• zolee145
    Természetesen megvettem. És itt jegyezném meg, hogy a gépemen tárolt összes szoftver jogtiszta. Sem most, sem a múltban nem használtam illegális szoftvereket, és a jövőben sem kívánok ilyenek használni. Bármilyen egyéb kérdéssel kérem az ügyvédemhez fordulni.:)

Azért mondom a BTB-t amúgy, mert abban benne vagyok valamennyire, és nagyon gyorsan össze lehet vele rakni a pucér pályát. A "felöltöztetése" meg a kész modellekkel történne, ami így nagyon meggyorsítaná a folyamatot. Viszont a BTB csak rF1-be exportál, leglábbis tudtommal, szóval még lenne vele meló, mire abból rF2-es pálya lenne. De itt van a közelben, talán ki is lehetne menni fotózgatni.

A Ring külsőket annak idején rallys onboardokból szedtem (volt is benne hiba), de a kamionra úgyis menni akarok, majd körbe gurulok aztán fotózgatok. Ha nagyon ráállnánk a témára akár tudnék szerezni szintező műszert is, bár lehet, hogy egy gps-es bringás kör is megteszi, pár fotóval a jellemző úthibákról, huplikról, stb. Nem egy nagy tudomány ez, még lézer sem kell. Igaz, hogy lézerrel pontosabb és gyorsabb, de drágább is.