrét build után lett ilyen szar az fps.
Ez a performance ami most van nem reprezentatív mert már elismerték hogy elkúrták. 😄
Na más. Simcompany:
Állítólag 100 ember tesztelte. 😄
Mert ezt is ilyen gagyi módon csinálták meg hogy a régi ISI silverstone-ról le kell iratkozni és az újra meg fel. Alább linkeltem a workshop-ot az újhoz.
Állítólag clean install sokat segít, legalábbis a hivatalos fórum szerint. (Trackmap állítólag bekavar, de nagyon sok más mod is)
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Persze, ennel azert sokkal tobb ido kell a rendes atallashoz, ez valszeg egyelore valoban csak Beta, mukodik, hasznalhato, tesztelheto.
Ha rendesen belenyulnak a render engine-be is, talan valamivel tobb lesz az fps. Akinek fps gondja van, azon nem segit, de akik eddig is hasznaltak, kapnak egy kicsit szebb es VR-es programot.
Ahhoz hogy valoban sokal gyorsabb legyen (dupla kornyeke), sokmindenhez kell majd hozzanyulni (fizika, periferia, hang).
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.05.02. 08:10:08
1, Korábban részletezett mappa törlése
2, Nvidia/Amd rf2 profil törlése
3, Grafikus driver frissítés
Ha így sem, akkor a S397 jön.
Még ha javítanak is a tempón, nem vagyok benne biztos hogy megéri-e egy kis csillogásért feláldozni a régi tartalmakat, amiken az albedo nincs beállítva.
1280x720px-ben nem megy fullscrren-ben (valamiert nem kapcsolja at), igy keret nelkuli ablakban megy. Az fps az atlag 50 helyett jo ha megvan 40 (de inkabb kevesebb). A postprocess allitas nem izgatja, attol nem lesz tobb.
De elindul FullHD-ben, sot meg megy is, es meg az fps sem kevesebb!. Igaz, csak 5-10 masodpercet, aztan kikapcsol a gepem;D Ahhoz kepest nem rossz, az AC/CARS/iR azonnal kikapcsolja a gepet😄D
Lehet hogy az ISI-nek lesz igaza, es erre az engine-re nem lehet rahuzni a DX11-et, vagy legalabbis attol nem lesz gyorsabb😉
patch után:
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.05.01. 23:56:02
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
1. Volt akinek kb ugyanaz volt az FPS
2. Kicsit gyengébb
3. Fossá szaggatta magát
Tehát az eredeti mondás, hogy szebb és gyorsabb lesz, nem igaz. Még.
De holnap mélyebben tesztelgetem

De azért egyszer megnézném hogy is tesztelik le ezeket.
@Betyarkoro: igen erre próbáltam utalni <#circling>#circling>, fut a régi tartalom is csak a PP teljesen furcsa színeket ad illetve sok helyen a világos részek kiégnek, pl fehércsík,nap,fehér feliratok,fehér táblák stb.
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2017.05.01. 22:16:59
Ha van vmi custom shader akkor azt kell igazítani az új verzióhoz. Ha ez nem sikerül akkor max annyi történik hogy nagyon világos lesz egy-két helyen a pálya.
Igen, sajnos nem kompatibilisek teljesen, annyi hogy futni fut viszont szarul néz ki eléggé. Bár nálam a racefactoros hungaroring kifagyott múlthéten a dx11es bétán, azóta nem próbáltam.
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2017.05.01. 22:12:41
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.05.01. 22:11:15
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

De hat beta, remeljuk jobb is lesz.
@Alex: Picit olyan érzésem van, mint amikor a kőműves megnéz egy munkát és megjegyzi: Láttam már szarabb munkát...azt is mi csináltuk<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.05.01. 22:02:59
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Vagy tényleg eltoltak valamit, mert a zárt fórumba is jelezték nemrég, hogy a délelőtti buildhez képest ez az open beta töredék fps-t hoz.
Kicsit több, mint az office kategória a 1050Ti, high beállításon elvisz sok mindent, viszont új játékokban Ultrán már kevés. 1440p,4k meg felejtős vele.
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2017.05.01. 22:01:20
Az office az integrált intel meg a 10e forintos vga-k. 😄
Discordon:
És hasonló visszajelzések.
Nekem pl tök mindegy ha pp be van kapcsolva vagy sincs.
Vmit eltoltak.
Az fps nálam alacsonyabb lett (1920x1080, GTX 970), és az égbolt színe elég természetellenesnek hat (lilás-kékesség), a pályákat pedig beborította vmi fehérség, mégfakóbb lett minden mint volt. Röviden sztem ez egy szar jelenleg. 😄
szerk: próbáltam none, low és ultra beállításokkal is.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2017.05.01. 21:55:40
lac coo: alsó szebb 😄
DX11 44 FPS
DX9 57 FPS

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.05.01. 21:53:46