• PacsutaTibi
    GE-ben már vannak más adatok is nem csak az Űrhajós felvételek!

A nagyobb városok környékén, repülővel körbeszálltak és beszkennelték az egészet. Debrecen, Budapest, stb. Így mogyoród is be van.
    Ez a "feature" nekem egy Google Föld pluginnal érhető el. De az újabb böngészők (firefox, chrome..... opera még nem...), már tudják ezt beépített szinten a google térképen belül, nem kell semmi extra plugint telepíteni.

Ezek az adatok egy kicsit jobban mint a 100 mérerenként vett, hiszen itt egy egy kocsi is kiemelkedik a talajból, ami kb 1,5 méter magas. Nem pontos, de egy kicsit jobb érték. Nyílván a körbemenős megoldás lenne a legjobb, legpontosabb.

Hungaroring:

Ez ismerős valakinek? 12 nem volt rajta verseny....

Kicsit off. Egy cseh modder, egy Zlin-i super speciált akar készíteni RBRhez. Próbálkozott többféle kilopóval, de nem tudta ezt a fajta modellt kiszedni a googleből. (Nekem vannak homályos emlékeim, 4-5 évvel ezelőtt, valamit mintha a OpenGL verzióból kitudtam volna bányászni.. De valami bibi volt vele, textúra, vagy elnyomódótt....) No nem tudta kimenteni, csinált róla körbe több képet és egy progival a képekből felépítette a 3ds modellt. (Merthogy ilyen is van már.) Ezt kapta, és erre modellezi újra az utakat, épületeket.

https://www.jankaderabek.com/2016/08/01/template-from-google-earth-3d-model/
    Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2017.07.04. 19:10:15