19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Bar csak most indult, de nincs nagy tumultus az idoknel (ez az osszes ido) :)
-
ratb #16527 Cocpit nézetben hogyan lehet kikapcsolni a versenyző fejmozgását (fékezés/gázadás/kanyarodás)?
-
Joex22 #16526 Frissült a Silverstone pálya, pályavágási határok megszigorítása miatt.
Reméljük hogy ilyen szempontból korrekt competition lesz a WFG. -
Hellboy76 #16525 Az URD-nek is van ilyen csomagja, azt hiszem. Nehogy gond legyen a nevekkel. :) -
-
Betyarkoro #16523 ferrugia 499, doge hiper, porrari 999 and covrolet chervette 7cr.
-
ManoNegra #16522 Csak azt látni, mennyi feliratkozó van, jelenleg 865. -
Hellboy76 #16521 A pack-ban mi lesz pontosan, azt lehet tudni? Mielőtt megvenném :) -
Adebayor #16520 Köszi a "fáradozást" Hellboy76
Betyarkoro, lehet hogy kevesen vették meg, de nem feltétlen jelenti azt, hogy kevesen gondolkodnak rf2-ben. (am hol lehet meg nézni az eladásokat?)
Bár én csak magamból indulok ki. :) Én az egyik szimulátorral sem megyek offline. Én csak akkor veszek egy kocsit, ha lesz vele egy online bajnokság. Lehet van még ilyen elvetemült ember mint én, aki így gondolkozik. Bár gondolom több az olyan aki bármi van, megveszi, és megy vele két kört, és ott pihen a raktárában :D -
Hellboy76 #16519 Megneztem a GDB fajlt, teljesen hianyzik belole a palyavagasra vonatkozo osszes parameter.
Ilyenkor nem tudom milyen ertekek ervenyesek alapbol. Talan igy mar nem annyira meglepo, hogy nem jol mukodik a palya. -
Betyarkoro #16518 Szerintem felesleges belekeverni a forintot. Mert mi egy csóró ország vagyunk. A játékot meg a nemzetközi piacon terítik. Vegyük észre hogy míg nálunk a 15 eur az 4 552ft google szerint. Egyeseknek a napszáma. Más országokban ez 3 sör. :D
15 * 7000 = 105000
Ebből lejön a steam haszna. Lejön a licensz díj. Fognak belőle adózni. Ki kell fizetni az alkalmazottakat.... Meg kitudja még mire megy el a zseton mire oda jutnak hogy profit.
Hollandia minimálbér: 1 551,60 eur google szerint. Ez egy holland cég.
Hát ja szép summa euróban is HA össze jön nekik a 7000 sale. -
ManoNegra #16517 Amenyiben összejönne a hétezres szám a pakknál, az 35 millió, ebből a Steam leszedi a magáét, de kezdetnek nem annyira rossz. Főleg, hogy a tetszhalálból kell visszahozni. -
Betyarkoro #16516 Szerintem meg de. Mert ha azt nézed 335 ember akit foglalkoztat rf2 az egész világon annyira hogy vegyen valamit. XD
Mondjuk konklúziót érdemesebb lesz levonni szeptemberben mikor a GT pakk tartalma is nyilvános lesz. Hiszen sokan nem szeretnek vakon befizetni vmire és az is lehet hogy sokak várnak az új gui meg egyéb bejelentésekre.
Érdekesség képpen én megnéztem a radical-t és annak a subja is megállt 7000 körül.
Nem túlzás kijelenteni hogy 5-6e saleből nem sok minden fog történni rf2 háztáján.
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.08.01. 22:03:27 -
ManoNegra #16515 Eddig 335 :-) Ha mindenki a pakkot vette meg, akkor azért elsőre annyira nem rossz. -
ManoNegra #16514 Nagyon jónak tűnik, szerelem elsőre!
-
Betyarkoro #16513
Az openbeta felirat beüt így fizetős cucc után már. :D De am szép. -
Betyarkoro #16512 Hát azért ennyire csak nem voltak töketlenek. -
De eleve, ha nem vedtek le valahogy az rFcmp file-t (kicsomagolas, hasznalat stb.), akkor kenyelmesen lehet masolgatni es kuldozgetni barkinek az autot. -
Betyarkoro #16510 Ez mekkora fail lesz sales szempontból. -
Betyarkoro #16509 Attól hogy bejön még hogy iratkozol fel rá? -
De igy legalabb lehet latni, mennyien vettek meg:P -
Pedig a link lazan bejon Incognito modban, Steam-es bejelentkezes nelkul is;)
Persze nem probaltam feltenni:P
-
ManoNegra #16506 Nekem üzenet jött, hogy öt tétel van a raktáramban, onnan tudtam a workshop linket elérni, de nem jelenik meg a normál workshop oldalon, a követett készítőnél. -
Betyarkoro #16505 Csak az látja a workshopos linket akinek az autó itemje bent van a steam inventory-ban.
Szóval nem lehet csak úgy bárkinek rá subbolni. -
Ez most valoban ugy mukodik, hogy ha valaki megvette az autot, akkor "egyszeruen megjelenik" a Workshop-ban?
Es az a Workshop link meg "publikus"?!:))) -
ManoNegra #16503 Jól van, akkor le is csapok a pakkra. :-) -
Betyarkoro #16502
Na fórumon a hisztinek biztos meglett az eredménye. :D -
Betyarkoro #16501 Erről még nem beszéltek legjobb tudomásom szerint. De pár napon belül úgyis kiderül. -
Betyarkoro #16500 Ezt ismerem.
És egyébként ebből felmerül a kérdés hogy mégis menniy dlc-t akarnak kiadni? -
ManoNegra #16499 A Zandvoort ezekszeint külön pénzért lesz kapható? -
Timbu #16498 Lényegtelen, hogy melyik játék, csak kattints rá a DLC-knél, hogy "SEE ALL"
-
Betyarkoro #16497 Fú, Láttam a cseten egy magyarázatot.
1. A gt pak tartalmazza a mclaren-t.
2. Amit itt veszel az vmi cucc a steam inventory-ban. Az ajánlás az hogy várj 5 percet majd az item megjelenik a workshopban is. Érdekes. Ilyet még nem láttam steamen.
Még lehet cserélgetni is lehet majd az autókat. :D
Hogy miért így van megcsinálva:
"Valve limits the number of DLC packs any game can release (by default 10, if you ask nicely you can get a few more, but they are limited). The item store we use does not have that limit."
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.08.01. 19:26:33 -
Betyarkoro #16496 Fasza csak 5 euróval lőttek felé annak az árnak amit én szerettem volna. :D
Na ki mit gondol a cuccról? :D
Jöhetnek a beszámolók. -
Joex22 #16495 http://store.steampowered.com/itemstore/365960/browse/?filter=all
Meki 5ajró
GT3 pakk 15 ajró (4 másik GT3 szeptemberben jelenik meg) -
Betyarkoro #16494 Lehet még most sem tudják h mi lesz. :D
Paypal + zippyshare. :D
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.08.01. 17:13:18 -
Joex22 #16493 Valóban Steam-es DLC lesz, azt írták a chat-jükön.
"Purchase and install the McLaren 650S GT3 from the rFactor 2 item store" <- félrevezető :). WFG oldalról idéztem.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.08.01. 14:41:43 -
Betyarkoro #16492 Build Updates for DX9 and DX11
1 AUGUST - MARRS
In preparation of the release of the first piece of "paid" content, the McLaren 650S GT3, we have updated both the DX9 and DX11 builds of rFactor 2. The only changes in this build are to actually support such content, there are no functional changes.
Vicces hogy idéző jelben van a paid. :D
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.08.01. 13:54:29 -
Betyarkoro #16491 Érdekes.
Tegnap v tegnap előtt azt mondta vmeik ha jól emléxem dom hogy rendes steam dlc-lesz. :D
Micsoda kavarás van az itemstore körül.
Most nem értem hogy akkor hogy lesz ez az item store. Én azt hittem az új GUI-val együtt be lesz építve mint ahogy raceroomba is bevan. Új gui látszólag még mindig habokban. -
Joex22 #16490 https://www.studio-397.com/worlds-fastest-gamer/
Lehet nevezni a McLaren-es versenyre, este indul a store és az új autó. Mellékesen az rF2 alap játék be lesz akciózva holnaptól. -
Betyarkoro #16489 Megtapasztalod az rF2 élménycsomagot. :D
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.08.01. 11:53:38