rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightt
Aki igy foglya a kormanyt, azt el kellene tiltani a vezetestol...<#fejvakaras>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Ulvar
Az szép ....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

JUVEfun
Nálam ez igy néz ki sisak nézetben :
[/url][/img]

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Alexease
F1RFT 2013 teszt. TV-kamera + az a kormanyfogas eleg LOL, foleg mozgasban, valszeg szinte nulla FFB-vel😉

Szabi
30 nap 😄

"Nulla tenaci invia est via"

bardocz
Azt most is él, de inkább nem szórakozok vele, megvárom ezt is, AC-t is.
Alexease
Nem olvastam utana, de elvileg korabban mintha lett volna olyan lehjetoseg, hogy befizeted a betat, es ha nem mukodik/tetszik/akarmi, akkor X idon belul visszaadjak a penzt.
Igy ez egy penzvisszafizeteses demo😊
bardocz
Jaja, sejtettem, hogy ez áll a háttérben, köszi.
Alexease
Mivel ez meg beta😊 Majd ha megjelenik biztos hogy lesz trial vagy demo.
bardocz
Jóllátom, hogy itt nincsen még ilyen x napos/órás próbaidõ, mint rF1-nél?
Szabi
pont ez a lényege 😄

Hi
A látható szélvédõ vagy a nap betükrözõdéses vakító csillogó efekt kikapcsolható valahol? megane-nál nagyon zavaró...
Alexease
A mostani F1 idomero pole kore, ha esetleg kell valakinek videohoz:
F12013_02_Malaysia_Qual_1st_Xxxxxx
Szabi
készül a következõ hivatalos tartalom, az AC 427 <#taps>

JUVEfun
De van , csak már kellemetlen mindig szívességet kérni a havertól...

Alexease
Nincs otthon senki (csalad, asszony stb.)? Munkatars?
Nekem sem volt sokaig kartyam, amivel vasarolni tudtam volna, de mindig gyorsan megoldodott valahogy😛
JUVEfun
Mindegy elõbb-utóbb úgy is kell csinálnom PayPal-t.(most ,hogy már készült rá F1 mod szerettem volna azonnal megvenni)

Alexease
Mar regen vettem meg az rF2-ot, nem emlekszem milyen lehetosegek voltak, de a bankartya/paypal/atutalason kivul eddig sehol sem lattam mas megoldast (SMS, postai csekk, utanvetel vagy nem tudom mire gondoltal).
JUVEfun
Jó köszönöm . (erre én is gondoltam csak kíváncsi voltam , hogy nincs -e más lehetõség)

Alexease
Kolcsonkersz valakitol egy bankkartyat (termeszetesen nem az utcan<#idiota>).
JUVEfun
..hogy lehet megvásárolni , ha nincs PayPalom vagy bankszámlám ? (bocs ,ha butaságot kérdeztem)

zolee145
rF1-hez volt valami hangvezérlõs cucc, bár nem próbáltam ki. Mivel nem alap ISI program így megeshet, hogy rF2-re is be lehetne állítani.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Nem olyan rosszak ezek. OK, nem 200E poly, ami mar felesleges, de a celnak megfelel. Foleg, ha a cockpit jo lesz, es nem baltaval oldjak meg😄
Ezeken az autokon meg semmi shader, textura, onarnyek, tukrozodes, szelvedo nincs.
Szabi

lac coo
Jaj, hagyjuk mar ezt, gondolod eloszor csinalnak egy gagyi modellt, aztan nekiallank ujbol...? 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi
most tényleg a korai tesztképek alapján igénytelenezed le ? 😄

lac coo
A mod, igyenytelen mint a fene, ilyeneket minek csinalni ? 😊)

Szabi
<#fejvakaras>

lac coo
Fúúú, most nézem csak, hát mi ez az igénytelenség !!!????

lac coo
Bármit lehet, csak azért mondjuk egy F1-el monacoban bármelyik kézzel nyúlkálni valahová, hát elég necces 😊))

Jacek
És nem lehet másik controllert használni? valami gamepadet szétszed azt kész😊

lac coo
Igen DFGT én is visszasírom, mert volt gomb dögivel. G27-en van 6 db, az kb a kötelezõ cuccoknak elég, korrekt pit menüre semmi nem marad.

egy idõben, beállítgattam Nostromora ezer féle makrót, az jobb volt, de rohadt bonyolult volt az is .

Alap dolgokra viszont szerintem jópofa a codemasters megoldása a 4-irány gombon ....Csak G-n még az sincs 😊))

Nightt
En 1 korrel elotte kerek pit-et es az egyenesekben 1 kor alatt siman tudom piszkalni a gumit, javitast, benyat, stb. Az igaz, h nekem a DFGT-n konnyu beallitani, mert nagyon sok gomb van rajta.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Alexease
Erre jo megoldas ritkan van, foleg ha az ember tobbmindent szeretne allitatni/cserelni: tankolas/mennyiseg, kerek cserek, aero cuccok stb.
Ami ellenszenves megoldas lehet, de talan logikus, hogy a pitbe bemenet, a pitvonaltol AI-ra kapcsolhato, es akozben lehet piszkalni a beallitasokat. Ha kesz, akkor vissza lehet venni az AI-tol az iranyitast.

Amig nem lesz hangvezerles, addig nehez lesz jol megoldani a dolgot😊
Kiveve, ha ketten versenyeznek 1 gepnel:
- a pilota aki vezet
- a mernok, aki menetkozben figyeli atelemetriat, es a kozben kitargyalt beallitasokat beallitgatja a pibemenet😉
lac coo
Igen ez eléggé elbasz....tt dolog rF-ben, vagy lehet csak én vagyok béna, de eszméletlen mit össze kell nyomkodni a pitmenüben menet közben. Fõleg ahol pici az egyenes... 😊))Plussz olyan kormányom mint a G27 ahol a gomb is kevés... 😊

Codemasters F1 játékaiban van gyorsmenü ,azt jónak tartom ....

Roger6
Ugyan nem rF 2-vel tolom, de én pl. a célegyenesben szoktam beállítani a kormányon található gombok segítségével ezeket a dolgokat egy körrel a box elõtt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok!
Kérdésem, hogy ha olyan futamon mentek, ahol elkezd esni és gumit akartok cserélni, hogy oldjátok meg pontosan?
Bementek a boxba és közben próbáljátok a menüben beállítanui mind a 4 gumit esõgumira, vagy megálltok és utána? Hogyan megy ez? Milyen gombokat használtok ehhez?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

zolee145

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

lac coo

Alexease
Es ezzel a dolgukkal mi tortent?😊
http://worldracingsimulation.com/
Szabi
a MAK Corp klasszikus autó csomagot csinál, az autólista eddig nagyon jó, remélem a végén nem tesz rájuk kamu neveket és kér 5eurot darabjáért 😄D

Jacek
Jaj egyel fölé akartam😄 5100-ra:d

Jacek

<#hehe>

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Danecay
Na, ez jó volt! 😊

Szabi
<#taps>

Ulvar
Nem...egyáltalán nem fizetõs. Az emberek azért dolgoznak hogy másoknak ingyen adják a termékeiket, hogy boldog békés lelkiviláguk legyen 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Fehercsoki
Nem is tudod mennyibe kerül.

Ja fizetõs?erre nekem nincs pénzem
Fehercsoki
Talán downloads? De ha megvetted biztos tudod, ha meg nem akkor úgysem fog mûködni.